Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Gratula. Sikerült.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez se vetkõzik?😊

★ 汤姆 李

TDC Geronimo
Many of you have asked about the currencies you're seeing on our buy page. The site will show the proper currencies beginning on 4/10. ~RB2

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Régi videó, de még most is "elmegy", fõleg ezzel a zenével :p

10 minutes of Guild Wars 2 combat

szupeeer! gondolom az ázsiaiaknak pont igy a faintos,de szerintem a mi "konzervativ" gyomrunknak ez sok😛

TDC Geronimo
Mindenhol ez volt a legnagyobb gond. Hivatalos beta fórumon is. Devek mondták, hogy tudják és dolgoznak a megoldáson. WvWbe ez mégdurvább amúgy. Lesz rá megoldás, lehet már mostani beta hétvégére.

amugy szerény véleményem szerint az effekteken egy hangyafaxnyit visszavehetnének,mert 5-6 emberke PVP küzdelmét néztem az imént és a sok effekttõl konkrétan semmit sem láttam a harc résztvevõibõl😛
nem kéne kamion nagyságú fény effekt minden skillre😛

Necro sem tud falon át castolni ami célba is ér?Gw1 necro simán sebzett akadályon keresztül.

★ 汤姆 李

TDC Geronimo
Ja meg ugye itt combatban rendkívül nagy jelentõsége van a helyezkedésnek. Pont a lent linkelt petes videó egy jó példa rá, hogy bármikor meg lehet védeni az éppen haldokló társat egy épp arrafelé tartó tûzlabdától akár egy sima elé vetõdéssel. Mondjuk elég extrém helyzet, de itt nem kivitelezhetetlen 😄

az úgy elegendõ lesz akkor😛

TDC Geronimo
Alul, ahol írja a számát a skillnek ott jelzi. Pl aoe skillnél pirosan világít a szám körül egy kis célkereszt ha rangebe vagy, szürkén, ha nem. Mesmerek ja...WvWben találkoztam egy arenanetessel. Szétszivatta a számat 😄

hmm,de azért az interface "segit" valahogy? elhalványodik vagy világit a széle annak a skillnek amivel még rangeben vagy? vagy totál neked kell belõnöd?
Amugy az általad leirtak tudatában szerintem a Mesmerek brutál erõsek lesznek PVP-ben! Mármint ha jó játékos keze vezérli õket...ahogy figyeltem azokat a mirror image-eket az nagyon megtévesztõ!

Na jó, de azért minden karakterhez hozzá kell szokni. Szóval ha megkapom a fullos karaktert, akkor hiába próbálgatom az elején, lehet, hogy hülyeségeket nyomok. Ezért mondtam, hogy sok idõ kell ahhoz, hogy rendesen tudjak dönteni. Dehát ennyi baj legyen, élvezni fogom a válogatást 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Az elején nem egyszer suhintottam a levegõbe vagy lõttem a falba/fába fontos skillel, mert nem figyeltem a távolságra, beláthatóságra, mivel itt nincs olyan, hogy "out of range" vagy "out of sight" és nem engedi a játék ellõni.
Thief pl. ezért tetszett nagyon, mert nagyon sok olyan skillje van, hogy használatra az ellenfél mögé shadowsteppel, újra használatra meg vissza a kiindulási pontba, ill. másik közelharcban félkörívben megkerüli az ellent és hátbaszúrja. Ezeket nyilván le kell reagálni megfelelõen. Vagy a mesmernek is marha zavaró a sok klónja, ott is figyelni kell, hogy melyik mozog szokatlanul, melyiknél van másik fegyver, mert az árulja el az igazit.

TDC Geronimo
Meg ugye itt, ha pl bazinagy 2h karddal hadonászol, akkor mindenkit sebzel, aki elõtted van egy bizonyos coneba és nem csak a targetelt célpontot.

