Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom de lehet jó pénzért még bontatlanul eladom majd.

Nem gyûjtögettem a EoTN Asura skilleket, sõt nincs is meg sok épp hogy végigvittem a kieget kb.

Rubint
GW1:

Valakinek bármilyen info, hogy mik lesznek a 7. születésnapi ajándékok?
Mondjuk két hét múlva legkésõbb megtudom. 😊

Jó nézd meg a videót, azt hiszem legutolsó pre-purchasesat, olyan volt az Asura város mint egy sci-fi-ben. Puskák elmennek (bár az a Charr atom csapást mérõ hülye fegyver egy vicces cheatnek tûnt mint komoly fegyvernek egy komoly játékban), de az amit láttam a videóba, az már nem fantasy hanem sci-fi benyomást keltett.

Rubint
Mondjuk nekem a Technoblabla ezekbõl a kedvencem:

Technobabble refers to meaningless phrases that sound scientific and also to overly technical jargon that is used to intentionally obscure meaning to the uninitiated.

Tehát lenyomsz egy mûszaki zsargontól hemzsegõ dumát az ellenfélre (és a körülötte) állokra, és õk ettõl X másodpercig Daze-be kerülnek (2x annyi spellcast time és bármilyen ütés interrupt-ol).

Rubint
Asurák kb. technomágusok. Elsõ részben is bármikor meg tudtok nézni egy-két települést és földalatti bázist.

Bár a fajt GW1ben még nem lehet játszani, össze lehet szedni pár pve skillt:
http://wiki.guildwars.com/wiki/List_of_Asura_skills#Asura_skills

MJ in fantasy. 😉 (Smooth Criminal)
Több ilyen "kiszólást" is találni GW1-ben egyébként. Várható a 2. részben is.

Steampunk mond neked valamit? GW2 már ilyen világba lesz kb, sõt néztem múltkor videót volt egy Asura város, hát ott már azért durva volt a digitális kijelzõk és panelek amiket nyomkodtak, na azon már én is csodálkoztam.

Ez kemény! 😄

én is humorizálok egyet😛😄

Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

drop
hát töröltem is, arra a e-mailre semmi más nem jött csak a gw2, accontom miatt csináltam

akkor felejtõs

drop
hát olyasmi csak nem így van írva a cím [email protected] így

ki a feladó? ha "ArenaNet <[email protected]> " akkor szerencsés vagy😛

drop
tuti az mert valami gw2beta stb re küld

drop
egy kérdés jöt egy levél hogy szedjem le a beta klienset,egy kamu lehet ?

Munka, buli, élet... Nem is értem a kérdést...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ti mivel ütitek el az idõt a bétáig? Aki ráér, mesélhetne nekem a guild rendszerrõl.. Köszi.
Terawatt
Parkinzon kór ?<#beka2> (mint a Rossz pc játékok sorozatban anno a katona)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Zomil
Igy van, inkább remegjünk tovább 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LOL na pont ez a lényeg, mindenki hibázik, nem kell ezen pörögni hsz-eken keresztül. 😄

TDC Geronimo
végérõ? <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A "tolyás" is elég durva, de az még durvább, hogy vadidegenek helyesírási leckét adnak egy másik vadidegennek, még ennél is durvább a béna kimagyarázás, de ezek után ezt a "klienset" már nem is merem megemlíteni... 😄
A vita az oké, mikor vélemények ütköznek, de az ilyen helyesírási szakmai szemináriumokat hagyjuk már, mert kapásból az lehetne a következõ fokozat, hogy hány mondat végérõ hiányzik a pont.

újraéleszteni én is tudok😛😊

Kata
Semmi pánik, orvosi végzettségem van, álljon mindenki hátrébb, hagyjunk levegõt a betegnek! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

dettó😊

TDC Geronimo

Ilyennel viccelni... :y

Kata
Legalább addig is lefoglaljátok magatokat valamivel, nem itt flémeltek feleslegesen hülyeségeken. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

biztos ami biztos kipróbáltam 😊)
Unknow
Lemerem fogadni, hogy legalább 1 ember azért elindította a klienset 😄
darth devil
Nice trolling. 😄

War, war never changes.

Kata
Most be lehet lépni megint bétára!

