Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ILLNeo
PERSZE<#smile> és csak az a része a képernyõnek legyen érintõs. Mert csak úgy vállalom<#nyes>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

RoyalPredator
Rakjál bele flash alapú Tetrist.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

ILLNeo
alakul..., még vkinek valami óhaja...?? legközelebb úgyis csak vasárnap tudok vele foglalkozni. Gyûjtsétek csak... így könnyebb lesz olyat csinálni ami mindenkinek tetszik...<#email>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

RoyalPredator
Legyen egy EOTNos jéghegyes, vagy Nightfallos sivatagos, vagy egyszerûen az artbookból vmi összevagdosva. 😛

Mc Wolfy
Factions, nf, eon sztem nem kell középre.
GW jól nézne ki ott, alulra meg lehetne vmi szöveg, h ha kérdésed van, elõször itt nézd:

Never underestimate the power of the dork side!

ILLNeo
Én voltam banner felelõs. Lee ha küldesz módosításokat, megcsinálom újból. Viszont ennek szerkeszthetõ változatát nem találom, úgyhogy lehet, hogy kicsit másképp fog kinézni... SRY <#shakehead> nem találom sehol...

RoyalPredator
GW Wiki FAQ: http://wiki.guildwars.com/wiki/FAQ
Akinek gond az angol (...) http://www.webforditas.hu/weblap-fordito.php
Ha ez nem elég, akkor lefordítom én szépmagyarra.

Bannert ki vállalja, vagy azt is rámmeritek bízni?😄

FAQ jó ötlet de abban segítségeteket várom privátban az ötleteket!
Ha meglesz a faq akkor új banner is lesz mivel kikerülnek belõle a szövegek így lesz 1 új..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

RoyalPredator
1 Cebb bannert a népnek aztmondod?

Mc Wolfy
Szerintem csak jobban láthatóan kellene föltüntetni banneren a wikit.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
RoyalPredator
FAQ/GYIK Kéne... Nagy pirossal, a chatboxban is jelezve....

Ne vedd a szivedre, de nemelyik kerdes kb szoszerint olyanvolt, mintha kaptam volna egyet a fejembe egy fejszevel xD

jó játékot <#eljen>

RoyalPredator
I have my own "BIG" life, but sometimes I wish I just had a "little" one.

Get life 😄
Ez nem megoldás.
Annyi volt a "gond" csak a hozzászólásaiddal,hogy kissé gyerekesen fogalmaztad meg azokat és túlságosan poénosan akartad azt elõadni😛
Kérdést fel lehet tenni egyszerûen mindenféle körítés nélkül.Nem megsértõdni mert ahogy Dudovec írta segítünk komolysággal míg te el poénkodod és mint feljebb írtam ez nem megoldás,hogy elköszönsz mert lehet továbbiakban is szükséged lesz help-re...

Am, nekem újj ez a játék ezért kérdezgettem ezeket a dolgokat.
De ígérem leszokok róla. Végülis ki lehet találni csak kíváncsi voltam mások véleményére tapasztalataira.

Tudom neked q ra unalmas lehet amiket kérdezek mert már szinte minden charr-t névszerint ismersz hard ban is rongyá játszottad és már az ele/monk csajokat is unod.

Guildben voltam már. De a magyar guildek tele vannak az ilyen .... el mint te szal sok segítségre akkor sem lehet számítani.

Nah de köszönöm az eddigi tippeket, nem rontom mostmár itt a levegõt.
Ez az öntelt atmaszféra amúgy sem igazán fexik nekem.

Sziasztok.

RoyalPredator
Ki jönne el egy esti piknikezésre, beszélgetni, röhögcsélni?
Roleplay tolnánk, az állatok szigetén, vagy egyéb piknikhelyen, valszeg Shing jea szigetén.

Apropó, vki texmodoljon mán' össze egy használható térképet...

Hat nekem mar kb a masodik sg forum postja utan leesett, hogy valszeg valaki csak szorakozik 😊. Mondjuk azota enis remekül szorakozom, amikor teljes komolysaggal probaltok segiteni, kezzel-labbal magyarazni valakinek dolgokat, aki utana ugysem fog erteni egy megintcsak teljesen evidens dolgot 😄

hajra phejce!

