Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It starts today.
Hundreds of invited players and press from around the world will be logging into Guild Wars 2 for a beta test weekend of high adventure, exploration, in-depth personal stories, and teeth-rattling combat. We love playing our game as much as we love showing it off to our fellow gamers, so damn near everyone at ArenaNet will be logging in this weekend to play alongside our beta testers.
After this beta weekend we’re all going to have lots of great stories to tell about epic world vs world battles, hilarious NPC chatter, hidden wonders, narrow escapes, hard-fought victories, as well as moments of quiet awe in this magnificent handcrafted world.
Next week, media will be posting their observations and videos online, so prepare yourself for a flood of information and gameplay footage. In a Dev Update right here on the ArenaNet Blog, Lead Designer Eric Flannum will discuss some of the changes players experienced during this beta weekend event. Plus, we’ll have some very specific information about an upcoming Guild Wars 2 beta event – I guarantee you will not want to miss it!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
fuck mmo's..i.,
Abbahagytam a wowot hogy majd swtorozok amíg nincs gw2 de már nem mer hótszar és idegbetegvagyok na ...ha erregondolsz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Végre egy esélyes wowkiller<#taps>#taps>
Meg az Age of Wulin
meg tuti van még.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
fuck mmo's..i.,
やられたらやり返す。倍返しだ!
És milyen minden? alig szoktam onnan másolni.
Rohattak :y
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
★ 汤姆 李
Én sz.tem megyek a Szent Sereg guildel de vannak más ismerõsök is,még nem tudom biztosra
★ 汤姆 李
Ezt nem teljesen értem. Mi pluszt is akarsz pontosan hozzá rakni?
やられたらやり返す。倍返しだ!

Vagy lesz kimondottan magyarok által megszáll-t "realm" itt még értelme is lenne ha lenne csak magyaroknak... már csak a WvWvW miatt is.
Valahogy el kéne érni hogy még ezt is hozzáadják valahogy a játék lehetõségeihez.
★ 汤姆 李
Colin: Mike Ferguson and Matt Witter are our two lead designers working on the WvWvW project, from a lead design perspective. Both of them are ex-Mythic employees. Mike was heavily involved in Dark Age of Camelot back when I was at Mythic. Mat was heavily involved in Warhammer Online and so the two of them have a lot of experience with world PvP. We also have a lot of staff who give them a great deal of feedback and suggestions. We are big PvP players across the board. I played a lot of Dark Age of Camelot. Our lead designer Eric Flannum would say one of his favourite games of all time was Dark Age of Camelot. We certainly draw inspirations from those areas, but we want to take that and make it our own too."
Oh hát akkor innen a daocos/waros "rvr" GW2ben 😄 lájk
practitioner of the forbidden arts of death
Viszont van 1-2 technológia, ami miatt jó lehet az engine még nagy tömegek esetében is, ez pedig az Umbra's occlusion culling technology
Lényege, hogy a játék csak azt rendereli le, amit épp látsz, így nem használ felesleges erõforrásokat olyan dolgok számításához, amit amúgy se látsz a képernyõn.
Ez csak találgatás és személyes vélemény, kíváncsi vagyok ki hogy látja.
Röviden,semmivel nem lennél elõrébb ha fizetõs lenne game mert az a pénz durván zsebre megy egyes játékoknál és nincs vissza forgatva.
De megnyugtatlak lesz itt évekre szóló content és kózben bármit bealakíthatnak,van olyan kreatív A.net imo
★ 汤姆 李
Szóval mivel a tartalmat az alap minõségtõl/mennyiségtõl függõen bizonyos idõközönként igenis kell lapátolni a játékba, ezért ehhez egy felsõ kategóriájú mmo vonatkozásában mi jelent komolyabb forrást, a havi 12 EUR, vagy a félévenkénti mondjuk 40 EUR? Elég egyértelmû. Ez a 40 még gondolom így is túl magas, hiszen úgy tippelem ez mostanság egy teljes játék ára, amit nyilván nem lehet elkérni egy kiegészítõért, ráadásul ha az eltúlzott fél évenkénti fizetõs update/kiegészítõ/bonus pack/miegymás még ritkábban jön, úgy még sarkalatosabb a példa.
A lényeg, hogy úgy érzem egy sokkal mmo-sabb, nagyobb formátumú és költségigényesebb (fejlesztések, serverpark, stb.) játékot készülnek kiadni, mint a GW volt, tele zseniális ötletekkel, elképzelésekkel, aminek fejlõdését erõsen visszafoghatja ez az ingyenes mikrotranzakciós baromság. Nem arról van szó, hogy megéri-e vagy sem, hanem hogy mitõl esnek el ilyen módon.
Pont az ilyen nagyon "pubosító", "mindenkinek jó" megoldásoktól tartok.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Aionban kötött siege idõk vannak, és szerintem nagyon el van b*szva az egész. Nekem pont az tetszik, hogy nem kell majd egy játékhoz igazítanom az életemet, mint most aionban, igen sajnos lifeless kocka vagyok, másképp nem lehet eredményt elérni. GW2-ben épp ellenkezõleg, akkor játszhatok amikor kedvem és idõm van, és így hasznos és értelmes dolgokat tudok csinálni.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox