Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menj Clarityvel és recskázzatok E/Mo csajokra.
Respect_😛
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
http://wiki.guildwars.com/wiki/Challenge_mission
Ha nem akkor benéztem. sorry õméltóságos tisztasága, ÁRJA bölcs és mindenható népe fattya.😉
So csak kis vetélkedõk ki verbuvál jobb csapatot hirtelen és ki a leghatékonyabb az adott feladatban.
Van egy nagy kérdésem . 8)
Tudom wiki de mi a fanyalókáért van annyi kollektor a pályákon, ha mind ugyazt árulja? csak különbözõ dolgokért. 8()
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
A Challange-k PVE-s PVPk.
Nem kötelezõ, de többet ad mint AB.
Menjünk és toljunk vmit közösen ^^ Nemtudom hogy mi a fenét by the sütõvaj.
Yupp. Korrekt és szép végszó.
Még hozzátenném ,hogy ez GW és pont. Nem kötelezõ szeretni.
Srácok a challenge k a pálya szélén vannak? Onnan nem lehet tovább utazni? Vagy csak a kihívások nem arra valók ,hogy zöld lámpát kapjak.
Altrumm Ruins ban csináltam a kihívást. Hõsiessen fel is kerültem a táblára de ez minden.
No lets go quest.
Royal egyebkent pont TE hoztad be jopar napja ide a wowot aktiv temakent, azaltal h lealltal itt izombol fikazni az egeszet, anelkul, hogy ugy komolyabban lövésed lett volna, hogy mirol szol az egesz pvp-je, vagy barmi. Ezekkel az "eloszor is menj el veddmeg a wowot, rajössz milyen szanalmas stb stb"-vel kezdõdõ posttokkal amiket Claritynek szantal, csakmer valami ökörségen rageltetek.. gondoltad majd megmondod a tutit. Ehhez csatlakozott meg 1-2 okostojas, akikszerint az a jatek a goldfarmrol szol semmi masrol. Erre reagalva irtam par "összehasonlitast", minekután eleg sok idõt töltöttem mindkét játekkal és mindkettõ eleg sok örömet szerzett, szorakoztatott.. , gondoltam kicsit felnyitom a szemet, egy-ket hozzadhasonlo formanak, aki kb latatlanban fikaz, hogy mennyire nem arrol szol a game amire õ gondol. Bár a vége azlett , hogy már sajnos GW-t is kb lekellett irni, merthat par ev jatek alatt ugytunik neked valahogy nem esett le, hogy ez nem arrol szol, hogy ki a kiraly 1v1-ben, stb.
Telleg igyekeztem, kerülni a szemelyeskedest Tommy keresere, de sztem nezz körül kicsit a hazad tajan, mielott caps lockal megmondod a tutit.
AKI WOWOS MIÉRT ÍR EBBE A TOPICBA, HA AZZAL CSAK PROBLÉMÁT ÉS VITÁT OKOZ.
MI NEM ÍRKÁLUNK A WOWOS TOPICOKBA HOGY GW ÍGY MEG ÚGY.
EZ GW ET KELL SZERETNI NA!!😊
Csapatszinten valoban van, bar ez inkabb arrol szol, hogy összetudj rakni egy teambuildet, ami kello jatektudassal megallja a helyet a wayek 80% a ellen. Kb ezt hivjatok itt balancenak, meghogy mindenkinek ugyanannyi skill slotja van, meg ugyanolyan nonstat gearben rohangal.
Felre ertes ne essek, sokadjara mondom jo ez a jatek igy ahogy van kb, egy-ket user baratabb fukciot azer szivesen beletennek, de a jelenlegi skillrendszer mellett teljesen ertheto, hogy igy mukodik az egesz. Annyira imba skillek vannak igazabol, ha kapnank meg +2 skill slotot, anet kb semmitse tudna balancolni es szanaszet kene nerfelniuk a skilleket. Bar jelenleg is ugyanezt teszik, mindig amikor felbukkan egy way, ami tulsagosan imba az aktualis "balanced way" metahoz kepest. Nalam ez sokkal inkabb megfontolt nerfing, mint a classok azonos szintre hozasa. Tekintettel arra, hogy gw-ben közelse jön ki annyira a classok sajatossaga, a rengeteg hybrid build -secondary profok miatt.
üdv.
Jólvan na. 8)
Csak már q unalmas ez a wow os lelkizés. Sehova nem vezet.
Egyszer tényleg mindenkinek innen ki kéne próbálni pár hónapra más mmo-kat, csak h lássák, milyen jó dolguk is van itt.
Never underestimate the power of the dork side!
Egyébként meg mostanában úgyis az asura summon+ruby djinn kombó a táp, azt viszik assassin promissal, ahhoz meg tök mindegy, mi a kasztod.
Never underestimate the power of the dork side!
Nem fikázta a GW-t csupán elvislne egy másfajta skillrendszert alatta.
Amugy van is rácio abban amit mond, de én továbra is kétlem hogy GW-ben ezt kivitelezni lehetne ugy hogy ne menjen az a balance rovására.
