Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak azt mondom, hogy úgy izgalmasabb és jobban összekovácsolja a szervert. Ha ritkán lenne, akkor nagyobb súlya lenne a dolognak. Az az igazi, mikor majd az egész szerver otthagyja a szintezést, farmolást stb. és egy célért harcol. Mikor minden egyes plusz ember számít.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Legyen csak ingyenes és legyenek jó sokan😊
★ 汤姆 李
Ui: Hallgass Runningra jo lesz es kesz! o megmondja a tutit, mint ahogy tette az elmult par evben, jo par jateknal 😛
fuck mmo's..i.,
★ 汤姆 李
Ez a "folyamatosan megy az überepic harc" nekem nem tetszik. Így elveszti a különlegességét és hamar megunható.3-7 naponta lenne egy 3-5 órás harc. Na az már mindjárt jobb lenne. Meg így, nem lehet felkészülni se rendesen. Stratégiát átbeszélni, ki hol legyen, védjen, támadjon stb. Vezetõk is kellenek, mert anélkül agyatlan rohangálás lesz csak.
Lehet, ha a kisebb részleteket is tudom akkor bejön, de az írás alapján ez a WvWvW nekem nagyon nem tetszik...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tera sem tûnik rossznak, csak egyrészt túl koreai az európai gyomornak, másrészt meg a guild vs guild meg a beépített "belpolitikai" rendszer miatt kicsit olyan érzés, mintha a sandbox-szerû tartalomhoz annak az ígéretével akarnának nagy tömegeket vonzani, hogy "nagy tömegekkel nagyon jó lesz a játék hosszútávon, kevéssel kevésbé, tehát gyertek és maradjatok sokan". Ez meg eléggé kiherélt ösztönzés.
Egy dolog viszont szerintem nagyon elhibázott a GW2-vel kapcsolatban, hogy nem kérnek havidíjat. Ezzel szerintem nem kicsit szûkítik be a jövõbeli fejlesztési lehetõségeiket... ez a játék már kategóriákkal komolyabb, mint anno a GW volt, úgy ahogy az mmo-k felé támasztott elvárások és a piac is megváltoztak azóta.
★ 汤姆 李

★ 汤姆 李
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
★ 汤姆 李
Four “absolutely gigantic” zones, one for each realm as a “border land” and one in the middle. (DAOC style)
Keeps with relics (DAOC style)
Upgrading Keeps (DAOC style)
Taking resource camps to earn supply to use on siege/upgrades (cool system)
Siege weapons
Mercenary Camps
Bolstered players continue to level and gear up in PvP
Guilds can hold locations and attach bonuses to them (like stats), but holding them helps the entire server not just that guild
A PvP system like this emphasizes the whole realm and removes the focus off of the individual and even off of the guild. Guilds still benefit the server through their organization, but I can be in a guild of 5 friends and jump into WvWvW to contribute 100% as much as the next person. Since the maps are “absolutely gigantic”, players can spread out and stratigize movement, smaller groups can avoid zergs, and a real battlefield experience can be had.
ArenaNet is giving me everything I want in PvP. I don’t even care about their PvE game anymore. I haven’t even read up on any sort of PvP progression (is there one?). With no subscription fee, playing GW2 has become a no-brainer. With this type of PvP and no subscription fee… it almost feels wrong.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk jókat mosolyogtam néhány megjegyzésén. Például a dungeonekrõl megjegyzi, hogy ilyesmi rendszert (story/explorable) ajánlott anno a Blizzardnak. (:
The gods have disconnected you ...
Mennyire komoly lenne ha valami ilyet bedobnának majd
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nem rossz game es nagyon szepen nez ki, de valahogy megsem taglozott le. Valami hianyzik belole.
TotalBiscuit fogalmazta meg ezt is jol az egyik videojaban: mintha (csak) egy arcade jatek lenne mmo elemekkel.
Meg ahogy LeWyTy is irja, tul koreai / keleti, bar annyira azert nem szelsosegen.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
practitioner of the forbidden arts of death
DETTÓ (de remélem nem igy lesz)
"Ha nem fog beválni hosszú távon, tuti bosszúból újra befizetem a porosodó wow accomat"<#rolleyes>#rolleyes>
En is nagyon varom oket, foleg Biscuit kollegatol. <#eljen>#eljen>
(A gond az lesz, hogy ezek utan tuti haromszorosan csorgatjuk csak a nyalunkat, ha nem jutunk be a betaba.) 😊
Viszont en nem fogom beleelni magam egy jatekba se videok es igeretek alapjan.
Ha betat tolom es tetszik, akkor az mar jo jel, megveszem az eredetit.
Es csak azutan kb 2-3 honap mulva dol el egy mmo jateknal, hogy hosszutavon is nyujt eleg elvezetet, hogy kitartson mellette az ember.
Ha nem fog bevalni hosszu tavon, tuti bosszubol ujra befizetem a 4 eve porosodo wow accomat. <#rolleyes>#rolleyes>
Szamomra amugy eleg megdobbento, hogy a 7 eves wow ota szinte minden mmo rpgt kiprobaltam, de osszesegeben meg csak meg se kozelitette azt a szinvonalat egyik sem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De mi az, hogy "team"? Komplett vállalkozás lett a dologból, szponzorokkal és reklámokkal eltartatva magát?