Mc Wolfy
Fejbefejsze. Te itt vagy szívózol velünk, vagy tényleg nem érted még a játékot. 😊
Ha jó a team build, egy szál kukira vetkõzve is hadakozhatsz, nem számít. pve-ben talán 3 monster skill van amit érdemes szakítani, többit meg le kell kakkantani. A warri/derv build az olyan jóféle odamegyek és zúzok, ajánlom.
Kardot meg felejtsd el, azt casterek viszik, mert jól néz ki.
Azt, hogy melyik irányba mész, az allid hovatartozása határozza meg. Keress szerintem magadnak egy normális magyar guildet, ahol mindent elmagyaráznak neked.

Azoknak a kd-knak meg pnt az a lényege, h lenullázzák az adrid, de mint jó warrinak, van rá skilled, h visszatölts, enraging charge pl. 4-5 adri egy ütésre.

PanzerWolf
Mi a Kurzik oldalon vagyunk.Szerintem jobbak ott a fõ küldik.
Amúgy a baltánál van egy pár féle szakítás ha már annyira akarsz szakítani.
Ha esetleg nincsen guilded akkor mi szívesen várunk.

RoyalPredator
Túlságosan nincs külömbség.
Ha a guildod kurzick, menj kurzicokkal, mert AB-n meg PVPben gyorsan összeszeded a 10k pontot. Ugyanez a helyzet a luxonokkal.

Ha help kell, szólj, szívesen segítek, elvégre bérgyilkos vagyok 😉

Ja majd el felejtettem ,
Súgjon valki Svábok vagy Inkák?

Kurzick vagy Luxon. Azt vágom ,hogy késõbb kibékülnek de valami regisztrációval csesztetnek s a kánya tudja melyikkel jár jobban az ember. Gondolom mindkettõ tõbõl nem megy.
Nekem a svábok szimpik.

Óoo most nagyon lucky. Kiesett valakinek a zsebébõl egy arany kard is.
Semmi extra csak a sárkányos lángolós. Gíííí 8)

Hát igen az interrupt nem az én dolgom lenne , hanem talán az aktuális ranger pajtásé. De soxor látok huncutságot amit jó volna blokkolni és bizsereg is az ujjam ,hogy mit nyomjak mit nyomjak, de nincs mit. Szólni meg. Még ventrivel sem 1xü. ezért ha sok kis harcos van akkor inkább keresem az aktuális necrot mint monkot mert pillanatok alatt be tud termelni 1 kis csotbrigádot azokkal meg a francnak van kedve szórakozni.

A knock down ja én is gondoltam rá. Csak a 100% os az elszopja az összes adrenalint. Na jó valamit valamiért.

Húú micsoda build ek. Ehhe habár nekem a szõr feláll a hátamon az ilyen -40 armor mikor aktiválod dolgoktól. Nem szeressem õket mert nagyon lottó talpon maradok e.

A sapkámból is gyorsan kikaptam az arany rúnát, nekem nem hozta vissza a -7000 Hp-t. Kicsit kardozzak tovább de maradjak életben ez morálisan többet ér nekem.

Mc Wolfy
Van egy pár no atribos, de pve-ben nem a te dolgod lesz a szakítás, inkább szedj össze egy tank buildet, de legalább pvxwikit nézd meg.

Neked eztet kell, ittene.

PanzerWolf
Úgy van kalapáccsal interrupt,hogy az ellent egymás után leülteted 2x-3x.Viszont PvP-be használják a kalapácsot.Próbáld ki még a baltát PvE-ben,az is jó.

Tök jó. 8D Eddig kardal meg pajzsal riogattam az ellent.
Mert paráztam,hogyan gyógyítom magam ha nincs rendes armorom.Ráadásul egy csomó skill van hozzá. Viszont a sebzésével nem igazán vagyok voltam elégedett. Aztán hogy hogynem valakibõl kiesett 1 aranyszínû kalapács.

Na mondom próbáljuk ki. JAjj de kényelmes. 8DD
és érdekes módon nem hullok annyiszor mint képzeltem.
Viszont ,hiányzik az interrupt skill. Van kalapácsra egyáltalán ilyesmi?

RoyalPredator
Ha PVEzik, akkor nem farmol
A farm külön kategória PVE és PVP mellett 😄
Szerintem. mert ennyire rühellem a témát.

Mc Wolfy
Famine az egy nagyon kemény farm buildhez van. Ha pve-zel, hamar szerezd be.

PanzerWolf
Bezony.<#awink> A faminét amúgy régebben használták egy farmnál tormentedben.Már csak a Practiced Stance hiányzik.Most indulok érte mindjárt.

