Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

lehet jobb is,mert 3 kor feküdtem le és el is csesztem a szombat délelõttömet hihi😊

TDC Geronimo
Shadow behemot lvl 13as zóna

nagy sárkány lvl 50+os területen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kata
Nekem sem volt idõm kipróbálni, nem jutottam el odáig. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

tényleg a crafting hogy van? nem mertem eldobni semmit😛,mert gondoltam csak jó lesz valamire,de mire craftolni akartam lelõtték a tesztet😊

Nem értem ezt a tapasztalatodat. A múltkori egész hétvégés béta alatt én pl. a saját story kvesztek, kis crafting, pvp, vmint néhány skill challange teljesítése mellett megcsináltam a human kezdõ zónában található public questek kb. kétharmadát és hopp, ki is nõttem a zónát.
Nem mentem tovább, de pont ez fordult meg a fejemben, hogy basszus, véglegesben lesz dilemma, hogy maradjon-e az ember felfedezni, vagy haladjon tovább...

Unknow
Nem is azt mondtam, hogy az olyan jó, csak ,hogy egyszerûen annál nem volt jobb a piacon sokáig. Ezt nem én mondom, hanem a számok. Egyébként nem is akarok a WoWról beszélni, örülök, hogy végre találtam egy játékot amire azt mondhatom mindenkinek,hogy erre megéri rerollolni. Ennyi...
TDC Geronimo
már volt egy rakat. Keress rá youtuben dinamikus eventekre. Már lvl 1en olyan bosst dob be game, amit máshol csak endgame raidbe látsz és tele van a game ilyenekkel...

Fpocok
Valaki dobjon már egy fasza PvE videót nekem pls. Hadd legyen jobb kedvem kicsit 😄

Kata
Én meg a wow-ba untam bele kb. fél év játék után, kimaxoltam a karakteremet, utána csak raid, insta, raid, insta, raid, insta...

[/cserf][/fülünyúl]

TDC Geronimo
Ezt nem gyõzik a készítõk is hangsúlyozni

Kata
Én csak PVE-ztem a rövidke béta alatt, és nagyon jó ötletes feladatok vannak, ez a GW ahogy látom nem csak pvp orientált lesz mint az elsõ.

[/cserf][/fülünyúl]

Unknow
Nos én is tudom neked mondani,hogy nem véletlen isteníti mindenki a WoWot, valszeg van benne valami. Mint mondottam NEKEM az az etalon. (Mint ahogy sokan másoknak is.) Hiszed vagy sem, de pl a Lineage 2 vagy Aion vagy valami ilyesmi is lehet valakinek etalon, pedig ott aztán grindelés megy eszetlenül.

Az meg igenis vakon ígérgetés amit nyomatnak,hogy:

"Nincs az,hogy kötelezõen meg kell valamit csinálni." - Pont a Mist of Pandariat hozták fel erre, hogy ott muszáj megcsinálnod a kezdõ küldit, hogy elkezdhess játszani. Na , itt ugyanúgy muszáj megcsinálni XD

"Event alapú quest rendszer, minden hatással van a világra." - Azért ez sincs teljesen így, mert nagyon sok minden csak szimpla quest hely. Sokszor csak szimplán felvehetném az "ölj le 8 kentaúr" questet és ugyanaz lenne, de így jobban néz ki.

Még sorolhatnám, hogy miért nem éri meg az összes hypot , de nem teszem mert néhány elvetemült azt hiszi, hogy ezek most hatalmas újítások. Pedig ezeket láttuk már a Warhammerben, Age of Conanban és egyéb helyeken.

Tény ami tény,hogy itt sokkal izlésesebben van összegyúrva, a hibákat kiküszöbölték és összerakták a jelenleg elérhetõ legjobb MMO-t. (Legalábbis amit eddig láttam belõle.) Viszont ettõl még nem lesz minden igaz amit elmondtak 😛
TDC Geronimo
Nem csak pvp van. fpsekbe is pvpzel, itt miért nem érdekel? :p

Fpocok
Attól függ, mikor játszottál a WoW-al.

