Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy kószálok a nagyvilágban és szétkapok mindenkit a t100000 armoroban, hát az itt nem lesz..
viszont akkor súghatnál picit,hogy szerinted itt sacc/kb mi a prioritási sorrend? ha teszemazt bemegyek egy wvw-re kit kersessek a tömegben ASAP?😛
GW-ben sem számít már alap szinten sem, azért mondtam hogy ez nem wow.
Szar lehet nekik. Én nem öltöztetném hajléktalannak a karakterem csak azért, hogy "probb" legyek. Inkább tolom ószom armorba <#nezze>#nezze>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
van ugye most WOW-ban az,hogy bármilyenre megcsinálhatod a ruhádat...nah a nagyon-nagyon profik a legjelentéktelenebb skinre formálják át a páncélzatukat és hidd el nagyon hatásos a zerg ellen....
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ebböl nekem az jön le, h megkapta beirta és müködik 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mondjuk én még 48 Euróért vettem most már 50 Euró 5-10 perc és küldik is a key-t. Beírtam és el is fogadta 100% megbízható.
Don Kartács :)
やられたらやり返す。倍返しだ!
Akinek kicsit van esze és "PROabb"😄 az valami kicsi fajt választ lásd wow-os gnóm/goblin pl.,mert jó esélyel minimum 2.-3. nak fogják õket sorra venni.
Namármost mivel itt még a környezet is komoly akadály a spellek/képességek fegyverek ellen igy szerény véleményem szerint egy Asura/Mesmer lesz a legkecibb PVP összeállitás....a térdig érõ bokorból röhögve fogja szedegetni az ellent mig mindenki ellesz foglalva,hogy a bazinagy kardos,bazinagy Nornokat meg farkasembereket öldökölje.
nemjut már eszembe ,de anno WOW-ban volt egy nagyon hires kis gnóm warrior aki mindig testalkat csökkentõ potival jött játszani és szó szerint halomra vágott mindenkit a tömegben úgy ,hogy legtöbbször még ki sem targetelték,mert az ember igy van belõve,hogy ami kicsi vagy szakadt az gyenge.....
szóval aki esetleg nem annyira tapasztalt annak javaslom,hogy próbáljon minél jelentéktelenebbnek tûnni igy nagyon sok kellemetlenségtõl fogja magát megkimélni egy izmos PVP harcban😛😊
Csak ajánlani tudom.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
EDIT2: A PlayOn végzett a rendelések feldolgozásával. Egy kis matekozás után kiderült, hogy még van pár szabad Pre-purchase Standard Edition. Ezek megrendelésének lehetõségét, valamikor az este folyamán indítjuk el.
Ha idõben ugrasz rá akkor a tiéd lehet! 😊
The credit card information you entered was invalid. Please try again.
Valakinek valami ötlet mi lehet a baj?Meg lehet valahol máshol is rendelni?Gondolom én vagyok a hülye szóval,ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Amúgy meg itt meg tudod nézni : https://account.guildwars2.com/login
Ott lesz gw2 - undefined vagy vmi ilyesmi, meg eleve be se engedne, ha nem lenne már a játékod meg