Még az ilyen "quicksand"-et, meg "famine" meg ehhez hasonlo atom hasznos skilleket is szepen betekerted signet of capturevel?😄

PanzerWolf
Igen terveznek könyvet kiadni,én is olvastam.
A skilleket nyugodtan költheted mivel nem jó semmire.Annyi,hogy eyében kell pár cucc készítéséhez de,ugyis van belõle elég.Én most vettem meg/szerztem meg a rangeremnek 1 elit skill kivételével az összeset.Holnap jön az a maradék egy.Ma már nem volt kedvem sokat rohangászni Mineral Springben érte.

RoyalPredator
2000 fele már tökmind1.
Consettekre elköltheted, de jó nyálverésnek hogy Juj én már kétezerszer elértem a huszas szintet Ámen.

Film? Meredek mert a GW storyjai UGYAN AZOK és TÜNDÉRMESE.

Jehh Film az elég meredek lenne.
De a könyvet olvastam hogy akarnak kiadni.
A wow könyveket olvastam azok tök jók voltak.
Jó lenne valami hasonló a GW re is, jót tenne a PvE nek. 8)

pl a Factions története nekem tökre bejön s még a wikiben is benne van.
El tudnám képzelni egy könyvben.

Apropó. Ti mit csináltok a skill pontokkal?
Nekem csak gyûlik gyûlik.

Van 1-2 jó bevált skill em amivel tök jól elvagyok.
Nem akarom azért megvenni kilockolni az összes skill-t.
VaGY az csak arra jó?

RoyalPredator
Nekem van, úgy hívják Guild Wars Factions Artbook xD
Nem, amúgy könyvrõl én 1általán nem hallottam. Meg filmrõl se.

Az engem is érdekelne.Nemrég láttam 1 bemutatót de franc se tudja milyen nyelven volt nem is értettem semmit mit beszéltek..

Én már a durva Guild Wars könyveket várom. Nem hallottatok róluk valamit? A barátnõm nem igazán tud róla. Vagy csak rosszul kérdeztem már megen. lol lol lol

RoyalPredator
Inkább hogy új fém-kétszázassal akarnék csak fizetni a papír helyett.
Azért így nem olyan durva.

Jagi
durva az... betoltam egy ilyen likört tegnap, mondom ez mi? xD
hullámzott az stenfsza is meg félrebeszélt a kari, mondom lolmá ez poén xD

Mc Wolfy
én is tökéletes marhaságnak tartom, de amit te mondasz, az olyan, mintha te csak 5 forintossal lennél hajlandó fizetni, ha már van olyan és abból minden pont kifizethetõ.

RoyalPredator
Igen, ilyen, de én még mindig azt mondom hogy írjunk J-t hamár kitaláltuk. Csak a néphagymány és kultúravédelem érdekében mindig leszavazzák pár, múltkor 5 szavazattal.
Enyhén nemérdekel. De neked mindig mindent LY-el fogok írni😛
Lyó?.

Mc Wolfy
az ijen még mindig ilyen

RoyalPredator
Miiii én írtam All chatbe hogy "YARR YARR!!" meg "BOAT OVER THERE!FLAGS UP!!" m,eg ijeneket és hülyének néztek 😄
Sztem fogalmuk sincs errõl a feelingrõl, csak hesik 5pontos söröcske amit ectová alakítanak...

Mc Wolfy
Mi bajotok van a kalóz nappal?
Jobb helyeken az van. 😊 harrharr

Jagi
*facepalm*

majd leszek...

RoyalPredator
Öcsém, szánalom =.=

GW nesze: Talk Like A Pirate Days 2009

Wiki csak azért kell, hogy bizonyítsam, mert ugye, ha csak mondom akkor nincs alapja. Újra és újra ugyanazt mondogatod, eddig bírta a fejecskéd? 😄
Hadd kibontakozni royalt plz.Sztem most szeretne valamit mondani.O champ 12 r15 pvp player.Sztem ért elég komolyan a gammához,mint ahogy ezt már jópárszor bizonyította itt.De 1v1re nem mert kiállni szóval ennyi...

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Nagyon sokat hangsúlyozod ezeket az e/mo-kat.Sztem te tényleg arra reccsensz.Amúgy tényleg buta vagy és ehhez nem kell wiki,hogy valaki megállapítsa.Még dudi is rájott,szóval most már kiderult minden.Koszonjuk a részvételt Sajtos,de továbbra is maradhatsz a másik házban. ezt csinálja az mtv Royal.És ez mindent a wikirol szedtem.Respect nigga,white powa.Yo gi bear.I kill enemy.I fuck bitches.I am the best.-MTV...

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Jagi
Lesz GW is vagy csak oltás?
<#idiota>