Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Szerinted is szar érzés?<#guluszem1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
kellett neked beraknod...most elgondolkodtam, h inkább mesmert csináljak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
nekem nem gáz, mert én is mindig lenullázom. idegesít, az elsõ idõszakban azért mert szeretném élvezni a játék bg musicját, késõbb pedig mert nem hallom tõle a saját zenéim

practitioner of the forbidden arts of death

Elsõ részben is zavaró,ott is szinte nullára van téve nálam az effect.vol ha jól emlékszem.Elõfordul,hogy itt is így lesz.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LeWyTy
Am remélem nem lesz ilyen akusztika a játékban... mer már a videóban elég zavaró... szerintem.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zseniális,komolyan nem hiszem el amit látok<#eljen>

Frosty01
adnám. bár így ünnepek meg bulik elõtt szar lenne ha eltûnnék az élõk sorából

LeWyTy
OK! megvan az utsó kaszt mostmár jelentsék be hogy jövõhéten magjelenés! úgy is unatkozom<#rolleyes>

LeWyTy
Utolsó hõs meg a képesség nagyon állat<#wow2>

Frosty01

LeWyTy
2:05nél dramatic death visítozok a röhögéstõl<#vigyor2><#vigyor2>

LeWyTy
De nééé szpojlerkegyémá<#rinya>

Frosty01
Frosty01

Frosty01
jobb. felgyújt, szellem izéket idéz amik lövöldöznek csinál ilyen féregjárat szerû szart amibe ha belemegy kijön a másik oldalon (kb teleportál két luk között) lassít, láthatatlanná teszi a csapatot , etc. nagyon oda lehet majd pörkölni az ellennek vele 😄

LeWyTy
Engem annyira nem is érdekel elementalist 4ever<#worship>

Frosty01
émnmég láttam <#smile>

nagyon tuti lesz

LeWyTy
Sorry...removed<#falbav>

Frosty01
új kaszt! mesmer! 😄

LeWyTy

LeWyTy
Én csak azt mondtam hogy hasonlít meg hogy rájöttem, ami eddig baszta az agyam hogy mire hasonlít.

Lehet hasonlóság de amit Jeremy Soule komponál az ezerszer szebb bármi másnál.GW1-ben is ami zenészeti alkotást nyújtott felülmúlhatatlan.
Vehetjük ide swtor zenéjét is tõle de szerintem sehol nincs Guild Wars-tól.
GW valahogy nagyon fekszik neki mint annó Neverwinter N,Baldurs Gate,ID sorozatok.

LeWyTy
Ééés rájöttem mi volt az amiért olyan ismerõs volt a gw2 theme mikor életemben elõször halottam<#banplz><#banplz><#banplz>NEMRÖHÖG!!!(mer tényleg hasonlít)

Vs
Cak linkben hogy ne legyen akkora OFF

LeWyTy
Meg egy kis gw 2 történelem:

“WiR” Nov.2007: Sweet! Well, Eye of the North will hold me over until the release
“WiR” Nov.2008: Not much info, and I’ve finished GW…Is GW2 Vaporware?
“WiR” Nov. 2009: Gamescom trailer! woot! GW2 exists!
“WiR” Nov. 2010: OMG! Elementalist, warrior, Ranger, and Necro!! TEH GAME IS COMING next year for sure!! Time to work on the HoM!
“WiR”Nov. 2011:. WT* do you mean Q3 2012?!?! Screw this, I’m playing Skyrim.

lol, just my life in the last 5 years.

LeWyTy
Ez tetszik

"Hivatalos infó twitterrõl, miszerint a béta biztosan lesz még idén. Így ha valaki kételkedett, most megtudhatta, hogy lesz.
Maximum nem sok köze lesz hozzá egy átlagembernek."<#banplz><#banplz><#banplz>

FalseHeLL
Jaa, hogy a 2 együtt, sry.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

LeWyTy
Akkor most olvasd el még egyszer<#gonosz3>

FalseHeLL
A wow nem havidíjas? <#fejvakaras>
BTW Dark Milleniummal is ez a legnagyobb problémám, pedig imádom azt a világot, de havi fizetõs? Meh.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

LeWyTy
Én nem jutottam be az sw bétára de nem is bánom...
És ha kijön se fogok játszani mer havidíjas lesz és annyira nem érdekel hogy leváltsam vele a wowot... a 2együtt meg már kicsit drága...
A GW2-t várom és leállok a wowról<#nevetes1>

ez viszont jelenjenmámeg!!!<#rolleyes>

Az bizony<#eljen>
Amúgy érdekes,megy swtor béta aztán én is GW infókat csekkolok közbe.Áá nem várom kicsit se GW2-t😊)
Kár,hogy nem ezt adják ki elöbb

LeWyTy
Ez de hangulatos<#szeret>

Szaruman
Morrowindben pl minden köpés új zónában ért földet, és töltött a játék közben ezerrel. Amúgy tökmind1 a töltés, ha minõségi a tartalom, akkor az 5-10 másodperces töltés (vagy akár 1 perc) nem zavarja a jónépet.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Egoraptor
"15k négyzetmérföld parasztvakítás powa"
Egyet kell értsek, inkább kisebb minõségi, mint nagyobb kopár.