SG a balhé helye😛
Hasonlítgatni egy WoW-hoz meg kb. annyira korrekt, mint egy Ford Fiestát a BKV-val hasonlítani....A GW legnagyobb elõnye, hogy INGYEN játszunk vele közel olyan szinvonalon, mint a WoW, akik havi 3-4000 forintot perkálnak érte.
Tényleg nem értem azokat, akik idejönnek, és fikázzák a játékot, és folyamatosan azt hangoztatják, hogy mi a szar benne. Ha valami nem tetszik, lehet mással játszani, van választék bõven. Én kipróbáltam a WoW-ot, de kb. 10 perc után sírvaröhögtem az elavult grafikán, és a GW-hez szokott szemem képtelen volt felfogni, hogy vannak, akik ezért fizetnek havonta. DE! Nem megyek be a WoW fórumba telefikázni a topicot.
Ezer éve olvasgatom itt a hozzászólásokat, és a játékkal kapcsolatos érdemi dolgok a legritkább esetben jönnek szóba. PL. közös vadászatok megszervezése, vagy bármi...
Uff, én beszéltem!
Ami biztos,hogy új részben a szint emeléssel növelniük kell skillek mennyiségét a skillbar-ban amiket ranksorolniuk kell szintekhez mérten ebbõl adódóan attributok bõvítése növelése és így tovább.
Meglátjuk mi fér bele 1 free mmo-ba de ha csak 3×-ák a mostani tartalmat nekünk már az is jó lenne és nem fújnánk kivülrõl,hogy pl.az a caster elnyomja az elitet és abból már jól tudjuk mi a soron következõ skill:-)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Viszont a gw-ben az egyszerusege a szep, jo ez sztem a jelenlegi game mechanics mellett, hogy korlatozva van a viheto skillek szama. Bar jobban kibékülnék 10 skillel , vagy azzal ha lenne 8 , de minden classnak jarna 1 res signet v egy res skill egy fix slotra. Mer ez igy inkabb 7 , sem mint 8.
Nekem is ég a pofám. A faszéééé vs kedtek itt.
Ez egyszerûûûû mint a balrangrajz. Ha neked nem jön be a Guild War akkor ne játszd és ne itt fröcsögj.
Töröld le a klienst a csába aztán húzzá wow oz ni. Ennyi.
Nem kell ebbõl ekkora lelki ügyet csinálni ez csak egy game.
Megvetted játszad. Mégse tetszik rábasztá. A pénztártól való távozás után ....
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azonkívül úgy is megvan a kihívás, meg ki is lehet igazodni, hiszen logikus, hogy olyan helyre/slotba rakod az általad kiemelt(nek vélt) skilleket, ahonnan könnyen "eléred" (vagyis gyorsan tudod aktiválni).
Ezzel eliminálhatni lehetne az állandó skill "nerf"-et is, mivel így tényleg nem lenne olyan build, ami ellen nem lehetne ott és azonnal lépni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én csak long bow-t használok 1 wep szet el. Tökéletesen elvagyok vele.
Ebben van egy kis lustaság is meg ha már short bow ra kell váltani akkor az már rég rossz. Akkor nagyon közel az ellen és tuti hogy troll urgentre kell elnyomni a drágajó energiát.
A pet em kapott egy csomó pontot szal õ feltartja a jónépet én meg lecsipegetem õket.
Ha partyban megyünk akkor én nyitok. Meglepem a jónépet valami fincsi hullással majd szaladok hátra a warriorok támadnak fixálják a targeteket addig én felhúzok valamilyen a szituhoz illõ finomságot és addj nekik.S ha a kedves warrior pajtás nem mozdul be akkor ajvé hullanak ,mint a legyek. Mongjuk 1 dolgot nem szeretek a rangerben ,hogy nekem kell interruptolni na azt utálom mindíg figyelni melyik kis genyó készül valami nagy turpisságra ahh. Jé lessz újj TRABANT he he. 2012 20.000 euro villanyos ahh úúú akarok egyet Ez olyan mint a kuunavang! 8)
Nah mondjuk az is igaz hogy nem mindegy az egyes pályarészekhez milyen hencseket válogatsz. De végülis ha rossz az összetétel akkor az nagyon gyorsan kiderül. 8)
A gw-t én is nagyon szeretem beleöltem már pár üzemórát de még nem unom.
Mondjuk újj vagyok benne talán azért. A kedvencem a death levelling.
Behúúzom a kedves kis charr okat aztán a kliens fut a háttérben én meg nyugodtan Need for Speed ezhetek. 8)
Ha nem akad le a kliens szalad az 24 órát is. Ezért nevetek azon a statisztikájukon hogy hú mennyi játékidõt tudnak felmutatni.
A GW2 már én is wárom igaz a beharangozó kisfilmjük engem nem igazán hatott meg. Lehet nem vagyok mûvész lélek de nálam elmaradt a wow efekt.
