Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Áááá, játszottam én L2-vel, Age of Conannal, Warhammer Online-al, Aion-nal. A battlefield 2 és 3 közötti idõt kitöltöttük.
A csapatból sokan várjuk már a gw2-õt. Úgy terveztük a Bf3-al kihúzzuk a megjelenésig, de úgy tûnik a tera béta is bejátszik közben, mivel a bf3 nagy csalódás.

Ezt ismerjük már Battlefield 3-ból, mikor a community manager-nek meg a lead designernek minden szava ez volt 😊

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

SZEG007
Nocsak nocsak téged is érdekel egy ilyen játék? Azt hittem hardcore FPS fan vagy 😊

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Egoraptor
Bizony ám... sok veterán várja már.<#eplus2>

Running
SZEG007
GW1-ben se volt sok esélyed. Itt egy video ahol a mi csapatunk harcol(hent):

Egoraptor
Nem tudom volt e már de itt egy kis
ELE pvp. Állok/ütök szindrómás emberkéknek sok esélyük nem
lesz nagyon úgy néz ki.<#eplus2>

BEAST
Az ilyen remegõs emberek szoktak a legnagyobbat csalódni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeWyTy
Dettó<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
én mondjuk nem foglalkozok vele és igy elviselhetöbb a várakozás 😊
majd akkor cuppanok rá ha már lehet tolni bétát 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Arnoux
Pár napja néztem utána a GW 2-nek, azóta játszani akarok vele. Jó hogy évekig szinte semmit sem tudtam róla, így most nem tûnik soknak amennyit még várni kell a megjelenésig 😊 Youtubeon volt ez a komment jó sok upvote-tal 😄 :

".... I wait for 4 years now : CHECK

.... I spend everyday 1 minute for look at gw2.com for new: CHECK

.... I been raging for 4 years now: CHECK

.... If GW2 comes out my Reallife is totally fucked: CHECK

.... 2012, January and NCSOFT didnt released GW2 yet........ : NO FUCKING CHECK"

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Egoraptor
Banner alatti Gw.hu honlapon nézz utána.Ott van pár Guild de ne számíts aktívra..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Van itt vki, akinek van egy jól bejáratott guildje, tele sok aktív játékossal ?
BÚÉK!

ILLNeo
Köszi Szépen!

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

FalseHeLL
Kapsz ilyen cumókat, de még nincs hasznuk. Valszeg az utolsó részében a Winds of Change-nek, ami még nem jött ki, lesz valami kiváltható dolog.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

ILLNeo
Jól van, Köszönöm! Van vmi különleges tétje a dolognak? Mondjuk egy zöld fegyver vagy új hero? ...vagy csak egy kis móka a régi és új játékosoknak

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

FalseHeLL
Normál módban nem egy nagy durranás simán herokkal meg tudod csinálni.

ILLNeo
Sziasztok!
A Winds of change expansion mennyire nehéz?
Megcsinálta vki?

Nivea
igen! király!!! köszi!

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nivea
Ezeket én is néztem, de nem erre gondoltam, hanem régen belinkelt vki egy kb 4000*5000res képet amire rá lehetett zoomolni( mint játékon belül). és azon rajta volt az összes város. csak akkor elfelejtettem lementeni.

Itt vannak ha ezekre gondoltál.
List of maps

Nivea
hello! légyszi linkeljen be vki egy teljes felfedezett térképet a gw alapjátékrol. mert mindenhol csakkiegészitöket találok. köszi

LeWyTy
Hopszi<#buck>

Szaruman
<#eljen>
(speciel az elsõt is meg lehetett nyitni, ha kitöröltem a elbszott részt <#vigyor4> )

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
szar a link

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

LeWyTy
TTH legjobban várt 2012-es RPG szavazás

szavazzunk!!<#vigyor2><#vigyor2>

Jeremy egyszerûen fantasztikus...
LeWyTy

ne offojjá má
LeWyTy
Ez egy pozitívum... de normális életem is lehetne ha nem foglalt volna le a PC<#nevetes1> De sajnos annak is oka volt, amit nem akarok részletezni..
és ne is offoljunk mer minyá szóváteszi valaki.

Mit cseszett volna már el ez a dolog.Lehettél volna bûnözõ is akár ha nem foglal le PC😄D

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most írjam le az elcseszett életem történetét?<#confused>

JaSoN HuNTeR
miért szabadulsz meg tõle?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

LeWyTy
picit off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak a guild wars2 tart vissza attól hogy megszabaduljak a gépemtõl örökre<#vigyor1>
..Ezzel még játszanom kell!]

Jol néz ki a mesmer. 😄
Nehéz a döntés a mesmer, ele, necro között.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeWyTy
dettó<#falbav>

fubenalvox
ugyanígy... már pont eldöntöttem, hogy human ele leszek de most... wah... 😄

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

fubenalvox

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

s0n1c
P****ba, most meginogtam, pedig eddig 100% volt az elementalist :/ 😊
Frosty01

Harcost én se tervezek.Guardian-t annál inkább.Mesmert meghagyom nektek😊
Guard mellé még egy necro vagy Enginer(ranger is kiszemelt volt de úgy gondolom fõ a változatosság ranged class terén így enginer az esélyes).Jelenleg ezeket tervezem de szeretném kipróbálni majd azért egy béta alkalmával mind 3 class-t

Zomil
nemhiszem, mindegyik kaszt elég élvezetes játékmenetet nyujt igy elsö ránézésre, számomra egyedül a warrior tünik ilyen tucat unalmasnak, de van változatosság böven a többi kasztnál 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Most így belegondolva... feltételezem kezdéskor az ösz player 50%a lesz mesmer... mert az jó... na én azé maradok meg az elementalistnál<#nevetes1>

Frosty01
hát hidd el hogy ezzel én is így vagyok 😄 necrot akartam eddig mert az jól odaqr, de ez... kicsit megváltoztatta a világnézeteim