Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem leginkább a longbow és a two handed sword tetszik fegyverek közül. Bár a kard + fáklya kombóval is lehet taktikázni.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Itt már összes prepurchases + random emberek ott lesznek és NDA nélkül végre. Gondolom (legalábbis remélem) itt már minden faj játszható lesz
やられたらやり返す。倍返しだ!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Amúgy amikor elõször olvastam errõl, nekem is kapásból a BF ugrott be, és nagyon jó ötletnek tartom 😊
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
😄D Kis skyrim utalás
Amúgy elején bevallom annyira nem tetszett a játék. Aztán minél többet játszottam annál inkább. Mikor bementem WvWre és egy 5ös partyval foglalgattuk a supply campeket na az maga volt a mennyország már 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
(mondjuk jo régen volt már... 😊 )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lehet láma kérdés, de local chat színébõl látni a színt? Hol lehet megnyitni a WvW statos oldalt?
local chat amúgy milyen teret fed le? Csak mert sayt nem láttam, localba meg láttam irogatni pirosakat is. Most lehet teljesen hülyeséget beszélek valaki világosítson fel <#idiota>#idiota>
Csak így tovább 😄
Nemsokara ugyis jon a BF3hoz a bazi nagy patch es fizetos DLCk az ujabb bugokkal beepitve.
Az sokkal izgalmasabb lesz, mint ez az unalmasan jol mukodo gagyi GW2. <#eplus2>#eplus2>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
We just pushed a build as of 10:00 PM Pacific time Friday night that should also help improve performance, we’ll continue to optimize both this weekend and right up until release!
The most useful thing everyone can do is help provide us with feedback on system specs, what settings your running the game at, and what kind of performance you’re experiencing during the beta weekend. In particular, what you experience after 10PM pacific time today (Friday 3/23) since the new build went out.
Thanks a bunch everyone and have a fantastic beta weekend!
Hmm akkor ezért futott jobban a game ma.
Ha kikapcsolod vsync-et akkor is furcsa a kamera?Legalábbis nálam swtor-ba vsync nélkül jó..
★ 汤姆 李
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az a norn kezdõzóna, az ötféleképpen (!) teljesíthetõ public kvesztek, az eldugott felfedezendõ "titkos" helyek a világban, a mesmer képességei, a mesmer földre rakható két portálja, amiket bárki oda-vissza használhat, a professionök között egymásra ható dolgok, mint mikor a hídon az érkezõ ellenfelek elé a guardian lerakja az áthatolhatatlan erõfalát, más profok meg az aoejukat, amin átlõve kapnak bizonyos módosítókat a többiek ranged lövései, stb.
Azt érzem, hogy az utility spellekkel egyszerûen olyan taktikai, stratégiai változatosságot lehet vinni a pvp harcokba, amiket majd csak jópár hét gyakorlás után lehet csak igazán kapizsgálni, szerintem tökéletesen helytálló az a már rongyosra koptatott kifejezés, hogy "easy to understand, hard to master".
A nehézség dolgot aláírom, van benne kihívás, de azt vettem észre, hogy itt érdemes betartani a quest szintkövetelményét, mert különben tényleg vért izzadhatsz. A szintezésre is reagálva úgy tûnik az a koncepció, hogy ugye a story kvesztjeid mellett ott vannak a public kvesztek, így azokkal kell a szint- és gearkövetelményt behozni.
Questjelölést én is néztem, de azt hiszem akkor rak több zöld jelet ami megkavarhatott, mikor vmi kapun át kell menni, mondjuk a város instance kapuján, viszont a minimap mindig azt mutatja, ahova elsõnek kell menned.
- WvW supply rendszer zseniális. Minden toronynak, várnak van külön-külön supply raktára, amit a termelõ pontokból karavánok töltenek fel, körbejárva a mapon. Ezeket gyakran mobok is megtámadják, de úgy vettem észre, hogy fõleg akkor, mikor játékos van a közelükben, tehát meg kell õket védeni. Supplyból megy az ajtó- és faljavítás, õrök upgradelése, forró szurkos üst a kapu fölé, waypoint hozzáadása, stb. Minden játékos vehet magához minimális supply mennyiséget is, amiket így ugye át lehet csoportosítani a pontok között, vagy fel lehet használni ostromgép építéshez. Ez azt hiszem úgy mûködik, hogy ha vki vesz és visz magával bármilyen ostromgép tervet, lerakhatja az alapját bárhová a mapon, majd ahhoz a játékosok odacipelik a supplyt így megépítve a cuccost (kb. 5-6 játékosnyi supply kell egyhez?)
- Megnyugató volt látni, hogy miközben 20-30 játékos küzd egy helyen, pl. kapu alatt, szinte abszolút nem lassul be a játék, vagy csak észrevehetetlenül. Ráadásul a látótávolság wvw-ben meglepõen nagy, már jó messzirõl látszanak a mobok is.
- Rettentõ jónak tûnik az rvr mapdesign. A zónák nagyok, de mégsem túlzottan, viszont ha azt vesszük, hogy van egy középsõ "közös" nagy battleground, meg a három ugyanolyan saját terület a 3-3 szervernek, akkor viszont brutálisan nagy összességében. Talán így kicsit túl sok a lényeges kontrollálható pont, sok játékos kell hozzá, de ami nagyon bejött, hogy úgy tûnik a legtöbb külsõ fal mögé be is lehet kommandózni amolyan szûk hegyi utakon vagy vizen keresztül. Ez megint ad kis stratégiai fûszerezést a dolognak. Nyilván a belsõ falra ez már nem igaz, ott erõteljesen be kell kopogni az ajtón.
- Ja, wvw-ben is felboostol a rendszer 80-asra, csak a pve-ben megszerzett cuccokkal, unlockolt skillekkel lehet hadakozni, de xp ugyanúgy szerezhetõ.
- Néhány egyéb apróság, amik azt mutatják, hogy miért is érzem azt, hogy a játék minden egyes pórusából árad a profizmus. Inventoryban lehet jobbclickelni egy adott tárgyon, ami amolyan windowsosan legördít egy menüt: megsemmisítés, mailben küldés, eladás a piacon, több ilyen vásárlása a piacon, stb. (igen, az aukciós házba vételi szándékot is be lehet rakni). A skill/trait rendszere zseniális, nagy változatosságot adhat és könnyen balanszolható lesz, karakterlap külön kigyûjti az inventoryból a használható tárgyakat, így nem kell keresgélni benne, divatfetisisztáknak az elsõ perctõl kezdve lehet minden ruhadarabot festegetni, a craftolás rendszere megint csak rettenetesen jó, a városok, falvak élnek, sok npc mászkál fel alá, beszélgetnek, stb.
- Azért legyen egy dolog is ami nem tetszik, mást egyszerûen nem találtam még. Pvp arénában, tehát a szervezettben, a kék és vörös csapat egyszínû ruhája. Hülyén néz ki és ráadásul felesleges... tudom, ízlés kérdése, tehát nem számít, de csak ennyi van. 😄
Nem szoktam játékokért rajongani, ezért most sem teszem, de az eredményeket el kell ismerni. Ez a játék vmi elképesztõ már most. Egy mostani swtorral vagy egy hamarosan érkezõ terával össze sem lehet hasonlítani, egyszerûen más ligában versenyzik.