Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
What is still missing?

Apparently, Guild Wars 2 is not finished yet. So I made up a list of features that I would be very happy to see it make it in the game, eventually. The developers did ensure me that some of these will indeed, in the released build. Now then, what is still missing from Guild Wars 2?
- The game is not optimized yet. The core of the graphics engine has been designed to run on Nvidia VGAs, while the ATI optimization is yet to be done some time before the game is released. If the game does not run on the FPS you’re expecting it to, based on your computer’s specifications, during the coming BWE do not get mad. The developers have not cheated you. Give them the time they need to get perfect before release.
- There is no in-game clock. When you play MMO games, typically time flies. Moreover, some Dynamic Events only occur during the daytime or nighttime (in game-time terms). As a consequence, being able to tell the time is very important and should be displayed in some place of the UI - both the real time and the game time.
- I would like to see an option to Party Travel make it in the game. Perhaps I'm spoiled by similar features in the original Guild Wars, but on the other hand I find it quite handy if not necessary, in certain occasions.
- Finally, the area that clearly needs more work is the game's camera. The maximum zoom out distance is very small. This problem is mostly evident during battles, where you are forced to look on your character's back. You do not have a wide and general view of what is happening around you. I count as an additional con to this the absence of first person view.

We come to the point then when we have to answer to this question: is Guild Wars 2 the best MMORPG? What is an undeniable fact is that the reign of certain other top titles of this category is nearing its end. Guild Wars 2 is coming to introduce several new breakthroughs that will undoubtedly affect other videogame developers. Its dynamic world combined to its vivid gameplay, the magnificent graphics and the enchanting music will keep us company for many years to come. Yes, Guild Wars 2 is the best MMORPG at present and, yes, it is present to confirm everyone's expectations.

Ki is írta, hogy ez ATI játék lesz? :p

Link a previewhez

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
Jóvanna :F Thanks!
TDC Geronimo
Hát ha az acc oldalon akarod a download client résznél akkor...mindkettõ 😄

Innen lehet szedni, de le is írják jó pár helyen :p

s0n1c
Emberek, próbálnám elkezdeni tölteni a klienst, de azt írja, hogy not available. Wtf? Hülye vagyok vagy elkerülte valami a figyelmem?
Hol van a játékban 1v1?
Van néhány trait és skill van ami még hatással van a life forcera:
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Life_Force
Van ami critical hitnél life forceot ad, van spectral armor aminél ha megütnek szintén kapsz és van ami csökkenti a fogyás intenzitását.

TDC Geronimo
Holnap kíváncsi leszek erre az overflow szerveres 0 queueus megoldásra. Biztos elõjön majd ekkora tömegnél.

Rubint
És szerintem egyértelmû az attól függ, hogy mennyi hp-d lesz, hogy mennyire van feltöltve a bar. Egyezõ százalék. Semmi hülyeséget és bizonytalant nem mondtam.

Rubint
Tehát kitaláltam, hogy mitõl függ. 😊

1v1ben 0-ról kezdve használhatatlan.

Minden attól függ... Ilyen erõvel bármi és akármi lehet. Adott a képesség, alapba az ember úgy gondolkodik hogy tud élni vele (fõ az optimizmus).
Amúgy:
"Necromancers gain life force when enemies and allies die near them, and can use that life force to go into the Death Shroud. This drains life force slowly but gives access to an alternate set of skills which can be used to heal or buff allies. The necromancer really shines when absorbing damage and providing support to allies."
from http://wiki.guildwars2.com
Bocs de erre a hsz-edre kicsit igaz az aláírásod 😊

Rubint
Attól függ mennyi hp-ja lesz, hogy mennyire töltõdik fel a class special ability. Ha 0-n van nem is tudod használni. Azt még nem vágom hogyan töltõdik, de harc alatt araszolgat felfelé, az is lehet, hogy ha hullanak körülötted, akkor azok táplálják.

1.) Classok teren itt nem melee/rangedben gondolkodj.
2.) Mesmer nem csak a klonokrol szol, ne feledkezzunk meg a buffok/debuffok pakolasarol/manipulaciojarol, aoe lathatatlansagokrol, portalrol,stb.

Üdv Hölgyek/Urak,

Nagy kérdés lenne, van itt köztünk pre-order es aki mikor beregezte a kódját azt írta ki hogy thanks for pre purchasing és kapott is invet a holnapi beta weekend re?

