Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Mondjuk elég érthetetlen számomra, hogy ha hónap végét említik, akkor miért nem mondják ki nyíltan ,hogy 27én kezdõdik? Azelõtti hétvége csak a 20-a, ami annyira még nem a hónap vége.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ebbõl hol következik, hogy korlátozott? Egyedül a CE az, mivel igencsak limited.

"@jacktionman The first Beta Weekend Event will be at the end of the month!"

Nagyon úgy néz ki, hogy ebbõl április utolsó hétvégéje lesz... :/

Akkor nem tudom, plastation9-nél van a hiba 😊

Zomil
Amugy nekem gond nélkül szedi a játékot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
miért mit irnak? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bocsánat 48 óra alatt volt 1 millió jelentkezõ.

Ha nem korlátozott a a pre-purchase akkor miért írják ki ezt:
"Starting April 10, players can secure their Guild Wars 2 Limited Collector's Edition, Digital Edition, or Digital Deluxe copy by pre-purchasing the entire game at buy.guildwars2.com or at select retailers."
Persze tudom reklám miatt, hát majd eldõl.

Vagyis a következõ béta hétvége elõtt (20-a se biztos még ügye).

Akkor lehet válogatós 😊
Mindegy én úgy se szedem le, majd csak 20-a elõtt miután elõvételeztem a játékot.

Terawatt
Béta kliens akinek megvan elõzõrõl, mai napig tudja frissíteni ha jön rá update.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Több mint egy milla jelentkezõ, azt hiszem egy nap alatt jelentkeztek 1 millióan és még egy napot hosszabbítottak. Több jelentkezést meg szûrhették mailhez tartozó ip alapján talán vagy azonos cím elõtag alapján ha valaki úgy csinál mailcímet mint én is.
Klienst szerintem nem lehet szedni, minek üzemeltetnék a letöltõ szervert, nyilván ez a publikus kliens a belsõ tesztelõk nem használják ezt.

Hiába csomagolom ki. nem telepíti a klienst.. már fél órája : Connecting to Arenanet 😊 0%
Lehet sokan töltik😊

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

TDC Geronimo
Zavvin

"This Product will be available to purchase on the 10th April at 08:00 AM."

Akkor ezek szerint 9 órakor kezdõdik reggel prepurchase

TDC Geronimo
Amúgy, ha valaki elõvételben megveszi és már le akarná szedni klienst elõre annak ezen a linken elérhetõ : https://rapidshare.com/files/60425575/Gw2.exe.rar

Simán oda csomagolod ki a filet és ott indítod el, ahova szeretnéd rakni a gamet, mert egybõl elkezdi abba a könyvtárba szedni.

TDC Geronimo
jóhát swtor az egyedi példa 😄 Azt hitték többmillió lesz elsõ nap, ezért korlátozták, de nem ennyi lett.

SWTOR-nál azt mondták, hogy a digitális példányok is korlátozva lesznek a szervertúlterheltség miatt. Persze nem érte el a korlátot, de elvileg lehet ilyen itt is.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Zomil
most sikerül megtalálni a februári videokat? 😄

Sajnos csak "D"-t kapott a GW2......ne vegyétek meg!😛😄

TDC Geronimo
Nincs mit tervezni ezen. Elkezdik árulni a játékot, mintha élesben menne már. Szervert meg annyit kapcsolnak fel , amennyi szükséges. Az az 1 milla jelentkezõ meg csalóka ám, mert nem 1 ember volt aki többször is regelt.

Varianceon már írták hogy korlátozott példányban lesz pre-purchase náluk meg nyilván az összes viszont eladónál, ez tény.

Fpocok
"Ha nem tudnak 300k embert fogadni a szerverek akkor nyilván nem adnak el annyit."

Parasite Eve 2, best game EVER!

Honnan tudod mekkorára tervezik? Ha nem tudnak 300k embert fogadni a szerverek akkor nyilván nem adnak el annyit. Anet se olyan pénzéhes szerintem.
Persze lehet hogy direkt nagyon nagy létszámmal számolnak és ez már szerver stressz teszt lesz, sõt elég valószínû is, de akkor is vannak korlátok.
Az igaz hogy nem mindenki fog ennyit perkálni egy ki sem próbált játékért, de szerintem azért elég sokan lesznek. Több mint egy milla jelentkezõ volt elsõ zárt bétára (lehetett épp 1,5 milla is) ha fele már megvenné az is rengeteg. Ez úgy is csak idõvel derül ki, bízzunk benne mindenkinek jut majd így vagy úgy én minden estre biztosra megyek holnap reggel kelés és figyelem az eseményeket lecsapok ott ahol legjobbnak vélem 😊

Terawatt

Na az ilyen felismerések miatt gondolom csak, hogy az emberek a tájékozatlanság miatt istenítenek csak egy diablot egy gw2 kaliberû játék helyett. 😄

Terawatt
Itt többet megtudhatsz a dologról.

