Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg digitálisnál érdemes angol boltot nézni, ott a dolláros árat szokták fontra váltani, és forintban jobb lesz mint az eurós meg már EU -ban van szóval nincs plusz ÁFA meg vám.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Amúgy csak szimplán azért van ez így, mert az EU-ban ezt az árat is megfizetik, de ez az általános már hosszú évek óta minden játék esetében. A jobb szemléltetés érdekében pl. meg kell nézni más játékok árát mondjuk Kínában, az még alacsonyabb. Más kérdés, hogy mi gazdaságilag inkább Ázsiához tartozunk és csupán földrajzilag Európához. 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
BDO: Jordine
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
szerk.: najo tulzás, h rendesen megvan határozva...$-ban 13,3ezer, euroban meg 16 :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
The gods have disconnected you ...
fuck mmo's..i.,
Standard Edition
Prize $59.99/£50/€55
Digital Deluxe Edition
Prize $79.99/£65/€75
Collector’s Edition
Prize $149.99/£130/€150
Lesz márciusban is
(...) As we messaged earlier, there will be a closed beta test at the end of this month. This is NOT the same thing as the Beta Weekend Event (BWE) mentioned in the pre-purchase FAQ. (...)
"When do Beta Weekend Events (BWEs) start, and how many will there be?
The first BWE is currently planned for late April, and we expect to have one every month or so. The schedule is subject to change and will be confirmed at a later date. Currently, we do not know how many of these events we will have."
...
やられたらやり返す。倍返しだ!
fuck mmo's..i.,
“We expect the public weekend beta people to be some of our strongest evangelists,” said Lye. “They’ll be able to post screenshots, create blogs and create live streaming of the game to share with their friends and the overall community.”
Ezek szerint az április 10e utáni betakon már nem lesz NDA, ami mondjuk várható is volt. Szerintem, ha minden jól megy májusban simán megjelenhet, így hogy már van preorder és szinte nyílt beta hétvégék áprilisban
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
やられたらやり返す。倍返しだ!
Mondjuk ha lenne Steam-en annak örülnék a legjobban 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
fuck mmo's..i.,
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
★ 汤姆 李
- Access to all Guild Wars 2 Beta Weekend Events
- Three days of headstart access
- Hero’s Band (+2 Power, +2 Precision, +2 Toughness, +2 Condition Damage, +2% Critical Damge, +2 Healing)
やられたらやり返す。倍返しだ!
The Standard Edition costs £50/€55.
Nem vagyok nagy CE rajongó persze van 1-2 azért.Nekem jó lesz az SE,bétába ha meg nem kerülök majd meséltek milyen😊
Ha jól tudom minden pre-order kap 1 nap elõnyt(CE 3-at) és ott vannak a HOM rewardok elsõ részbõl,elég az is..
★ 汤姆 李
fuck mmo's..i.,
★ 汤姆 李
Collector’s Edition: 149.99 Euro (mai árfolyamon kb 45.000 Ft)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pre-Purchase is Coming
Come Back April 10
XDDD
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az operációs rendszeren is túl...
Vagy volt valami game ami ekkor a helyet foglalt?
"25 GB available HDD space"
De ez most hogy fog mûködni?
Amint lehet elõ kell rendelni?
Én jobban szeretnék várni és idehaza beszerezni.
Na megnyugodtam 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(részben azért mert minél többet költök rá annál jobban próbálom bele vetni magam... hogy ne vesszen kárba az ára )
(de csak akkor ha magyarországon be tudom szerezni)
Edit: Variance-n mar vannak arak is es tartalmak: link
fuck mmo's..i.,
Vajon idehaza elérhetõ lesz? vagy kintrõl kell beszereznem?
(az sem érdekel hogy 35e FT)
Windows® XP Service Pack 2 or better
Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon™ 64 X2 or better
NVIDIA® GeForce® 7800, ATI Radeon™ X1800, Intel HD 3000 or better (256MB of video RAM and shader model 3.0 or better)
25 GB available HDD space
Broadband Internet connection
Keyboard and mouse
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0