Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
új blog post

It starts today.
Hundreds of invited players and press from around the world will be logging into Guild Wars 2 for a beta test weekend of high adventure, exploration, in-depth personal stories, and teeth-rattling combat. We love playing our game as much as we love showing it off to our fellow gamers, so damn near everyone at ArenaNet will be logging in this weekend to play alongside our beta testers.
After this beta weekend we’re all going to have lots of great stories to tell about epic world vs world battles, hilarious NPC chatter, hidden wonders, narrow escapes, hard-fought victories, as well as moments of quiet awe in this magnificent handcrafted world.
Next week, media will be posting their observations and videos online, so prepare yourself for a flood of information and gameplay footage. In a Dev Update right here on the ArenaNet Blog, Lead Designer Eric Flannum will discuss some of the changes players experienced during this beta weekend event. Plus, we’ll have some very specific information about an upcoming Guild Wars 2 beta event – I guarantee you will not want to miss it!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MeoH
Legyen igazad 😊

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Már rég tudni, hogy márciusban és áprilisban nagy beta test lesz, ahova valószínû csak az nem kerül be, aki nem akar, fõleg az áprilisiba. Nincs itt semmiféle kuss. Ezeknek a pontos idejét meg a jelentkezés módját gondolom a press beta után közlik.

MeoH
Ez igy van, de jel.pillban zart press betanal tartunk. Ha majusben tervezik a megjelenest, akkor mar nyilt betakrol beszelnenk, amirol nagy a kuss.

fuck mmo's..i.,

LeWyTy
micsi?
Abbahagytam a wowot hogy majd swtorozok amíg nincs gw2 de már nem mer hótszar és idegbetegvagyok na ...ha erregondolsz.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BEAST
Nem hittem volna, hogy Geronál nagyobb remegõgép létezhet, de ezek szerint tévedtem. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeWyTy
5év után már az ellenségemnek tekintem azt a vackot(látni akarom a bukását)<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
jajj ezt a wowkiller kifejezést hagyjuk már 😄

LeWyTy
Ezért is fog akkorát tarolni a gw2<#nevetes1>

Végre egy esélyes wowkiller<#taps>

TDC Geronimo
secret world

Nivea
jo igazad van, mindegyik havidijas😞

LeWyTy
Vagy WoW: Mists of Pandaria vagy mi a hány...??
Meg az Age of Wulin
meg tuti van még.

Nivea
és a Tera?

TDC Geronimo
large scale pub beta nem elég pörgés? 😄 Normális esetben ilyen betak után jön a játék és nem fél évre rá.

Zomil
nagyon más nem is jelenik meg 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MeoH
Hat, ha majusig megjelene, akkor nagyon fel kellene porogni a dolgoknak, nem hiszem, hogy abbol lesz vmi. Ha a nyarat kilottek, akkor sajna osz lesz a megjelenes...

fuck mmo's..i.,

LeWyTy
Mindenki idegbetegen várja már...jelenleg ez a legjobban várt mmo a világon.

Nivea
csak azért kérdem mert látom naggyon hajaztok már rá😊

TDC Geronimo
Hát ncsoftos earning callból az jött le, hogy nyáron semmiképp. Úgyhogy ha szerencsénk lesz és ez lenne az ésszerû, akkor az áprilisi betak után májusban megjelenhet. Ha nincs szerencsénk akkor valamikor õsszel csak :/

LeWyTy
Pontosan még nem tudjuk. vagy mégis?

Nivea
pontosan mikor fog megjelenni, hogy már ennyire készülödtök?

Győri Devi
Miután egyszerre több guild tagja is lehetsz annyira nem kell egy guildnél leragadni.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeWyTy
Mér gond ha színesítem a topicot? Szerintem inkább kép mint link.
És milyen minden? alig szoktam onnan másolni.

TDC Geronimo
"Right now, as I type this, TB's Cynical Brit team and Mike are playing GW2 beta. I'd say I'm jelly but I'm not... I'm really jelly..."

