Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm,hogy helyettem is gondolkozol....😄
fejtsd ki pls. ,hogy akkor mi a logika a sztem meg a hüje-ben? és mi nem logikus a tolyás-ban?

TDC Geronimo
Engineerrel meg szerintem semmi gond nincs. Warban is szerettem õket.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Semennyire

drop
egyébként menyire biztos ez a 20.dátum beta miat ?

Smithwarden
Erdekesen magyarazod bele, hogy a huJe es a sztem mellett, amikben van logika, a toLYast is direkt irod.
Hagyjuk, nem lenyeg, nehogy ezen is elkezdj pattogni.
Igy is eleget chatelsz a topikban.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

elárulok egy másik titkot ha azt látod hüje az azt jelenti,hogy nem igazi hülye hanem amolyan viccesen megjegyzed valakire,hogy hüje.....ezt is látni fogod tõlem még.....

"sztem" - szerintem.....érted ugye?

hajlamos vagyok ilyen netes nyelvújitásokkal élni a posztjaimban😛 sry ha zavaró lenne😛😊

Smithwarden
Sztem nem poen volt tole. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Braikingboss
Mert az endzsiner nem az?😄 Értem én hogy manager meg menedzser van de az engineer és endzsiner-rõl nem tudok 😄

Don Kartács :)

nagyon támogatom amit az acsikról mond TB😊

Uhhh, a tolyás remélem poén, mert különben nagyon durva<#wave>
hát zavar(t) is rendesen😛

darth devil
Wh világában is remekül elférnek. 😄 De a wowban is ott a puskás törpe...

War, war never changes.

a válasz egyszerü: NEM terveznek😄

nemvágom miért csodálkoznak ,hogy az endzsiner olyan kevés lett......szerintem egy vérbeli "klasszikus"MMO-s kb. irtózik attól,hogy a kardos,mágiás,varázslós világba betesznek egy PUSKÁS:S BOMBÁS:S 20. századi "kommandós" karaktert......egyszerüen nem passzol a képbe,hogy pisztollyal meg puskával lövöldözünk.
Az asurák is kakukktolyások szerintem a "mechwarriorjaikkal"😛😊 bár érdekes módon azokat elég sokan megjelölték választandó fajnak.....

Mondjuk, ha tényleg terveznek jövõ szombattól beta eventet, akkor lassan szólhatnának már róla, pénteken akarják hivatalosan bejelenteni, vagy mi?<#falbav>
- semmiképp nem mesmerrel kezdek, ha jól értettem egy hsz.-t ahhoz az összes többi kasztot elég jól kellene elõtte ismerni. Ettõl függetlenül tervbe van véve
- gw1 miatt necro az esélyes az elsõ helyre (idõvel az lett a fõ karim), fajokban még nem mélyültem el -- úgy tûnik nem az elmélyülés hanem annak hiánya (nem lehet még játszani 😊 okozza jelenleg a nagyobb problémát

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Zomil
ilyen kevés mesmer? 😮
érdekes...mondjuk örülök neki, h nem a legnépszerübb kaszt lesz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
redditrõl

After ~5800 results, I believe the sample space is large enough to show some clear trends. And the trends are pretty interesting!

Q1: Which version did you buy?
Q2: Which race are you going to play?
Q3: Which profession are you going to play?

So, some conclusions from this data. (I'll also write out the data here in case anyone is at work and has Imgur blocked).
The purchasing data was pretty much what I would have expected. 47% have already pre-purcased the normal edition, 25% nabbed the deluxe, and 8% got themselves the CE. About 13% of respondents are going to get the game eventually, but haven't yet. Interestingly enough, there's 42 (1%) people on here who don't currently plan on buying the game.

The most popular race is clearly Human, with 30% of the votes. This is followed by a virtual tie between Sylvari (22%) and Asura (21%). Then follows the Charr (14%), and the Norn (13%) brings up the tail. No surprise that the "ugly" races would see fewer people playing them 😊 It should be noted that, of everyone who took the survey, 42 (< 1%) people skipped this question.

Finally, the professions. Elementalist clearly won the round here, with 18% of the votes. It was followed by the Thief (14%), the Warrior (13%), the Guardian (12%), the Ranger (12%), the Necromancer (11%), the Engineer (10%), and finally, the Mesmer (10%). I'm actually very surprised that the Engineer is so far down on the list; I figured that a brand new, interesting class like that would appeal to a lot of people, but I suppose not. 27 (< 1%) people skipped this question.

So, in conclusion, I expect to see a lot of Human Elementalists in-game once the beta weekends start rolling around. Enjoy the rest of your Saturday, and thanks for taking the time to participate in this survey!

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Oh jut eszembe tegnap beast tolta mesmerrel chaos stormot és ott ugyanúgy nézett ki, mint régen, holott a PAXos buildben meg már sokkal kevésbé volt csicsás meg látványos az effekt. Úgyhogy a tegnapi még 100%, hogy nem az új build volt.

Kata
Csak a lepkéimhez ne nyúljanak, az szép! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

errõl témáztunk egy hete kb. én is felvettem,hogy legalább 30-40% al vissza kellene venni az effekteket....és állitólag ezt már sokan javasolták a készitõknek tehát van rá esély,hogy release-re nem egy supernova szintjén fog ragyogni minden skill😛

Eddig többet hallottam Nvidia kártyákról, jó tudni.

Kata
Mondjuk a tüzes effekteknél, varázslatoknál tényleg nem spóroltak, ott érdemes lenne visszavenni, mert az égõ napalm ahhoz képest egy pohár víz.

