Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Klienst amúgy naponta többször el lehet indítani patchelés miatt, hogy ne pénteken kelljen. Ma is 2* patchelt már kb 40 megákat

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

TDC Geronimo
kurvás <#idiota>

Akkor ez meg ez mi volt a GW1-ben? Vagy csak ma ilyen leszólós-beszólós napotok van? 😊
JethroHUN
Kb... <#szomoru1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kata
Hát, ez most nem volt vicces. Majd legközelebb. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Győri Devi
és át lesz nevezve Hooker Warsra a játék XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Kata
Remélem lesz a mesinek valami hasonló ruhája. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Terawatt
Nem hiszem, hogy meg lehet majd rólunk mondani, hogy most mi HC vagy fél HC guild leszünk. Annyira akarjuk komolyan venni a guildben a szigorúságot, hogy a rend meglegyen. Onnantól kezdve nem fogunk kirúgni se casual se HC játékosokat és remélhetõleg mind a kettõ réteg megtalálja majd a helyét nálunk.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

- én szeretem ha egy magyar guildnek magyar neve van egy játékban. Lotro-ban a karaktereimnek is csak magyaros neveket adtam: Leszvigasz, Ketetmatat, Mekkelek, Nyiszarisza, stb. Gw2 nekem nem annyira fantasy mint pl. lotro, így eszembe se jutott, hogy fantasy nevet akarjak adni. Lotro-ban sem fantasy névre mentem rá, csak annyit akartam elérni, hogy egy másik magyar esetleg be tudjon azonosítani a név alapján, nagyjából ennyi a célom itt is

- general chat: angol nyelvû közeget választok ahol egyszerûen bunkóságnak tartom ha nem angolul ír valaki. Ha guild chaten 3-an vagyunk és abból 1 nem magyar már az is határeset, hogy magyarul beszélgessünk-e (általában nem, vagy max. 2-3 mondatot)

- guild: ha jól értem, fejlõdés miatt itt jó lenne minél nagyobb guild. Eddig a 20+ fõs magyar guildekkel inkább rossz mint jó tapasztalatom van (gw1, wow). Érdekes módon wow 3. évében (nekem 2. év volt) voltam olyan nemzetközi guildben ahol nem okozott problémát, hogy mit csinálok, elfogadták ahogy a másik játszik
-- nem tudom elõre, hogy mennyit tudok fent lenni. Akinél találtam szabályzatot ott heti 3-4 alkalom volt megadva (casual guild). Én kb. heti 2-t tudok / merek bevállalni, akkor ez most felejtõs? Szerintem az.
-- mást értünk ugyanazon fogalmak alatt. Gyûjtõ guildbe nálam kb. mindenki beleférne, akár 14 alatti, akár nincs TS-e. Tudjon viselkedni, kb. ennyi megkötésnek kellene lennie. Fél-HC / HC guildeknél elõjöhetnek egyéb dolgok, konkrétan mennyit és mikor kell fent lenni (heti min. alkalmak száma), fizetendõ adó, stb.
-- amilyen a Variance guild programja volt elsõ nekifutásra, az szerintem nem gyûjtõ guild hanem inkább fél HC / HC, és akinek nem azonos a véleménye a szerkesztõkével azt szerintem attól még nem kell trollnak hívni -- ha az mellett még 10+ kommentel is hergeli a hangulatot az persze már egy másik történet

- egyelõre játszani szeretnék, a guildes mókákat inkább késõbbre hagyom 😊 Ha jobb kint mint bent nem fogom erõltetni, hogy mindenképpen magyar guildben legyek

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Győri Devi
Valamivel frissebb lista. De ez még csak beta nem feledni 😊

Kodonur -
Gandara - GW2guru, (Futilez (PvP), (UK Guild x1)
Kodash - guildmag.com
Blacktide - (Russian Guilds x2) (Polish Guilds x2) (Dutch Guilds x2), 4Gamers.be, GoHa.ru, guildwars-2.ru, guildwars.pl, guildwars2.com.pl
Istan - (French Guilds x) MMORPG.com, Sweclockers, Ragnarok, Luna-Atra.fr, univers-virtuels.net
Vabbi - 4chan/vg/, mmorpg.pl
Kourna - gw2.fr
Fissure of Woe - (Italian Guilds), (Romanian Guilds), SomethingAwful
Underworld - (Portugese Guilds x4)
Ring of Fire - The Bulgarians (PvP), FACEPUNCH
Far Shiverpeaks - (Dutch Guilds x1) (Nordic Guilds x7), GW2nl.nl, guildwars2.no, gw2sverige.se, Guildwars2.dk, Ragnarok Of Primordus
Petrified Forest - Roleplaying
Jade Sea - NeoGAF
Desolation - Rockpapershotgun, PCGamer, (UK Guild x1)
Magus Falls - (German Guild x1)
Whiteside Ridge - (UK Guild x1), Reddit, GameTrailers
Fort Ranik - (French Guilds x6) (Dutch Guilds x1), gw2.variance.hu
Ruins of Surmia - (Spanish Guilds x3) Israel Community,
Sharp’s Corner - (Spanish Guilds x3)
Aurora Glade - (Spanish Guilds x3)
Riverside - Guild Wars 2 Slovenia
Elona Reach - (German) wartower.de (DE), gw2.onlinewelten.de, guild-wars-2.net
Augury Rock - (German Alt)
Abaddon’s Mouth - (German Alt)(Italian Guild x1)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Smithwarden
- Fort Ranik - Reddit alt?, (French)JeuxOnline, (Dutch) 9lives.be

Ajajj. A franciakat nem csipem. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Én se de ütni õket jó lesz.Most gondolj bele😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TDC Geronimo
g4tv WvW preview

" WvW PvP is exactly what it sounds like. The objective-based mode will pit hundreds of players from three different realms against one another in an epic battle that lasts for two real-life weeks. The mode feels a lot like Dark Age of Camelot's Realm vs. Realm, but the Guild Wars 2 version expands upon the realm vs. realm idea almost to perfection."

