Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Mivel árakat se tudunk, így még sehol. Holnap majd kiderül... Én hivatalos oldalról veszem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

drop
oké köszi

Fpocok
Hol érdemes megvenni? Mit mondtok?

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
a gw2.exe, ami a launcher is egyben meg 20.1 mb

TDC Geronimo
11gb

drop
menyi gb most a kliens ?8 mb gw2 exet találtam de nem szedtem le majd a hivatalosat 8mb a lancher gondolom

Fpocok
Ja k, értem.

Amúgy most már nem hiszem, hogy látunk több hotkey-es mmot. Ha meg igen, akkor azt simán le fogjuk nézni. Ez már a jövõ 😄

TDC Geronimo
Más videót láttam, egy trailert. Ott gagyi volt. Itt nem olyan rossz

Fpocok
Nem tudom miért mondtad, hogy gagyi a minõsége, szerintem így nincs vele gond eddig.

TDC Geronimo
Körülnézel neten már most is fent van a beta kliens szerintem. Elvileg használható lesz az elõzõ eventes kliens, annak letöltéséhez meg nem kellett login.

Senki nem tud még semmit, de kétlem, hogy a beta napján lehetne csak letölteni a klienst. A szervereik sem bírnák a nagy rohamot. (Szerintem)
Arról lehet már tudni, hogy a béta elõtt le lehet-e majd szedni normálisan a klienst? Mert úgy eléggé játszhatatlan lesz, ha akkor kezdi mindenki.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

TDC Geronimo
Pont ezt mondtam múltkor, hogy pár eurot 1-1 jól kinézõ setért szerintem senki se fog sajnálni. Én legalábbis biztos nem, mert ugye fashion > all 😄

Panzeradler
Néha felnézzek GW1re és most is látni kb minden 2-3. emberen store-s ruhát, tehát biztos megfogja érni nekik.
Zomil
sok felhasználoval éri csak meg igazán 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
off

Eksön kámbet itt is 😄

Reméljük, csak úgy érzem, ez a játék sokkal nagyobb szabású lesz, és sokkal nagyobb tömegeket fog vonzani, mint a GW1. Persze nem játszottam a GW1-el, szal lehet tévedek. És nem tudom, hogy a mikrotranzakciós rendszer sok felhasználónál is megéri-e?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
Pax mmo panelen lehetett hallani, hogy az egész MMO játékipar a f2p modell felé megy el, mert egyre nagyobb az igény már rá. Pár év és a fizetõs modell lesz olyan ritka, mint a f2p volt évekkel ezelõtt.

Running
Ha eddig bejött, ezután is befog.

Azt nem tudom, mi volt a wow megjelenésénél. Igazából meglátjuk, a lényeg, hogy jóra csinálják meg, bár mivel ez nem havidíjas, így talán nem is kell annyira attól tartania, hogy ha valakinek 1-2 hónap után nem jön be, akkor az rá se néz...
Viszont remélem bejön nekik a mikrotranzakciós rendszer!

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

BEAST
A havit 1 hétvége kb semmi. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Remélem ma elkezdenek infókat csepegtetni, mert azt se tudni mikor indul pontosan prepurchase meg nem ártana egy beta dátumot se közölni.

Elvileg a bétákat kapjuk addig
Running
Szeptember lesz ebbõl... <#hehe>

TDC Geronimo
Ez meg a másik. Fizetsz a termékért és fél évig minimum semmit se kapsz érte, még egy dátumot se? Lehetetlen.

TDC Geronimo
Hogy csak a wowot említsem ott 3 hét volt. Nem lesz bejelentve ez se 3 hónappal elõtte. Nyáron meg simán kijöhet, mivel az értékesítést már elkezdik holnap így tök mindegy, hogy a strandon vagy-e vagy sem, mivel a játékot már megvetted és amúgy sem havidíjas. Simán kiadhatják ezt nyáron, fõleg, hogy akkor amúgy is uborkaszezon van.

Szerintem a megjelenési dátumot minimum 3 hónappal elõre hirdetik ki, legalábbis még nem nagyon láttam olyat, amikor 1 hónappal elõtte jelentették volna csak be...

frango
Nagyon meglepõ lenne......😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Faki
Ja de akkor megint elbaxtak valamit és kapják majd a népharagot az arcukba. Holnap elõvétel, majd utána fél évig semmi, csak havi egy bohóckodás? Lesz itt sírás és magyarázkodás .. 😊

"the copernicus guy was the one on the leaft side of the table. generally I liked his responses to questions. I'm not sure about October. Mmo companies don't like to release big games during summer months when all the kinds are far away on a beach =P

I agree, which is why I think they will not release in June/July (contrary to popular sentiment). And to think they could release next month (May) is way too early. So August at the earliest is my personal unfounded guess."

Ettõl félek Én is.... Ha nem jelenik meg májusban, ami szerintem is túl közel van, akkor csak õsszel várható<#falbav>
miben?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

TDC Geronimo
Itt a full panel, ha valakit érdekel

"Ok finally watched the whole thing. What we can learn from this?
They made the game harder (he says it at the end).
he makes a "small joke" about loading screens.
They toned down spell effects.
And it seems like we really won't have to wait half a year for release. At least I got that impression. =]"

a wow panda jobb mint a gw2.!

Hol vannak még ezek. Planetside érdekes amúgy, az elsõ résszel sokat nyomtuk anno, de nem hiszem, hogy komolyabb élményt tud nyújtani, mint egy BF3, bármennyire is nem olyan lett, mint ígérték... Tera meg egy rossz vicc, bétáztam azzal is.

Running
dio3, tera

s0n1c
world of darkness, guild wars 2, neverwinter, planet side 2 pl., de még biztos kifelejtettem párat
JethroHUN
Lehet majd szórakozni a karakter készítõvel <#nevetes1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Melyek azok?

a fele úgyis kuka lesz😄

s0n1c
tudom, már közben megtaláltam 😊 pöcsömet a sok várós mmoba, kinek lesz ennyi ideje
Off😛

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1284134289

s0n1c
Én továbbra sem azt hallom, de legyen nektek igazatok<#hamm>
TDC Geronimo
oO

Azt mondja, amit Kasadya írt

Szerintem nem weekends, hanem weakness hallható, elõtte is pont arról beszél, "hogy van még mit javítaniuk, de jönni fog a játék, megígérem".
TDC Geronimo
Ezt olvastam már, de ezt retailer írta nem az Anet. Õk még mai napig azt mondják, hogy nincs dátum. Bízom benne, hogy 20 lesz és nem 27, de amíg nem hivatalos addig bármi lehet.

Terawatt
http://gw2.variance.hu/2012/03/18/az-elso-nyiltabb-jellegu-beta-hetvege-aprilis-20-an/

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
Hát április vége a beta hétvége. 2 hét is néhány :p

Remélem 10én közölnek legalább egy beta event dátumot, mert vagy 20án lesz vagy 27én :/

9:05-nél aztmondja " márcsak néhány hét és lóghattok a játékban...." WTF?😛