Rohattak :y

Ilyen tuti nem lesz, viszont lesz helyette ingyenes server transfer, szóval ott játszol ahol akarsz.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

LeWyTy
Hogy megoldható legyen hogy egy world csak a magyaroké vagy bármeik nemzeté legyen.

De most komolyan minden variance-n megjelent képet befogsz ide linkelni? Inkább az oldalt látogassátok...

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Variance oldalon nézd át guildeket!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ha az Alliance mûködni fog mint itt játékban a mai napig akkor az már jó lesz.Alli chat,gvg,megy minden.
Én sz.tem megyek a Szent Sereg guildel de vannak más ismerõsök is,még nem tudom biztosra

Győri Devi
"Valahogy el kéne érni hogy még ezt is hozzáadják valahogy a játék lehetõségeihez."
Ezt nem teljesen értem. Mi pluszt is akarsz pontosan hozzá rakni?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeWyTy
Van még

LeWyTy
Egyébként lesz valami sg guild.
Vagy lesz kimondottan magyarok által megszáll-t "realm" itt még értelme is lenne ha lenne csak magyaroknak... már csak a WvWvW miatt is.

Valahogy el kéne érni hogy még ezt is hozzáadják valahogy a játék lehetõségeihez.

LeWyTy
Én meg nem tok angolul. De már én is megõrülök.

Na jól van ám,eddig is alig bírtam ki a várakozást,hát most ilyen hírek láttán,hogy fogom???😄

Na õk az én embereim. 😄

TDC Geronimo
"Tap: Hi Colin, I swear I’m not stalking you! I found out recently that you began you career at Mythic, I don’t know how I didn’t know that already. Has it in any way helped shape WvWvW, from your experiences with Dark Age of Camelot?

Colin: Mike Ferguson and Matt Witter are our two lead designers working on the WvWvW project, from a lead design perspective. Both of them are ex-Mythic employees. Mike was heavily involved in Dark Age of Camelot back when I was at Mythic. Mat was heavily involved in Warhammer Online and so the two of them have a lot of experience with world PvP. We also have a lot of staff who give them a great deal of feedback and suggestions. We are big PvP players across the board. I played a lot of Dark Age of Camelot. Our lead designer Eric Flannum would say one of his favourite games of all time was Dark Age of Camelot. We certainly draw inspirations from those areas, but we want to take that and make it our own too."

Oh hát akkor innen a daocos/waros "rvr" GW2ben 😄 lájk

Frosty01
jól mondod, hogy ez csak találgatás. az is amit te mondtál 😉

practitioner of the forbidden arts of death

TDC Geronimo
Guild Wars 2 uses a heavily modified Guild Wars game engine which includes support for true 3D environments, more detailed environments and models, better lighting and shadows, new animation and effects systems, plus new audio and cinematics engines and a more flexible combat and skill-casting system.<5> It uses Havok to provide destructible environment and ragdoll animation of creatures<6> and Umbra's occlusion culling technology.<7>

Viszont van 1-2 technológia, ami miatt jó lehet az engine még nagy tömegek esetében is, ez pedig az Umbra's occlusion culling technology

Lényege, hogy a játék csak azt rendereli le, amit épp látsz, így nem használ felesleges erõforrásokat olyan dolgok számításához, amit amúgy se látsz a képernyõn.

Milyen enginet használnak?

Ezek, hogy többet van foglalkozva vele, mint némelyik p2p, meg a pénz durván zsebre megy csak vaktában lõtt találgatások. A lényeg, hogy ha a megfelelõ hozzáállással és elképzelésekkel amik az Arena.net-nél adottak, többre lehet menni több pénzzel, mint kevesebb pénzzel. Amúgy sem szabad a GW1-bõl kiindulni, mert az nem volt igazi mmo (még a készítõk szerint sem), a GW2 meg ízig-vérig az lesz. Egy szinttel feljebb léptek a srácok, szerintem nem ártott volna a bevételeiket is ehhez igazítani, mert az ingyenesség nem feltétlenül jelent több játékost, lásd wow.
Ez csak találgatás és személyes vélemény, kíváncsi vagyok ki hogy látja.

