Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Látsz itt mostanában off-témát?Gw1-re inkább már csak visszaemlékezünk,ezeket megosszuk.
Meg különben is lett már régebben létrehozva GW2 topik amit be is zártak de ha úgy gondoljátok,hogy nyittok új Gw2 topikot akkor szólni kell nekem és visszarakom ezt a címet GW1-re,ebben tudok segíteni(az más dolog,hogy én persze maradok itt😊
★ 汤姆 李
És mér lenne off ha ugyan az szinte az egész?
Mondjuk annyira nem "remegek erte". Miutan betaban kiprobaltam es tetszik, azutan jobban varom majd.
GW1 / GW2 kozott azert eleg nagy szakadek van. Latszik, hogy rendesen ragyurtak es erosen fejlesztettek, sokkal tobb embert akarnak megfogni vele, mint az elso resszel, de ez logikus is.
Amit nem ertek meg, hogy az elso es masodik resz miert ugyanazt a topikot kapta? :p
Ha valakinek nem fog tetszeni a GW2 es GW1-rol akar beszelni, akkor itt fogunk osszevissza "offolni" egymas mellett? :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asszem még Kata is rajta van.
Csak vicces látni, h olyan emberek remegnek itt a játékért, akik nem is játszottak az elsö résszel 😄
Az "ösgwsek" meg eltüntek a topicbol szinte 😄
De nem is baj, jöjjön csak sok ember, csak kicsit már kezdett rossz érzésem lenni, h emberek nem kicsit hypolják és remegnek itt a játékért, miközben én azért nem érzem ennyire fanatikusnak magam, pedig GW1-ben a bétátol kezdve jelen voltam és eltöltöttem vele olyan 2500-3000orát 😄
Persze nagyonvárom a gw2-öt, de valahogy nem érzem, h ennyire fanboyoskodjak érte, ugy vagyok vele, majd kijön amikor kijön. Persze ettöl még ott akarok lenni az elsö között akik bekerülnek a bétába amikor lehetöség van rá 😄
Devi: Ez nagyszerü hir, mindig is imádtam a gw-ben ezt a csapatos pvp-t 😊
Remélem majd sikerült megint pár ütös csapatot összerakni. Gw1-ben is volt 1-2 sikeres pvp orientált guild.
Emlékszem én még Oculus Malus-ban kezdtem el pvp-zni 😊
Amugy nemtudom, régebben mindig férfi karaktert inditottam minden mmo-ban...mostanában meg inkább nöi karakterek, valahogy már nem érdekel, h beleéljem magam... 😄
amik várhatók: Wow vs world vitaestek, ncsoft elkúrta az aiont kiselõadások, f2p=szar tanulmányok, etc etc <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
Szóval én megértem mindkét oldalt, azt is aki nõi és azt is aki férfi karakterrel játszik.
Amugy, ha esetleg GW2-zni kezdek, Runningra haragudjatok!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
1 Nem pucéran nézegetem a karakteremet ( ezek szerint te igen <#zavart2>#zavart2>)
2 Ha pucér testet akarok, akkor a feleségem testét nézegetem, nem pedig egy pixelhalmazt!
3 Ezek szerepjátékok, ami azt jelenti hogy megpróbálsz azonosulni a karaktereddel! (ha te egy nõi karakterrel azonosulsz.... mit is mondhatnék! Tudod vannak már nagyon jó klinikák kifejezetten erre a célra, persze ha van elég pénzed!)
Egyébként az jelent valamit, hogy valaki õsgéwés? Csak kérdezem milyen módosítók járnak ezért...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ez a hero style elég volt pve-ben😊
RA,na az már érdekesebb volt,mint a minigame más játékokban.Ott sok pontot szedtem össze több karakterrel.
★ 汤姆 李
PvEre is ugyan úgy megvoltak az összeállítások, ursanway, halom sc, PvPbe több változatosság volt szerintem. Heroes Battle-t nem értem mai napig hogy mért érte meg kivenni.
Az ANet is belátta, hogy a játékosok túlszárnyalták a képzeletüket az örültebbnél, örültebb összeállításokkal, ezért változtattak rajta a második részben. Sokkal kötöttebb lesz, de biztos vagyok benne, hogy itt is megjelennek majd trait-skill kombók sokasága. De azért mert lenézte Pistuka valahonnan mit használjon mesmerként még nem lesz jó játékos. <#vigyor2>#vigyor2>
The gods have disconnected you ...
[/cserf][/fülünyúl]