Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Don Kartács :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Beírod a kódot amit kaptál majd arra mész hogy van már accod és arra regeled rá a játékot gondolom.
Ez azt jelenti, hogy ha az európai verziót vesszük meg (tehát Európában vásároljuk a játékot), akkor csak Európából tudunk majd belépni a játékba, ugyanígy, Amerikában vásárolt termékkel csak Amerikában tudunk belogolni. Aki egyik régióba sem tartozik (például afrikai), az automatikusan NA-ba kerül. Ha a buy.guildwars2.com-on vásároljuk a játékot, akkor is automatikusan meghatározásra kerül, honnan vásároltunk (így valószínû Európából nem fogunk tudni dollárral játékot venni, csak euróval).
Fontos, hogy ez nem fogja befolyásolni azt, hogy melyik szervereken játszhatsz, a játék megjelenése után azt a szervert választod ki, amelyiket akarod, csupán az van korlátozva ezzel a megoldással, hogy melyik földrésztõl tudsz bejelentkezni.
By: GW2 Variance
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
(dio3-at is ott vettem)
Gamestop simán kiírja, hogy 13.500 forint lesz, aztán szól, hogy ja, csak US és óceánia régiókba.
Sajnálom, de ezekben a kulcs küldõs mókákban nem bízok.
más: a Norn-ok nagyobb termetüek mint az emberek?
Amúgy megértem a lépésüket, AB a legnagyobb tömeget vonzó pvp mód GW-ben, HA és GvG (fõleg az utóbbi) nagyon réteg játék, Arenában (4vs4) pedig GW-ben nehéz eredményeket elérni, kb ritu meg healer a két esélyes, de ez már nem játék hanem farmolás szinte. Szóval érthetõ hogy azt erõltetik ami a legnépszerûbb, hiszen nagyobb a célközönség, csak így nekem úgy tûnik profizmusából veszít. GvG miatt is az a szûk réteg szólalhatott fel akik ebben profik az elitet képezik, hát nem tudom GW2 nagyon keresi az aranyközéputat minden téren, majd meglátjuk mi lesz ebbõl.
Érdekes kis iromány
"Guild Wars 2 is already starting to make heads turn. The game won’t even be offered on release in NCSoft’s homebase, Asia, but Asian stockbrokers are buying up NCSoft anyway. The linked report is fantastic by the way. In the dry desert of sales statistics, Daewoo Securities really squeezes some good cacti. They envision that Guild Wars 2 will sell 3 million during 2012, which would be almost half of the original Guild Wars lifetime sales. If ArenaNet says that they sold a million on pre-purchase can you imagine how much juice that will shoot into the market?"
De mondjuk GW-be se voltam egy profi lehet ez majd jobban fekszik majd.
Pvp szerintem casual irányba megy de ne legyen igazam.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amit én eddig észre vételeztem, GW2-ben sokkal nagyobb szerepe van az egyénnek mint az elsõ GW-ben. Nem is láttam eddig kifejezett jól összehangolt csapatjátékot (lehet kevés videót néztem, de ezen már nem is akarok annyira változtatni) . 5vs5 egy kis csapatos AB-ra hasonlít így viszont mivel HA nem lesz a profi pvp marad GvG-re. A terület foglalós rendszer tovább erõsiti az egyébként is kis létszámú csapatban az egyén szerepét. 5vs5 egy fun pvp lesz csak.
GvG nem tudom milyen, nem is tudom van-e róla videó, remélem komolyabb lesz mint a terület foglalósdi ahol csapatmunka hátrányt szenved.
fuck mmo's..i.,