Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jól van megoldódott 😊 szívesen 😊

köszönöm stevyx kipipáltam minden jogot a biztonsági/speciális beállitásoknál most jó! 😊

Melyik mappában van a játék alapban a gépen?
Milyen a géped (pontos leírás, cpu, ram vga legalább)?
Win7 van fent?

Elementalist,mesmer
huhh hát elméletileg admin vagyok😊

Valakinek nincs egy felesleges regje a bétára? Nagyon megköszönném <#whatever>

Esetleg tudok adni cserébe egy World of Warplanes alpha reget <#idiota>

Admin vagy a gépen? Most nézem hogy nálam fõmappában csak admin fér hozzá user alapba nem (admin hozzáfér, de alatta mint user már nem).

LOL 😄

Amúgy Elementalist, Necromancer, Mesmer, Guardian. Nem feltétlen mindet ezen a hétvégén, csak szépen sorban.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Érdekes azt írja GW2.DAT fájlban szintén kell írás hozzáférés, nálam viszont minden üres vagyis elméletben nincsen és GW2.exe esetén sincsenek ezek bejelölve, pedig nálam fut.

És a mai Segg-száj Díj gyõztese... 😄

Az angol nyelvû szövegben azt is írja nézd meg a mappát hogy nem esetleg "read only" vagyis csak olvasható, ezt meg kell szüntetni a mappának írhatónak kell lennie.
Nézd meg a mappa/biztonság fülön milyen jogaid annak, admin/teljes hozzáféréssel lenne a legjobb, de írás mellett legyen jelölés vagyis írható mappa legyen.

sajnos úgy is kifagy😞 pedig ezen a gépen a 13-i béta simán futott....

PiszkosFred
Ranger, Thief - sorrend nem eldontott

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Futtasd admin jogokkal ahogy írják is. (Futtatás rendszergazdaként) Parancs ikon tulajdonságok kompatibilitás fülön pedig a jogosultsági szintet ki is pipálhatod (így nem kell mindig külön futtatás rendszergazdaként mivel alapba úgy futtatja majd.

sziasztok! leszedtem a klienst,de minden inditásnál kifagy😛 találtam egy ilyen hibát a faq-ban,de hiába kapcsolom ki a read only-t a Guildwars mappán /alkalmazom,leokézom/ megint read only lesz mikor megnézem a tulajdonságoknál....hogy lehet azt kiszedni normálisan?

Q: I moved the .exe to a folder and launched it, but immediately crashed. What’s wrong?
A: This could be caused by a number of issues, but here are a few things to check for:
Are you an administrator on your computer?
You may need administrator privileges to run the client or properly access the folder in which your game client is located.
Is the folder that contains the game “Read Only”?
The client needs to add files to the folder when it patches in order for it to run properly. If the “Read Only” box is checked when you access the properties of the folder, uncheck it and try again.
Is the Gw2.dat file “Read Only”?
Once the executable file accesses our servers, it will begin to download a Gw2.dat file that contains the game’s content. If your computer sets this as a “Read Only” file, be sure to clear the flag in the Properties menu.

Elõbb ranger, aztán kipróbálom a guardiant is.
Warrior!

darth devil
thief, engineer

War, war never changes.

MeoH
ranger

fuck mmo's..i.,

- wow ... én úgy szinteztem, hogy kezdõ terület után volt még egy közeli terület ahova elmentem, utána mindegyik fajjal ugyanott fejlõdtem (~20-as szinttõl kezdve)

- nem akarlak meggyõzni sem téged sem mást, de itt a szemlélet az ami szerintem jelentõsen eltér (gw2 vs többi MMO) és valahogy ez nem akar átmenni
-- a szintezés egy szép dolog, de havi díjas játéknál még szebb, ha minél tovább tart (addig is tuti elõfizet a játékos). Itt ez 'mindegy', tehát nem az idõhúzás az elsõdleges cél hanem a szórakoztatás
-- nem tudom honnan vették az ötleteket (fórum, másik játék, saját kútfõ, stb.) de nem is érdekel. Ami eddig videókból lejött az nekem tetszik, és más játék kipróbálására is költöttem annyit mint erre

- innentõl kezdve lehet fan-boynak hívni (nem tartom magam annak) de akkor csak annyit kérek, hogy az összehasonlítás kedvéért konkrét példa kellene mi az ami jobb (vagy jobbnak tûnik) másik játékban. Szintezés, pvp, wvw, grafika, gépigény, zene, stb.? Lehet, simán átcsábulok ha elég meggyõzõ a példa 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Running
ele

Thief

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

- necro

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Rubint
Necro

Running
Szólhattál volna, hogy kell ts szerver. tRs (geróék), meg mi Hordások is egy TS-en vagyunk, itt: http://www.tsviewer.com/index.php?page=ts_viewer&ID=956412
Tulajdonképpen a miénk, 512-es, reg sem kell, szobákat meg ami kell meg tudjuk oldani...
Ha érdekel írj...

