Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah akkor az olyan mint wow RBG taktika....ott is van egy ugynevezett "target caller"

Faki
Kell egy csapat, kell egy jól taktikázó vezetõ aki kiemeli az aktuális veszélyes egyént ("pingeli"). Többiek rávetõdnek és vagy szétkapják pillanatok alatt vagy visszarendezõdnek. Ilyesmi volt a gw1, gw2 is gondolom hasonló lesz.
Az hogy kószálok a nagyvilágban és szétkapok mindenkit a t100000 armoroban, hát az itt nem lesz..

nemcsak profiknál ,tapasztaltaknál sem....én is megmondom HP / mana alapján milyen az ellenfelem gearje😛

viszont akkor súghatnál picit,hogy szerinted itt sacc/kb mi a prioritási sorrend? ha teszemazt bemegyek egy wvw-re kit kersessek a tömegben ASAP?😛

De ha konolyan akarsz majd pvp-ni az más lesz. Persze GW2 pvp még az elsõ GW-tõl is el fog térni, de itt is a konplett játék rendszert pvp-re építették, profiknál meg nem számít mekkora a karid és milyen csilli-villi a páncélod.
GW-ben sem számít már alap szinten sem, azért mondtam hogy ez nem wow.

btw valakinek az tetszik😛 itt is lesz szerintem egy csomó player aki ilyen 0/1-es footman-nek forgeolja magát😛😊

TDC Geronimo
"ah a nagyon-nagyon profik a legjelentéktelenebb skinre formálják át a páncélzatukat és hidd el nagyon hatásos a zerg ellen...."

Szar lehet nekik. Én nem öltöztetném hajléktalannak a karakterem csak azért, hogy "probb" legyek. Inkább tolom ószom armorba <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

itt nem a WOW vs GW a lényeg....egyszerüen igy mûködnek az emberek a mai napig a bazinagy ork warrimat ezerszer többször találják be mégha tank is mint a kis karcsu elf pala csajomat/mondjuk én direkt rá is játszom erre amolyan "aggro candy"vagyok saját fejlesztésü szöveg😛😊....hidd el,hogy a nagy tömeg nem aszerint gondolkozik mint egy tapasztaltabb játékos!természetesen a tapasztaltabbak ellen mitsem ér,mert õk valóban egy bizonyos prioritás szerint haladnak a célpontokon.

van ugye most WOW-ban az,hogy bármilyenre megcsinálhatod a ruhádat...nah a nagyon-nagyon profik a legjelentéktelenebb skinre formálják át a páncélzatukat és hidd el nagyon hatásos a zerg ellen....

Az wow ez meg GW. Itt "soft " targetet keresnek (olyan célpont akinek kisebb az armorja kaszt miatt, pl ele mesmer stb) . Méretre én is gondoltam kevésbé feltûnõ, de akkor meg nem mesmer hiszen minek klónoznád magad. Amúgy meg úgy is megtalálnak, pvp-ben nehéz lesz elbújni ha 5-en vagytok egy csapatban 10-en a pályán, wvw-ben meg helyzet függõ szerintem.

ámen

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zomil
"5-10 perc és küldik is a key-t. Beírtam és el is fogadta 100% megbízható."

Ebböl nekem az jön le, h megkapta beirta és müködik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

majd ha meg is kaptad a dolgokat akkor írd le. 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

drop
belenéztem a gömbömbe és látom hogy hétvégén menni fog a béta <#banplz><#csodalk>

