Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
GW jól nézne ki ott, alulra meg lehetne vmi szöveg, h ha kérdésed van, elõször itt nézd:
Never underestimate the power of the dork side!
Akinek gond az angol (...) http://www.webforditas.hu/weblap-fordito.php
Ha ez nem elég, akkor lefordítom én szépmagyarra.
Bannert ki vállalja, vagy azt is rámmeritek bízni?😄
Ha meglesz a faq akkor új banner is lesz mivel kikerülnek belõle a szövegek így lesz 1 új..
★ 汤姆 李
jó játékot <#eljen>#eljen>
Annyi volt a "gond" csak a hozzászólásaiddal,hogy kissé gyerekesen fogalmaztad meg azokat és túlságosan poénosan akartad azt elõadni😛
Kérdést fel lehet tenni egyszerûen mindenféle körítés nélkül.Nem megsértõdni mert ahogy Dudovec írta segítünk komolysággal míg te el poénkodod és mint feljebb írtam ez nem megoldás,hogy elköszönsz mert lehet továbbiakban is szükséged lesz help-re...
★ 汤姆 李
Am, nekem újj ez a játék ezért kérdezgettem ezeket a dolgokat.
De ígérem leszokok róla. Végülis ki lehet találni csak kíváncsi voltam mások véleményére tapasztalataira.
Tudom neked q ra unalmas lehet amiket kérdezek mert már szinte minden charr-t névszerint ismersz hard ban is rongyá játszottad és már az ele/monk csajokat is unod.
Guildben voltam már. De a magyar guildek tele vannak az ilyen .... el mint te szal sok segítségre akkor sem lehet számítani.
Nah de köszönöm az eddigi tippeket, nem rontom mostmár itt a levegõt.
Ez az öntelt atmaszféra amúgy sem igazán fexik nekem.
Sziasztok.
Roleplay tolnánk, az állatok szigetén, vagy egyéb piknikhelyen, valszeg Shing jea szigetén.
Apropó, vki texmodoljon mán' össze egy használható térképet...
hajra phejce!
Ha jó a team build, egy szál kukira vetkõzve is hadakozhatsz, nem számít. pve-ben talán 3 monster skill van amit érdemes szakítani, többit meg le kell kakkantani. A warri/derv build az olyan jóféle odamegyek és zúzok, ajánlom.
Kardot meg felejtsd el, azt casterek viszik, mert jól néz ki.
Azt, hogy melyik irányba mész, az allid hovatartozása határozza meg. Keress szerintem magadnak egy normális magyar guildet, ahol mindent elmagyaráznak neked.
Azoknak a kd-knak meg pnt az a lényege, h lenullázzák az adrid, de mint jó warrinak, van rá skilled, h visszatölts, enraging charge pl. 4-5 adri egy ütésre.
Amúgy a baltánál van egy pár féle szakítás ha már annyira akarsz szakítani.
Ha esetleg nincsen guilded akkor mi szívesen várunk.
Ha a guildod kurzick, menj kurzicokkal, mert AB-n meg PVPben gyorsan összeszeded a 10k pontot. Ugyanez a helyzet a luxonokkal.
Ha help kell, szólj, szívesen segítek, elvégre bérgyilkos vagyok 😉
Súgjon valki Svábok vagy Inkák?
Kurzick vagy Luxon. Azt vágom ,hogy késõbb kibékülnek de valami regisztrációval csesztetnek s a kánya tudja melyikkel jár jobban az ember. Gondolom mindkettõ tõbõl nem megy.
Nekem a svábok szimpik.
Óoo most nagyon lucky. Kiesett valakinek a zsebébõl egy arany kard is.
Semmi extra csak a sárkányos lángolós. Gíííí 8)
Hát igen az interrupt nem az én dolgom lenne , hanem talán az aktuális ranger pajtásé. De soxor látok huncutságot amit jó volna blokkolni és bizsereg is az ujjam ,hogy mit nyomjak mit nyomjak, de nincs mit. Szólni meg. Még ventrivel sem 1xü. ezért ha sok kis harcos van akkor inkább keresem az aktuális necrot mint monkot mert pillanatok alatt be tud termelni 1 kis csotbrigádot azokkal meg a francnak van kedve szórakozni.
A knock down ja én is gondoltam rá. Csak a 100% os az elszopja az összes adrenalint. Na jó valamit valamiért.
Húú micsoda build ek. Ehhe habár nekem a szõr feláll a hátamon az ilyen -40 armor mikor aktiválod dolgoktól. Nem szeressem õket mert nagyon lottó talpon maradok e.
A sapkámból is gyorsan kikaptam az arany rúnát, nekem nem hozta vissza a -7000 Hp-t. Kicsit kardozzak tovább de maradjak életben ez morálisan többet ér nekem.
Neked eztet kell, ittene.
Tök jó. 8D Eddig kardal meg pajzsal riogattam az ellent.
Mert paráztam,hogyan gyógyítom magam ha nincs rendes armorom.Ráadásul egy csomó skill van hozzá. Viszont a sebzésével nem igazán vagyok voltam elégedett. Aztán hogy hogynem valakibõl kiesett 1 aranyszínû kalapács.
Na mondom próbáljuk ki. JAjj de kényelmes. 8DD
és érdekes módon nem hullok annyiszor mint képzeltem.
Viszont ,hiányzik az interrupt skill. Van kalapácsra egyáltalán ilyesmi?
A farm külön kategória PVE és PVP mellett 😄
Szerintem. mert ennyire rühellem a témát.
A skilleket nyugodtan költheted mivel nem jó semmire.Annyi,hogy eyében kell pár cucc készítéséhez de,ugyis van belõle elég.Én most vettem meg/szerztem meg a rangeremnek 1 elit skill kivételével az összeset.Holnap jön az a maradék egy.Ma már nem volt kedvem sokat rohangászni Mineral Springben érte.
Consettekre elköltheted, de jó nyálverésnek hogy Juj én már kétezerszer elértem a huszas szintet Ámen.
Film? Meredek mert a GW storyjai UGYAN AZOK és TÜNDÉRMESE.
Jehh Film az elég meredek lenne.
De a könyvet olvastam hogy akarnak kiadni.
A wow könyveket olvastam azok tök jók voltak.
Jó lenne valami hasonló a GW re is, jót tenne a PvE nek. 8)
pl a Factions története nekem tökre bejön s még a wikiben is benne van.
El tudnám képzelni egy könyvben.
Apropó. Ti mit csináltok a skill pontokkal?
Nekem csak gyûlik gyûlik.
Van 1-2 jó bevált skill em amivel tök jól elvagyok.
Nem akarom azért megvenni kilockolni az összes skill-t.
VaGY az csak arra jó?
Nem, amúgy könyvrõl én 1általán nem hallottam. Meg filmrõl se.
★ 汤姆 李
Én már a durva Guild Wars könyveket várom. Nem hallottatok róluk valamit? A barátnõm nem igazán tud róla. Vagy csak rosszul kérdeztem már megen. lol lol lol
Azért így nem olyan durva.
hullámzott az stenfsza is meg félrebeszélt a kari, mondom lolmá ez poén xD
Enyhén nemérdekel. De neked mindig mindent LY-el fogok írni😛
Lyó?.
Sztem fogalmuk sincs errõl a feelingrõl, csak hesik 5pontos söröcske amit ectová alakítanak...
Jobb helyeken az van. 😊 harrharr
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok