Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- valamelyik wow kiegészítõnél volt anno szívás akinek kevés helye volt a gépén; letöltött egy rakat tömörített cuccot (több gigabyte-ot) amit kitömörített, hozzáadott a meglévõhöz majd csak utána törölt ezt-azt ...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mostani betahoz is vmi 20at írtak vagy mennyit
De persze lehet azért mondták csak, hogy ne kezdjenek a játékosok minden forrásból klienseket letöltögetni, amik lehet key loggerek mondjuk, hanem várják meg még kimennek a mailek a hiteles kliens letöltési linkjével.
https://buy.guildwars2.com/
"Minimum System Requirements"
[/cserf][/fülünyúl]
Anet mindig is a csapat alapú játékot "erõltette" (jó értelemben), GW-ben egyenesen kötelezõ csapatban menned, ha más nem herokkal vagy henchekkel, de egyedül pre-ascalon után sehol nem jutsz tovább, na most ezt a koncepciót megfordították itt, egyedül vagy mindent bejárhatsz mindent megcsinálhatsz egyedül is, de egy csapattal sokkal jobb és könnyebb nem utolsó sorban gyanítom élvezetesebb, mindenki csak nyer vele, semmit nem kell a saját részébõl áldoznia (loot bármi) és teheti ezt a szintezésnek köszönhetõen bárhol az egész játékban. Mi ez ha nem zseniális!
やられたらやり返す。倍返しだ!
[/cserf][/fülünyúl]
Persze, így leegyszerûsítve egy átlagos mob megölése is rövid távú hatás a világra, de nyilván ha vki ezt ennyire hangsúlyozza, akkor vmi grandiózusabbat kellene értenie alatta.
やられたらやり返す。倍返しだ!
[/cserf][/fülünyúl]
Itt mindenkinek oda kell figyelnie, bárki áldozat lehet, és bárkire szüksége lehet a csapattársaknak. Rendkívül jó feelingje van annak, hogy nem afkban kell healelni, tankolni, nincs betanult rota, hanem mindenki aktívan részt vesz a harc minden pontján.
"Muszáj kvesztre" meg lentebb írtam, hogy én pl. sokat kihagytam és ennek ellenére is továbbállhattam volna a zónából.
Ott megvalósult a játékos hatás, voltak/vannak szörnyek pl sárkányok amiket ha leölsz akkor meg is halnak nem lesz ott újra x óra múlva, szóval mi ez ha nem játékos hatása.
GW2-rõl nem nyilatkozom, nem tudom van-e itt játékosnak hatása. Dinamikus eventek is elõre kreáltak, szóval megvannak a forgatókönyvek és attól függõen lesz A vagy B hogy a játékos beleavatkozik-e. Valahol ez is játékos hatása, hiszen ha beleavatkozik B lesz. WvW is játékos hatás igaz az pvp, de bónuszokat mindenki megkapja az adott szerveren.
Lehet ezen vitatkozni de szerintem értelmetlen, számomra nem ez ami igazán tetszik a játékban, nem nagyon érdekel hogy lábnyomom örökre ott marad ebben az MMO-ban vagy nem.
Újításai pl tank-healer-dps megszüntetése, maga a "csapat" építés mikor bárkivel összefuthatsz adott helyen és egymást fogjátok segíteni, hiszen mindenkinek érdeke, meg még pár hasonló dolog (energy alapú helyett countdown alapú skill rendszer, fegyver skillek is amennyire nem jöttek be elsõ hallásra annyira tetszenek mióta többet megtudtam róluk) és végre tök egyedül mehetsz neki mindennek (instakon kívül, de ilyen is kell szóval nem lenne igazi játék ha nem lenne csak csapatok számára teljesíthetõ része a játéknak) nem kell healer stb mert magad boldogulsz. Ezek maradéktalanul teljesülnek és nekem ez tetszenek legjobban.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
[/cserf][/fülünyúl]
-Nagy kukac a farmon.
-Vízvezeték.
-Lizard fõboss
Na ez a három cucc konkrétan kiírta,hogy milyen hatással vannak a világra szerintem. Ergo ha ezeket elbukjuk lehet, hogy történik valami. Ezt viszont béta alatt KIZÁRT ,hogy látni fogjuk mert mindig leölik szerencsétleneket.
Ezt a "nem vagyunk akkora hatással a világra" dolgot arra értettem pl, hogy azért a legtöbb quest nem ilyen. Azért olyan mély benyomást nem fogunk tenni a dolgokra. Ezt mondjuk betudom annak egyelõre , hogy a kezdõhelyet nem szívesen látnám mindig más formában én sem.
Emiatt írtam, hogy eddigi tapasztalatok alapján írtam le a véleményemet. A hypeot meg azért éreztem soknak, mert sok olyan dolgot mondtak ami azért költõi túlzás, pl az,hogy nincs olyan ,hogy muszáj quest a játék a elején. Hogy a francba ne lenne... Meg azért van pár ilyen dolog még, de ez nem von le abból, hogy a játék tényleg szórakoztató.
A kardomba se fogok beledõlni ha esetleg javítják ezeket a dolgokat és akkor esetleg még kellemesebb lesz a játék élmény. Nekem is ugyanúgy meg van a pre-pursche (ahogy meg lehetett venni, meg is történt 😛 ) mint sokaknak innen, és kb ugyan annyira is várom a gamet. 😛
Az meg már csak hab a tortán hogy ha le akarsz gyártani mondjuk 50 db bronz rudat, akkor nem kell 5 percre otthagyni a gépet, mert minden soron következõ craftolási ideje felezõdik.
[/cserf][/fülünyúl]
És mivel ezek benne vannak, ezért áll a dolog és nem igazán minõsül vakon ígérgetésnek. 😄
Más dolog, hogy pl. a charr kezdõn az az aknafelszedés amit említettél tényleg béna lett, mert felszeded és attól függetlenül, hogy egybõl elhajítod, vagy hozzávágva egy ellenfélhez felrobbantod, ugyanúgy beszámítja a kvesztbe. Biztos vannak még ilyenek, ki kell javítaniuk.