TDC Geronimo
Guardiannak van olyan skillje, amivel leraksz egy magic wallt és amíg az áll, addig semmilyen ellenséges lövedék nem jön át rajta. Na támadtuk a towert WvWben, leraktam ajtó meg a védõk közé így védve a csapattagokat és csak néztem mikor írta ki állandóan a game, hogy "combo" "combo" "combo". Minden lövés, amit csapattárs lõtt keresztül a falon kapott valamiféle + sebzést. Ez is egy combo spell volt. Elementalist tûzfalán lõsz pl át, akkor minden kap tûzsebzést, sima ranged nyilas autoattack pl tüzes nyíllá változik stb. Rengeteg ilyen combo van gameba. Leteszel vmi aoet földre, warrior odaleapel és leérkezésnél berobban stb.

Győri Devi
Ok 4 másodpercig bírtam. Muszáj ezeket az attention whoreokat linkelgetni?
Amúgy ez elég régi info.

やられたらやり返す。倍返しだ!

a 3-as okról még nem is hallottam! összelehet kombózni a különbözõ classok spelljeit? OMFG!

TDC Geronimo
Mitõl lenne megadva... Digitális példányból nem lesz korlátozás. Ki lenne az a marha, aki nem árulná a termékét, ha van rá kereslet?

A másik meg az, hogy itt 2-300k prepurchasenél többet nem tudok elképzelni. Nincsenek olyan sokan ám, akik vakon fizetnek 55 eurot olyan játékért, amit ki se próbáltak, illetve azt se tudják mikor jelenik meg.

JethroHUN
Azért felár, hogy bétában kipróbálhasd elõre amit már úgyis megvettél? legit....

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kérdés az, hogy lesz e valami felár a Pre-Purchase vásárlásnál a Standard Editon-el szemben. Ha lesz akkor gazdasági szempontból nem éri meg korlátozni. De, nyilván meghatározott ideig fogják csak a Pre-Purchase-t árulni.
Fpocok
Digitálisnak az a lényege, hogy "infinite shelf". Ha ez mondd valamit 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Terawatt
Ha megvan adva, hogy pl 40 ezer példányt szánnak digibe akkor igen. 😉

TDC Geronimo
digitálisból nem is tud elfogyni :p

Terawatt
Nincs az az Isten, hogy ne Júniusba jöjjön ki.

Ezért lenne jó, ha nem nyáron jönne ki, sok hülye 12 éves rögtön rászabadulna....
Terawatt
Lesz majd várakozó szerver, hogy csökkentsék a többinek a terhelését. Sorok így is lesznek, de legalább nem a sorszámom kell bámulni . 😊

Jaja, mondjuk megjelenés napján úgyis elborulnak majd a szerverek párszor, mint szinte minden MMO-nál<#vigyor2>
Terawatt
Szép kis terhelési teszt lenne a szervereknek.

Jól van, igaz. 😊
Zomil:
De az is korlátozott elvileg mivel a bétában korlátozott számban vehetnek majd csak részt, persze kérdés hány fõre tervezik.

Zomil
digitálisan nem hiszem, h korlátozott lenne 😊

Terawatt
Helyeseltem és megerõsítettem. 😊

Nem ezt írtam?

frango
Adná az ég, hogy ne úgy legyen.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Terawatt
Korlátozott példányszámban lesz mindenhol,szerintem pár nap alatt el fog menni mind.

EJJHA! igencsak tetszetõs!

Varianceon írták hogy aki nem veszi meg idõben könnyen pre-purchase nélkül maradhat (persze lehet hogy reklám csak, de az biztos hogy korlátozott és nem kis hazánkba fogják a nagyját szórni az is biztos). Ott egy mutató jelzi majd mennyi áll még rendelkezésre.

Terawatt
Mindenhol ugyan annyi lesz várhatóan, csak annyi hogy kit akarsz támogatni 😊 Ha a cdgalaxistól veszed akkor õket fogod, de ha a Varianceon akkor a blogot. Semmivel nem fogsz kevesebbet vagy többet elõbb vagy késõbb kapni. 😊

Kiváncsi vagyok, mennyi pre-purchase lesz, remélem nem fogy el hamar<#nemtudom>