Zomil
én örülök, h nem lehet sylvari-val játszani, mert 100%, h azzal leszek és igy meglesz a meglepetés ereje, minden uj lesz, mert nem lesznek videok se rola 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hmm érdekes na mindegy egyiksem favorit nekem ugysem😄

de az nem az akciós bétakulcsos ha jól láttam

Terawatt
Eddigi bétákba nem kerültek még be,viszont jó esélyt látok arra, hogy a májusi hétvégén már benne lesz és jöhet a release következõ hónapban. (szvsz)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
asura meg sylvari még nem volt betaba. Azt mondták azért, mert nem akarnak ennyi mindent lespoilerezni betaba. Amúgy nem tudom meddig fogják betat bõvíteni BWEk alkalmával, de ha jól tudom az eddigiek 30as szintig voltak. Mondjuk ez engem legkevésbé se érdekel, mert a pve részét betaba nem akarom amúgy se sokat tolni, az ráér releasere. Marad a WvW! :p

Onlien Keystore 39.99 euró a digital download. Legjobb ár eddig.

hmm miért nem lehet vele tesztelni?

Terawatt
Ha valakit még mindig nem hívtak vissza, az a + 36 1 347 00 93 és a + 36 20 24 24 706 (Hétfõ-Péntek; 9-17) telefonszámokon érdeklõdhet a rendelése állapotáról!-Variance team

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Braikingboss
Aki véletlen nem bírt még venni és kicsit olcsóbban akarja itt is kapható Guild Wars 2 Key

Mondjuk én még 48 Euróért vettem most már 50 Euró 5-10 perc és küldik is a key-t. Beírtam és el is fogadta 100% megbízható.

Don Kartács :)

Panzeradler
Azt kihagytad, hogy bankkártyát nem muszáj hozzá adni, simán fellehet utalni is rá pénzt.
TDC Geronimo
Én asura guardiant nézném már meg nagyon, de nem a mérete, hanem az animációi miatt. Bízok benne, hogy beta hétvégén most már játszhatóak lesznek, de sajna eddigi interjúkból az jött le, hogy lehet releaseig ki se lehet õket próbálni majd 😞

Győri Devi
Röviden van egy PayPal accod amihez hozzá van kötve a bankkártyád. Amikor vásárolsz egy oldalról nem adod már meg nekik a kártya információidat hanem csak a paypal azonosítódat, paypal meg csinálja az utalást. Így mondjuk ha gyakrabban több helyrõl is vásárolsz neten csak egy helyen lesznek tárolva az adataid ahelyett, hogy minden egyes vásárlásnál külön-külön meg kellene adnod az adataidat.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

nézegetem ezt az Asura fajt......azt ugye tudja a legtöbb kicsit tapasztaltabb MMO-s,hogy PVP-ben az emberek 90%-a a legnagyobb testfelépitésü,legnagyobb/legfényesebb páncéllal-fegyverrel rendelkelkezõ emberkét támadja meg alaphangon.
Akinek kicsit van esze és "PROabb"😄 az valami kicsi fajt választ lásd wow-os gnóm/goblin pl.,mert jó esélyel minimum 2.-3. nak fogják õket sorra venni.
Namármost mivel itt még a környezet is komoly akadály a spellek/képességek fegyverek ellen igy szerény véleményem szerint egy Asura/Mesmer lesz a legkecibb PVP összeállitás....a térdig érõ bokorból röhögve fogja szedegetni az ellent mig mindenki ellesz foglalva,hogy a bazinagy kardos,bazinagy Nornokat meg farkasembereket öldökölje.

nemjut már eszembe ,de anno WOW-ban volt egy nagyon hires kis gnóm warrior aki mindig testalkat csökkentõ potival jött játszani és szó szerint halomra vágott mindenkit a tömegben úgy ,hogy legtöbbször még ki sem targetelték,mert az ember igy van belõve,hogy ami kicsi vagy szakadt az gyenge.....

szóval aki esetleg nem annyira tapasztalt annak javaslom,hogy próbáljon minél jelentéktelenebbnek tûnni igy nagyon sok kellemetlenségtõl fogja magát megkimélni egy izmos PVP harcban😛😊

Mephike
Paypal tudnivalók.
Csak ajánlani tudom.