Különc
Charr warrior

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Itt az aktiv csetelök közt ki milyen classot választana(csak h legyen téma mert alig van hsz😄DD)?😊 Minden körités nélkül csak egy class nevet kérnék, én kezdem a sort😄 : mesmer
Zomil
mindennap tanul az ember én sem tudtam, h kis szintü területeken is a szintethez megfelelö loot-ot kapsz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rubint
Akkor meg pláne. 😄 Ezt nem is tudtam, kb. arra tippeltem volna, hogy vanity cuccokat kap, amit esetleg kusztomizálhat magas szintû modokkal. (mint pl. SWTOR-ban az orange armor)

Fpocok
Azt olvastam, hogy skilleket is visszavesz, ha összemész. Ezt olvastam itt, de lehet tévedek.

Gero: Nem szoktam trollkodni. Itt nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
És lootot is szintjéhez mérten kap ezt is fontos megjegyezni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rubint
Igen, de nem veszti el a skilljeit, és xp-t is gyûjt, tehát fejlõdik a valós szintjén.

TDC Geronimo

Minden nap elhangzik ez kb. Nem tudom megállapítani rólad sose hogy mikor trollkodsz és mikor gondolod halálosan komolyan 😄

TDC Geronimo

Fpocok
"De hány terület van ami a max. szintet elérve is kihívást jelent és bármikor elmehetsz oda játszani? Mert GW-ben az összes."
Ez alatt azt érted, hogy visszaszintezõdik az ember az adott szintre?

Rubint
Nem tudom, hogy hány terület van a WoW-ban, sosem játszottam vele. De hány terület van ami a max. szintet elérve is kihívást jelent és bármikor elmehetsz oda játszani? Mert GW-ben az összes.

Fpocok
Ráadásul csak a horda oldal van feltüntetve. Kétszer ennyi van... 8 faj, 6 kezdõterület... sokkal jobb az, ha több választása lehetõség van, GWnél a végén meg csak egy van. Persze történetmesélés szempontjából ez így "kényelmesebb".

TDC Geronimo
Jó ezt tudjuk. Csak tudnám mit erõlködsz még mindig 😄

Terawatt
Nem figyeltem, hogy alatta is van írás, jól összeszedte a szerzõje.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
Ezt le is írja

Fpocok
Érdekes. Bár nem gyõzött meg.

Terawatt
Szép és jó, de a gw2-ben ugyanúgy vissza mehetsz felfedezni a sokkal kisebb területeket anélkül, hogy halálra unnád magad.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
Hm erre most találtam rá. Érdekesen hangzik ez is. Ez a játék tele van még meglepetésekkel 😄

"Anyway, what I’ve noticed (as many others have) is that, assuming there aren’t any zones missed out, there are much fewer zones to level in at higher levels than at lower levels – Guild Wars 2 seems like it’ll have a starting zone for each race, but the choice in zones gradually decreases until level 70, where you only have 2 choices of zones, with only one zone dedicated to level 80.

Here’s a diagram showing the GW2 zones on the left and the zones with content for a vanilla Horde WoW player on the right. WoW made the best comparison since other MMOs either didn’t have clear zones, had too many or had too few. The difference is pretty clear, and it seems like GW2 will be fairly unique among MMOs for this – Rift, Aion and TOR (and many more) put the player on a fairly linear path, and a few even branch outwards."

The first implication is, of course, the impact of content scaling. At level 80, you won’t be restricted to the one zone in south-west Orr, you’ll actually have the whole of Tyria to play in. Many were concerned that content scaling would lead low-level zones to become overpopulated, and this arrangement of zones addresses that.

The second is the effect this will have on the story and the experience. In Guild Wars 2 you’re not on an even treadmill working towards max level, you’re going on a journey with an end point. This ties in with the personal story: although your storyline will start in one of five places, every story is likely to end at the same goal, that goal being Zhaitan and Orr. That should – hopefully – ripple back to level 1 and make the whole experience feel different. Obviously many other aspects of the game (DEs in particular) help remove the grind, but I think this will also contribute significantly.

darth devil
Letöltve már levan. Csak furcsa h nem kaptam még mailt. Reg már akkor megvolt amikor megjött a cucc.

War, war never changes.

TDC Geronimo
Be volt már jó párszor linkelve ide a patcher exeje. Amúgy meg ezt most írták twitteren : "If you have not received your BWE email yet, make sure you have registered your pre-purchase serial code at http://ow.ly/aw8im ~RB2"

darth devil
Hát én még mindig semmi emailt nem kaptam, h töltsem le a béta klienst...

War, war never changes.

de, nekem is megállt, bezártam újraindítottam és jó lett.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

TDC Geronimo
lépj ki és indítsd újra

MrStokes
Masnal nem allt meg a kliens letoltes 99 %-on? Azt irja meg 3 file lenne vissza, de nem mozdul.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"