Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Én azt mondom így, hogy nem havidíjas nagy kockázatot az ember nem vállal még akkor se, ha nem próbálta. Aki meg próbálta az meg sejti, hogy milyen lesz :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

remélem azért van "target closest enemy" key bindre lehetõség,mert ez az egeres keresgetés zavaró

CE lesz, csak pre-purchasebe nem lesz, csak pre-orderben, de az itthon is viszont.

najólvan faszom 10-én megveszem!😛

TDC Geronimo
Future of MMOs PAX panel tegnapról. GW2-vel foglalkozó része

Sogron nem baj, majd jól lekaratézunk a tthief-el,vagy akár az agent-el 😛
Terawatt
Láttam egy PvP videót, ahol egy mesmer pont ezt csinálta, tele volt a környék a klónjaival és tényleg zavaró ellenséges szemszögbõl. Jól elvegyülsz akkor lépéselõnyöd már biztosan megvan.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Nekem ebben a buildben csak az tetszett, hogy kb bármit csinálsz, jön egy klón belõled, ami eléggé idegesítõ lehet az ellenfélnek 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
soon

Győri Devi
Arról nem is beszélve, hogy még valószínûleg sokat fog változni az egész. Ennek ellenére én is elszoktam játszadozni buildek összerakásával melyek elméletben jónak tûnnek de az már másik kérdés, hogy szuperálnának éles helyzetben.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Ty brutál az a karitervezõ csak az a baj nekem ezeket ki kell próbálnom,hogy tudjam melyik az igazi😛 az oké,hogy elolvasom,de addig az kinai marad mig élesben nem használtam egy hétig😛

Egymás stílusa miatt (meg a fun miatt) vitáztunk, attól még meg lehet normálisan beszélni buildeket szvsz 😊 Nem mondtuk egymásra, hogy hülyék vagyunk, csak hogy bunkók 😄

És igen, ezen filóztam én is, hogy ha túl gyengék a dotok, illusionök, stb, akkor túl gyenge lesz a kaszt, de ha pár százalékot erõsítenek rajta, akkor meg valszeg jó lesz, ha annál többet, akkor meg túl OP. Remélem sikerül jóra belõniük.

Akkor meg valszeg nagyon durva tud lenni, mert a PvP-ben ugyebár jól jön, ha kiszámíthatatlan vagy, és meg tudod lepni az ellenfelet, ennél a karakternél meg még szerintem néha magadat is meg tudod majd lepni 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Tudtok valami olyan cikket vagy bármit mondani ahol leírják, hogy melyik klassznak, stb milyen Trait pontot ajánlott adni?
BEAST
Én is ezt mondtam neki, de nem hallgat a szép szóra. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

megint remegsz, ez nem jelent jót a gw2-nek <#zavart1>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Beszarok, hogy pár hónapja még megfolytottátok volna egymást egy kanál vízben, most meg már mesmer buildet beszéltek meg... hiába na, a GW2 jobban összehozza az embereket, mint a milka. 😄

A mesmer nekem is a második legvonzóbb a thief után, de van még azért mit állítgatni rajta, pl. a confusion effektjei szerintem minimális dot sebzést okoznak csak, de ez könnyen orvosolható. A klónok felrobbantgatásával kapcsolatban úgy éreztem, hogy öngyilkosság lett volna a legtöbb esetben, mivel papírkutya a kaszt és azok garantálják, hogy csak pár másodperces késleltetéssel üssék a karaktert. Mondjuk lehet csak többet kellett volna vele gyakorolni, mert mondjuk minden klón azt hiszem 5 mp-ig él, így jó idõzítésse valószínûleg hasznos.
Amúgy kétkezes kard plusz bot kombináció jött be nagyon, jól összerakott kaszt, sok okos trükkel a tarsolyában, mint pl. a portal entre, ami vmi félelmetes stratégiai skill lesz wvw-ben. 😄

FalseHeLL
Valaki fog innen CE-t rendelni? Ha, igen, hogy oldod meg? Se szlovákia, se austria nem kap CE-t. :\

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Nézd meg ezt a buildet!

Õ nem nagyon PvP-zik szerintem. Sokan nem értenek hozzá túlságosan, vagy nem láttak még jó rendszert.
Amúgy a mesmer szerintem is király lesz, de kérdés, mennyire lesznek erõsek az illúziói és hasonlóak. Azokon szerintem pár % erõsítés vagy gyengítés is OP-bõl totál bénává teheti a classt. Mindenesetre én kíváncsian várom, lehet, hogy az lesz a mainem 😊

Ne spanold magad 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
Hmm

"The Entertainment Software Rating Board has revealed their rating summary for the upcoming PC exclusive title, Guild Wars 2. The massively multiplayer online role-playing game got a T (for Teen) rating as a result of having blood, mild language, use of alcohol and violence. "

Ezeket, ha jól tudom közel a megjelenéshez szokták osztogatni.

Győri Devi
mikor olvastam csak egy dolog izgatott azok közül amiket válaszolgatott: 😄
"Yes, buy.guildwars2.com will support PayPal."

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TDC Geronimo
ez lemaradt

"It's not like we have a secret release date and we're not telling you. We meant what we said: we'll release the game when it's ready. And beta testing is where we find out if it's ready."

TDC Geronimo
redditen egyik devtõl

"Hi all,

I've seen a lot of concerns raised here about how and where to prepurchase the Collector's Edition before it sells out, so I'd like to offer some clarifications.

Retailers accepting reservations before April 10

The street date of prepurchase keys is April 10. Any retailer who distributes them before then is breaking the street date and risks losing their allocation of keys. When we become aware of retailers not abiding by a street date, we contact them immediately and get the situation resolved.

