Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
hivatalosan nincs

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Béta április 20-án péntekre be van jelentve én úgy olvastam
Zomil
én se értem, h miért csak béta 7végén lövik fel a forumot...ez mondjuk kicsit amatör dolog sztem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Emailben fogják küldeni a linket hozzá szóval csak várnod kell már. Béta idõpontja még be sincs jelentve hivatalosan szóval van idõ.

Aktiválni tudod valahol fent írja narancssárgával arra kell kattintani akkor küld egy aktivációs mailt az elsõ GW-s fiókodra és onnan tudod visszaigazolni.
Amúgy kulcsot regelted vagyis felhasználtad, úgyhogy azt is mondhatjuk hogy jó már.

TDC Geronimo
igen.

Hivatalos fórumot fellõhetnék már igazán, mert bár nekem semmi, de sokaknak van problémája prepurchasevel

Mephike
Ha az accountomra az van írva, hogy:
gw1
gw1 - undefined
gw2
Guild Wars 2 - undefined

Ez így rendben van?

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni , hogy miután megvettem a játékot meg is kaptam az emailt hol tudom letölteni a játék clientjét ? Digital versionrol van szó a fõ oldalon nem tudtam sehol sem bejelentkezni nem találtam semmi ilyesmit... Ha valaki tudna nyújtani valami útmutatást azt megköszönném. Egy sima link, FAQ is elég.
Ha tovább mentél akkor elfogadta, úgy nem tudod regelni a kódodat.
Kaptál mailt is vagyis sikeresen regelted a kulcsot.
Itt tudsz belépni:
https://account.guildwars2.com/login
Ha csatoltad a GW-s accountodat akkor azzal tudsz belépni.

A kód Õk küldték email-be és megnéztem jól van beírva

Step One: Register Your Serial Code
ide beírtam a frissen regisztrált emailt és jelszót elfogadja és tovább enged.

Step Two: Update Your Information
Real name: rendben
E-mail address: ide a régi guild wars email kellene, azt nem tudom az újat írtam, de kipróbáltam a régieket is (lehet hogy ezért írja hogy már használatban van ez a serial?)
Birth date: rendban
Display name: amit email-be küldtek azt írtam elfogatta rendben. Ahogy tovább lépek ezt kapom.

Serial Code in Use

You've already registered and are currently using this serial code.
Looking for help? Click here to visit the support website.

Go back

Akkor bizony support, de mondtam ellenõrizd le tényleg jól írtad be és próbáld újra.

https://buy.guildwars2.com/

Hát szerencsére nem.
Nézd meg jól újra a kódot és üsd be újra (bár kicsi az esély hogy véletlen pont egy érvényes kódot üss be).
Ha még mindig ugyan az a probléma akkor írják is support.
Honnan van egyébként a kulcs?
Kicsit gyanús hogy átvertek ha vetted a kulcsot.

valaki találkozott ezzel?

Serial Code in Use

You've already registered and are currently using this serial code.
Looking for help? Click here to visit the support website.

Go back

Gondolom engedik változtatni majd vagy új megadott mailcímet lehet használni legalább GW2-höz (bár GW-s mailcímet is jó lenne ha lehetne változtatni).
Hát majd megoldják, még van idõ.

Rubint
You have integrated your Guild Wars game account into your NCsoft master account by accessing the Guild Wars In-game Store.

Nekem ez megvolt, mégse lett plaync vagy ncsoft címem. Ott is van a GW game listában a master acc-on. Ha pedig a játékban próbálok változtatni e-mailt, akkor az pedig mindig is error üzenetet dobott, most a nem elérhetõt, régebben pedig azt, hogy NCSoft acchoz van kötve, nem fog menni.

A mailcím (lelõtték a mailszervert egyik napról a másikra) megszûnt. Sajnos azután, hogy én már hozzá lettem kötve az ncsoft acchoz.

De a megoldás már úton van. 😊 Valamit csinálnak Anet-nél, remélem pár napon belül meg is lesz.

De tudod aktiválni ha hozzáférsz a GW-s mailcímedhez. Ha nem férsz hozzá tényleg nem tudod aktiválni.

Akkor van összekötve ha @plaync vagy @ncsoft-ra végzõdik szóval nem a rendes mailcímed mutatja:
"Note: You will not be able to change the account name you use to log into Guild Wars if:
Your account name ends with “@plaync” or “@ncsoft.”
You have integrated your Guild Wars game account into your NCsoft master account by accessing the Guild Wars In-game Store.
If you would like to change the e-mail address associated with your NCsoft master account, please visit the NCsoft Knowledge Base article, How do I change the e-mail address on my NCsoft master account?
If your account name does not end with “@plaync” or “@ncsoft,” and you have not integrated your account into NCsoft Account Management, you can change the e-mail address you use to log into your Guild Wars account using the instructions below.
Log in to your Guild Wars account with your current login information.
Click the Edit Account button on the character selection screen.
Click the Change E-mail Address option followed by the Next button.
Enter your new e-mail address choice twice and your current password. The warning messages to the right of each field will disappear once you have met the requirements for that field.
Click the Change button."
Csak nem mûködik a mailváltás sajnos.

Az tényleg nem a support hibája, de az viszont igen hogy GW-ben nem lehet mailcímet változtatni. Én ugyan használom és megvan az akkori mailcímem de átváltanám másikra. Ez pedig legalább kellemetlen azért.