TDC Geronimo
Azt kell majd szokni, hogy minden elcastolható anélkül hogy targetelnél. Pl van chargeod és nem vagy rangen belül, ennek ellenére minden gond nélkül el tudod nyomni csak éppen nem érsz el vele a célpontig. Ilyenek a ranged cuccok is pl a ranger vagy az ele tûzlabdája. Ha akadály van közted meg a célpont között, attól még elcastolod, csak kiírja, hogy akadályba ütközött az ability amit castoltál.

TDC Geronimo
Structured pvp nekem pont emiatt nem nagyon tetszett. Nem is toltam csak 1-2 kört max utána húztam be WvWbe 😄

Megkapod összes skillt, traitet mindent. Olyan mintha vettem volna egy fullos karit 0 ismerettel 😊

Live-on is hanyagolni fogom egy ideig azt, amíg ki nem ismerem karit rendesen szintezés közben. WvWben azért jó, mert ott ugye "csak" 80ra húzza karit, de nem unlockol semmilyen skillt, ami alapból nincs meg.

milyen a PVP combat? ugye a skilleket faszán kell idõziteni,hogy el is találj vele valakit😛 meg ahogy néztem a tergetelés is külön mutatvány lesz

s0n1c
najó

Annyi nem kell, mert megkreálod a karit, lvl1-esen portolsz a pvp "elõszobába" és minden kombinációt, fegyvert, skillt kipróbálhatsz, ill. a traitek belövése után mehetsz annyi 80-as pvp-t, amennyit akarsz. Mondjuk tény, hogy nem rövid amíg a skilleket meg a hozzájuk tartozó traiteket végignézed, kitalálod, mert tényleg túl sok kombináció van attól függõen, hogy milyen játékstílusra gyúrsz rá. 😄

TDC Geronimo
Én meg nem örülnék, mert akkor az azt jelentené, hogy még legalább 4 hónap 😄 Amúgy mostanival együtt 3 szerintem biztosan lesz. Én csak a havi egy hétvégével nem vagyok kibékülve.

s0n1c
thanks
Kicsit béna lett, szóval a tapasztalattal arra akartam célozni, hogy az a sokat használt "easy to understand, but hard to master" tökéletesen ráillik a játékra.
Egy szar példával ezeket a más-más fegyverrel betöltött szerepeket meg úgy tudnám jellemezni, mint a másik sokat emlegetett kõ-papír-olló hasonlatot kicsit módosítva. Te vagy a papír, jön ellened az olló, de itt ekkor te átválthatsz kõre, hogy nehogy kettévágjanak... ellenben ha van esze az ellenfelednek õ meg ezután átvált papírra, és így tovább. A végén meg az nyer, aki jobban figyelt harc közben. 😄

Igen, én is attól félek, hogy nem lesz idõm kitapasztalni. Örülnék, ha lenne mondjuk 4 bétahétvége a megjelenésig, és akkor minden kasztra rá tudnék szánni 1-1 hétvégét, aztán dönteni.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

MeoH
Variance foruman van poll. Elementalist a legnepszerubb, aztan warrior, ranger, necro, guardian, engi, thief, mesmer. 100 szavazat van.

fuck mmo's..i.,

Béta alatt láttam kb. sorban minden kasztból egyet, ahogy összecsomagol két ellenfelet pvp-ben, én a thieffel voltam így, mert azt próbáltam a legtöbbet. Aztán már a mesmerrel is oda-oda csaptam némi gyakorlás után. Innen gondolom, hogy erõsen tapasztalat alapú a dolog, ha vmit kitapasztalsz, akkor nagyot ugrik a teljesítményed.