However, we can't prevent retailers from taking reservations from customers expressing interest in unreleased products. They do that without any guidance or support from us. For example, here are some two-year-old images of retailers who created their own box art or release dates to encourage customers to place reservations for Guild Wars 2 at that time. http://news.mmosite....er_starts.shtml

A reservation is not the same as a prepurchase. If you previously placed a reservation, you should contact your retailer on April 10 and confirm that they will charge you the full purchase price on that date and send you a key that gives you access to beta events.

We appreciate the community's efforts to keep us informed about what's happening in their countries. Keep doing so and we'll do our best to resolve issues with retailers and distributors."

Hiába reménykedtek páran megjelenési dátumban 10én.

GW-be is ez megy megjelenéstõl kezdve, úgyhogy nincs ezen semmi újdonság.

MeoH
Sot megeshet, hogy megjelenes utan is. Kifejtettek a dev.ek, hogy probalnak majd balancet tartani, ha vmi OP az ujragondoljak barmikor.

fuck mmo's..i.,

bár gondolom megjelenésig lesz még jópár alakitgatás.....

TDC Geronimo
Sok skillt alakítgatnak még át betaról betara, úgyhogy semmi se vehetõ készpénznek

úgyse rossz😛

Ezt a skillt már átalakították, vagyis egybevonták. Elnyomod a skillt csinál egy clonet és ha újra használod helyetcserélsz a cloneal.

baszki aki kitalálta a Mesmert kegyetlen koponya volt!

itt van egy alap skill ha 2e-st nyomsz megidézõdik egy hasonmásod te pedig nekiugrassz az ellenfélnek majd a hasonmás is elkezdi ütni,,,namármost a 3-as skill ugyanez csak forditva!! megidézel egy hasonmást aki nekiugrik az ellenfélnek/pont mint te a 2es skillel/ és ugye itt pedig te rontassz az ellennek a hasonmás után!
baszki ezt 2x3x eltolod az ellenfeled azt se tudja majd fiu-e vagy lány😄 kurvajó!

Zomil
Mondjuk sztem is azért van a GW-nek egy keleties beütése, de sztem csak azért, mert a készitök szeretik a stilust, ettöl mondjuk még teljesen nyugati mmo a játék, minden szempontbol. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

18:46-nál SWTOR pvp-rõl beszél: "Knockback,Knockback,Stun--Dead"....,de fura ,hogy a DaraMactire-es srác is errõl beszélt😛 defura,hogy mindenki aki tud is játszani egybõl észreveszi a bajt és milyen érdekes,hogy Nephin-nek még mindig nem esik le😛😄

áhh sztem a Mesmer a PVP császára!

BEAST
Gondolom te már a helyszínrõl írod ezt. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Beta kulcsokat osztanak PAXon, ha netán valaki arra járna <#idiota>

Nightfall-t Afrikai-Egyiptomi karakter design-al látták el még az utolsó kiegészítõt Eotn a Skandináv mitológiára épült.Az alap GW-t is inkább az õserdõivel,hegyekkel Amerikához kötném.Tény,hogy Faction tipikus keleties de ettõl nem nevezhetjük keleti mmo-nak guild wars-t legalábbis ezt a jelzõt,hogy "tipikus ázsiai/keleti mmo" el lehet felejteni mert sose volt az.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Abszolút nem az, volt Blizzardosok csinálták meg az Anetet.
De egyébként ez elég egyértelmû hogy nem keleti RPG elég megnézni a stílusjegyeket.
Az hogy több kultúrából is merítenek ötleteket nem jelenti azt hogy oda is tartozik, Factions is keleties volt és tipikus kínai és japán kulturális jegyeket kapott.

hát még vagy -40% elférne😛😊

azt nemtudtam,hogy nem ázsiai....azthittem sárga csak a mi piacunkra van belõve😛
Az Asura vagy mi az még hangzásában is kis kinai nekem😊 ,de mint ahogy mondtátok annyira nem vészes egy AION vagy TERA-hoz képest....már nagyon jól elvagyok a videókkal😛😊

De a GW sosem volt ázsiaiaknak szánt játék, az arenanet is amerikai cég, meg az art is mérföldekre van az ázsiai mmoktól.
Amúgy az effektekkel tényleg túlzásba estek, ráadásul azt olvastam, hogy a múltkori bétára már egyszer lejjebb is vették õket a játékosok véleményeire alapozva. Úgy már annyira nem volt zavaró, de még állíthatnak rajta.

a ranged klasszok mindig is kecik voltak.....800km-rõl lövik a lecsóban a "leglowHpsabb" emberkét...😛

TDC Geronimo
Nem tudom volt-e már, de ranger fanoknak talán jól jön. Több, mint másfél órás ranger pvp

Nem tudok így dönteni warri és thief között.Mindenképpen melee lesz és ez a 2 közül.Talán warrior nagyobb esélyt látok rá,bejelölöm azt😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Panzeradler
Összedobtam egy kis szavazást, kíváncsi vagyok innen ki mit fog indítani, Itt a linkje.
TDC Geronimo

Én inkább elvagyok mással, nem hinném, hogy az 1.2 megérne egy havidíjat. Megveszem a GW2-t kedden, aztán várom a bétát, addig meg nézek videókat, stb...

TDC Geronimo
Hát már tényleg az, de sajna egyelõre semmi más sincs 😄

hagyd már a p9csbe azt az 1.2-t!

Rest assured, that you will know ahead of time when Game Update 1.2 is going to be released.

szánalom b+

TDC Geronimo
kabbe :p