Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
やられたらやり返す。倍返しだ!
[/cserf][/fülünyúl]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
- general chat: angol nyelvû közeget választok ahol egyszerûen bunkóságnak tartom ha nem angolul ír valaki. Ha guild chaten 3-an vagyunk és abból 1 nem magyar már az is határeset, hogy magyarul beszélgessünk-e (általában nem, vagy max. 2-3 mondatot)
- guild: ha jól értem, fejlõdés miatt itt jó lenne minél nagyobb guild. Eddig a 20+ fõs magyar guildekkel inkább rossz mint jó tapasztalatom van (gw1, wow). Érdekes módon wow 3. évében (nekem 2. év volt) voltam olyan nemzetközi guildben ahol nem okozott problémát, hogy mit csinálok, elfogadták ahogy a másik játszik
-- nem tudom elõre, hogy mennyit tudok fent lenni. Akinél találtam szabályzatot ott heti 3-4 alkalom volt megadva (casual guild). Én kb. heti 2-t tudok / merek bevállalni, akkor ez most felejtõs? Szerintem az.
-- mást értünk ugyanazon fogalmak alatt. Gyûjtõ guildbe nálam kb. mindenki beleférne, akár 14 alatti, akár nincs TS-e. Tudjon viselkedni, kb. ennyi megkötésnek kellene lennie. Fél-HC / HC guildeknél elõjöhetnek egyéb dolgok, konkrétan mennyit és mikor kell fent lenni (heti min. alkalmak száma), fizetendõ adó, stb.
-- amilyen a Variance guild programja volt elsõ nekifutásra, az szerintem nem gyûjtõ guild hanem inkább fél HC / HC, és akinek nem azonos a véleménye a szerkesztõkével azt szerintem attól még nem kell trollnak hívni -- ha az mellett még 10+ kommentel is hergeli a hangulatot az persze már egy másik történet
- egyelõre játszani szeretnék, a guildes mókákat inkább késõbbre hagyom 😊 Ha jobb kint mint bent nem fogom erõltetni, hogy mindenképpen magyar guildben legyek
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Kodonur -
Gandara - GW2guru, (Futilez (PvP), (UK Guild x1)
Kodash - guildmag.com
Blacktide - (Russian Guilds x2) (Polish Guilds x2) (Dutch Guilds x2), 4Gamers.be, GoHa.ru, guildwars-2.ru, guildwars.pl, guildwars2.com.pl
Istan - (French Guilds x) MMORPG.com, Sweclockers, Ragnarok, Luna-Atra.fr, univers-virtuels.net
Vabbi - 4chan/vg/, mmorpg.pl
Kourna - gw2.fr
Fissure of Woe - (Italian Guilds), (Romanian Guilds), SomethingAwful
Underworld - (Portugese Guilds x4)
Ring of Fire - The Bulgarians (PvP), FACEPUNCH
Far Shiverpeaks - (Dutch Guilds x1) (Nordic Guilds x7), GW2nl.nl, guildwars2.no, gw2sverige.se, Guildwars2.dk, Ragnarok Of Primordus
Petrified Forest - Roleplaying
Jade Sea - NeoGAF
Desolation - Rockpapershotgun, PCGamer, (UK Guild x1)
Magus Falls - (German Guild x1)
Whiteside Ridge - (UK Guild x1), Reddit, GameTrailers
Fort Ranik - (French Guilds x6) (Dutch Guilds x1), gw2.variance.hu
Ruins of Surmia - (Spanish Guilds x3) Israel Community,
Sharp’s Corner - (Spanish Guilds x3)
Aurora Glade - (Spanish Guilds x3)
Riverside - Guild Wars 2 Slovenia
Elona Reach - (German) wartower.de (DE), gw2.onlinewelten.de, guild-wars-2.net
Augury Rock - (German Alt)
Abaddon’s Mouth - (German Alt)(Italian Guild x1)
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ajajj. A franciakat nem csipem. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
★ 汤姆 李
" WvW PvP is exactly what it sounds like. The objective-based mode will pit hundreds of players from three different realms against one another in an epic battle that lasts for two real-life weeks. The mode feels a lot like Dark Age of Camelot's Realm vs. Realm, but the Guild Wars 2 version expands upon the realm vs. realm idea almost to perfection."
★ 汤姆 李
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nagyon igényesek, már amit látni lehetett videókon. Remélem következõ BWEn kipróbálhatóak lesznek
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Asura lvl 1-10ig exclusive pcgamer leírás. Szerintem következõ BWEben már elérhetõek lesznek.
Itt a link
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
[/cserf][/fülünyúl]
Mondjuk gw1-ben meg kötelezö volt legalább 2 nevet megadni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pl. lehetnél nõi Zomili, Zomila
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mondjuk Zomil amugy elég unisex , szoval marad ez, a többi karaktereim viszont majd rendes fantasy nevet kapnak 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lehet nõi karaktert kezdek, és attól félek, ha hozzácsapódok egy társasághoz rám ragad egy nõi fantasy név. 😄
Viszont a Blacksheep vagy a Rizs elég kiábrándító egy ilyen világban.
Ti hogy álltok vele?
Az operációs rendszeren is túl...
fuck mmo's..i.,
Inkább a gépeiteket izzítástok hétvégére.