Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubint
De te rakhatod össze, csak nem adhatsz meg kombókat (pl. shift+1, alt+1, ctrl+1). Mint a GW1-ben.

Csak nem ilyen élményekkel... 😊 Miért ne játszhatna PvE-t? Én is azzal kezdek majd.
Ez egy mmo... nem tudom ,tudod e mi az? Nem csak a pvp létezik
akkor minek játszottál? gép ellen ingyenes játékban is lehet játszani

Az én konfigomon nem akadt és full grafon volt. Viszont pvp-t nem próbáltam

X64 win7
Ati 6850 1GB
Intel i7 2600 3,4Ghz
8Gb Kingston 1333 Mhz
GTX 680-al is akadt....szóval tuti hogy javítanak. 😉
Ezt nem tudom honnan vettétek.. Én megtaláltam az options menüben
darth devil
Remélem így lesz majd liveban is. Régi szép L2es giga csatákat juttatja eszembe. 😄

War, war never changes.

Az csúnya lenne, ha 2012-ben nem Én rakhatom össze a billentyûzetkiosztásomat....
Elvileg véget ért a béta, itteni idõ szerint 3 órakor véget ért a stressz teszt. Egyébként ahogy olvastam nem mindenkit engedett be pre-purchaseval se, fene se tudja már mi volt.

Kata
Miért van az, hogy van aki vígan játszik most is, nekem meg azt írja, hogy no beta running?

[/cserf][/fülünyúl]

Arenanet AMD párti, AMD támogatja, szóval itt AMD kártyával jobban fognak járni a játékosok, az viszont hogy GTX580-al nem fut az nagyon durva optimalizálatlanság. Biztos hogy javítanak majd még ezen.

TDC Geronimo
Felesleges beta alapján. Bár az a kari nem mai gyerek az tény

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Egy castle ostrom közben megnéztem volna azt az 50+ fpst 😄

Nekem i7 2600k ati 6950 msi twin forz III 4gig ram 50+ fps 1920x1200 minden full mellett

BDO: Jordine

Győri Devi
hát 9800gtx+on elég ramatyul ment...lehet csere kell de full releaset megvárom hátha jobb lesz

やられたらやり返す。倍返しだ!

TDC Geronimo
Hát, ha jövõhéten lesz, mert még mindig nem 100% ez. Amúgy utolsó másfél órába jött csak meg a lag meg a DC, azelõtt semmi gond nem volt. De nem is baj, ettõl lesznek okosabbak az Anetesek. Bár NDA van azért ezt a gyönyörû képet a castlerõl megosztanám, ahol az epic harc ment 3 oldal között! 😄

MrStokes
Mar engem sem enged vissza. Kar erte, jo volt amig tartott!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zomil
Ugy látszik kizártál a bétásokat, legalábbis engem megint a "jelenleg nem fut béta 7vége" üzenet fogad :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Terawatt
Na jólvan ennyi volt szerintem a stressz teszt, szép volt jó volt JÕVÕHETET ! 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

MrStokes
Egyebkent nem tudom kinek a keze munkajat dicseri a topic, de nagyon feelinges lett az egesz. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Jol sejtem, hogy a kicsomagolt exe-n es a letoltott dat file-on kivul nem hasznal mast jelenleg a jatek?

Az exe kicsomagolasa es futtatasa, majd a kozel 12 gigas dat file letolteset kovetoen nem telepitett semmit, egybol elindult ha minden igaz.

TDC Geronimo
Ja valamit csináltak FXAAval elõzõ betahoz képest, mert sokkal szebb képet ad és alig homályosítja el, recéket meg gyönyörûen eltünteti. Elõzõ betaba még nem volt az igazi.

TDC Geronimo
najó hát én WvWbe fogok megrohadni , amint ez live lesz az fix 😄

Unknow
Már vissza is lehet menni 😊
engem is

MrStokes
Nah kivagott es nem enged vissza. Ilyenkor mi a tortenes? Varni kell 1-2 percet, vagy leallt a szero?

