Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PvP még mindig itt a legjobb számomra.
A stancet, ami ugyebar egy harci allas meg benyomhatjuk a földön fetrengve egy bekapott devhammertol😄
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
De a repülés még jöhet xd
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Az nem lényeges annyira.
Lényeg h ott sokkalta látványosabb.
GWben ien etyepetye gyerekverekedés, nempedig ilyen DMCsebb hack'n'slash
Lényeg hogy érezzük hogy harcolunk, nempedig hadonászik elõre meganimálva egy faszi 1 helyben.
Interaktivitást akarok!😄
Gyüjtögetés midnen szar na az sok idõ.
Én nem bánom ha dolgoznak még rajta, de akkor kibaszottul oldják meg a gazdaságot, hogy ne legyen ennyire materialista balfasz társadalom mint most GWben.
És legyen olyan jó harc benne mint Aionban hamár a motort átadták.
Remélem beleadnak mindent és kapunk sok évre szóló mmo-t ismét!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Hogy a macska rúgna meg téged. Wolfy...
Never underestimate the power of the dork side!
Én se játszok már, 2 év elég volt böven, de aki új annak nagyon is érdekes lesz a játék..
Amúgy meg a PvEvel sincs semmi baj, csak kell egy normális guild akikkel lehet programokat szervezni (dungeon meg stb.)
Én szerencsére sokáig tag voltam egy ilyenben, és sok embert ismertem akikkel mindig együtt maradtunk, ha valaki ment más guildbe a többiek követték. Így együtt maradt a jó társaság és jókat játszottunk.
Persze azért ha egyedül van az ember akkor a PvE se annyira jó mint társaságban.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Nincs.
A játékokat 1 hónap alatt végigjátszhatod.
A "legjobb" itemeket pedig 1 hét alatt megszerezheted.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Mi unjuk már a játékot.
Mi segítünk minden idetévedõnek.
Csak Clarity pofázik összevissza.
McDonaldsban Royal hetek vannak, nemtudtad? Ejnyebejnye.
Na takarodj vissza pévépézz te szerencsétlen.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Próbálni meg tényleg ott a trial. Én nightfallt ajánlom kipróbálni.
De attól félek h a karaktermodellek megint olyan bábualakúak lesznek.
Bypass... Hát... 1 éved tuti van.
Ha ki akarod próbálni, kérj 14 Day/ 10 hours TRIAL KEY-t.
Ha tetszik, vedd meg valameik részt, Prophecies (város lovagos mezõs jeges jungeles sivatagos vuulkános kevertlószar), Factions(japán kínai befagyotttengeres sziklaerdõs ghettós), Nightfall(jungeles sivatagos sivatagos túlvilági gyomorfekélyes). A Factions és Nightfallban +2-+2 kasztot tudzs választani. alap 5ön kívül Factionsban Assassin és ritualista, Nightfallban suttyóParagon és dervish.
Én is fél évig csak az elsövel játszottam és jól kiismertem az egész játékot így is. Aztán idövel érdemes a többit is beszerezni 😊
Amúgy meg ígéretesnek tünik a 2 trailere, remélem nem szúrják el és akkor megveszem 😊
Szeretném a Guild Wars-t kipróbálni, ezért megvásárolnám az eredeti játékot a boltban.A kérdésem az lenne, ahhoz hogy megismerkedjek a játékkal és némi tapasztalatot szerezzek, kellenek-e a kiegek is?
Üdv:bypass
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Collectors Editionokhoz adnak iet.
Neten nemhiszem hogy letöltheted...
Eladni nem szeretném, de meglesheted ha átjösz, vagy ha tudsz rá vigyázni, és 6ost dobok a dobókockáimmal, akkor bescannelheted.
Neten talán fentvan GW Artbook néven.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Éjszakai funkció.
Háttérzene.
Külön nekünk kifejlesztett wikis keresõsáv.
Pizzarendelés gombal.
★ 汤姆 李