Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Reméljük<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
hát reméljük lesz olyan akciójuk, hogy elõrendeléssel be lehet majd jutni 100%ra a beta hétvégékre. Ha random lesz én tuti nem jutok be az elmúlt év tapasztalataiból kiindulva 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

FalseHeLL
Lesznek de nagy valószínûséggel csak épületeknél és ott is inkább csak asura városoknál. Mint itt pl Rata Sum.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Nivea
lesznek benne ilyen gravity torzitások mint 1:14 környékén?

Running
Pár hét és béta, ezt már ki lehet bírni.

Igen ez illik a videóhoz.
Amúgy GW2 várakozásom nagyon gyengült.Sok idõ volt ez nekem.Nem egy Mmo-ra leltem ez idõ alatt amivel még évekig elleszek.Félek GW2 csak egy lesz ezek között.Nagyon jónak kell sikerülnie,hogy újból meglegyen az a hype ami évekig volt.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Arnoux
Nekem nagyon bejött ez a dubstepes videó!

FalseHeLL
Sztem akkor már inkább ez. A dubstep nem nagyon illik egy fantasy worldhoz imho.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

noisia, legjobb.
LeWyTy
Jó én imádom a dubstepet<#rolleyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

FalseHeLL
A vágás az tényleg elég jó, a zene ugyanakkor fordított arányban van ezzel szvsz.

Valaki tud olyan infot, hogy a játékban megszerezhetõ lesz-e a Claw of Khan-Ur vagy pl Magdaer? Vagy meglehet-e majd találni egy két hõs "lábnyomát" pl Ascalon Cityben?

LeWyTy
Ez marhajó a vágás is meg zene is

Zomil
én még majd gw2 megjelenés elött megprobálok párat megcsinálni, h kihozzam a maximumot gw1-böl 😄
mert amikor játszottam vele akkor nem igazán az achivementekre mentem rá

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rubint
Mondjuk van pár dolog, amit már elõre kinéztem, hogy felaggatom a karakteremre. 😊 Sose foglalkoztam ilyesmivel, de ennek van némi jelentõsége. Nem másoknak, inkább csak magamnak, hogy az a pár évnyi GW nem veszett el teljesen, néhány apró itemben/titleben tovább él.

Zomil
nem mondtam, h elönyt jelent 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rubint
Mind vanity, egyik sem fog elõnyt jelenteni az újakkal szemben.

Zomil
hát elég sok mindent kapnak a gw1 kocka játékosok a gw2-ben, mert kapnak jonéhány itemet, peteket, meg title-öket, attol függöen, h milyen achivement-ek vannak készen a hall of monument-ben vagy miben.
link

LeWyTy
Szerintem max annyi hogy kapnak egy title-t a nevük mellé vagy valami cuccot, hogy mégis legyen valami.De ennél többet biztos nem.

SZEG007
Nagy hiba lenne ha a veterán GW 1 játékosok elönyben részesülnének, és valoszinüleg elég nagy felháborodást is váltana ki az ujak körében, amugy se isemri még szinte senki a játékot hiszen tök más mint a GW 1.

Zomil
gw1-ben is a bétába kb. csak az jutott be aki nem akart, sztem most se lesz nagyon másképp

MeoH
Sztem is. Valszeg vmilyen szinten szabalyozva lesz a letszam, de aki akar fog szerezni betakulcsot. Legalabbis ez elmult par evben megjelent mmoknal mindig igy volt.

fuck mmo's..i.,

FalseHeLL
Kellenek az új játékosok is, hogy minden perket tudjanak tesztelni. Amúgy valószínüleg sokan bekerülnek, kétlem, hogy kimaradnánk a beta eventekrõl csak jelentkeznünk kell...

Nem tudunk még semmi a kiválasztásról, úgyhogy bármi lehet.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Nem igaz,hogy nem teszik bétát pre-orderre.A béta hétvégék az rendben van de ne random legyen már behívás+régi játékosok miért ne lehetnének elõnyben akik már ismerik a játékot és tudnàk is normálisan tesztelni?!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

SZEG007
a plusz info pont az hogy nem open beta lesz hanem beta eventek, ergo nem kerülhet be akárki, csak akik meghivoval, kodal rendelkeznek majd.

FalseHeLL

FalseHeLL
Igen pontosan. Az art stílus miatt szerintem menni fog az nekik, sõt ahogy elnéztem eddig sikerült is, hogy igazából nem túl részletesek az effectek mégis jól néznek ki stb és ez segíti a gépkövetelményeket lenyomni. Bár sztem meg fogják azt is csinálni, hogy akinek Paks van a szobájában annak igenis jól fog kinézni...post process effectek etc.
GW1-nél is csodáltam, ahogy grafikailag lenyomott jó pár késõbb kijött MMO-t és mégis jól futott. Ugyanakkor pl Perfect Worldnél meg már szenvedett maxon egy kicsit a gépem...