Rubint
update:

@crvenobradi we are working on getting more into the smaller EU nations, no update as yet I'm afraid 😞 ^AT

ennek nagyon örülnék, csak ne olyan elcseszett módon csinálják meg, mint a gw1-ben.

elvileg ott is lehet email címet váltani, de csak akkor ha jóváhagyod az új ÉS a régi (már nem mûködõ) címedrõl is.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Rubint
Hát annyi lesz most csak, hogy biztos legyen beta-m, hogy beregelem a 2-est és késõbb hozzácsatolom az 1-est.

Győri Devi
hivatalos support oldalról:
"We would also like to note that you will have the opportunity at a later time to change the email / username of your original Guild Wars account."

やられたらやり返す。倍返しだ!

Rubint
Gw2guru fórumon találtam ilyet:

"Currently, it will use the GW1 email (if you enter it) as your GW2 account's email. As you can imagine, you won't be able to validate your account until they fix it. The account system is still a work in progress.

ArenaNet said you can link you accounts at any time, if you want to wait."

Szóval remélem a legjobbakat. 😊

Győri Devi
Nem hiszem hogy emiatt kéne aggódnod. Indulásra jó lesz szerintem minden.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Rubint
Nem a support hibája, hanem azé, aki a regisztrációs menetet megdesign-olta. A GW1 e-mail címet meg nem lehet megváltoztatni, ha NCSoft account-tal össze van kötve... legalábbis 2007 óta nem sikerült nekem. Illetve valószínûleg senkinek, mert az oldalukon is ki van írva, hogy nem lehet.

Zomil
és az miért a support hibája, h a gw1 egy olyan mail cimhez van kötve ami már nem is megy? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rubint
Megvan a kód, már csak azon filózok mikor regisztráljam. Fórumon olvastam, hogy sokan szívnak a már nem mûködõ GW1-es e-mail miatt, ami NCSoft accounthoz van kötve.

Még jó, hogy annyira mondták, hogy nem kell semmin parázni, minden menni fog, mint a karikacsapás. Erre kezdhetem a GW2-es pályafutásomat azzal, hogy ugyan még le se töltöttem a játékból egy bitet sem, de már a Support-tal kell megbírkózni.

Ez minimum egy halvány fekete pont, ami gyors és hatékony Support-tal javítható. Hamarosan kiderül.

Ahet
Találgatás, de ... 2005. április 28. a GW elsõ részének a megjelenési dátuma. Minden évben ebben az idõszakban össznépi "ereszd el a hajamat" csinálnák a játékban. Ebbõl kiindulva 2012. 04.27-tel kezdõdõ hétvége feltehetõen ennek a jegyében fog eltelni. Nem hiszem, hogy a Birthday Celebrations-t és a GW2 beta hétvégét összekapcsolnák. Így marad a 20-ai hétvége a beta-ra.

The gods have disconnected you ...

TDC Geronimo
Ez a 20a egyelõre csak találgatás mert hivatalosan még mindig azt mondják hogy április vége. 1-2 retailernél volt ez a dátum. Szó se róla örülnék ha nem 27ig kellene várni rá :y

😄

Győri Devi
csak remeg õ is

やられたらやり返す。倍返しだ!

MeoH
Gratula 😊 AMugy nem a GLS hule, hanem te vagy turelmetlen. Kiszallitas 8-17:00 kozott van, es ebben nagyon benne van. mikor mrgkaptad. NEkem hoztak mar csomagot fel5kor. Ezert kerulom en a futar dolgot, mert egesz nap keszenletben kell lenni. Inkabb pickpack. Futar csak akkor, ha nincs mas.

fuck mmo's..i.,

Running
A google fordító segítségével sikerült ezt a mondatot megalkotni?

drop
hüle gls most hozta meg megcsináltam akkontot mail megerösitetem elég kezdetleges az accont rész még

Pénzt még nem fizettél érte, szóval anyagi kár csak nem fog érni legrosszabb esetben sem. Relax...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

drop
hívtak tegnap igen ma is beszéltem velük és azt mondták tuti elment a csomag kérdés hogy hová?

MeoH
Az kellemetlen. De, ha a playontol hivtak tegnap, akkor biztos megkapod. Ha nem erkezik meg holnap sem, akkor lehet naluk erdeklodni, hogy mi a helyzet.
Sztem felesleges izgulni. fuvarszam nelkul a GLS nem tud mondani semmit. Playonnal pedig lehet nem kovetik ennyire a szallitast. RElax, meg siman hozhatjak.

fuck mmo's..i.,

drop
mondja a gls adjam meg a csomag számát mondom nem tudom hivjam fel a ki küldte erre felhivom ök meg nem tudnak számot adni hát jó most akkor mi a fene van

Fasza...
drop
most hívtam a gls és nem is találtak ilyen csomagot kezdek ideges lenni

MeoH
Igen. De a futar 8-17:00ig szallit, szoval csak nyugalom 😊

fuck mmo's..i.,

Rendelést követõ munkanap a szállítás, ha jól emlékszem, nem?
drop
nekem se jöt még

ápr.20-ig van idõd😛

Gyühetne má' az a futár....
Running
Te a bf-es meow vagy? Mi van veled mostanság?

Me0w
Latod, a rutinos versenyzok neten rendeltek. Mondjuk a 75 juro fájdalmas volt 😛

Together we'll fly someday...

Running
Biztos vagyok benne, hogy így volt.<#hehe>