Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
nem most hetvegen kezdodik ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Frosty01
<#sir>

practitioner of the forbidden arts of death

Most hetvegen lesz a kovetkezo beta event, mar lehet tolteni a klienst.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Zomil
sztem is...amugy sem értem, h a sajto 7vége után minek az NDA 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

de ez mekkora vicc már,hogy nem beszélhetsz róla, még csak azt sem mondhatod,hogy kaptál invet,szóval mostantól nem fogsz járni kocsmázni egy ideig... 😄 Ez már azért túlzás szerintem.

Smithwarden
Haver kapott kulcsot, de azota semmi mas letoltesi vagy egyeb infot nem kuldtek neki mostanaig...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Holnap tudok okosabbat mondani, innen nem ferek a leveleimhez. Eddig csak annyit irtak, hogy 10 napon belul kuldik a tovabbi instrukciokat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
Jó hát... :p

LeWyTy
Én kettõt is kaptam... És oda is adnám... de aztán felébredtem <#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
Ne csodálkozz, h senki nem beszél rola, mivel eleve már az is NDA sértés volt, h ide beirták páran, h a bétában vannak... 😊

Amugy gondolom már kiküldték az összes béta kulcsot...kicsit szomoru vagyok, h egyik ismerösöm sincs benne, igy nem tudjuk kiprobálni 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Aki kapott beta meghívót attól kérdem, hogy ez igaz?

"Rumor is those that were accepted into beta have received download instructions. Their beta starts March 30th, not this weekend with the media."

Faki
2 Weapon set mellett még van pár dolog ami módosítja a weapon skilleket pl: elementalista idézett fegyverei, elite skillek, terepfegyók stbstb. Szóval én nem aggódok a kevés skillek miatt 😊

Játszhatsz simán csak kard-pajzs kombóval is, de az olyan volna, mintha a karaktered képességeinek mondjuk csak a negyedét használnád ki. Így valószínûleg egy kaján vigyor mellett bárkinek csak egy könnyû ujjgyakorlat lenne, hogy megöljön ranged fegyverekkel. Pl. ha jól emlékszem a guardian kétkezes kardra váltva tud chargeolni meg nagy távolságot bezárva pörögni is... tehát adott a dolog, hogy egy fegyverváltással hogy tudsz újra vkinek a közelébe férkõzni.

Bár azt azért megjegyezném, hogy a két weapon set nekem kicsit kevéskének tûnik, nagyobb lehetõségeket rejtene, ha mondjuk három között lehetne váltogatni, de gondolom ennek is megvan az értelme. Lehet úgy gondolták, hogy túl sokoldalúak lennének ennyivel a karakterek és meg akarták tartani az elõre tervezés kihívását.

Értem, hát majd meglátjuk videók alapján én sem ítélem meg a játékot eddig ez az egy negatívum volt nekem, bár kitudja lehet ,hogy ingame majd tetszeni fog , bár még a skillek is nagyon rondák de majd ingame kiderül minden , nagyon várom a játékot talán 2012 egyik legnagyobb sikerû játéka lesz. Legalábbis bízom benne ,hogy milliókkal lehet majd találkozni a neten és hatalmas pvp orgazmusokat rendezni 😄😄😄

Győri Devi
Elementalisten meg az engineeren kívül minden profnak két weapon szettje van amiket combat közben is lehet változtatni, melyeket szituáció függõen kell IS cserélgetni, hogy a legjobb eredményt érd el. Aki csak egy fegyverben gondolkozik vagy mondjuk elementalistnál, hogy csak fire spelleket használ szerintem eláshatja magát.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Hát lehet ,hogy igazad van 😊 Guild wars 1 tetszett nagyon de igen, nem sok értelmét látom annak ,hogy skill nyomkodás helyet most majd az inventorit nyomkodom fegyvert cserélgetni és úgy a skilleket nekem ez röhejesen nagy hülyeség 😄 bár biztos csata közben majd nem nagyon lehet váltogatni 😛 Bár végül is igazuk van mert ha ezt nem teszik bele akkor szinte semmit nem tudtak volna változtatni a játékon 😊)

Zomil
hát ez a játék nem arrol fog szolni, h a begyöpösödött kombokkal kell menni 😊
mindig a szituáciohoz igazodo fegyvert kell elökapni és nyomkodni a skilleket, ráadásul több skill lesz, de a bétában még nincs benne az összes ugy tudom(pl. több elite skill lesz mint 3 sztem), ha nem tetszik, h mindig gyorsan a helyzethez megfelelöen kell változtatni a taktikán/fegyver kombon akkor ez nem a te játékod 😊

Engem csak a guardian érdekel többi kaszt nem tetszik 😊 tegnap megnéztem kb az összesnek a spotlight videóját nekem a szokásos kard pajzs kombo kell , és igen nekem arra az 5 skill nagyon kevés de hát ez van akkor majd megszokom 😊 utility skillekbõl meg ahogy megmutatta a srác kb 5-6 darab van ami használható pvp ben sajnos egy kicsit csalódott vagyok de maga a játék látvány világa és története biztos felülmúlhatatlan lesz 😊

TDC Geronimo
Nem sok?? Minden class tud használni rengeteg féle fegyvert amihez mind külön skill van, továbbá ott vannak a utility akikkel amibõl szintén van jópár. Elementalistnal fegyvereknél is különbözõ skillek vannak plusz ott a 4 különféle attunement amiknél megint csak más skillek. Szerintem rengeteg van...