TDC Geronimo
najó guardiannal olyat irtok small scale pvpbe, hogy bokám levizelem 😄

2h karddal egymás után 2, 2v1et nyertem és vagy 3an futottak el 10% hpn. Tömegoszlatásra nem a legjobb kari, de small scale pvpben istenkirály. 2h kardos skilljei fõleg

ki is dobott... i like it
Zomil
most nem otthon vagyok itt egy core2duo proci, és egy 440GT megy, nagy tömegben eléggé szaggat, viszont egyedüli questelésre teljesen jo 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
PvEben jó, mondjuk nagy tömegben 1-1 eventnél ott is lekúszik 20 környékére meg alá. WvWben siegeknél gyalázatos viszont. Chatbe is olvastam, hogy ilyen 680as karival is 10 fpse volt úgyhogy az ott már nem gépfüggõ, hanem a még korai optimalizálatlanság.

TDC Geronimo
anyám milyen WvW ment most 😄D

Castlet elvette tõlünk zöld szerver, visszamentünk kiütöttük elsõ kaput, de bent a kékek már verték a belsõt. Bal oldalali falról kékek, jobbról meg a zöld szerver lõtt minket, de ígyis bevettük! 😄 Keep lordnál volt kemény 8 fpsem. WvWben elég szutyok sajnos, de optimalizálás még ugye hátra van, legalábbis remélem hogy sokkal jobb lesz

Na ilyen a 3 frakció pvp, istenkirály 😄

Nekem 40-50 fps körül mozog.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

MeoH
Hm, az erdekes. Masnal mi a helyzet FPS teren?

fuck mmo's..i.,

na végre beengedett 😄
Istan-non játszik valaki felvenném barátként

Rubint
Nálam azért kõkeményen megfogja a gépet (i7-2600k, gtx580), 1920x1200, lowest settings, és szerintem ez nem megy 20 fps fölé, szaggat mint az állat. SWTOR nem ment ennyire rosszul (kivéve Ilum). Battlegroundok viszonylag jól mennek, minden más hulladék. 😞

Rubint
Ja még egy issue, ami nem tetszett gw1-ben és sajnos itt is megvan:

Nem bindelhetsz billentyûkombinációt... de miért? Vagy csak én bénázok?

De az inkompetenciájukat inkább betudom péntek 13nak és megyek aludni.

Nincs még akkor tapasztalatod online játékokban.

AnarchoiD
FB-n ilyen poszt 😉

If you are part of the stress test: a) you are not allowed to talk about it. b)having issues is normal. That's why it is a test. Discussing it in public is a violation of the NDA. Therefore, we're not doing it here.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

A saját hibájuk miatt nem hiszem, hogy bannolnának embereket.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

TDC Geronimo
Mi exploit rajta? Megpróbáltam belépni, sikerült. Nehogymár én legyek a hibás 😄

PAZMEG JÁTSZOM!!!!!!😄😄

Szerintem én lenyomok még 1-2 lol-t aztan ha semmi elõrelépés nincs akkor majd legközelebb kipróbálom...
MeoH
Hat ezert ezt exploitnak nem neveznem. Esetleg az NDAbol lehet vmi.

fuck mmo's..i.,

SZEG007
Mondjuk ismerösömben nem keltetett éppen jo benyomást hogy 1 orán át nyomkodja a gombot és csak azt a hibaözenetet kapja hogy "jelenleg nem fut béta esemény"

SZEG007
Valoszinüleg azért van ez, mert ment a rinya az elövásárlok részéröl hogy ök ugyan miért nem garantált résztvevöi ennek a stessz tesztnek

Végülis exploit, mert nem prepurchaseseknek szánták ezt a testet.

TDC Geronimo
Miért bannolna? Be is baszná a kiskaput, ha a kifizetett accomat bannolnák a semmiért...