Kösz elöre is.

BDO: Jordine

Ezt próbáltam én is elmagyarázni. Nincs semmi ördöngõs amúgy a mesmerben, klónokkal, klónok nélkül is tud dmg-et csinálni, a klónok csak amolyan plusz dmg források, amiknek védelmi funkciójuk is van. Nem agysebészet egyik kaszt sem, ezért kezdtem a legelején azzal, hogy a legfontosabb úgy általánosan annak a megszokása, hogy mikor használd a self-healt, a gurulást, meg a fegyverváltogatásokat.
Nem fogod magad kevésbé jól érezni és könnyebben/nehezebben felfedezni a játékot akkor sem ha mesmerrel indítasz, meg akkor sem ha elementalisttal.

<#worship>

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Igen, necroról elmondták az a legjobb túlélõ pont azok miatt amit le is írtál. Talán itt volt egy leírás melyik a te kasztod címmel?

Nem csak klónokat tud a Mesmer, épp ez a baj van egy elgondolásod mikor még fogalmad sem lehet a játékról (nekem se). Puding próbája az evés, én azzal kezdem ami legjobban tetszik, ezt ajánlom neked is, de tégy amit jónak látsz (csak légyél nyitottabb, egy képesség alapján ne ítélj meg egy kasztot).

Ranged dmg dealer, de felteszem, klónok nélkül nem tud túl sok dmg-t kitolni (ahogy néztem, klónokkal sem, neki az ellenfél összezavarásában van az ereje). Tehát ahhoz, hogy JÓL tudjam használni majd PvP-ben, jobban kell ismernem a játékot. És ez nem önérzet, hanem ismerem magamat, hogy hogyan szoktam elkezdeni játékokat. SWTOR-ban is elõnek nagyon nem jött be a Marauder, amikor azt próbáltam, aztán mikor 2 hónap múlva megint kipróbáltam, akkor meg már eléggé brutálisan tudtam vele aprítani.
Ugyanúgy érdekel a többi kaszt is, nem hinném, hogy kevésbé fogom magam jól érezni, ha egy elementalisttel vagy necroval kezdek.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Nekro pedig rettenetesen easy-mode a "két élete" meg a sok life steal miatt. A death shroud alakkal van egy második full hp csíkja, effektíve kétszer kell megölni.

MrStokes
Nekem a nekroval kapcsolatban van ez a fajta megerzesem/gyanum. Pedig azzal akartam kezdeni, de most hezitalok.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Senki nem akar megtéríteni, teljesen irreleváns hogy mivel játszol. Csak találgatsz és rosszul képzeled, mi meg teszteltük és ez alapján próbáljuk más megvilágításba tenni a dolgot. Nemhogy a nagy önérzet helyett inkább értékelnéd a segítõ szándékot...

Ez a "klónozó" dolog pont ilyen, ha úgy tetszik a mesmer egy szimpla ranged dmg dealer, ami bizonyos dmg-elõ képeségekkel pluszban klónokat idéz, amik irányíthatatlanok, besegítenek a sebzésben és megtéveszthetik az ellenfelet. Nem mellesleg szerintem az elementalist sokkal szokatlanabb a máshol megszokottaknál, pont azért, mert fegyver kérdése, hogy milyen szerepet tölt be.

TDC Geronimo

Azért a mesmernek a fõ lényege az, hogy sokszorozza magát a harcmezõn. Közelharci karakterrel játszottam már MMO-ban, singe target és AOE rangedel is, healerrel is. Klónozóval még nem. Ahogy többen is mondták, a mesmer elsõre szokatlannak tûnik minden máshoz képest.
Egyébként meg nem vártam el helyeslést vagy rosszallást amiatt, hogy elsõnek nem a mesmert próbálom ki, csak leírtam, hogy ez van, és mi az oka. Felesleges megpróbálni "megtéríteni".

