Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Mintha csak Gerot olvasnám. Szerintem neki sem sikerült elsõre kitöltenie a bankkártyaszám részt a remegéstõl. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Braikingboss
Arról van valami infó hogy havi 1 béta event lesz végig vagy a megjelenés közeledtével sûrûbben lesznek béta eventek ?

Don Kartács :)

Running
Meghozta a futár a cuccot, úgy remegett a kezem Gero, hogy alig bírtam aláírni. <#vigyor>

Rubint
Sajnos csak annyi info van, hogy "until sold out". Tehát van egy elméleti limit, amennyi darabot értkesítenek ebben a körben. Ezt pedig nem hozták nyilvánosságra.

TDC Geronimo
"If" tehát ha. Nem az volt hogy annyit eladtak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kösz, és ott meddig lehet még ?

Rubint
Itthon már nem hiszem. Marad a https://buy.guildwars2.com/

A te cikkedben volt...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ahet

The gods have disconnected you ...

TDC Geronimo
Dehogy adtak 1 milliót el. Az rengeteg. Tippelnem kellene 2-300kra tippelnék

Vhol még meg lehet venni a pre-purchase-ban ?

Alapból nagyobbak, de mivel csúszkán állítod a magasságot, ill. kb. 10 lehetõség közül választod ki a fizikumot, lehet cingár nornod is és creatineon, sertésinzulinon hízlalt embered is, aki marokkal átéri bármelyik charr derekát. 😄

Köszi a segítséget<#worship>
Braikingboss
https://register.guildwars2.com/

Beírod a kódot amit kaptál majd arra mész hogy van már accod és arra regeled rá a játékot gondolom.

drop
elvileg itt kell https://register.guildwars2.com/

Erre tud esetleg valaki válaszolni? Ma jön a kód elvileg, azért lennék rá kíváncsi. Aktiválhatom rögtön, kell-e hozzá GW2-s regisztráció, vagy NCSoft master regisztráció elég hozzá? Mellesleg nem is találtam GW2-nél regisztrációt, de lehet, hogy nem néztem körül elég alaposan...
Braikingboss
Ha megvetted úgy is elküldik a letöltési linket ahonnan szedd le az új klienst ennyi.

drop
sajna uj kliens lesz állítólag tehát újból lekel szedni

ha megvan a kliens / rapidshare😛/ ami mûködik is, azzal szerintetek el lehet majd inditani a kész játékot vagy mindenképp kell majd a telepitõ dvd?

Braikingboss
A játéknak két adatközpontja van, az egyik Észak-Amerikában (NA), a másik pedig Európában (EU).

Ez azt jelenti, hogy ha az európai verziót vesszük meg (tehát Európában vásároljuk a játékot), akkor csak Európából tudunk majd belépni a játékba, ugyanígy, Amerikában vásárolt termékkel csak Amerikában tudunk belogolni. Aki egyik régióba sem tartozik (például afrikai), az automatikusan NA-ba kerül. Ha a buy.guildwars2.com-on vásároljuk a játékot, akkor is automatikusan meghatározásra kerül, honnan vásároltunk (így valószínû Európából nem fogunk tudni dollárral játékot venni, csak euróval).

Fontos, hogy ez nem fogja befolyásolni azt, hogy melyik szervereken játszhatsz, a játék megjelenése után azt a szervert választod ki, amelyiket akarod, csupán az van korlátozva ezzel a megoldással, hogy melyik földrésztõl tudsz bejelentkezni.

By: GW2 Variance

Jockey
itt van különbség eu és us példány közt? hol érdemes elõrendelni?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

FAQ-ban azt írja, hogy csak a rendelésnél van ez a faszság, a szervereket utána úgyis a belépési régiód alapján adja fel, tehát EU-s szerverre rak majd.
g2play hivatalos oldal! én 3x vásároltam tõlük telejsen legális cég és megbizható!
(dio3-at is ott vettem)

Braikingboss
Szerverre bármelyikre mehetsz csak a login szerver nem engedi be EU-ról 😄

Running
Meg tudod venni, csak akkor lõttek az eu-s szervereknek...

Kérdés: meg lehet valahogy oldani, hogy amerikai boltból is meg tudjam venni a sima digital editiont 50 dollárért?
Gamestop simán kiírja, hogy 13.500 forint lesz, aztán szól, hogy ja, csak US és óceánia régiókba.

Sajnálom, de ezekben a kulcs küldõs mókákban nem bízok.
Új reg. kell a GW2-höz vajon, vagy az NCsoft master reg. elég hozzá?
Elvileg igen, legalább is Jora minimum 2 fejjel magasabb volt a karimnál GW-ben ami warrior és a lehetõ legmagasabbra állítottam a magasságát.

legyen benne HUTTBALL is!😄

azért az brutál,hogy pár óra alatt eladtak 1 millió pre purchase-t....meg kitudja mennyi pre order ment el.......

más: a Norn-ok nagyobb termetüek mint az emberek?