ON: Ahogy nézem ezeket a videókat, egyre jobban úgy érzem, hogy nem fogom megvenni mégsem. Engem kurvára nem érdekel a PvP... (persze megértem azokat, akiket igen.)

Zomil
Annyira isteniti mindenki a wow-ot...én fél évig toltam, de nekem nem jött be, és nem azért mert a warcraft világát nem szeretem, egyszerüen maga a rendszer unalomba fulladt...a szintezés elmegy...de max. szinten 2dolgot csinálhatsz, 1: naponta lemész a dögunalmas instákba(ráadásul hiába pofon egyszerüek, egyesek 10. alkalommal is képesek elbaszni dolgokat) 2: mehetsz pvp-zni ahol elöször nem kis munkával ki kell farmolnod az alap gear-t...és amugy se annyira nagy cucc a pvp része.
Számomra az etalon sokáig az SW Galaxies volt, aztán meg a GW1 vette át a helyét. Hiába nem volt teljes értékü mmo mégis mély nyomot hagyott.
Azota sok másik mmo-val játszottam. És egyiknél se volt az az érzésem, h ez igen...Aion-ban is nagyot csalodtam, nem volt annyira tökéletes, mint vártam és a sok igérgetésböl amit az NCsoft tett semmi nem lett.
Most a GW2-vel vagyok ugy, h a rengeteg video és a tegnapi pár orás játék után azt érzem, h EZ IGEN. Sztem minden hype-ot megér ez a játék, mert sztem nagy hatása lesz az mmo piacra. A fejlesztök nem vakon igérgetnek, hiszen amit mondanak az már mind benne van a játékban.
Pve eszméletlen hangulatos, öröm lesz felfedezni minden sarkot. 5v5 PvP remek kikapcsolodás, ahogy a WvW is, föleg a 3szerveres felállással eszméletlen hangulatos és hatalmas izgalmas csaták lesznek ahogy a 3szerver küzd egymással.

Nem azt mondom, h hibátlan, mert még van munka vele, de sztem nem véletlen h a sajto és mindenki az egekig magasztalja.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Valahogy egy WvW-n nem is várom el,hogy fix fps legyen annyi ember mellett 😛 Az szerintem elég nagy progamozási bravúr lenne ilyen grafika mellett 😄
TDC Geronimo
PvPben gondolom te is structuredet próbáltad és véletlenül sem a 100+ fõs WvWt. Ott lettek volna már gondjaid az fpsel 😊

Unknow
Leírom én is a véleményemet a játékról , hátha érdekel valamit. Lesznek benne spoilerek és nem teljesen pozitív a dolog. Akit esetleg ez zavar, az ne olvassa el.

A gép amin játszottam:
Egy AMD Quadcore 2900MHZ, 8gb ram, Nvidia Geforce 450 GTS (Tehát nem egy csúcs konfig.)

Grafika&Design és ehhez tratozó dolgok:

Sokan írták az fps problémákat és, hogy optimalizálatlan a játék. Néhol én is úgy éreztem, hogy kicsit combos a gépigénye, és ehhez a grafikához kicsit sokallottam a vasat. Ettõl függetlenül ahogy leszedtem az árnyékot low-ra és minden mást feltoltam maxra, megszûnt az fps probléma. Egyedül a hatalmas nyilt terepeken éreztem azt, hogy picit csökkent az fps, de ezt leszámítva szépen futott. PvP-ben konkrétan nem ment 60fps alá a dolog, tehát a probléma valószínû ,hogy inkább azzal van, hogy a nagy területeket nem bírja a gépem. Valahogy azért kifogom bírni ,hogy lowon hagyom majd az árnyékokat, mert a játék eszméletlen szép. Volt ahol csak megálltam és nézelõdtem, hogy : "Jézusom, ez most tényleg egy MMO-ban?" Sok single player játékot odaver ez a részletesség és kidolgozottság.

