Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Akkor még adta!<#ejnye1><#nevetes1>

frango
Jaja BF3 elsõ Csapian videójánál is beszart, behugyozott. Meg is lett az eredménye.<#zavart1>
Én csak azt mondom, hogy úgy izgalmasabb és jobban összekovácsolja a szervert. Ha ritkán lenne, akkor nagyobb súlya lenne a dolognak. Az az igazi, mikor majd az egész szerver otthagyja a szintezést, farmolást stb. és egy célért harcol. Mikor minden egyes plusz ember számít.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Running
Úgyis azon fog eldõlni, hogy aggya, vagy nem aggya! <#nezze><#hehe>

Meg nekem nem hiányzik az,hogy megveszi a jó nép aztán fele második hónapra már nem lesz pénze befizetni vagy nem tetszik neki így kihagy hónapokat néha visszatér befizet megint 1 hónapot és lennének low popu.szerverek mint ahogy ezt tapasztalni lehet mostanában fizetõs mmo-knál.
Legyen csak ingyenes és legyenek jó sokan😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

MeoH
Enegm pedig pont a WvWvW es pvp resze fog meg. Persze a reszletek eleg kododek meg, de nem gondolom rossznak. Igy barmikor reszt vehetsz a dologban, nem kell pl vasarnap 15:00-18:00ig ott ulni a gep elott. Illetve irjak is, hogy akar 2-3jatekos vagy soloban is resztvehetsz a WvWben, ugy hogy vmi hasznosat teszel. Viszont teny, hogy a igy a szerver nagyobb guildjainak nem art osszedolgozni, hogy eredmenyes legyen a dolog. Majd meglatjuk, mi sul ki belole.

Ui: Hallgass Runningra jo lesz es kesz! o megmondja a tutit, mint ahogy tette az elmult par evben, jo par jateknal 😛

fuck mmo's..i.,

frango
Na majd meglássuk'<#zavart1> Én örülnék a legjobban, ha perfect lenne. De kel erõltetni, mert imádom az ilyen csatákat. RF Online-t is csak az miatt játszottam. 😊

Running
Csak azt mondom, lehet be se jutsz, max hetente 1x, így nem unod meg. <#hehe><#hehe> Gondolom lesz elég elfoglaltság a játékban, nem kell állandóan a wwww-t erõltetni. És ott is sok különféle lehetõség adott. Én azt mondom, nem fogod megunni, fogadd el, és kész. <#vigyor>

frango
Csak arról alkotok véleményt, ami a leírtakban van. Gondolom nem DICE ez, hogy kamu lenne az egész😊

Running
Ezt addig értelmetlen kijelenteni, ameddig egy másodpercet sem töltöttél el a játékban, nemhogy a wwww-ben.

Azért nem kérhetnek havidíjat,hogy fejlesszék a játékot(mert nagyon nem is lesz mit,meglesz a content ami kiegészítõkkel fog bõvülni).Ezt olyan egyszerüen megoldják mint pl.kiegészítõk(mint gw1),bónusz pack-ok,a játék mechanizmusát nem befolyásoló store/shop.Ez így komoly pénz forrás nekik ahogy az elsõ résznél már volt és megszedték magukat.

Running
Sokszor több pénzt zsebelnek be extra szolgáltatásokból, mint havidíjból. Egyébként tényleg elég meredek, egy ilyen komoly mmo-t havidíj nélkül kiadni. Meglátjuk mi lesz.

frango
Majd félévente kb. 10k-ért vesszük a kiegészítéseket.

Ez a "folyamatosan megy az überepic harc" nekem nem tetszik. Így elveszti a különlegességét és hamar megunható.3-7 naponta lenne egy 3-5 órás harc. Na az már mindjárt jobb lenne. Meg így, nem lehet felkészülni se rendesen. Stratégiát átbeszélni, ki hol legyen, védjen, támadjon stb. Vezetõk is kellenek, mert anélkül agyatlan rohangálás lesz csak.
Lehet, ha a kisebb részleteket is tudom akkor bejön, de az írás alapján ez a WvWvW nekem nagyon nem tetszik...