[/cserf][/fülünyúl]

Látom nem volt elég Running képe lehet kellene videó is😄
Viccen kívül,szólok,hogy flame/off-al csak óvatosan a továbbiakban.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

darth devil
Pedig most nem is az SL kötött beléd. Lehet nem mindenki hüje, hanem... 😄

War, war never changes.

szerintem meg Runningnál van a pont, lájkolom a puncit

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

mennyi helyesírási hibát szedjek össze neked mondjuk a mostani hétrõl?
elmondtam már ha nem akarok valakit megsértreni direkt használom a hüjéhez hasonlatosan ezeket az orbitális blõdliket,mivel így önirónikusan hat és akit lehüjéztem nem veszi sértésnek!
Az Asura faj leendõ játékosai ,hogy ne essenek nekem ,gondoltam így majd kacagnak egyet,hogy az általuk választott faj nekem egy KAKUKKTOLYÁS! Vagy tetszik vagy nem ,de ezen lovagolni egy napja az már baszottul idegesítõ!
A hozzád hasonló übermensch-ek akinek vasárnap nincs jobb dolguk azok lapozhatnak ha hozzám érnek!

- fórumokon általában nem szokás szóvá tenni a helyesírást (máig nem igazán értem, miért nem) de ha már szóba került engem zavar ha valaki ennyire 'nyelvújító' és még meg is magyarázza (tudom, ki nem szarja le). Itt egymásnak nagyrészt idegen emberek próbálnak kommunikálni és ez nem jópofiságnak hat hanem tudatlanságnak. Ami elmegy közvetlen baráti társaságban az itt nem feltétlenül igaz, ha az sg.hu-ról beszélünk akkor sem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Running
hokizáshoz, csak h mindenki megnyugodjon:

s0n1c
ohmygod
Unknow
Te figyelj, ez egy fórum...ha nem akarsz negatív visszajelzéseket a hozzászólásaidra, akkor úgy fogalmazd meg õket, hogy ne lehessen rájuk negatív dolgot visszaírni. Írjál helyesen vagy legalább próbáld meg. Ahelyett, hogy hisztizel nyisd meg azt a rohadt wordöt és elõször oda írd be a cuccot, az majd kijavítja neked.

Ne legyél már felháborodva mert nem tetszik, hogy próbálod megreformálni a nyelvet, nem vagy te Kazinczy.

/off
nem akarsz flémet,de azért csak nem tudod megállni és benyögöd! Grats!

a tolyás durva az endzsiner a hüje a sztem és tsai nem durvák....legyen leszarom ha vasárnap neked ez okoz örömet tessék ÉLVEZKEDJ rajta....

Drága Zomil te meg tükörben olvasd el hogyan kritizálsz,mert ez így ebben a formában égõ!

SZAKADJATOK MÁR LE RÓLAM!

HOLNAP vagy KEDDEN reggel 5:45 és 14:00 között a MERCURE BUDA RECEPCIÓJÁN a KRISZTINA krt. 41-43 alatt MEGTALÁL AKINEK A TOVÁBBIKABAN BÁRMIFÉLE GONDJA VAN! ODA LEHET JÖNNI ÉS KÖZÖLNI VELEM!

faszomat már!

Zomil
én is be akartam irni, h van egy rakat "old school" fantasy amiben jelen vannak a fegyverek és a technika...de kb. mintha a falnak beszélnél 😄
a helyesirás meg...hát igen... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Nem akarlak elkeseríteni, és még véletlen se akarom lerombolni az illúziódat, de ugye tudod,hogy sok "klasszikus" fantasy cuccban már jelen voltak a puskák és a pisztolyok? Szerintem semmi high techet nem kaptál a kezedbe ami megbolygatná a fantasy alapjait.

Flamet meg nem akarok, de az nem nyelvújítás, hogy 10-12 szóból 7et nem tudsz leírni helyesen... Kifogásnak nem rossz, de az a "tolyás" tényleg nagyon durva.
TDC Geronimo
Amúgy meg kb 2 nap és megtudjuk , hogy mikor lesz beta event, mert ha keddig nem küldik ki maileket, akkor marad a 27e :y

MeoH
Varja a fene, csak itt trollkodok 😛

fuck mmo's..i.,

darth devil
Nem is tudtam MeoH, h ennyire várod a GW2õt. 😄

War, war never changes.

MeoH
Betollyas...

fuck mmo's..i.,

a 20. századot csak úgy beirtam...én nagyon old school vagyok fantasy téren és minden lõ/robbanó fegyver és technikai elem "fajtaidegen" nekem😛 ennyi a magyarázat.Majd hozzászokom és kész

Én csak azért fogok thiefet kezdeni, hogy tolhassam dupla pisztollyal, tiszta John Woo-s feeling, már csak a lassítások, és a fehér galambok hiányoznak<#taps>
20. századi kommandós karakter? A kínaiak már a 10-11. században használtak ágyúkat és bombákat, a 14. században már Európában is elterjedtek voltak, szóval még a valóságban is "elfért", ez meg egy fantasy világ. 😄
Én sem nagyon szeretem mikor már túlzásba viszik a technikát az ilyen játékokban, de vmi baromi élvezetes volt a bétában thieffel dupla pisztollyal puffogtatni... olyan erõteljes hatású és vagány. 😄