Nem is az a lenyûgözõ benne, hogy szépek a texturák (amik néhol nagyon szépek, néhol nagyon), hanem az,hogy él az egész, és a design egyszerûen tökéletes egy fantasy környezethez. Sose éreztem azt,hogy valami nem illik oda, hanem véletlen átcsusszant a warhammerbõl , vagy a star warsból. Nagyon hangulatos...

Egyedül a karakterem hajával volt probléma, az olyan mint valami mûanyag izé a fejemen. Ez azért elég zavaró volt. Meg aztán kicsit úgy éreztem, hogy szegény karakterem egy régebbi játékból maradt vissza, ahogy sok - sok mob is. Egyedül a Charr az aminél azt éreztem, hogy beleillik ebbe a grafikai motorba.

Játékélmény&Játszhatóság és ezzel kapcsolatos dolgok:

Spoiler veszély innentõl azoknak akik még nem láttak a játékból semmit és várni szeretnének vele!

Ami rögtön szembetûnt és kissé zavaró volt, hogy a játék konkrétan bedob a mélyvízbe már az elején. Esélyed sincs arra, hogy hozzászokj az irányításhoz vagy akármi, mész és harcolsz. Ettõl függetlenül azért hamar bele lehet rázódni, de nem hiszem, hogy egy "first time mmo" player ezt ilyen jól fogja kezelni. Az igazi probléma azonban az,hogy ezt a fantasztikusan hangulatos részt, képesek voltak olyan aprósággal elcsúfítani, hogy a cutscenet képtelenek voltak teljes képernyõre igazítani. Wuut? Na de miért? Nem hiszem, hogy olyan nagy probléma lett volna, fõleg mert késõbb az ugyanilyen cutscenek néhol teljes képernyõsek. Nem értem... Ezt mondjuk szerintem javítani fogják.

Ezzel végezve eljutunk végre konkrétan a játékba ahol a készítõk nem gyõzték hangsúlyozni mennyire szabadon csinálhatunk mindent és nincs grind. Azt elfelejtették mondani, hogy ha nem csinálod meg azt a pár questet ami van (szinte az összeset), akkor bizony mehetsz grindelni, hogy tovább tudj menni. Nincs választási lehetõséged. Amennyiben tovább akarsz menni akkor bizony elmész, megcsinálod a questeket , és pont beléped mondjuk a 6. szintet ami tovább visz a következõ quest zónába. (Legalábbis nekem mindig pont így jött ki.) Semmi újdonság nincs ebben, csupán csak event alapú ismételhetõ questeket kapunk, és már láttuk ezeket néhány mmoban.

Ettõl függetlenül lenyeltem a dolgot, mert legalább szépen, ügyesen és ami a legfontosabb számomra szórakoztatóan lett kivitelezve. Volt olyan quest amit háromszor is megcsináltam mert egész jól el voltam vele. Nem tartozik ezek közé a mondjuk az amikor a Charrok kezdõjén a fel nem robbant mozsár tölteteket kell összeszedni. Igazából semmi értelme... Felszeded, nõ a csík, aztán a kezedben lévõ (elméletileg selejtes, de ha eldobod robban) cuccal rohangálsz amíg le nem rakod vagy el nem dobod. Teszem hozzá ha lerakod nem marad semmi nyoma. Ez mondjuk elég igénytelen, egyszerûbb lenne ha nem lenne ott a kezemben miután felszedtem.