Szevasztok 😊 én tuti prepurchase olom majd a játékot szóval ha kapnék bétát és tovább adható módban akkor majd fölajánlom itt valakinek.
Viszont lenne egy kérdésem fegyverekre fixen ez az 5 skill van mindig ? mert ez nekem így elég szegényes. Ahogy néztem a bemutató videókat nem valami sok skill van a kasztoknak.:S

Zomil
Reménykedek benne, h a következö pár napban kapok... 😊
Kár, h nem lehet már a leadott hardver infon változtatni, mert azota cseréltem vga-t, hátha több esélyem lenne igy 😄

JethroHUN
Szerintem azt is közre játszik, hogy kinek milyen gépe van. Ami éppen vagy csak karcolja a minit az biztos nem kap invet.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Running
még mindig jobb ez, mint amit a dice/ea csinált, hogy véletlenszerûen küldtek bf3 kulcsot ea profillal rendelkezõ játékosoknak, mindegy volt hogy sims-es, fifás, vagy akármi más játékkal játszott. <#hehe>

TDC Geronimo
ebayen van 45 euroért már beta. Ilyen nubokat bezzeg behívtak 😄

TDC Geronimo
Nem tudom mennyire igaz

"I live in Denmark, and i'm very happy that my favourite retailer has both CE and digital for sale. In the information it said this under the Details and benefits:

"-Guaranteed access to scheduled BETA/preview weekends. First weekend scheduled for 20th April 2012.""

Ha máskor nem itt már tuti játszok a prepurchase miatt. Elvileg még oszthatnak meghívókat a köv napokban bár szerintem aki még nem kapott már nem is nagyon fog 😞

TVelvet
Dio3 bétát, GW2 bétára ideiglenesen. 😛
TDC Geronimo
Yes, beta invitations have begun going out. They'll be sent out over the next few days. Please remember that discussing the beta in any way, shape, or form -- including your status in it -- is a breach of NDA. Don't risk your beta access! ~RB2

Annyira értelmetlen az ilyen NDA. A contentre vonatkozót még megértem, na de hogy azt se lehet mondani "hey én bekerültem" az abszurd. Ezt úgyse lehet elkerülni.

06:40-kor

Frosty01
pontosan mikor?

Szintén kaptam beta invet.

Smithwarden
Akkor ezek szerint most mar biztosan elkezdtek osztani a kulcsokat...
Elkezdem en is korbekerdezni a haverokat es ha valamelyik kapott akkor addig fogom terrrorizalni amig nem adja majd oda kicsit kiprobalni. 😊

Azt lehet-e tudni valahonnan, hogy az osszeset kikuldtek az elso betasoknak vagy meg folyamatosan osztjak tovabb.
Erdemes meg nezni az emailt vagy mar csak a kovetkezo hullamban kaphatunk?

TDC Geronimo
awwwwwwwwwwww grat :Y

Egy barátom is kapott, akit én beszéltem rá, hogy regeljen, szóval "én is kaptam".

TDC Geronimo
azt írták következõ napokban küldik így még talán van esély bár kétlem :y

TDC Geronimo
Mákosok 😞

Smithwarden
Sztem nem kapott kulcsot, csak az emailt mint mindenki, hogy nemsokara elkezdik osztani.

Frosty01
máááákos 😞

De jó neked.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

MeoH
Akkor alairtal egy NDA, hogy meg arrol sem beszelsz, hogy kaptal invet 😊

fuck mmo's..i.,

Balintrial
true, én is kaptam invet
drop
értem köszi hát remélem bejtu valak magyaroktol is

Győri Devi
Onnan hogy követek külföldi fórumokat, ahova linkeltek képeket a beta inves mailrõl?
meg itt egy link amit elvileg akkor kéne kapnod amikor már megvan a beta accod
https://beta.guildwars2.com/account/done

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

drop
ezt honan veszed ?

Győri Devi
Úgy tûnik elindultak a beta invek.

Frosty01
Guild Wars 2

Just to make sure there's no confusion: The pre-purchase program will begin on April 10th. If you pre-purchase the game in full starting on that date, you'll have guaranteed access to all Beta Weekend Events, three-day Headstart Access to the final game, and the Hero's Band digital item designed to enhance your gameplay experience. *A pre-order is not the same thing as a pre-purchase.* A pre-purchase beginning April 10th is the only way to receive the items and access listed above.

Check out all of the details on the pre-purchase FAQ: http://www.guildwars2.com/en/the-game/game-faq/#forty-three ~RB2

Győri Devi

TDC Geronimo
23-25ig megint press beta meg elvileg ide hívnak a jelentkezõk közül is. Embargó 26án jár le. Ha valakit meghívtak, az mostanában kap majd értesítõt

MeoH
Aki csak preorderelni akar, vagy megjeleneskor megvenni a jatekot, biztos, hogy jobban jar a "netesboltokkal", mint a hivatalos oldallal. Megeshet, hogy meg a hazai boltok is jobb aron adjak. Viszont, ha szeretned a pre- purchase es a vele jaro bonuszokat (3nap elony, beta reszvetel, itemek), akkor muszaj tejelni, mert ez nem nagyon fog joaru boltokba kerulni. Ha kell fizetsz...

fuck mmo's..i.,

Sáska
Amerikaban is megfizetnek a magasabb arat; de az arkulonbseg abbol is adodhat, hogy ugyanannak a cegnek mas margin kovetelmenyei lehetnek a kulonbozo regiokban, az ertekesitok magasabb marginnal dolgoznak, valamint tobb kedvezmenyt is kaphatnak itt EU-ban, mint Amerikaban. ehhez meg hozza jon a bonusz, az AFA, valamint a szallitasi/kezelesi koltsegek (dobozos verzio eseten).