Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy mikor az iway csapatok mindenkit szétaláztak 😄
meg lehetett nyomni a pvp-s emote-ot, aztán kérdezgették az emberek, h miez 😄
meg a többi szép pvp-s emlék.
azért remélem, h ilyen hoh szerüség lesz gw2-ben is azon kivül, h a wvwvw-röl fog szolni.
meg a random aréna is jöhetne...akármennyire is ökörség az egész, néha vicces volt 1-2 buildel elszorakozni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerepjátékot, vagy legalább valamilyen szintû beleélést már csak szûkebb rétegektõl várhat az ember.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként meg a GW mindig is több volt mint harc, akció, karakter. De ha picit is utána olvas aki "ennyire" várja a játékot, a készítõk a szerepjátékot szeretnék visszahozni az mmo játékokba, hogy végre valóban mmorpg legyen az amivel játszunk. Én nem tudnék egy nõi karaktert megszemélyesíteni és nem is akarok.
Már csak pár óra és lesz ami lefoglalja a remegõket.
The gods have disconnected you ...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy nem tudom miért ragadtál le ennél a karakter bámulásnál. 😊
Én például a karakter külsejével addig foglalkozom amíg szembõl megbizonyosodom arról, hogy minden passzol (fashion > stats), de onnantól kezdve már csak magával a játékkal és az akcióval/harccal.
Ebben igazad van ahány ember annyi vélemény.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De nem értem miért velem van a probléma... bár most hogy mondjátok Ezt biztos jobb hónapokig évekig bámulni hátulról.
És engem érdekel mit gondoltok? úgy is csak
errõl ismertek.
De ha már engem így kiröhögtünk akkor más is megoszthatja.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Még Geronimotól is elnézést kértem. Mert, bár ha hyperól és remegésrõl van szó akkor nincs párja, de õ legalább produktívan remeg. Így hasznos infokkal bombázva a topicot.
Nálad viszont azt érzem, mint valami óvodás gyereknél aki a karácsonyt várja, mert már csak párat kell aludnia.
Arról nem is beszélve néha milyen butaságokat tudsz összehordani.
Most, hogy ezt kiadtam magamból, megyek tovább olvasom gero infoit.
Ez csak egy példa, hogy miért rossz az indokod. De egyik sem nemi indentitás kérdése, sok indok közül választhattál volna, ez a legrosszabb.
The gods have disconnected you ...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A következõ nehéz kérdés a nevem.<#falbav>#falbav>
amikor kijött a thief akkor (@__@)
amikor utánajártam a nekrónak akkor már kész voltam <#buck>#buck>
reméltem hogy csak ez a három marad ami között fogok billegni
aztán jöttem a gameplay vidik, a részletesebb leírások.... mostmár mindegyik olyan jónak tûnik :'(
practitioner of the forbidden arts of death
やられたらやり返す。倍返しだ!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Amióta publikálták nem tudnék választani a mesmer és az elementalist között<#falbav>#falbav>

やられたらやり返す。倍返しだ!

Legyen már hétfõ 😞
Infóáradatot megünnepelhetnénk az új designével, remélem addigra elkészül 😄
egyik: "So it seems Izzy and Tyler did not sleep at all but defended a keep in WvW for 10h. Madness!" wtf? 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu
やられたらやり返す。倍返しだ!
megalapítom, és mostantól lehet jelentkezni hivatalos sg-s remegõnek 😄D