Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Unatkozom Nagy kép.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Hülyeség lenne 2 külön topik... így legalább többen vagyunk<#nevetes1>

Milyen off?Ha ez egy folytatása lesz elsõ résznek.Azokkal a karakter nevekkel(már aki) leszünk mint az elsõ részben.
Látsz itt mostanában off-témát?Gw1-re inkább már csak visszaemlékezünk,ezeket megosszuk.
Meg különben is lett már régebben létrehozva GW2 topik amit be is zártak de ha úgy gondoljátok,hogy nyittok új Gw2 topikot akkor szólni kell nekem és visszarakom ezt a címet GW1-re,ebben tudok segíteni(az más dolog,hogy én persze maradok itt😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LeWyTy
Nem lesz off mivel szerintem csak az fog az 1el játszani akinek épp nincs meg a 2...szerintem nem sok lesz belõle.
És mér lenne off ha ugyan az szinte az egész?

Smithwarden
GW1 nekem total nem tetszett tobb szempontbol sem, ellenben a GW2 eddigi videok alapjan nagyon ossze van rakva. Legalabbis kinezetben, animaciokban, stb.
Mondjuk annyira nem "remegek erte". Miutan betaban kiprobaltam es tetszik, azutan jobban varom majd.
GW1 / GW2 kozott azert eleg nagy szakadek van. Latszik, hogy rendesen ragyurtak es erosen fejlesztettek, sokkal tobb embert akarnak megfogni vele, mint az elso resszel, de ez logikus is.

Amit nem ertek meg, hogy az elso es masodik resz miert ugyanazt a topikot kapta? :p
Ha valakinek nem fog tetszeni a GW2 es GW1-rol akar beszelni, akkor itt fogunk osszevissza "offolni" egymas mellett? :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Running
nem ide maki, saját oldalra<#zavart1>

TDC Geronimo
Nem az a full design lesz hamarosan? Akkor minek banner? :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zomil
jo neked, nekem kb. 1,5 évnyi kép elveszett egy géphalál miatt 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
azért remélem személyre lehet szabni, mint gw1-ben, az is nagyon tetszett, h ugy variáltam ahogy én akarom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Összeütöttem egy bannert, szerintetek zsíros kenyér hagymával?

LeWyTy
Na akkor még sem vagyok egyedül<#idiota><#eljen>

Frosty01
majd belepõdsz ha elrohasztja a lángossütõdet 😄D

practitioner of the forbidden arts of death

JethroHUN
Lehet az ilyen karikat nem lesz pofám duelra kihívni. Hogy nézne már ki hogy lángossal meg shotival le aprítom?! <#eplus2>(engineer karival)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

FalseHeLL
Nah ezért csinálok én csaj karaktert.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

TDC Geronimo
hát ez a copfos/szalagos az olyan is... 😄

BEAST
Régen az ilyen képeimre köpködtél, hogy fúj milyen keletiesek a karakterek. 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Kis vörös elég jól néz ki 😊 UI nagyon tetszik. Minimalista és eléggé letisztult. Na de majd holnap délután 3 után jön az áradat

FalseHeLL
Mendinges wammo mi? <#nyes>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Kata
bezony!

[/cserf][/fülünyúl]

LeWyTy
Bent vagyunk a 10. helyen<#smile>

BEAST
Igen Õ volt az, ha jól emlékszem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

JethroHUN
ez -> <#kocsog> mai nyelvben mást is jelent mint régen.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

FalseHeLL
Laetitia Dorien? 😊

Kata
Ott a nevem a névsorban! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
itt van még GW1-es kép amikor elöször nyertem Hall of Heroest ez ugy 2005 közepe, vége felé lehetett😊

Asszem még Kata is rajta van.

Zomil
helyes! 😊

SZEG007
Én 2004-es World Preview Event ota itt vagyok😊

Zomil
Nem jelent semmit 😊
Csak vicces látni, h olyan emberek remegnek itt a játékért, akik nem is játszottak az elsö résszel 😄
Az "ösgwsek" meg eltüntek a topicbol szinte 😄

De nem is baj, jöjjön csak sok ember, csak kicsit már kezdett rossz érzésem lenni, h emberek nem kicsit hypolják és remegnek itt a játékért, miközben én azért nem érzem ennyire fanatikusnak magam, pedig GW1-ben a bétátol kezdve jelen voltam és eltöltöttem vele olyan 2500-3000orát 😄
Persze nagyonvárom a gw2-öt, de valahogy nem érzem, h ennyire fanboyoskodjak érte, ugy vagyok vele, majd kijön amikor kijön. Persze ettöl még ott akarok lenni az elsö között akik bekerülnek a bétába amikor lehetöség van rá 😄

Devi: Ez nagyszerü hir, mindig is imádtam a gw-ben ezt a csapatos pvp-t 😊
Remélem majd sikerült megint pár ütös csapatot összerakni. Gw1-ben is volt 1-2 sikeres pvp orientált guild.
Emlékszem én még Oculus Malus-ban kezdtem el pvp-zni 😊

Amugy nemtudom, régebben mindig férfi karaktert inditottam minden mmo-ban...mostanában meg inkább nöi karakterek, valahogy már nem érdekel, h beleéljem magam... 😄

Frosty01
az majd akkor lesz csak igazán amikor bekerül a top10be, és az önérzetes önjelölt mártír jólmegmondók betalálnak majd ide is.

amik várhatók: Wow vs world vitaestek, ncsoft elkúrta az aiont kiselõadások, f2p=szar tanulmányok, etc etc <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

LeWyTy
Kezd beindulni és mindenki megtalálja a topikot és jön a sok flame.