Ráadásul eleinte azt hittem, hogy baromi könnyû lesz egyszerre nem 20-30 skillel játszani, fegyvereket cserélgetve, de egy fenét, egyszerûen már-már túl sok fajta játékmód van minden kaszttal.
Pl. elementalist bottal távolsági aoe nuker, dual-wield tõrrel meg ilyen közeli-középtávú caster, sok ide-oda teleportálgatással, cc-vel, scepterrel meg inkább defenzívebb. Nem is sikerült ráérezni vele a játékra a rászánt rövid idõ alatt. 😄

TDC Geronimo

legprobb <#nezze>

Lehet, nem tudom, én nem játszottam vele. Csak mástól is hallottam, milyen jó, ezért gondoltam, na meg azt is, hogy kb megölhetetlen, annyira össze-vissza regeneli magát.

s0n1c
Mindenesetre nálam még mindig az a prior, hogy melyik classt lehet supportra specelni, még az is lehet, hogy az engineer lesz 😊
s0n1c
Jó, én sem a normális playerekre céloztam az fotm-el 😊
TDC Geronimo
Szerintem senki se azért áradozott volna róla, mert túl OP. Egy hétvégényi betaból meg aztán fõleg nem lehet ezt megállapítani. Egyszerûen csak bejön a profession stílusa, animációi, effektjei, armorja stb. Én személy szerint sose az alapján választok classt, hogy mi az éppen aktuális fotm.

Akik játszottak, eléggé áradoztak róla, szóval valszeg túl OP. Viszont én pl még nem tudom, mire szavaznék, mert 4 class is érdekel (Elementalist, Necro, Mesmer, Guardian), de ki akarom õket próbálni.
Alig várom már a játékot, ki se jövök majd a PvP részrõl 😊

TDC Geronimo
Hát szerintem sokan még ki se próbálták így sokat változhat a véleményük. Nekem is ele volt mielõtt játszottam volna a guardiannal 😊

s0n1c
Van valami poll, hogy ki milyen classal indulna? Még lehet korai, bár engem érdekelnének az eloszlások, eddig elem / guardian eléggé fotm-nek tûnnek (jó értelemben természetesen).
Egyenlõre nem mondtak ilyet, nézz vissza 10-én akkor minden fent lesz szerintem nem veszítesz vele semmi se.
A gyûrû (Hero's Band) minden pre-purchase-hoz jár, teljesen mindegy honnan szerzed be. Ugyan úgy 3 napos Headstart és béta részvétel is jár minden pre-purchse-hoz.

Köszi!
Azért kérdeztem, mert anno azt írták, hogy majd tõlük rendeljük, nem fogjuk megbánni, vagy valami ilyesmi. Szal gondoltam esetleg adnak egy pólót, bögrét, valamit, de egyelõre még nem tudni akkor. A CD Galaxis oldalán meg írnak valami exkluzív gyûrûrõl, bár szerintem valszeg az ár fog dönteni.

Itt van:
http://gw2.variance.hu/2012/04/02/guild-wars-2-pre-purchase-a-variance-blogon/
Nincs elõnye (egyenlõre biztosan), ugyan azokat kínálják majd mint CDgalaxis vagy 576, csak ezzel õket támogatod.

Akkor azért drágább lesz pár arannyal, mint az USA verzió 😞 Amúgy ha a variance oldalról rendeljük, az miért is lesz nekünk jobb, mint a CD Galaxisból mondjuk, ezt tudni már? Most nem elérhetõ az elõvásárlásos bejegyzés a blogon.

TDC Geronimo
<#mf2>

TDC Geronimo
55 euro a sima

FalseHeLL
Letisztitott linket rakj be ne olyat amelyikbe benne van "embedded" meg anyámfasza.
Ezt használtad: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P_zn404EpSs
Ez helyett: http://www.youtube.com/watch?v=P_zn404EpSs

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

LOL, ez jó 😄

Fpocok
Berakja azt, csak béna vagy.
Problem?

Fpocok
hehe lol

És mennyi euróban? Ugyanannyi euró, mint dollár, vagy kevesebb (több<#zavart1>)?

Running
Kommentek között, boom headshot! <#nevetes1>

TDC Geronimo
érthetetlen hogy egyes videókat miért nem rak be sg... Na mindegy itt van linkben

TDC Geronimo

<#idiota>

TDC Geronimo
heh IEbe meg euroba, érdekes