Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Kipróbáltam már pár mmno-t, de nekem mai napig ez az etalon. Csak javasolni tudom, hogy aki nem próbálta még ki, az vegye meg a már említett full verziót ha tetszik neki a trial, anyagilag is jobban fog kijönni.
A PvP még mindig itt a legjobb számomra.

Hat gw-ben ensem ertettem soha, hogy miert kell megallnia valakinek ahhoz, hogy csapjon egyet egy egykezes fegyverrel😄

A stancet, ami ugyebar egy harci allas meg benyomhatjuk a földön fetrengve egy bekapott devhammertol😄

Heffi
Na de ahhoz nagyobb terület is kéne majd 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

RoyalPredator
Hát azért az ne is...
De a repülés még jöhet xd

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Attól még remélem GW2-ben nem lesz 10 méteres ugrálgatások.
RoyalPredator
Nemaz h keresztülcsapsz.
Az nem lényeges annyira.
Lényeg h ott sokkalta látványosabb.

Miért, Aion-ban mi van? Ott is keresztül csapsz az emberen, márha megvan a 3méter alatti távolság...
RoyalPredator
Én az intenzivitására gondoltam.
GWben ien etyepetye gyerekverekedés, nempedig ilyen DMCsebb hack'n'slash
Lényeg hogy érezzük hogy harcolunk, nempedig hadonászik elõre meganimálva egy faszi 1 helyben.
Interaktivitást akarok!😄

Az Aion nem rossz (most azzal játszok), de ugyanaz a tucatjáték, a harcrendszer stb.
Átadták, mi?
SZEG007
hát ez hatalmas ötlet másolják le valami koreai tucatmmo harcrendszerét, animácioit köszönöm akkor nem kérek GW2-böl

RoyalPredator
Igazából az 1. rész szólt 1 évig. Többi már 2-3 hónap csak.
Gyüjtögetés midnen szar na az sok idõ.

Én nem bánom ha dolgoznak még rajta, de akkor kibaszottul oldják meg a gazdaságot, hogy ne legyen ennyire materialista balfasz társadalom mint most GWben.

És legyen olyan jó harc benne mint Aionban hamár a motort átadták.

Másik,hogy nagyon jóra kell sikerüljön mivel rengeteg idejük volt rá és nem kevés bevételük sem az elsõ részbõl+kiegészítõkbõl.
Remélem beleadnak mindent és kapunk sok évre szóló mmo-t ismét!

★ 汤姆 李

Amúgy nekem az a véleményem a 2.rész megjelenésérõl,hogy sok idõ,sõt túl sok telik el az utolsó kieg.-hez képest.Már rég béta tesztelni kellene<#miaz>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

RoyalPredator
Mér, eddig nemtudtam?...
Hogy a macska rúgna meg téged. Wolfy...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Mc Wolfy
Jé, bõvült a szókincsed? Igazat is tudsz már adni? 😊

Never underestimate the power of the dork side!

RoyalPredator
Igazad van.

Heffi
Épp ez az, nem kell itt hangsúlyozni hogy te unod, ezzel csak elveszed a kedvét az új játékosnak, mert azt fogja hinni hogy unalmas a játék.
Én se játszok már, 2 év elég volt böven, de aki új annak nagyon is érdekes lesz a játék..

Amúgy meg a PvEvel sincs semmi baj, csak kell egy normális guild akikkel lehet programokat szervezni (dungeon meg stb.)
Én szerencsére sokáig tag voltam egy ilyenben, és sok embert ismertem akikkel mindig együtt maradtunk, ha valaki ment más guildbe a többiek követték. Így együtt maradt a jó társaság és jókat játszottunk.

Persze azért ha egyedül van az ember akkor a PvE se annyira jó mint társaságban.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

RoyalPredator
Hát kinek mi...
Nincs.

A játékokat 1 hónap alatt végigjátszhatod.
A "legjobb" itemeket pedig 1 hét alatt megszerezheted.

CopyKing92
Jááj van ilyen totyik?😄 én ezzel még toltam béta verzijóban- de megvettem^^ kb már 1 éve nem játszok. 😄 majd felteszemmegint. van valami változás?😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Mc Wolfy
Aki unja, menjen DDO-zni, amerikai szerverek ingyenesek. Ha nincs GvG, azt csinálom.

RoyalPredator
Nem fikázzuk a játékot.
Mi unjuk már a játékot.

Mi segítünk minden idetévedõnek.
Csak Clarity pofázik összevissza.

RoyalPredator
Ki más a legnagyob bohóc, hát TE =)
McDonaldsban Royal hetek vannak, nemtudtad? Ejnyebejnye.

Na takarodj vissza pévépézz te szerencsétlen.