Zomil
gw1-nél bejött a rendszer, nagyot kaszáltak...miért változtatnának rajta, ha valami 1szer már bejött és sikeres volt? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mindig ezt mondom, hogy egy mmo-nál pont az ilyen alapvetõ komplex koncepciók megléte a legfontosabb, mert ha az megvan, onnan már lehet építkezni, apránként ráhúzni új ötleteket, tartalmat, el is lehet akár b*szni dolgokat, de ha van egy stabil jól építhetõ alap akkor áll a ház. GW2 esetében úgy érzem pont így van, míg máshol meg szinte a farok csóválja a kutyát, erõsen izzadtságszagúan egy meglévõ theme parkba szenvednek bele utólagos félmegoldásokat (a'la swtor).

Tera sem tûnik rossznak, csak egyrészt túl koreai az európai gyomornak, másrészt meg a guild vs guild meg a beépített "belpolitikai" rendszer miatt kicsit olyan érzés, mintha a sandbox-szerû tartalomhoz annak az ígéretével akarnának nagy tömegeket vonzani, hogy "nagy tömegekkel nagyon jó lesz a játék hosszútávon, kevéssel kevésbé, tehát gyertek és maradjatok sokan". Ez meg eléggé kiherélt ösztönzés.

Egy dolog viszont szerintem nagyon elhibázott a GW2-vel kapcsolatban, hogy nem kérnek havidíjat. Ezzel szerintem nem kicsit szûkítik be a jövõbeli fejlesztési lehetõségeiket... ez a játék már kategóriákkal komolyabb, mint anno a GW volt, úgy ahogy az mmo-k felé támasztott elvárások és a piac is megváltoztak azóta.

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

MeoH
Hat igen. Osszetett dolog, es ha vmi nem mukodik rendesen, borithatja az egesz rendszert. De legyunk pozitivak, az alap otlet nagyon jo, remeljuk ossze is tudjak hozni a dev.ek.

fuck mmo's..i.,

Running
Ha ezt a rendszert nagyobb hibák nélkül összehozzák élesben, akkor le a kalappal elõttük… annyira összetett az egész, hogy kíváncsi leszek, élesben milyen buktatók kerülnek elõ.

MeoH
Magyar forditas Nagyon jol hangzik ez a WvW. Egyre jobban huzok GW2 fele, mint Terahoz. Igenyeimnek, lehetosegimnak jobban megfelel a GW2 lehetosegei.

fuck mmo's..i.,

LeWyTy
Zsír<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hétvégén vagy jövõ hét elején várható

TDC Geronimo
Just a few great notes:

Four “absolutely gigantic” zones, one for each realm as a “border land” and one in the middle. (DAOC style)
Keeps with relics (DAOC style)
Upgrading Keeps (DAOC style)
Taking resource camps to earn supply to use on siege/upgrades (cool system)
Siege weapons
Mercenary Camps
Bolstered players continue to level and gear up in PvP
Guilds can hold locations and attach bonuses to them (like stats), but holding them helps the entire server not just that guild
A PvP system like this emphasizes the whole realm and removes the focus off of the individual and even off of the guild. Guilds still benefit the server through their organization, but I can be in a guild of 5 friends and jump into WvWvW to contribute 100% as much as the next person. Since the maps are “absolutely gigantic”, players can spread out and stratigize movement, smaller groups can avoid zergs, and a real battlefield experience can be had.

ArenaNet is giving me everything I want in PvP. I don’t even care about their PvE game anymore. I haven’t even read up on any sort of PvP progression (is there one?). With no subscription fee, playing GW2 has become a no-brainer. With this type of PvP and no subscription fee… it almost feels wrong.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ahet
A jövõhét beharangozója vagy elõszele, tulajdonképp. Minden esetre érdeklõdve várom.

Mondjuk jókat mosolyogtam néhány megjegyzésén. Például a dungeonekrõl megjegyzi, hogy ilyesmi rendszert (story/explorable) ajánlott anno a Blizzardnak. (:

The gods have disconnected you ...

TDC Geronimo

Nem szándékoznak GW2 béta key hunt eventet betenni elsõ részbe?😊
Mennyire komoly lenne ha valami ilyet bedobnának majd

frango
Igen, az élet hiányzik belõle. Nem érzed azt, hogy egy érzõ, lélegzõ világba léptél. GW2-nél ezt mondjuk pont érzem. De... Itt kell célozni. Tankal a block nem stat pontok alapján történik. Ha kitámasztok, akkor block. És pont ez teszi nagyon tetszetõssé. Dungeonozás meg iszonyat jó. Healer sem csak egy helyben áll. folyamatosan mozognia kell mert az aggro átmehet rá. Bossok ugrálnak ide oda, csapkodnak, hirtelen megfordul és rohan a healerre. Tanknak is nagyon kell figyelni, hogy mikor nyomja el a tauntot. Szóval elég izgi...Lvl20ig unalmas ez tény, de utána...

