Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a nyavaja ? 😄 Mert tényleg nem tudom mit csinálni 😄
Te aztmondod, hülyeség.
Én aztmondom nézzed meg.
Te aztmondod "Hát basszus.......inkább /resign de ez neeem..."
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Guild Wiki a barátnõd, csak beírtam oldalt keresõbe h bow és kész. Az elsõ táblázat után ott is van. Meg amúgy minden a íjakról.
Never underestimate the power of the dork side!
Ja a Kaineng Center rõl meg a big gun ról jut eszembe.
Melyik irányban van legalább 1 osztállyal jobb fegyver mint
Long Bow basic dmg 15-28?
Na jó.
De a HP köcsögbõl meg elvesz 75 öt és ahogy tapasztalom azt az írtózatos nagy csapást meg is kell élni.
A 20K s hp rúna kicsit kompenzál rajta vagyis csak 25Hp megy a levesbe.
Amit visszakapsz sebzésben??
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
★ 汤姆 李
Na mind1, te okosakat írsz, csak nem veszed figyelembe hogy az 1v1 nem annyira 1szerû mitn ahogy te elképzeled, mert neked papíron kijön szépen, de gyakorlatban egészen más a helyzet. Ráadásul a 2 ellenfél pont hogy számítgat a másikra, és néha tényleg olyan hülye buildokkal esnek egymásnak, hogy ott skill kell h vattapamacsdobással meglölje a másikat. Komolyan, próbáld ki komolyabban.
Clarity kedves. Elõször is, ne keverd a szart, mert sokaknak nem tetszik, de jót mulattunk rajta ventrin. TISZTÁRA gyerekes vagy mellesleg. Ascalon This Way ==>
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Annyira jol megtudod magyarazni a dolgokat. Összehordasz itt minden baromsagot. Nemtudom h milyen cuccot nyomsz, de athatnal belole nekemis😄
Én mondtam hogy buta vagy, és hogy miért butaság amit mondtál.
Erre te ugyanazt mondod mint én, megint, és megitn visszabutázol.
Brávó. Na eridj vissza ascalonba.
"Ha már Necro ellen vki warrirot visz, pusztuljon is bele,"
Te beszelsz szûk latokörrõl? Miaz, hogy valaki valami ellen mit visz? Ennyire nemtunik fel h mekkora faszsagot mondtal? Mondhatnal akarmilyen buildet, 2 perc alatt tudnek ellene olyat csinalni, ami ellen ha tevagy a legskillesebb face, akkorse tudnal semmit kezdeni, mert nemtudom feltünt e, de gw-ben kb mindennek van 100% ig counterje.
Jajj varja, te antimelee necroval jössz? Akkor hozok egy pure dps castert, es kitörölheted a popod az antimelee spelljeiddel...
Pontosan ez lett elpofazva 30x mar, hogy egy duelnek nem arrol kell szolnia egy 1v1-ben balanced jatekban, hogy megnezem, hogy mivel jön az ellenfel, ez alapjan csinalok egy buildet, es akkor megverem, mert annyira q nagy skill.. Hanem arrol, hogy jöhet barmivel az ellenfel és jöhetsz barmivel teis, lehet valamelyikotoknek több eselye lesz (merhat eleg nehez balancolni 10 classot többszaz abilityvel , meg millio fele gearrel), de 65-35% nal nemigen lesz rosszabb az arany soha, ami skillel, szerencsevel, reflexekkel kiküszöbölhetõ.
Ittmeg bemesz warriorral, es nyomkodjak rad a blindot 1 gombbal, meg folyamatosan rolloljak rajtad a hexeket.. Mire odaersz a targethoz h üsd, meg van hozza adrened, kb cseszheted az egeszet.
Ha már Necro ellen vki warrirot visz, pusztuljon is bele, vagy egyszerûen szoktatlan buildal menjen, mivel egyértelmû h antimelee buildot fognak ellene használni. Mondjuk én akkoris degenezném.