Az a baj, hogy bejön ide valaki, aki szeretne megismerkedni a játékkal, és jön a két-három "nagyöreg", és vérig fikázza a játékot. Nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy lassan másfél éve játszom vele, és még csak most kezdtem el a Hard Mode-ot...a PvP-t meg kb. 1-2 órát toltam.

Nem is tudom,hogy ki itt a legnagyobb bohóc Sajtos.De azt tudom,hogy cirkuszt kéne nyitnod.

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Kimaxolt champ titlevel nekem is monoton lenne...

RoyalPredator
áh pvp is monoton 😄

Hat mondjuk egy ilyen öreg jatekkal nekilatni komolyan pvp zni nemsok ertelmet latom. Mindenesetre a pve eleg gyér, azt osztom. Pvp meg egesz jo, csakhat mire ugy igazan beletanul valaki, addigra lehet telleg gw2 lesz.

RoyalPredator
Mitvááááársz tõle?

5...4...3...2....1...FLAMEWAAAR!!
Csak egészben éri meg megvenni,mivel az egyetlen értelmes dolog a játékban a pvp és azt viszont az nélkul nem lehet játszani mivel nem lesznek meg a skillek.Mondjuk kivan halva a játék,szóval lehet meg sem kéne venned 😄.Lejárt az ideje,úgy mint lassan a wownak is lejár.hú ez jó lesz <#crazya>

Mc Wolfy
A válasz erre már ezerszer az volt, hogy vedd meg az összes részt egyben (9-10k HUF) Késõbb úgyis megvennéd, mert egy rész 5-6 körül van, szóval lényegesebben jobban jársz.

Próbálni meg tényleg ott a trial. Én nightfallt ajánlom kipróbálni.

RoyalPredator
GW2 ugyanaz lesz mint a GW csak much more improoved.
De attól félek h a karaktermodellek megint olyan bábualakúak lesznek.

Bypass... Hát... 1 éved tuti van.
Ha ki akarod próbálni, kérj 14 Day/ 10 hours TRIAL KEY-t.
Ha tetszik, vedd meg valameik részt, Prophecies (város lovagos mezõs jeges jungeles sivatagos vuulkános kevertlószar), Factions(japán kínai befagyotttengeres sziklaerdõs ghettós), Nightfall(jungeles sivatagos sivatagos túlvilági gyomorfekélyes). A Factions és Nightfallban +2-+2 kasztot tudzs választani. alap 5ön kívül Factionsban Assassin és ritualista, Nightfallban suttyóParagon és dervish.

Heffi
Egyáltalán nem muszály hogy meglegyenek eleinte.
Én is fél évig csak az elsövel játszottam és jól kiismertem az egész játékot így is. Aztán idövel érdemes a többit is beszerezni 😊

Amúgy meg ígéretesnek tünik a 2 trailere, remélem nem szúrják el és akkor megveszem 😊

Üdv Mindenkinek!

Szeretném a Guild Wars-t kipróbálni, ezért megvásárolnám az eredeti játékot a boltban.A kérdésem az lenne, ahhoz hogy megismerkedjek a játékkal és némi tapasztalatot szerezzek, kellenek-e a kiegek is?

Üdv:bypass
RoyalPredator
Küldjed el Emailomra plz😊

Már megvan. Szép.
RoyalPredator
Keresssss.

Meg lehet rendelni, 7k-ból kijön, és PAX-on is osztogatták.
ILLNeo
Elvileg az elsõ pár játékhoz adják majd nem?(GW2)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Az a baj, hogy GW2-es kéne... :S arra meg vadászik az NCSOFT. Már egy csomó helyrõl letörölték.
RoyalPredator
Nekem van Factionsos.
Collectors Editionokhoz adnak iet.
Neten nemhiszem hogy letöltheted...
Eladni nem szeretném, de meglesheted ha átjösz, vagy ha tudsz rá vigyázni, és 6ost dobok a dobókockáimmal, akkor bescannelheted.
Neten talán fentvan GW Artbook néven.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudtok valahonnan géwé' kettõ ártbúkot? Direkt írtam így, ne tudjanak rákeresni 😄 Köszi!
RoyalPredator
Inkábbcsak tankolja meg a kocsimat...

ILLNeo
Mondjuk Jora vetkõzik és közben Gwennel smárol. Háttérzene Smack my bitch up! Netpincér- GW pizza (5000 HUF feletti vásárlás esetén +50.000 Faction), Hangfelismerõ Wiki, hogy a gépelést is hagyjuk má! =)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

RoyalPredator
Óh igen ekll ien Virtual desktopgirl.

A csajokat ki ne hagyjátok! 😉
Mc Wolfy
És ingyen sör!

RoyalPredator
És legyen:
Éjszakai funkció.
Háttérzene.
Külön nekünk kifejlesztett wikis keresõsáv.
Pizzarendelés gombal.

😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;