Rubint
Én is kíváncsi vagyok mostmár rájuk. Sajnos a light armor-os emberek sutasága nem jött be.

Pedig nem az..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

JethroHUN
Amikor a 2x akkora karddal hadonászik mint saját magad? biztos édi <#idiota>

Smithwarden
Akkor vagj at mindenkit duplan. Indits egy nagy, szoros ferfi karaktert. <#eplus2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Mikor elõször megláttam õket én is így voltam vele, de a faj animációi teljesen elvarázsoltak :y

Nagyon igényesek, már amit látni lehetett videókon. Remélem következõ BWEn kipróbálhatóak lesznek

JethroHUN
én tudkó nem játszanék ilyen manóval vagy miez... <#wow3>

Ha ilyen kérdéseket teszel fel, akkor valszeg az utóbbi...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

SZEG007
Ez most GuildWars 2 topic, vagy chat.hu?

Ezek szerint te leszbi vagy 😛

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Kata
Aztán minek az pont neked? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Terawatt
Fordítás alatt. 😊 kíváncsi leszek mikor jön a Sylvariról is ilyen beszámoló. Asura kezdõ nagyon jópofának tûnik eddig.

TDC Geronimo
Na hitetlenkedõknek.

Asura lvl 1-10ig exclusive pcgamer leírás. Szerintem következõ BWEben már elérhetõek lesznek.

Itt a link

Terawatt
Holnap rakunk ki posztot Variancera a guildrõl, hogy hogyan fog menni a dolog. Teamspeak 3 szervert már sikerült szereznem Zsoo62-nek hála szóval az már biztosan lesz.

Terawatt
Igazi nõk se jönnének rosszul. <#smile>

Zomil
Nah megint elérkeztünk ehhez a témához is 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
😞

Kata
Azért remélem, vannak itt heterok is. <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

Charr Warriorom : Thaddeus Steelstorm

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
<#nezze>

Kata
Na ezért szoktak kételkedni akik nem ismernek, hogy nõi játékos vagyok, mert ennyi pasi játszik nõi karaktert. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
Hát igen 😄
Mondjuk gw1-ben meg kötelezö volt legalább 2 nevet megadni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Mondjuk itt GW2ben lehet kacifántos neveket adni, mivel jó hosszú lehet, illetve lehet benne szünet is stb. Nem egyszer kevertem össze játékost egy sima NPCvel a betaban 😄

Különc
Én ezt szimplán megoldom, main férfi nevem Dessan, ha nõt indítok akkor Dessana, így a káposzta is megmarad

Pl. lehetnél nõi Zomili, Zomila

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TDC Geronimo
kabbe :p

Zomil
Nekem is mainem Zomil lesz...mondjuk nöi mesmert inditok, de nem akarom, h nöi néven szolitsanak. Eddig más mmo-kban férfi karaktereket inditottam igy nem volt gond, h Zomil legyen, de a mesmerhez szvsz nöi karakter jobban illik 😄
Mondjuk Zomil amugy elég unisex , szoval marad ez, a többi karaktereim viszont majd rendes fantasy nevet kapnak 😊

BEAST
Ruins of... 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Terawatt
ui.: Mainem lesz a Terawatt, a többi az rendes fantasy név lesz.

Terawatt
Én biztos hogy Terawatt néven indulok, nem kötelezõ második nevet adni a karakterednek másrészt szerintem azért belehet magyarázni a blacksheep nevet is, mint ál becenév 😊 Fantáziádra van bízva.

TDC Geronimo
Nekem van 2-3 fantasy nevem, amit használok minden MMOban már elég régóta. Maradok azoknál.

TDC Geronimo
😮

proság

Blacksheep333
Más téma: Milyen nevet adtok a karaktereteknek, fantasy-t vagy a megszokott internetes nicket?
Lehet nõi karaktert kezdek, és attól félek, ha hozzácsapódok egy társasághoz rám ragad egy nõi fantasy név. 😄
Viszont a Blacksheep vagy a Rizs elég kiábrándító egy ilyen világban.
Ti hogy álltok vele?

Az operációs rendszeren is túl...

Zomil
Pár fontosabb parancs amit be lehet irni az exe után.

Running
A kérdés jó, szerintem a Word PVP lesz a fõ profil, tarkítva insta pucolással. A Struktúrált PvP még kérdõjel, az nem tõlem függ a makiktól.

MeoH
Nagyabol. Persze jol hangzik az "etikett", de mindenki tudja mi varhato. Amugy a magyarok semmi vel sem rosszabbak, mint nehany spanyol vagy orosz.

fuck mmo's..i.,

Pedig szerintem sokaknak megkönnyítenék az életét...

JethroHUN
Global chatet mire is használják a játékosok mmokban? Na mire? gold bot flood, item hirdetése mintha nem lenne AH. Akkor meg kit érdekel milyen nyelven írnak oda? Elsõ dolog volt kikapcsolni azt az ablakot bármelyik mmoban amivel játszottam. Ha most komolyan vki azt fogja majd lesni, és reportolni aki nem inglishül ír annak jó szórakozást lol... ilyenen fenn akadni és 200 hsz írni.
Inkább a gépeiteket izzítástok hétvégére.