[/cserf][/fülünyúl]

TDC Geronimo
Biztos, hogy nem a legfrissebb volt, mert a particle effektektõl ugyanúgy nem lehetett látni semmit most se, úgyhogy az nem volt még itt lecsökkentve 😄

Blacksheep333
Beta, mit vártatok? Jóhogy szarul van optimalizálva.
Szvsz nem is ez a legfrissebb build. A Stress Test az Anet hardware-ét teszteli, nem a miénket. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

TDC Geronimo
Hát leírtuk párszor már elõtte. Vonjad le a következtetést 😄

100+ fõs WvW harcokban 1 számjegyû fps van sokszor. PvEben nagyon nagy tömegnél belassulgat, de ott rendben van a dolog.

TDC Geronimo
Beta fórumot, amikor ment még múltkori hétvégén néztem és direkt kerestem az infókat devektõl az optimalizálásról. Elmondták, hogy még csak most állnak neki az optimalizálásnak és tudják, hogy vannak problémák. Eleve akkor szoktak ezeknek nekiállni, amikor "content ready" a játék. Múltkori hétvégén patcheltek is egyet, ami sokaknál, pl nálam is sokat dobott a teljesítményen.

Fpocok
Húúú... ennyire szarul van optimalizálva? Akkor mindenképp ki kell próbálnom vétel elõtt...
Gero? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha új kliensel nem lesz ilyen gond akkor lehet a júniusi megjelenés.Ha nem akkor nyáron még felejtõs Gw2.
Nem hiszem kiadnák így ennyi idõ után amit vártunk rá.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TDC Geronimo
Nem csak nvidia. AMD ugyanúgy nem bírja még, sõt ahogy hallottam AMD kártyákkal több gond volt múltkor. Depth of fieldnél sokaknál fekete képernyõ stb.

Így van. Ezt nem én írtam, de azt igen, hogy nekem is eléggé beszaggatott PvE-ben is.
Lehet az új kliensben már ezt is javítják...ki tudja.
Nvidian elég gyengén muzsikál a GW2 ezt már több helyen is olvastam, tudtam eddig is hogy AMD-vel vannak partnerségben, de ez azért sok egy kicsit, ezen még gyúrniuk kell mert így biztos nem maradhat.

Az már sokaknál teljes értékü játékot jelentene ha minden hétvégén tudnának játszani😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TDC Geronimo
Mikor mi voltunk azon a bizonyos castle siegen, ahol mindhárom szerver ott volt, ott írta srác hogy 680 gtxel is 10 fpse volt, mint a többségnek

Valaki korábban írta hogy neki GTX580-al low grafikán 20 fps-e van, ha ez igaz akkor van még itt mit tenni szerintem és mások is írtak optimalizálatlanságot.
Másrészt még szerintem a játék felét se nagyon mutathatták be (két faj Asura és Sylvari alapból nem játszható és 30 szintes content volt eddig benne ha jól tudom) úgyhogy az hogy van egy jó rész a játékból ami szép jó és jól játszható nem jelenti azt hogy az egész az, nem tudjuk ezt se (szerintem persze hozzáteszem).

elsiklottam felette sztem😄

TDC Geronimo
Föld alatt éltél eddig? 😄 Ezer éve tudni, hogy havi 1 beta hétvégét terveznek csak.

HAVI 1??? akkor engem átcsesztek😛 én azthittem minden héten lesz lehetõség bétázni:S

MeoH
Igy van, en is igy gondolom. Mivel nincs havidij, aki akarja ugy is megveszi nyaron (vagy mar megvette), mert nem kell azzal torodni, hogy nem fizetem be a havi dijat, mert megyek nyaralni.

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Háááát. Mostanában nagy divat a kickstarter. Ott ráadásul úgy adsz pénzt, hogy el se kezdték a játékot csinálni :p

Unknow
Btw, ezt pl szerintem nem lehetne megcsinálni. Tehát félévet nem húzhatnak rá, mert ez kb annyit jelent,hogy lehúzták a pénzünket a semmiért. Én se foghatom, adhatok ki egy 30perces demot egy játékról, majd tehetem ki utána pre-purschera. Mert,hogy majd félév múlva kész lesz, de nektek már meg van.
TDC Geronimo
PAXra nem mentek ki most április elején. Ha év végén jönne biztos nem hagyták volna ki ezt a showt. Prepurchase elindult, az emberek 90%a szerintem aki meg akarta venni már megvette, vagy meg fogja az elkövetkezendõ hetekben, így aztán simán kijöhet nyáron, mivel már ki van fizetve.

Unknow
Õszintén szólva, szerintem ebben az állapotban is kiadható lenne amennyire engedtek belepillantani. Patchelgessék felõlem ha kell, de azért belátható idõn belül adják ki.
Szerintem nyár ide vagy oda de kidobják, pre-purchase után nem fognak fél évet várakoztatni. Erre utal az is hogy valamelyik showra nem mentek (nem tudom most melyik) szóval mindenki egyet akar, csak õk ügye akkor mondanak rá igent ha olyan állapotban is lesz.

Unknow
Bizony ha szeptemberbe jelenik meg akkor dögöljenek meg 😛 Az azért elég nagy pofátlanság lenne...
De ez nincs tömörítve, GW-nél is simán volt egy klienst ami folyamatosan updatelte magát, egy fájlba az egész.

TDC Geronimo
Ugyanúgy találgatások a megjelenési dátumok is, mint a beta hétvége dátuma. Senki se tudja, lehet még Anet se. Biztos van valami belsõ cél, de elmondták többször is, hogy a betak után mondanak idõpontot. Most lesz az elsõ igazi nagy beta még csak. Én azért reménykedem egy június végi megjelenésben. Havi 1 beta hétvégét terveznek csak sajnos 😞