TDC Geronimo
Hát még régebben azt mondták, hogy kb 500 fõre becsülik a játékosok számát 1 mapon, tehát ez ~ 2000 fõ egy WvWvW meccsen 4 mapre leosztva. Majd meglátjuk csak az enginejük legyen jó, mert ott bukhat minden.

Na és a többi fizetõs mmo miért az?Miért kérnek pénzt?A hónapokig tartó bugok javításához kiadott patch-ért?Játszok havidíjas játékkal,ugyanaz mint mikor kiadták és még a kiegészítõkért is fizetni kell.Több event van gw1-be mint az összes játékba A MAI napig.Amcsiknál 5-10 channelt még eu-ba felét indítják.Az emberek máig sokan játszák ezt a játékot GW2-be bele se tudok gondolni mennyien fogják.Hogy miért?Mert ingyenes és többet van foglalkozva vele mint némelyik p2p.
Röviden,semmivel nem lennél elõrébb ha fizetõs lenne game mert az a pénz durván zsebre megy egyes játékoknál és nincs vissza forgatva.
De megnyugtatlak lesz itt évekre szóló content és kózben bármit bealakíthatnak,van olyan kreatív A.net imo

s0n1c
Ezt így, ha lerakják élesbe 1-2 ezer fõs pop-al, giga respect.
s0n1c
Micropaymenten szerintem irdatlan pénzt kaszálnak (nézd meg a wowot).
Az is egy modell, hogy -szándékosan eltúlozva- mondjuk fél évente kijönnek egy kiegészítõvel, amiért pénzt kérnek. Most tekintsünk el a kozmetikai jellegû item/skin/stb shopos megoldásoktól, mert az bármely elõfizetõs mmo-nál is bevezethetõ amolyan mellékesként és nem ez adja a bevétel gerincét.

Szóval mivel a tartalmat az alap minõségtõl/mennyiségtõl függõen bizonyos idõközönként igenis kell lapátolni a játékba, ezért ehhez egy felsõ kategóriájú mmo vonatkozásában mi jelent komolyabb forrást, a havi 12 EUR, vagy a félévenkénti mondjuk 40 EUR? Elég egyértelmû. Ez a 40 még gondolom így is túl magas, hiszen úgy tippelem ez mostanság egy teljes játék ára, amit nyilván nem lehet elkérni egy kiegészítõért, ráadásul ha az eltúlzott fél évenkénti fizetõs update/kiegészítõ/bonus pack/miegymás még ritkábban jön, úgy még sarkalatosabb a példa.

A lényeg, hogy úgy érzem egy sokkal mmo-sabb, nagyobb formátumú és költségigényesebb (fejlesztések, serverpark, stb.) játékot készülnek kiadni, mint a GW volt, tele zseniális ötletekkel, elképzelésekkel, aminek fejlõdését erõsen visszafoghatja ez az ingyenes mikrotranzakciós baromság. Nem arról van szó, hogy megéri-e vagy sem, hanem hogy mitõl esnek el ilyen módon.

frango
Nem érted, amit írok...
Pont az ilyen nagyon "pubosító", "mindenkinek jó" megoldásoktól tartok.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Running
fos

Frosty01
+1

practitioner of the forbidden arts of death

Nem értek egyet.

Aionban kötött siege idõk vannak, és szerintem nagyon el van b*szva az egész. Nekem pont az tetszik, hogy nem kell majd egy játékhoz igazítanom az életemet, mint most aionban, igen sajnos lifeless kocka vagyok, másképp nem lehet eredményt elérni. GW2-ben épp ellenkezõleg, akkor játszhatok amikor kedvem és idõm van, és így hasznos és értelmes dolgokat tudok csinálni.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

frango
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CS:GO-ra mit jósolsz ó tisztánérzõ orákulum?<#vigyor>(de tényleg)

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200