Remélrem majd sok sok dolgot lehet majd átpakolni oda a gw1 bõl.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ijen szempontból tényleg az számít, mennyire vagy tökös😄
2 bow, 1 gyors és 1 messze hordó ami legyen nálad aztán tökéletesen elvagy.
GW ösztönöz, ja, COOPRPG vagy micsoda. Direkt úgyvan megcisnálba h egyedül is kijátszhassad. Ez szerintem nemjó ötlet annyira. Igenis a missionokat EMBEREK csinálják meg. Csak akkor ne legyenek nagyon nubok.
Ekkor jó az NPC Hench meg Hero.
Herokat tudni kell irányítani.
Nemtudom, én szivesebben megyek emberekkel. Rangereket meg szeressük, sok okosságot tudnak mûvelni, és stratégiailag is nyerõ kaszt.
Természetesen értem ,hogy a guild war mint olyan arra ösztönöz ,hogy ne egyedül játsz hanem másokkal. Játékosok álljanak össze és küzdjék le az ellent.
Ez érezhetõ is mert ha egy missonba csak hencseket viszek akkor órákig el kell tökölni mire megvan a két kard.
Ha más játékosokkal megyek be akkor pedig percek alatt lazán megvan.
Na arra akartam rávilágítani ,hogy ha csak egyedül akarsz egy kicsit vadászgatni és hencseket viszel akkor azok aránytalanul szarok.Csak egy példa ha mondjuk 2 healert viszek ott kell nekik könyörögni ,hogy wazze gyógyítsál már egy picit mert elvérzek.
Ott táncolok körülötte uggrálok imátkozok de szarik rám.
Nemtom én imádom a rangeremet. Szigorúan háttér játékos és ezért persze sokan nem szeretik. Mondván mit tökölsz ott hátul? Nem értik meg ,hogy ez a kari nem warrior aki beront az ellen közé hanem a feltartott ellenséget sebzi ha hagyják érvényesülni akkor elég hatékonyan.
Viszont aki megérti ezt azzal nagyon jókat lehet hasíííítani 8))
Persze most warriorral megyek és gyüjtögetek a rangeremnek.
Ez olyan elõ kari. Ezért kerestem a jobb íjjat.
Növeld dps-ed rúnákkal spell-ekkel,lehetõségek sokasága áll elötted,hogy elérd a legdurvább sebzést.
★ 汤姆 李
Nem errõl szól egy topic,ezzel tisztában kell lenni és nem elkezdeni azt ami régen volt.A játékról szóljon ez ilyen egyszerû😊
Ha nem tud valaki e témában hozzászólni a 2. általad megjelölt választás igencsak jó.Ezvan
★ 汤姆 李
Persze sikerült pont az egyik legócskább PvE kasztot kiválasztanod a rángér személyében (erre a kijelentésre negyvenezren fognak ugrani, hajrá).
Elárulom neked, hogy nekem, casternek meg 22-t sebzõ wandom van, oszt mégis hasitok HMben is, nemhogy NMben. Egyáltalán nem azért mert ekkora király vagyok, mert nem vagyok, hanem mert ez a játék... másról szól.
Kérlek meg ne kérdezd, hogyan lehet "hasitani" mert a 3/4-e guildwiki tartalmat le kellene írni, hadd ne.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Inkább engedd át rajta gw.exe-t és kész. Persze van hogy olyankor is error code-ozik. Olyankor vagy reinstall, vagy ha igazán eltökélt vagy akkor egy registry cleaner (csak végsõ esetben).
Amikrõl szó van most, azok többnyire lerágott csontok. A GW valóban csapatjáték és a 7 változtatható skill (8. res 😉) piszok kevés az igazán fantáziadús és változatos játékra. Már hallom ahogy a "kórus" felemeli a hangját: "épp ez benne a poén, hogy mindent lehet kontrázni és nincs tökéletes build".
Ha minden skillt lehetne vinni (elhelyezve a képernyõ különbözõ részein, ahogy erre már számtalan példa létezik), úgy is lehetne mindent kontrázni és a játékélmény csak profitálna belõle.
No, de ez van megszoksz vagy megszöksz. Részemrõl a 2.
"Csapatban, öszpontosított harc egyszerre 1-3 NPC ellen/Mob, addigis védekezni a bejövõ támadástól."
Yup azt az oldalt szoktam használni, de van rajta 1-2 fegyó aminek nincs feltüntetve a sebzése.Ezért gondoltam van valamerre jobb kapa vagy kasza.
15-28 a teteje?? ehe ehhhe, s a charr ok meg csak erõsebbek lesznek, juhhu ez ám a fair game. Vagy még mindíg nem értem a game koncepciót.
Vagyis hogyan csináljak meg egy kihívást ha az azt mondja, na hülyegyerek berakunk egy terembe ami hemzseg a kedves lényektõl, öljél le belõle minnél többet. Fegyvernek adunk egy kiskanalat aztán töröld szemed szád.
A hencsmenek meg csak röhögnek magukban ,hogy hát ez velük nem igazán kivitelezhetõ, hogy nem fogtam még fel.