Ami viszont nagyon hangulatos, hogy az npck tényleg élnek és néha össze lehet õket keverni a játékosokkal. Nem tréfa, tényleg megesik a dolog. Továbbá tényleg saját életük van, bár nem volt türelmem végigvárni, de azért egy apró példa:

Bementünk a banditák barlangjába ahol épp egy férfi és egy nõ gyakorolta a célba lövést, és elkezdtek beszélgetni, majd szépen átment az egész flörtbe. Sajnos ezt a beszélgetést, és vele együtt õket is félbeszakította egy warrior, így esélyem se volt megnézni mi lesz a bimbódzó kapcsolatból.

A harcrendszer nekem tetszett, kifejezetten szórakoztató, izgalmas és még véletlenül sem könnyû. Vagyis biztos az, de nekem bele kellett rázódnom, de elég valószínû, hogy nem a mesmerrel kellett volna kezdenem a dolgot, mert pl a necromancerrel valami miatt sokkal könyebben ment az egész. Ettõl függetlenül 1-2 pvp után szerintem könnyen elsajátítható a classok alapjai és utána a pve rész is könyebb lesz.

Írták itt sokan, hogy nem érezték a karakterek súlyát, nálam pont ellenkezõleg jött ez le. A textura és egyéb dolgok miatt valóban ilyen meh érzésem volt elõször, de ahogy megnyomtam a spacet, a karakteremnél rendesen éreztem, hogy ez bizony "ugrott". A mozgás animációval tényleg nehéz megbarátkozni, de úgy érzem, hogy ha ezt javítják, akkor a karaktert is lassítani kéne, akkor pedig megõrülnék...inkább maradjon így.

Összegzés

A GW2 az elsõ mmo ami tetszik mióta abbahagytam a WoWot. (Pedig nagyon sok mmot kipróbáltam azóta.) SWTOR ide, Tera oda, egyik se volt ennyire szépen összerakva, õszintén szólva még annyira jól sem mint a WoW. Ez az elsõ játék amire azt mondom, hogy megérte pénzt kidobnom és nem inkább a WoW-ra kéne befizetnem még mindig. Most elõször érzem úgy,hogy valami többet nyújt a nagy etalonnál. Nekem elnyerte a tetszésemet a játék összeségében, de azért az a hype amit levágnak körülötte picit túlzás 😛 (Még ha most ez is a legjobb a piacon.)
Terawatt
Hárman toltuk haverokkal black akármi nevû szerveren. lvl 6 thief és lvl 5 ranger ig vittük, de volt benne competitive pvp és wvw is.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
Tegnapi gameinformer videó youtubes verziója, ha így kényelmesebb

TDC Geronimo
Kiknek sikerült amúgy tegnap még játszani? Thaddeus te mivel toltad? TSen átjöhettél volna hozzánk szobába 😄

Elsõ részben is még mindig csúsznak a melee karakterek.Ehez hozzászokni nem lehet.Az,hogy most feledteti ezt a sok újdonság egy dolog.Ingame fizikát javítaniuk kell ezek szerint(crassus által említett karakter "súlytalanság" érzést is beleértve).

★ 汤姆 李

Óóóó oks

Nem, ez csak beszélgetéseknél számít ahogy eddig láttam. Ettõl lesz "roleplayes" a játék.

TDC Geronimo
Nézem tegnapi képeket, amiket csináltam, ahhh. Csorog a nyálam 😄

Itt egy példa a wikirõl.:

nah épp ez az és ha sokat gyilkolászom😛 az NPC ket a városokban nem lesz belõle hátrányom?😊 vagy ez csak egy üde szinfoltja a játéknak?

Nem, ez nekem is fehér folt volt és utánanéztem. Ez amolyan beállítottság, ami a personal storyban lényeges. Sokszor lesznek választási lehetõségek, hogy hogy oldasz meg egy helyzetet, pl. ha sokszor mész a "ferocity" irányába, akkor nõ annak az állapota és így egyre több ilyen agresszív jellegû válaszlehetõséged lesz, pl. bezúzod az npc arcát, megfenyegeted, megölöd, stb.

nemtudod konkrétan adnak-e stat bónust vagy ilyesmi? vagy lehetek 1x köcsög máskor meg jószivû majd bölcs?

