Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek bármilyen info, hogy mik lesznek a 7. születésnapi ajándékok?
Mondjuk két hét múlva legkésõbb megtudom. 😊
Technobabble refers to meaningless phrases that sound scientific and also to overly technical jargon that is used to intentionally obscure meaning to the uninitiated.
Tehát lenyomsz egy mûszaki zsargontól hemzsegõ dumát az ellenfélre (és a körülötte) állokra, és õk ettõl X másodpercig Daze-be kerülnek (2x annyi spellcast time és bármilyen ütés interrupt-ol).
Bár a fajt GW1ben még nem lehet játszani, össze lehet szedni pár pve skillt:
http://wiki.guildwars.com/wiki/List_of_Asura_skills#Asura_skills
MJ in fantasy. 😉 (Smooth Criminal)
Több ilyen "kiszólást" is találni GW1-ben egyébként. Várható a 2. részben is.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A vita az oké, mikor vélemények ütköznek, de az ilyen helyesírási szakmai szemináriumokat hagyjuk már, mert kapásból az lehetne a következõ fokozat, hogy hány mondat végérõ hiányzik a pont.
[/cserf][/fülünyúl]
Ilyennel viccelni... :y
[/cserf][/fülünyúl]
Viccen kívül,szólok,hogy flame/off-al csak óvatosan a továbbiakban.
★ 汤姆 李
War, war never changes.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
elmondtam már ha nem akarok valakit megsértreni direkt használom a hüjéhez hasonlatosan ezeket az orbitális blõdliket,mivel így önirónikusan hat és akit lehüjéztem nem veszi sértésnek!
Az Asura faj leendõ játékosai ,hogy ne essenek nekem ,gondoltam így majd kacagnak egyet,hogy az általuk választott faj nekem egy KAKUKKTOLYÁS! Vagy tetszik vagy nem ,de ezen lovagolni egy napja az már baszottul idegesítõ!
A hozzád hasonló übermensch-ek akinek vasárnap nincs jobb dolguk azok lapozhatnak ha hozzám érnek!
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ne legyél már felháborodva mert nem tetszik, hogy próbálod megreformálni a nyelvet, nem vagy te Kazinczy.
/off
a tolyás durva az endzsiner a hüje a sztem és tsai nem durvák....legyen leszarom ha vasárnap neked ez okoz örömet tessék ÉLVEZKEDJ rajta....
Drága Zomil te meg tükörben olvasd el hogyan kritizálsz,mert ez így ebben a formában égõ!
SZAKADJATOK MÁR LE RÓLAM!
HOLNAP vagy KEDDEN reggel 5:45 és 14:00 között a MERCURE BUDA RECEPCIÓJÁN a KRISZTINA krt. 41-43 alatt MEGTALÁL AKINEK A TOVÁBBIKABAN BÁRMIFÉLE GONDJA VAN! ODA LEHET JÖNNI ÉS KÖZÖLNI VELEM!
faszomat már!
a helyesirás meg...hát igen... 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Flamet meg nem akarok, de az nem nyelvújítás, hogy 10-12 szóból 7et nem tudsz leírni helyesen... Kifogásnak nem rossz, de az a "tolyás" tényleg nagyon durva.
Én sem nagyon szeretem mikor már túlzásba viszik a technikát az ilyen játékokban, de vmi baromi élvezetes volt a bétában thieffel dupla pisztollyal puffogtatni... olyan erõteljes hatású és vagány. 😄