Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Itt a lényeg kb

"Attention everyone saying "P2W & B2W".

There's nothing that you can buy, cash shop or otherwise, that will give you a statistical advantage over anyone else. Will you look like a bad ass? Perhaps you will, but looking cool won't make you a better player. That is all."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#mf1> amúgy jogos...
Majd ha saját szememmel látom hogy jó meg minden, akkor elhiszem. Addig már semmit

Zomil
Arenanet? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Ki az az Anett?

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Nekem ugyan személyes tapasztalatom nincs errõl a bandáról, de Anetrõl én eddig csak jót hallottam.

Zomil
most lehet geci leszek, de dice mit hangoztatott bf3-rol? 😄
inkább legyek pesszimista és pozitivan csalodjak, mint egy nagyot koppanjak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Szerintem ne hibáztassatok, hogy én már NEM HISZEK SEMMILYEN KIADÓ/FEJLESZTÕNEK. Csak a saját szememnek. 😄

Running
több mint 1 éve magyarázzák már, h nem kell ettõl beszarni

TDC Geronimo
De nem lehet. Baszki nem tudtok olvasni? 😄 Kb minden alkalommal ez el lett mondva, akárhányszor ez szóba került.

Fpocok
HA így lesz, akkor nem gond. Ha túl sok powert lehet venni, akkor kihagyós. Inkább fizetnék havidíjat, mintsem olyannal játszak, ahol powert lehet venni.

TDC Geronimo
Hát én akárhol olvastam gw2rõl mindenhol azt nyilatkozták, hogy az endgame gear kozmetikai és nem statbuzulás. Gem goldra váltása meg legalább kiüti a goldsellereket. Nekem semmi bajom nincs ezzel a rendszerrel

Zomil
az a rész kimaradt, h a gemet gold-ra válthatod?

és akkor lehet nem olvastatok eléggé utána, de a gw2-ben joval nagyobb jelentöséget fog kapni a gear, mint a gw1-ben

Running
ebben a játékban pont nem a gear fog számítani, hanem a taktika, meg az ügyesség...

TDC Geronimo
"They should also be able to spend money on account services and on time-saving convenience items. But it’s never OK for players to buy a game and not be able to enjoy what they paid for without additional purchases, and it’s never OK for players who spend money to have an unfair advantage over players who don’t."

Mi is a probléma? 1-2 armor ami tetszik azt szerintem bárki képes lesz kipengetni az meg hol érdekel, ha a milliomos külföldinek meglesz minden kozmetikai cucca. Világosan elmondták, hogy az összes megvehetõ cucc KOZMETIKAI és semmiféle elõnyt nem ad. Eleve gw2ben a gearelõdés arról fog szólni, hogy minél szebb itemek lesznek rajtad és nem a + statokról.

Zomil
gondolom azért, mert aki szarja a pénzt az mindent meg tud majd venni és rengeteg goldot össze tud szedni...ami GW1-ben még nem is lenne gond, mert nem igazán item központu játék, de itt nagyobb szerepet fog kapni a gear...vagyis kb. mintha kapnánk egy f2p játékot amiért fizetünk alapbol :S

TDC Geronimo
Miért is?

Fpocok
Na. Még egy játék, amit kihagyok. Pedig vártam.

Zomil
szoval legális lesz a gold trade...hát nem mondom, h örülök neki...de számitani lehetett rá, h minden lehetöséget megragadnak arra, h sok pénzt összeszedjenek :S

TDC Geronimo

AnarchoiD
En diabloval vagyok igy , minden blizz game (wow kiegek is) CE , us beta ota jatszom, es nuku diablo

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

miert jarna? ugyanannyi bevétele volt belõled mint abból aki mar rég abbahagyta. ha havidijjas lenne akkor alairom,hogy aki 5eve folyamatosan aktiv annak legyen bonus.

Örültem volna , ha kuldenek meghivot..mar csak azert is mert megjelenes ota jatszom..respectbol is jart volna 😊

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Running
Kösz, hogy elküldted, ez csak annyit jelent, hogy ideje jelszavat változtatnom, mert ezt nem írtam. Soha nem hellózok, és használok ékezeteket... jó hogy ez is kiderült....

SZEG007
Nekem 5 különbözö gépröl 5 e-mail-böl egy se jött össze😞
Gratz azoknak akik bejutottak.

Azt írják faq-ban hogy 17GB+ és ettõl csak több lesz patchek után...

AnarchoiD

Szal ha ez egy parhuzamos vilag akkor orulok mar 15giga lejott a telepitobol 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

TDC Geronimo
"Hey everybody.

We will have a blog post going live tomorrow that will talk in length about our microtransaction philosophy. As usual, I recommend to stay calm and not jump to conclusions based on speculations."

Ezt tagnap írták

AnarchoiD
Nalam mar 10giga folott jar es 5000~ file meg hatravan...

LeWyTy
10Gb+ az tuti

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Mekkora a kliens azt lehet tudni?

LeWyTy
Háhá!engem nem érdekel szerzõdés... én õszintén elmondom hogy mind a 2 regelt mailomra kaptam<#mf1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értesítést!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
persze jol lenne, ha beleszámitana, h gw1-et hülyére játszottam, de hát ez van 😄

Running
Jogos...

ez egy pozitívum tõlük.de örültem volna ha valamiféle módon figyelembe veszik a 81 hónapos ma is aktívan használt gw1 accomat.

Running
Nem tudom te melyik párhuzamos dimenzióban létezel, de tõlem biztos nem kaptál semmit...

Zomil
Amugyis kár izgulni az itt lévök nagy része ugyis ott lesz az áprilisi bétánál 😊
(legalábbis gondolom elég sokan elö fogják rendelni)

AnarchoiD
kicsit gyanakodtam amikor data.hu -rol adtal linket a gw2.exe -hez .. de vegulis nemjelzett virust es serenyen tolti

JethroHUN
Nekem 2õt vagy beárullak Nszoftnál<#banplz>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Running
Ha igaz lenne, nagy részét már ebay-en értékesítettem volna. 😊)))

XenHai
Az igen kérhetnék én is 1 et ?
AnarchoiD
Na Running adott nekem is kulcsot, koszi 😉

Running
Akkor te nem voltál szerencsés, írj nekik a support oldalra, hogy félreértés történt, és KÖVETELJ még kulcsot magadnak.<#vigyor>

én is csak azért írtam be a /tarhált mert van itthon 15 gépem és csak 14 kulcsot kaptam 😞

Running
Én 12 email-el jelentkeztem és 16 kulcsot kaptam pl, de ne mond el senkinek!

Running
Igen lehet, mindenki tömegével kapott, így biztosan tele lesz hamarosan a topik fölösleges kulcsokkal, vagy nem, mert mindenki eltitkolja az nda miatt.<#hehe>

ahahahaha. /tarhál

AnarchoiD
Valaki mondta itt(is) lehet beta kulcsot tarhalni

Running
<#fejvakaras>

AnarchoiD
engineert akarom csak kiprobazni, videokon nagyon aranyos

Running
"Most hetvegen lesz a kovetkezo beta event, mar lehet tolteni a klienst."

Gondolom ebbõl nem sikerült kitalálni. Mit szeretnél még, emberáldozatot?