TDC Geronimo
Igen, ott voltak a portalok. Amúgy alapból középre, az eternal battlegorundra rak be nem a te szerveredre.

nah az igaz kalapácsot találtam mielõtt leálltak volna a szerverek ott tényleg érzetem a powert! Viszont van pár skill aminél nem érzem ,hogy húsba vágok egy izmos fegyóval.

TDC Geronimo
personal storyt befolyásolják azok a választható dolgok a karigenerálásnál.

Zomil
Amugy a WvW-t nem sikerült teljesen felfognom igy este. Most ugye alapbol a te szervered kezdötérképére rak be. És ha jol láttam innen lehet átmenni másik szerverek térképére?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

yupp kicsit finomithatnának a csúszkáláson illetve a mozgáson,de kezdésnek elmegy😛
jaja szidtam is magam,hogy nem jöttem ki a játékból,mert láttam volna /irtátok m,ár este,hogy pvp tek/,de mondom beszippantott mint a porszivó😄
Valóban PVP a lényeg kb. és ezért is csodálkoztam magamon mennyire élvezetes a PVE része,hogy nem is hiányzott a pvp😛

ááá Mr Stokes annyi vidót láttam azt se tudom mi van😄

Jut eszembe a kari készitésnél van 3 féle választási lehetõség,hogy a szivedre.eszedre, vagy bölcsességedre /ilyesmik/ hallgatsz.....nah azok milyen bónuszt adnak a karinak? azt is láttam 1x egy vidóban,de már lövetem nincs

Én is baromi háklis vagyok ezekre az animáció és mozgás dolgokra, de ezt vhogy nem éreztem. Egyszerûen csak más jellegû a mozgás, vhogy lazább, gördülékenyebb, mint wowban, a gravitációs dolgot meg pont ellenkezõleg gondolom, pl. egy földrecsapás kalapáccsal... érezni ahogy beleremeg a föld. 😄

TDC Geronimo
igen

TDC Geronimo
Nem fog zavarni majd hidd el. Engem a csúszkálás is zavart videókban, még a játékban is kb fél órát. Azóta megszoktam, mert vannak sokkal probb dolgok, ami elfeledteti 😄

WvWt nem próbáltad...hát akkor még nem is láttál igazán semmi 😄

MrStokes
Ha emlekeim nem csalnak, a #36989-ben linkelt videoban elmondja a game designer csavo, hogy az autoattack csak a kezdo mmo-sok szamara szant konnyites az elejen, es opcionalis, ki lehet (majd) kapcsolni elvileg.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo : Guardiannal toltad ?

PVP-t el is felejtettem😛,mert az volt bennem,hogy lvl 10....../wow és tor ugye/ ugyhogy az kimaradt😊

a súlytalanságot úgy tudnám szemléltetni,hogy akinek van WOW-ja essen le egy magasabb hegyrõl a szived majd kiugrik érzed a zuhanást....itt ezt nincs tényleg mint egy lufi olyan a karakter és engem ez a harcnál nagyon zavar mintha egy madártollal ütlehelném az ellent....ha igy marad nagyon meg kell erõltetnem magam,hogy ne zarvarjon😛

kilehet kapcsolni az autó attackot? Na az kapcsolódik is ki ASAP a liveban😊 azt se láttam akkor😄 igaz kettõig nem láttam már akkor sem mikor elkezdtem a játékot,de igy is 3 volt mire lefeküdtem:S

warriort kezdtem és a 2 kezes kard jött be....ahogy eldobja vagy az a Whirlwind attack az csudás😄 btw a WW attackkal azért én nem szaroztam az eventek alatt mentem utat vágni😛 a menekülõkre meg Bola vagy a karddobás azt csókolom a ranged leszedte.....

valóban az eventek könnyûek ha sokan vagytok,de ez benne van biztos késõbb lesz olyan is ,hogy könyörögsz legalább 1 valaki legyen segiteni a környékeden😛

jaja Chris annyira nem szar😄 mivel azt se tudtam eszik-e vagy isszák a GW-t igy teljesen objektiven álltam hozzá talán minimális elfogultság volt bennem a videók alapján,de nagyon penge a játék,nagyon nagy potenciál van benne!