TDC Geronimo
~24 órányi minõségi videót fog készíteni (készíttetni) a hétvégén 😄

Kata munkálkodik még rajta ha jól tudom de azért rákérdezek bár nem hinném,hogy csak úgy elfelejtette😊

TDC Geronimo
hát ez papíron iszonyat jól hangzik. Gyakorlatba majd meglátjuk. Tényleg új fórum design mikor lesz? 😊

Smithwarden
Probaltam mar azt is betaban. :p

Nem rossz game es nagyon szepen nez ki, de valahogy megsem taglozott le. Valami hianyzik belole.
TotalBiscuit fogalmazta meg ezt is jol az egyik videojaban: mintha (csak) egy arcade jatek lenne mmo elemekkel.
Meg ahogy LeWyTy is irja, tul koreai / keleti, bar annyira azert nem szelsosegen.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Rubint
Nagyon ígéretes! Az egyik legfontosabb azonban, hogy menjen normális framerate-tel. (Ilumfailt nem szeretnék egy évben 2x átélni 😊)

Én is inkább megvárom magyar fordítást.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

MeoH
Ok. Es kerlek foglald ossze 50 karakterben 😊

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
WvWvW blog post hivatalos blogon. Még nem olvastam el majd meló után otthon nyugiba 😊

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
A tera nekem valahogy túl koreai.
Az egy nyuszi? OMG!!
De am egész jól ösze van rakva.

Running
Naja, sört sehol nem kaptam... <#hehe>

Frosty01
mégis érezni hogy hiányzik belõle valami fontos... 😄

SZEG007
Most néztem imdb-n hogy a pvp aréna kommentátora Jon St. John alias Duke Nukem lesz😄

Running
Ha nem jön be, ott lesz a Tera, jópofa az is, csak szokni kell a stílust, a harc az nagyon tetszetõs, és csodálatos a grafika.

LeWyTy
Én ki sem akarom próbálni a bétát hogy új legyen minden mikor beindul az igazi.

DETTÓ (de remélem nem igy lesz)
"Ha nem fog beválni hosszú távon, tuti bosszúból újra befizetem a porosodó wow accomat"<#rolleyes>

Running
Nekem a rift tetszett, de egyedül unalmas volt...

Smithwarden
Az biztos, hogy a jo minosegu es okosan tesztelt videokbol sokminden ki fog derulni a jatekrol.
En is nagyon varom oket, foleg Biscuit kollegatol. <#eljen>

(A gond az lesz, hogy ezek utan tuti haromszorosan csorgatjuk csak a nyalunkat, ha nem jutunk be a betaba.) 😊

Viszont en nem fogom beleelni magam egy jatekba se videok es igeretek alapjan.
Ha betat tolom es tetszik, akkor az mar jo jel, megveszem az eredetit.
Es csak azutan kb 2-3 honap mulva dol el egy mmo jateknal, hogy hosszutavon is nyujt eleg elvezetet, hogy kitartson mellette az ember.

Ha nem fog bevalni hosszu tavon, tuti bosszubol ujra befizetem a 4 eve porosodo wow accomat. <#rolleyes>
Szamomra amugy eleg megdobbento, hogy a 7 eves wow ota szinte minden mmo rpgt kiprobaltam, de osszesegeben meg csak meg se kozelitette azt a szinvonalat egyik sem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Nem tudom de örülök hogy nemsokára el lesz árasztva gw videókkal a channelje :d

Hihetetlen profi módon csinálja a dolgait ez a Totalbiscuit, a lényeges dolgokra fókuszálva.
De mi az, hogy "team"? Komplett vállalkozás lett a dologból, szponzorokkal és reklámokkal eltartatva magát?

Running
+1 Nagyon tetszetõs.

Solid Snake
Nagyon szép munka,grat.
ui. na de ki az a Gipsz Jakab? <#pias><#taps>
Frosty01
full designra +1 szavazat