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

s0n1c
Nagyon sok múlik szerintem az art részlegen. Van pár mmo, ahol bár erõsen nem crysis szintû a graf mégis a képi megjelenítés iszonyat jó (pl. wow, age of conan (bár aoc az szép is 😊, dark age of camelot). GW2-nél ez pedig brutális.
FalseHeLL
Mondták régi interviewban, hogy nem terveznek nagy gépigényt épp azért, hogy minél többen tudjanak játszani. Egy mostani középkategóriás gépen simán fog futni viszonylag jó grafikán. (akárcsak gw1ben oda sem kellett atomerõmû)

Egoraptor
Ezzel szemben a GW2 - ANet saját GW1-ben évekig tökéletesített/optimalizált
motorjának erõsen továbbfejlesztett/feltuningolt változatát használja.

Az eredeti GW1 motort a mendemonda szerint ANet egy akkoriban középkategóriásnak számító laptop-ra optimalizálta, mondván ha egy
ilyen laptopon elfut szépen a játék akkor gyakorlatilag bármin.<#eplus2>

Egoraptor
Attól ne félj, swtor (EA) megvette a hero engine béta (befejezetlen) verzióját, amit aztán nem tudom hány évig foltoztak hogy legyen belõle valami, csak nem igazán sikerült nekik.<#eplus2>

Ebbõl erednek a optimalizálási és grafikai problémák tömkelegei.

LeWyTy
Bazz ez nagyon adja... végre egy jó játék ami nem csak abból áll hogy egymás elé állunk és 123456789skill power

LeWyTy
akkor most kicsit megnyugodtam<#taps>

s0n1c
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
s0n1c
Ott az engine-el vannak óriási gondok, csúcsgépeken is szarul megy a game.
LeWyTy
Én attól félek hogy úgy járok mint a swtor-al.
A low grafikai beállítások alá kellett configolnom a játékot hogy egyáltalán játszhassak <#nevetes1>

JethroHUN
Gépigény engem is érdekelne, van olyan érzésem h elfüstöl alatta notebookom. <#rinya>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Az még nincs kiírva, de ezen az oldalon írja lentebb, hogy majd ki lesz írva a hivatalos oldalra, a facebookra, és vmi blogra is.

LeWyTy
Na akkor hogy jutok be?

(basszus! nem lesz meg idõre az új gépem<#falbav>)

JethroHUN
Márciusban lesz GW2 beta

Egoraptor
Mondjuk igaz - de azért GW2 pvp sokkal másabb lesz érzésre
véleményem szerint. Jóval több hangsúlyt fektettek az
eltalálom/nem találom/kikerülöm dologra.

Nem azt mondom hogy az elsõ nem volt jó, sõt, egyetlen
online rpg amiben le is tudott kötni évekig a dolog.

Csak azt mondom más lesz, valahol ez is volt a cél amit
ANet kitûzött maga elé.

Mikor GW1-et CORPG-nek minõsítették lefogadom hogy már
akkor benne volt a fejükben a gondolat hogy 'corpg igen?
na akkor majd a második részben megmutatjuk nektek milyen
egy teljes értékû mmorpg'

Persze ez csak pusztán spekuláció (kicsit elkalandoztam).<#eplus2>

Running
Húha, nem is tudtam, hogy ennyire megjegyezhetõ vagyok. <#hehe>

MeoH
Nem hiszem, hogy ismerjuk egymast. Meg en inkabb readmodban vagyok, csak a logod, neved "ismerem" 😊

fuck mmo's..i.,

Running
Én nem ismerlek névrõl, ki vagy? <#zavart1>

Frosty01
sajna a tera elég fail-szagú... bétára én is kíváncsi vagyok, de... inkább a gw 😊

practitioner of the forbidden arts of death

MeoH
Running minden nagyobb nevnel ott van 😊 Es ez nem rossz vagy flame, mert kb olyan marha, mint en 😛 Bar az SW ugy lattom mind2n atugrottuk, de a Tera es a GW2 is csabito ismet...

fuck mmo's..i.,

Bétára mindenesetre regisztráltunk, jól jönnek majd az FPS-ben szerzett reflexek 😊

Arnoux
Ezeket a keleti típusú arcokat ki nem állhatom. Akármilyen jónak mondják a játékot, ha anime fejûekkel vannak tele akkor én nem bírok vele játszani. 😄

Smithwarden
A Tera Online is elegge tipikus keleti stilusu mmo: idetlenul szinte orra esve 45 fokban eloredolve futnak a karakterek, az uteseknel a kepernyon semmit nem latsz a hatalmas villanasoktol, fenyeffektektol es forgasoktol, 12 eves kislany sikongatasok a harcban, stb. :p
(Az alapbol igeretesnek tuno Blade & Soul sajnos elegge ilyen videokon.) 😞

A GW2 szerencsere nyugati stilusu. <#eljen>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D