TDC Geronimo
új 50 perces tap-repeatedlys thief videó

TDC Geronimo
Köszi mester bár én is megnéztem volna saját accal, de azért ty! 😄 Fél 3ig toltam fél 10tõl. Nehéz volt abbahagyni :y

Mi lesz itt, ha ez kijön te jó ég :/

TDC Geronimo
Igen a súlytalanság kicsit engem is zavart, fõleg mikor leesel valahonnan a kari fél sec alatt földet ér, akár milyen magasról esel. Elsõ skillt azért nyomta automatikusan, mert alapból az be van téve autoattackra. Ctrl+ bal vagy jobb egérklikk a skillen és azt berakja. Pl a heal skillt is beteheted, így amint elérhetõ lesz tolni fogja kari, de ki is kapcsolhatod teljesen és akkor az egyes skillt is te szpemmeled :p

Game meg optimalizálatlan, shadow fõleg. Lowra kell azt tenni, mert elég sok fpst nyersz vele.

WvWt toltad amúgy? Guardiant kezdtél? Nagy tömegben hullottam, de ilyen 2v1 meg 1v1be földbe döngöltem mindenkit 😄 2h kard skillek powa

Beastel toltuk WvWt de kegyetlen élvezetes volt ezzel a 3 oldallal. Amit viszont láttam, hogy a tipikus népbetegségek itt is megvannak, ugyanez volt warba is. Állunk a hídon, kb 2* annyian vagyunk mint a védõk, de egyik se chargeol elõre, vagy netán megkerülné hidat. ÁÁÁÁ nem inkább megy az állóháború a híd közepén 😄 Na mindegy régi szép waros idõk 😊

Szóval akkor... annyira nem szar? 😄

Zomil
Sajnos én már pont akkor kerültem a WvW-hez amikor már kezdett ledobálni a szerver, de még igy is jo volt, megvádtünk egy outpost-ot egy rangerrel, 3 ellenfél ellen, nagyon hangulatos volt 😄
Bár az kicsit fura volt, h nem irta ki a nevét a játékosnak.
A pve meg remek...nincs megszabva mit csináljak azt csinálom és akkor amikor akarom oda megyek ahova akarok. Random eventek felvillannak a képernyön és futok oda segiteni 😄
Egyedül az a baj, h tul könnyüek nagy tömegben ezek az eventek.
Az átvezetö animáciok is nagyon jok, meg amikor 2karakter beszélget, teljes szinkron van, bár kicsit hiányolom, h a saját karakter hangját nem lehet választani. Rengeteg fajta küldetés van, az állatok etetésétöl a banditák öldökléséig. 😊
Nagyon tetszik a játék, alig várom, h a béta 7vége folyamán hosszabban toljam vele. A WvW teljesen be fog szippantani :