'The Mists' az meg akkora insta lesz hogy észre sem veszed majd hogy az^^

Mondjuk ezt a 'töltõképernyõs illúziórombolós' témát sosem értettem,
engem pl. sosem zavart.

Szaruman
Nem baj, mondjuk azt, h 15k négyzetmérföld, és a sok gyökér is boldog lesz^^
Engem a kis terület sem zavar, ha jól van beépítve. Ha meg szarul, akkor mind1, h mekkora (pl warhammer online, ahol a területek 90%-a üres volt a játékosokat nézve).
+ a lényeg itt úgyis a pvp, annak az igazi része meg instancolt lesz.

fubenalvox
és még mindig nincs autoling sg-n, szóóóval LINK!

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

fubenalvox
A térképes témához visszacsatlakozva, anno kb egy éve írtam errõl egy kis szösszenetet IRL és játék területekhez is viszonyítva.😊
http://gw2.variance.hu/2010/09/08/mekkora-is-tyria-v2-0/

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

FalseHeLL
Ázsiaiakat ígyse-úgyse tudod toppolni szal kár amiatt aggódni.

Zomil
Sztem azért egyáltalán nem vészes ennyire a helyzet 😊
Eleve nem azt csinálják, h nesztek itt van a teljes játék élvezzétek...olyanok lesznek, h fix lvl-el bizonyos content-eket lehet majd tesztelni, mint a többi mmo bétában 😊
Nem hiszem, h tul nagy elönyt lehetne szerezni, olyat ami ne lehetne behozni max. 1hét alatt.
Ráadásul nem hiszem, h closed bétára olyan nagyon sok ember bekerülne.

Pl. én részt vettem Aion koreai bétájában is, meg a nyugati bétában is, mégis megjelenés után is hozott ujdonságot a játék

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egoraptor
A pár emberen van a hangsúly, rajtuk kívül még sokkal többen fognak játszani, még az is elképzelhetõ hogy egyikkel sem fogsz találkozni vagy
ha mégis, nem ismered majd meg õket, mert annyira nem fognak kitûnni, mint ahogy gondolod.

"Félek hogy olyat tudok meg hogy nem is fog annyira tetszeni mint most."

Ez szerintem mindenkiben benne van, senki sem szeret csalódni valamiben
csak annyit mondanék erre hogy nem szabad túl magasra rakni a lécet.
Jobb kellemesen csalódni mint fordítva.

LeWyTy
Csak nekem van olyan érzésem hogy ha nem veszek részt már a CBT ben akkor le leszek maradva?

Mire gondolok:
-Késõbbiekben nem fogok annyira érteni hozzá mint az a pár ember, olyan érzés mintha én sokkal szarabb lennék.(mer az egy dolog hogy majd minden kari nullázódik de azok már kenni vágni fogják hogy mit hogyan kell)
-Itt rengetek ingamae dolgot tisztázunk mire eljutunk a játékig és már nem lesz akkora élmény.
-Félek hogy olyat tudok meg hogy nem is fog annyira tetszeni mint most.

LeWyTy
Jaaaa újra átolvasva már értem<#eplus2>

FalseHeLL
Más a bejárható meg a map terület. A bejárható terület lehet, hogy kevesebb. Viszonyított érték az.

jazzy
Igazából a fogalmazásoddal voltak problémák ha tényleg ezt írtad. Mert nem ez jön le.
Szaruman
Pont ezt írtam én is, h nem akkora a map. 1ikünk hülye.

LeWyTy
Akkor az nem lehet 200km hacsak nem ferrari a karakter és nem 200km/h val fut<#nevetes1> (200km 1óra alatt még ferrarival is csak pályán lehetséges Kicsit hülyeség amit írtál)

Szaruman
Azért az a 15000 négyzetmérföld bullshit. az kb 120*120 mérföld (~200*200 km). Sztem max 1h alatt végig lehet futni az egész pályán lentrõl fentre (üres mapon ofc), és nem ferrari a karakter.

FalseHeLL
Mind a 4 elem között tudsz választani akármikor és csak 1 fegyvered lehet.(így az ele 38 skill között választhat minden adott pillanatban ahogy az egyik Q&A-n mondták)
Out of combat akármikor cserélsz fegyvert.

LeWyTy
Egyre jobban imádom ezt a játékot<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

FalseHeLL
Tessék Guild Wars Nightfall mérete csak oldalt van, nem fért rá a képre. illetve az csak egy kieg volt.

LeWyTy
Én csak a wowhoz tudok viszonyítani... nem gw ztem soha <#eplus2>
De minél nagyobb annál jobb<#eplus2>