Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem értem, hogy miért ilyenkor kell lelõni a forumot is...
Szerintetek lehet valami gond ha prepurchase-el felmegyek?
MeoH
Mik vannak 😊 Bar nem vagyok otthon es kliensem sincs... Na majd legkozelebb.

fuck mmo's..i.,

Győri Devi
most kajakra? 😄 fel kellett volna tennem a klienst...

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
Melyik szerveren vagytok?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ezért nem bannolhat az ArenaNet??
Braikingboss
Én meg simán futtattam a letöltést zip-böl indulás után meg mikor kiléptem nicsn meg a game elveszett 😄 Nem gondoltam hogy oda rakja ahonnan futtatom a launchert. Mind 1 jövõ héten normálisan leszedem külön helyre 😄

Don Kartács :)

TDC Geronimo
Nekünk fut most is tök jól, 0 lag. Beastel toljuk, szóltam neki hogy megy prepurchasevel és õt is beengedte 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Na most engem is ledobott a game T_T Ez tényleg stress test XD
Braikingboss
Hát én láttam szerókat mind full most meg már connection errort ír egyfolytában ellenõrizzem a kapcsolatot. Na majd legközelebb 😄

Szóval nem csak engem nem enged be. Ez valamilyen szinten megnyugtat. A hiba nem nálam van... 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Lassan 4 órája várok a verification emailre, vagy 20x újra kértem már, de nem jön.
A supportnak írtam már de semmi, valakinek valami ötlet ?
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Most akkor ezzel fognak vmit csinálni vagy csak meghívtak 1 olyan testre amire tulajdonképpen nem is engednek be?
Pont ahogy mondod. A prepurchasesek nem logolhatnának be beta eventig.

Zomil
😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
mindenkit beenged kivéve aki kifejezetten erre a tesztre kapott meghivot?

van valami ts ahol össze gyültetek?

Kata
Melyik szerverre nyomulnak a magyarok? Gandara, Vabbi, Kodash, Istan, Blacktide vagy Kodonur?

[/cserf][/fülünyúl]

köszi, megoldódott így 😊
Kapcsold ki a tüzfalat. addig mig szeded. nekem megoldotta a problémát. az AVG valamiért nem engedte. blokkolta

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Nekem sajnos csak connecting to Arenanet van már vagy 5 perce 😞 Amúgy a program files könyvtárba nem tudtam elindítani. Sem az x86 sem az x64 könyvtárban. D: partíción meg connegting
Hát baszák meg... tudnák játszani de mégsem tudok..
köszönöm

Zomil
Én meg bezzeg pont ilyenkor nem vagyok otthon...szépen le van szedve a kliens meg minden, erre nem tudom kiprobálni 😄

Braikingboss

Valahonnan le lehet szedni a régi klienst?

Rubint
Gief klájent nao!

Én meg annyit, hogy tört volna el a kezük mikor kiküldték az emailt.

Gyere ts maki! Horda szoba!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
Lol és nekem is megy. na bye mentem game amíg ki nem javítják 😄

..hát ha ez igaz, akkor csak annyit fûznék hozzá, hogy mázlisták 😊 😛
Kajakra így van gec!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
lol tehát amire kaptad invet az új stress testes acc az nem ment, de amivel megvetted azzal beengedett? 😮

és azt honnan lehet leszedni?
TDC Geronimo
network errort ír :y

Ez kurvaérdekes mert stresszes bétával nem lép be, de a pre purchase-sel beenged. SZÓVAL MINDENKI PRÓBÁLJA KI!!!!

Istan szerver, és régi kliens.

TDC Geronimo
fórum oldal napok óta nem megy és beta hétvégéig nem is fog. Amúgy te új klienst szedtél most le vagy az elõzõt patchelted fel?

11 perc telt és még nincs béta, a fórum oldal is behalt. Úgy látom jól megy a stresszelés 😄

Mesmer nagyon bejövõs_P Az altom az lesz😊

TDC Geronimo
Nem hallottam semmit ui customizationrõl.

Zomil
Es arrol nem volt szo, h ez fog-e váltaozni? Mert azért Gw1-ben az is elég jo dolog volt, h ahogy akartad ugy pakoltál mindent.

Nekem 462 koronába került ami 15.000Ft szerintem nem drága.

Mi benne a poén ha drágább mint itthon?

Az oldal megbízható 3 játékomat itt vettem igaz én koronával fizettem.

hmm Pre Orderhez Béta???

http://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-EU-Digital-Standard-Edition.html

TDC Geronimo
10 percet néztem eddig, de nagyon jó videó és elég informatív is!

TDC Geronimo
Videóba egy devel beszélgetnek végig és úgy néz ki ez vmi belsõs dev build lehet.

ArenaNet designer Jonathan Sharp walks us through Guild Wars 2's innovative dynamic questing system and shows off a never-before-seen PvP map.

Zomil
állando jelleggel, csak 2hetente resetelödik.

Soad999: Ez normális mmo lesz(nem ugy mint a GW1), szoval találkozol emberekkel, sött sok feladatot együtt kell megoldani eléggé csapatközpontu lesz a játék, mégis nem kell állandoan partit keresgélni, mert parti készités nélkül is(elég ha együtt csináljátok a dolgokat) kap mindenki mindent 😊

TDC Geronimo
WvW 24/7 megy és 2 hetente lesz reset és kerül össze a szervered olyan szerverrel, ami egy szinten van kb tieddel. Tehát vesztes server vesztessel, gyõztes gyõztessel kerül összes.

Más... Friss ropogós 30 perces beta videó gameinformertõl!

Ezen a linken

MrStokes
Nekem az nem tiszta, hogy ez a WvW csak 2 hetente lesz, ahogy korabban irtak a szerverek kozotti megmerettetesekrol, vagy allando jelleggel?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"