Még írj róla! Nekem nem sikerült kipróbálni tegnap, mert nem voltam otthon...
Milyen a pvp?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Na tudjátok kinek kell megköszönni, hogy játszhattok, ugye? 😄 Igen, én vagyok a kirááááály. 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Huhh a játék nagyon ott van a szeren! Csodaszép,izgalmas /még alacsonyabb szinteken is lvl 7-ig jutottam el😛/ van benne kihivás,szórakoztató a javából!
Valóban úgy volt ahogy az egyik videóban mondták,hogy elindulsz egy irányba és az események egyszerûen magukkal ragadnak "él" a világ és te részese leszel!
Az elsõ skillpontomat mentem felkutatni mikor egy támadást kellett elháritanunk ami egy bányából özönlõ sereggel szemben volt! Miután ez sikerült megkellett akadályozni,hogy a bányagépeiket megjavitsák,majd ércet kellett lopnunk és közben egyre mélyebre nyomltunk a bázisukra.Újabb és újabb feladatokat kaptunk közben mig végül a vezetõjüket kellett lecsapni....hihetetlenül kivan találva az egész!jaaa jut eszembe az is zseniális volt mikor hópárducként kellett nyomulni és úgy csinálni a questet!😛 Valaki irti a minap SWTOR topikban,hogy õ belenézett és úgyanúgy szar a küldirendszere mint a wownak,hoghy szedj össze 8 kápozstát azt hali....na az jó hülye volt,mert ez qrvára nem igy van ahogy tapasztaltam😊 Azok az átvezetõ animok is bõven jók nem kell ide milliókat kibaszni szinkronos cuccra...nah mind1
A különbözõ skillek animációját hát az is *5 ahogy eldobtam a 2 kezes kardot ,ahogy húztam a lában ha bekaptam egy hamstringet ahogy a bolát eldobtam áhhhh kész ez perfect job!

A harc kicsit furcsa érdekes az autó attack/nekem úgy tünt ha nemnyomok semmit a gép magától használja az 1-est.....szokni kell,de nagyon klafa és látványos.A dodge marha jó😛 hála az égnek van "tab target" és lehet ugrálni a célpontok között vele😛 ezt csak azért irom,mert szinte az összes videóban egérrel jelölték ki a targetet.Én mondjuk melee kariként mindig úgy helyezkedem,hogy a célpontot amit kinéztem magam elõtt tartsam ugye igy nemnagyon van erre szükségem elég ha a target next closest enemyt váltogatom a tabbal.
Ha lenyomok egy skillt az elsül csak szoknom kell,hogy WOW-al ellentétben itt nem egy mortal strikeot ütök majd egy overpowert és heroic strikeot 3ill.2 lenyomásra hanem nyomok egy 2-est és egy hármas kombó ütés fog következni....

volt pár negativum és észrevétel: néha beszaggatott 6950 8 giga ram x4 965 bár nem találtam meg mennyi FPS-em volt,de a shadow nemvolt ultrán többit maxra húztam 1680*1050-ben.
Mintha csak dx9 lenne a játékban ez majd változik 11-re?

ami nagyon nem tetszett,hogy a karekteremet úgy éreztem mintha egy felfujható lufi karakter lenne,nincs súlya....ez tudom nekem a hülyeségem,de valahogy nem is tudom a túl könnyed mozgás animáció miatt érzem ezt.A wow-ban ha ugrok egyet szinte érzem az egéren keresztül,hogy a 140 kg-os orkom a bazi nagy páncélban az összes izmát megfeszive ugrik majd érkezik vissza a földre illetve ha megütök valakit szinte érzem,hogy a penge vágja magának az utat vagy ahogy lepattan a páncélról...itt sajnos nem éreztem ezt "súlytalanok" a fegyverek vágás közben és a kari is ha ugrik vagy akciózik valamit.Ez megint lehet csak az én hülyeségem.

nah még annyit a világ gyönyörû oda mész ahova akarsz NEM!! "csõjáték" a parasztok szántanak a földön a nyulak ugrálnak az erdõben a vadak õzek mellett,a városban mászkálnak az emberek ,beszélgetnek jaaaa olyan is volt,hogy bementem egy Ogre barlangba és baszki az Ogrék is beszélgettek egymással meg viccelõdtek mig nem aggróztak!
Nagyon nagy feature,hogy van egy "alapzaja" a városoknak/falvaknak igy nem érzed magad egyedül sosem mintha egy üres mapen lennél!Mint ahogy azt a sérthetetlen Tor-ban érzed😛

huhh hosszú lett meg még egy órát tudnék beszélni róla simán.....😄