Running
azmiazmi?

LeWyTy
Most hogy közeledik a megjelenés... ez a topik is elkapta az sgbetesgséget.

Arnoux
Én mikor kb 14 évesen wowoztam akkor csaj night elffel játszottam. Akkor tetszett, hogy jól nézett ki. Egy jó ideje sehol sem tudnék nõi karakterrel játszani. Inkább egy edzett férfi karakterrel, mert azzal tudok azonosulni. Nemi identitásom semmit sem változott, ugyan úgy a lányokat szeretem.
Szóval én megértem mindkét oldalt, azt is aki nõi és azt is aki férfi karakterrel játszik.

Running
Má csak te hiányoztál ide. <#hehe><#eplus2>

Running
Segítesz mi van elrejtve humor herold?

Amugy, ha esetleg GW2-zni kezdek, Runningra haragudjatok!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LeWyTy
Attól hogy inkább egy nõt testesítenék meg egy játékban még ugyanolyan férfinak érzem magam mint bárki más.

Panzeradler
Nekem a commander title összejött😊 +5k max faction azért elég hasznos<#hamm>. RA se volt rossz csak ott zavaró , hogy 1ember is eltudta baszni a játékot, HBnál ilyen probléma nem volt, jah meg a HB tournament baromi jó volt😄 Persze HA-t semmi sem überelte.
Acidlich
"nem tudom mi változott" – a válasz a logódban van elrejtve

Running
Régebben mindig csávó karaktereket indítottam, mostanában csajt. Nem tudom mi változott, habár az tény, hogy a Britney Spears poszteremet Ricky Martinra cseréltem. <#hehe>

Ha valaki egy pixelsegget akar nézegetni egy MMOban szíve joga, aki meg nem annak meg van annyi szerencséje hogy az a képernyõ elég kis részét foglalja el tehát van más is a képen amire figyelhet. Innentõl kezdve kiakadni vagy vitázni rajta teljesen felesleges.

FalseHeLL
Ez hülyeség szvsz már megbocsáss. Egy asztali papíros szerepjátéknál én sem tudnék nõi karaktert játszani, de MMO-ban én is mindig csaj karit csinálok és nincs semmi problémám a nemi identitásommal.

Bigblind
LoL.... hát rajtad csak mosolyogni tudok!
1 Nem pucéran nézegetem a karakteremet ( ezek szerint te igen <#zavart2>)
2 Ha pucér testet akarok, akkor a feleségem testét nézegetem, nem pedig egy pixelhalmazt!
3 Ezek szerepjátékok, ami azt jelenti hogy megpróbálsz azonosulni a karaktereddel! (ha te egy nõi karakterrel azonosulsz.... mit is mondhatnék! Tudod vannak már nagyon jó klinikák kifejezetten erre a célra, persze ha van elég pénzed!)

Running
Honnan tudod. Ott voltam az elsõ GW képeknél, és sokat olvastam róla. Mivel nem lehetett találkozni más játékosokkal, így lemondtam róla, és vártam a 2. részt. Most itt vagyok, közben meg játszottam mással, ennyi.
Egyébként az jelent valamit, hogy valaki õsgéwés? Csak kérdezem milyen módosítók járnak ezért...

Győri Devi
5v5ös bajnokságok lesznek majd ahonnan pontokat lehet szerezni, amivel belehet majd kerülni havi döntõbe aztán majd éves döntõbe. Meg majd játékosok is csinálhatnak bajnokságokat maguknak.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Nekem nem jött be annyira HB abban az idõben.Túlságosan hosszú harcok zajlottak és legtöbb esetben szinte ugyanaz a hero variációk voltak mind2 félnek.Faction pontot se nagyon adta ha jól emlékszem és volt hozzá a commander title ami azzal a tempóval tippre sose lett volna meg😊 amit persze töröltek is..
Ez a hero style elég volt pve-ben😊
RA,na az már érdekesebb volt,mint a minigame más játékokban.Ott sok pontot szedtem össze több karakterrel.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Panzeradler
Ohh akkor levelezhetek egy jó a supporttal.

PvEre is ugyan úgy megvoltak az összeállítások, ursanway, halom sc, PvPbe több változatosság volt szerintem. Heroes Battle-t nem értem mai napig hogy mért érte meg kivenni.
Ahet
Ez sajnos elkerülhetetlen mindenhol. Vagy BUILD vagy GEAR de mindig adódik valami, amitõl valaki jobb lehet egy játékban. De attól még élvezetes volt GW-ben, a különféle buildek létrehozása (nem a googleval).

Az ANet is belátta, hogy a játékosok túlszárnyalták a képzeletüket az örültebbnél, örültebb összeállításokkal, ezért változtattak rajta a második részben. Sokkal kötöttebb lesz, de biztos vagyok benne, hogy itt is megjelennek majd trait-skill kombók sokasága. De azért mert lenézte Pistuka valahonnan mit használjon mesmerként még nem lesz jó játékos. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

Kata
Nekem pont ez nem jött be a pvp-nél anno, hogy mindig voltak ilyen "verhetetlen" összeállítások, és akkor orrvérzésig minden vérpisti azt nyomta. Amíg nem nerfeltek, aztán lett helyette más verhetetlen kombó... Ez baromi unalmas volt benne egy idõ után, meg is utáltam benne a pvp-t rendesen.

[/cserf][/fülünyúl]