Paypalt eddig még soha nem használtam.Nem igazán tudom,hogy hogy mûködik.Pár mondatban összetudnád nekem foglalni nekem?Meg annak gondolom nincs semmi díja igaz?
Győri Devi
Paypal nem jó? Ha lehet mindig azt használok eddig nem volt problémám.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Nem tudom,mi három kártyával is megpróbáltuk.Egy Mastercardal egy Visaval és egy Visa electroval és egyikkel sem mûködött :S
Győri Devi
Egyesek írták redditen hogy hasonló problémájuk van felkeresték a bankot ahol csalás gyanúja miatt le volt tiltva mert túl nagy volt a forgalom.

Variance GW2 vásárlás
EDIT2: A PlayOn végzett a rendelések feldolgozásával. Egy kis matekozás után kiderült, hogy még van pár szabad Pre-purchase Standard Edition. Ezek megrendelésének lehetõségét, valamikor az este folyamán indítjuk el.

Ha idõben ugrasz rá akkor a tiéd lehet! 😊
SZEG007
faszom tele hogy hazaérek munkábol és már elkelt, a webshopon a cib internetkjártyámat, amit eddig minden bolt elfogadott, GW2.com meg nem fogadja el . Bakker én erre a játékra elsö bejelentés ota várok, pár honapja meg felhypeolták, és mindenki elviszi az orrom elöl....

Valaki tudna segíteni? https://buy.guildwars2.com/buy/digital-edition Itt próbáltam megvenni a játékot,de valamiért mindig ezt a hibaüzenetet kapom,pedig nem írok el semmit.
The credit card information you entered was invalid. Please try again.

Valakinek valami ötlet mi lehet a baj?Meg lehet valahol máshol is rendelni?Gondolom én vagyok a hülye szóval,ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
TDC Geronimo
pre purchase trailer is megjött. Sajna minden jelenet régi, de a zene epic 😊

TDC Geronimo
soon, avagy shortly :y

nah JÁCCUNKMÁN,JÁCCUNKMÁN!😄

TDC Geronimo
Az van most is, illetve az lesz, de mivel nem megy beta így lekapcsolták. Majd köv eventnél lesz megint tiszta lappal egy új.

TDC Geronimo
work in progress az acc oldal erõsen, de írják is jobb felsõ sarokba

btw pont az undefined zavart meg😛 ,mert azt vártam,hogy ahelyett mondjuk az lesz ,hogy pre purchase version, vagy standard vagy ilyesmi😊 de akkor igy a fain

nah ez van, akkor ok😛😊

Pedig volt nekik a béta fórum oldaluk is szép letisztult designnal, ami erre is mutatott. Nem tudom miért nem azt használják.

Zomil
azt hittem, h állandoan megy 😊

TDC Geronimo
kaptál mailt akkor biztos. Nekem instant jött

Amúgy meg itt meg tudod nézni : https://account.guildwars2.com/login

Ott lesz gw2 - undefined vagy vmi ilyesmi, meg eleve be se engedne, ha nem lenne már a játékod meg

Lehet csinált egy keylogger oldalt és most szabadított meg a kulcsodtól, de amúgy jó nem? 😄

elég bénácska az az oldal...remélem elfogadta a regisztrációját a pre purchase-nek rendesen......,mert ugye nem látom sehol😛,hogy van egy aktivizált játékom)

TDC Geronimo
Mit akarsz azon nézni? Nem megy a fórum már, kikapcsolták beta után 1 héttel. Oldal bejön/bejött, de nincs ott semmi.

Kérdés, hogy kinek mennyi a plenty of time? Hétközben, munka közben például 5 nap nagyon sok idõ<#crazya>
Zomil
A béta forum még mindig halott? :S

Faki
Itt lehet az account-ban turkálni. Igaz nem sok dolgot lehet látni, erõsen látszik, hogy ,még nem kész, de azt mutatja, ha össze van linkelve a két acc (gw1-2).

s0n1c