Nyilván, ezért se lesz annyira csapat központú itt a pvp, maximum a skill combo vagy hogyan hívják (két kaszt 1-1 skillje együtt egy plusz hatást hoz létre) adhat lehetõséget olyan egyedi csapat buildekre ami tényleg csapat központúvá teszi az egyébként eddig látottak alapján AB jellegû pvp-t (sok a hasonlóság az AB-vel, ugyan úgy pontokat kell foglalni, egy kis csapat tagja vagy igaz AB esetén több kis csapat van egy oldalon belül itt meg ügye 5vs5 szóval olyan mint egy AB 1-1 csapattal nem a mostani 3-3 felállással).
Amúgy megértem a lépésüket, AB a legnagyobb tömeget vonzó pvp mód GW-ben, HA és GvG (fõleg az utóbbi) nagyon réteg játék, Arenában (4vs4) pedig GW-ben nehéz eredményeket elérni, kb ritu meg healer a két esélyes, de ez már nem játék hanem farmolás szinte. Szóval érthetõ hogy azt erõltetik ami a legnépszerûbb, hiszen nagyobb a célközönség, csak így nekem úgy tûnik profizmusából veszít. GvG miatt is az a szûk réteg szólalhatott fel akik ebben profik az elitet képezik, hát nem tudom GW2 nagyon keresi az aranyközéputat minden téren, majd meglátjuk mi lesz ebbõl.

Ja, errõl jut eszembe, hogy az is komoly élmény volt a bétában, hogy a lassítás után nem csak annyi történik, hogy lassabban fut a karakter, hanem sántít, húzza a lábát, meg a másik, hogy lépcsõn egyhelyben állva egyik lábát behajlítva másik lépcsõfokon áll... Nagyon tetszik, hogy ilyen apróságokra is figyeltek.

MeoH
Nem felejtettek benne megjelenesi datumot abban a reprotban? 😊

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Itt a company report

TDC Geronimo
GW2 Market Power

Érdekes kis iromány

"Guild Wars 2 is already starting to make heads turn. The game won’t even be offered on release in NCSoft’s homebase, Asia, but Asian stockbrokers are buying up NCSoft anyway. The linked report is fantastic by the way. In the dry desert of sales statistics, Daewoo Securities really squeezes some good cacti. They envision that Guild Wars 2 will sell 3 million during 2012, which would be almost half of the original Guild Wars lifetime sales. If ArenaNet says that they sold a million on pre-purchase can you imagine how much juice that will shoot into the market?"

Hát az érdekes, egyenlõre nem látom benne a lehetõséget vagy rációt, de nem én vagyok itt a zseni.
De mondjuk GW-be se voltam egy profi lehet ez majd jobban fekszik majd.
Pvp szerintem casual irányba megy de ne legyen igazam.

Zomil
pedig éppenhogy az 5v5 pvp-t akarják e-sporttátenni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
cloth armorok ratyik charron, de a heavy armor büntet 😊

Nem lesz GvG. A legutóbbi álláspont legalábbis tudtommal ez. Aztán ment a sírás, hogy akkor miért Guild Wars, de a játék nem innen kapta a nevét.

Aoe akkor lesz hasznos ha pontot foglalsz vagy védesz, sikehoz kevés esetleg ha korlátozod a mozgásban (guardian vagy thief sántítás) de több ember kell ehhez, persze ha több emberre is hatnak egyszerre az még jobb.

TDC Geronimo
*megfelelõ ütemû dodge

TDC Geronimo
Iszonyat sokat számít az egyéni skill itt, már csak azért is, mert az esetek 90%ban healer hiánya miatt magadra vagy utalva. Helyezkedés/pozíció és a dodge itt létfontosságú.

TDC Geronimo
3 játszható faj minden professionjének 1-1 armorsettje megnézhetõ ebben a videóban. Nem tudom, hogy ezek az armorsetek hol lesznek elérhetõek, de gondolom endgame armor, ha a karaktergenerálónál van.

Armor még mindig van, de heal nélkül az se tart sokáig ügye.
Amit én eddig észre vételeztem, GW2-ben sokkal nagyobb szerepe van az egyénnek mint az elsõ GW-ben. Nem is láttam eddig kifejezett jól összehangolt csapatjátékot (lehet kevés videót néztem, de ezen már nem is akarok annyira változtatni) . 5vs5 egy kis csapatos AB-ra hasonlít így viszont mivel HA nem lesz a profi pvp marad GvG-re. A terület foglalós rendszer tovább erõsiti az egyébként is kis létszámú csapatban az egyén szerepét. 5vs5 egy fun pvp lesz csak.
GvG nem tudom milyen, nem is tudom van-e róla videó, remélem komolyabb lesz mint a terület foglalósdi ahol csapatmunka hátrányt szenved.

Köszönöm válaszod!

MeoH
En mar rendeltem toluk regebben, akkor nem volt semmi gond, azt kaptam, annyiert, amit akartam.

fuck mmo's..i.,

nice!

Szia.Ez az Online Keystore megbízható?

Ne felejtsd el, hogy itt a legtöbb skill aoeban sebez, tehát max az "ott a ranged, ti ketten dobjátok le a padlóla!" érvényesül, ill. ilyen esetben hozzátenném még, hogy mivel nincs tank/healer/dps leosztás, ezért mindenki képes "majdnem" ugyanúgy túlélni, elmenekülni. Taktika meg stratégia, na az kell majd. 😊