1v1-ben ugye senkinek fogalma sincs arról,hogy milyen build-el állnak ki egymás ellen és ugye nincs támogatás sem így eldõlhet a szerencsén is ki lesz gyõztes,szvsz hülyeség jah.Pvp team-ben,ott a lényeg 1v1 csak fan néha😄
Régen sokat nyomattuk mikor még nem fújt kivülrõl minden játékos guild-ben minden build-et azt voltak ám csodálkozások😊
★ 汤姆 李
1v1 meg egy baromság,mint azt már kb 10x leírtuk.Egyszeruen egy wari soha nem ol meg egy antimelee necrot.De te ezt sosem fogod felfogni.Ezért nincs 1v1,és ezért baromság.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Ha mindenki ezzel jön, akkor lehet, nem is akkora butaság, nem?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Unalmas h GW1ben mindig minden ugyanaz, és ami változik aziscsak szarabb lesz...

Ne izzítsál, játszál inkább.
Azt megincsak nemtudom, hogy mit is dönt el gw-ben a "fegyód" (Eléred a max szintet és utána a builded a fegyód meg a rutin dönti el milyen jó vagy valójában.) Hogy most 20% arp vagy vampiric?😄 biztos q sokat szamit.
Azmeg önmagaban vicces, hogy 4 évet lehuztal egy olyan jatekban, ahol allitasod szerint azok playerek viszik valamire akik 100% gear 0% skill.
Legtöbb normalis pvp rendszeru jatekban, az ilyen emberkek sehol sincsenek, kb ingyenfragok battlegroundon az imba gearjükkel együtt.
Annyit mondtam hogy annyira nem lehet más mint a többi. Egy kasztnira mennek ezek.
Valszeg nem is vagyok rá kívéncsi xD
(Am.AoC 80+ Grandmaster GC pvp2,80+ pvp4 de biztos ez is semmi neked lol😊)
★ 汤姆 李
Sro meg nagyon messze van Aion-tól...
a GW azért tetszett, mert egyszerü, de mégis el lehet vele lenni és a pvp eléggé kidolgozott, de azért mindenbe bele lehet unni 3évig toltam vele, mára ugy érzem, h ami számomra kellett azt elértem, Aion-ban érzek elég potenciált, h legalább 1 évig elszorakoztasson, addig legalább jól érzem magam és ez a lényeg 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Itt meg nem kell azzal foglalkozni hogy "nézd a hülye parasztot már 100+-os karija van +9-es fegyóval"! Eléred a max szintet és utána a builded a fegyód meg a rutin dönti el milyen jó vagy valójában. Mert a goldfarmerektõl 70 milliérd aranyat venni... hm ahhoz nem kell tudás.
meglátszik, h GW-n kivül más mmo-t még messziröl se láttál, ezt is csak azért vetted meg, mert nem kell havonta fizetni...
és nehogy törölni probáld, ugyanolyan jogom van ide irni mint neked...nem kéne visszaélni a hg jogoddal
jah és 3évig GW-ztem pvp és pve is eleget, h ide irhassak 😊
persze egy elvakult fikázót nem lehet meggyözni, h értelmesen megprobáljon gondolkodni...igazábol nem is értem mi nem tetszett benne, mert Aion viszonylag közel áll GW-hez ráadásul GW-ben is van bõven keleti hangulat
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ennyire durvának érzed a Ranger karidat,jó is az<#taps>#taps>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Hú valaki világosítson fel légyszi mert nem értem.
Mi az üzlet az aranyszínû rúnákban?
Miszerint pl, scythe mastery +3 de cserébe Health -75 8)
bla bla mert a gw szar, meg etc, meg lol, meg noob meg megint bla bla...
én sem megyek fps topikba fikázni mert szerintem szar, mert nekem nem jön be. Attól még nem az. Különben meg kit érdekel, hogy ez azért szar mert ez itt meg itt ez ilyen meg ilyen? lol
★ 汤姆 李
EZ offtopic:
http://i280.photobucket.com/albums/kk173/laynaz_2008/britney.jpg
Aki látja ezt a postot az vagy mázlista és röhög egy jót, vagy egyszerûen megszívta és rémálmai lesznek.
(Képet nem jelenítette meg wtf)
EZ offtopic:
Aki látja ezt a postot az vagy mázlista és röhög egy jót, vagy egyszerûen megszívta és rémálmai lesznek.
Persze hogy nem veszik meg, a béta végére maguk is rájönnek majd, hogy nem ér két forintot sem a játék.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Azt se tudják mi az AoC akár a warhammer+ a GW.Ezek istenítik ott a szarságukat most,hogy ingyen huszárkodhatnak OB-n azt a fele se fogja megvenni sõt elõfizetni sem.
★ 汤姆 李
Teljesen megértelek.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Figyelemmel olvasom mint mindig a post-okat tõled!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李