BEAST
Szerintem nem az. <#miaz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
kicsit buzis <#hehe>

BEAST
Szerintem a legjobbak. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

- mesmerhez elõbb jó lenne ismerni az összes többit (ha jól értettem). Mesmer tervben van de nem érzem magam annyira ... szóval kevés vagyok hozzá, hogy elsõ karakternek beválasszam 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TDC Geronimo
Guardian ólldevéj!

s0n1c
Bejönnek a pillangók mi? <#idiota>

Btw, nekem mesmer, ele, warrior
Már van, én kifejezetten bírom Fredet, csak túlságosan belebonyolódott egy amúgy becsülendõ hálátlan védelmezõi szerepbe. 😉

Semmivel nem bonyolultabb, csak egyedi és új, az ilyenektõl meg alapvetõen tartani szoktak.
A videók alapján meg azért tûnik nehezebbnek, amit én is írtam lentebb, picit féloldalas még, mivel lényeges class skillje a klónok felrobbantása. Nade én úgy éreztem, hogy pont ezek a klónok adják a papír class védelmét, így ha eldurrantod õket, akkor az ellenfél rövid idõn belül eldurrant téged is. 😊
Szerintem semmi olyan nincs amúgy, amit egy kis balanszolgatással ne lehetne rövid távon javítani.

Running
ebbõl még szerelem lesz gyerekek...<#hehe>

Nem, a kérdés még mindig az, hogy törött és mocskos-e az a pohár vagy tiszta. Ha az utóbbi, úgy a félig töltöttet is megissza az ember.

darth devil
Nem értem, h miért van ennyire megijedve mindenki a mesmertõl. Semmivel sem bonyolultabb, mint egy thief, vagy engi, akár ele. Az elejétõl fogva játszani kell vele, és úgy megismerni.

War, war never changes.

PiszkosFred
A kerdes mindig az, hogy latod a poharat, felig teli van e, vagy felig ures e.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Végülis mindent meg lehet ideologizálni, legfeljebb nem fog stimmelni. A nézetek meg jönnek-mennek, látjuk ezt nap mint nap a magyar közéletben is... 😄

Zomil
Végleges játékban 100% mesmer leszek, de addig ki akarom probálni a többi kasztot is, most 7végén a guardianra fogok ráfeküdni. Mesmert majd az éles játékra tartogatom, h minden dolog meglepetés legyen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Nekem nagyon tetszett, de amikor már saját belátásom szerint is rosszul játszok valamivel..akkor talán nem biztos,hogy az a legjobb döntés elsõnek XD Egyébként tényleg nagyon fun.
PiszkosFred
Jo, belattam, nem akarok (nem merek) mesmerrel kezdeni, maradok a szokasos rangernel, mint elso karakter (esetleg thief).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nyilván igen, de attól hogy ismered az összes többi kasztot a mesmert nem fogod még sõt játszani még kevésbé tudsz majd.
Saját GW-s példámból én sok karaktert pvp-bõl ismertem meg jobban, pl ele vagy még necrot is az elején. Azzal is tanulsz ha látod mit csinál és megtapasztalod. Pve-bõl meg nem lehet pvp-re készülni, ha ez számít akkor non-stop pvp mehet több kaszttal is ami érdekel, másik karaktereket pedig ellenük szembeni harcból ismered majd meg.
Én csak azt mondom azzal játssz ami érdekel. GW2-ben nem is kell olyan szintû ismeret a mesmerhez mint GW-ben, mivel leginkább illúziót meg hasonlókat tud, GW-ben keményen tudni kellett melyik skill mire jó mivel közvetlenül adott karakterre volt hatással és volt ami mondjuk jó volt caster ellen még melee ellen már hatástalan.

Running
Ha hétvégén lesz kis idõm bétázni, lehet ki is próbálom aggya e!

Unknow
Ja, valahogy nekem is az jött le,hogy ez a mesmer kicsit nehéz. Hm, nem is nehéz , inkább csak szokatlan. Ilyen classt még nem nagyon lehetett látni sehol, fõleg ilyen kivitelezésben. Igazából tényleg olyan cucc amit még meg kell emésztenie az mmo játékosoknak.
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy megszokd a combat mechanikáját, a gurulást, a fegyverváltogatásokat, a self-healt, stb. tehát a különbséget az eddig megszokottakhoz képest. Ez nem lesz könnyebb vagy nehezebb attól, ha egy olyan kaszttal csinálod, ami vmire homályosan emlékeztet vagy ha egy olyannal, ami egyedi.
Pl. amit Bíszt írt, elementalist tõrökkel kb. közelharci caster, bottal meg aoe, de ugyanez kihozható a mesmerbõl is.

Nekem is tetszik a mesmer, de nem hiszem, hogy azzal kezdek rögtön, valahogy olyan érzésem van mintha az hard mode lenne a játékban videók alapján, pl. amit minap is belinkelt valaki, ott is esett-kelt a mesmer pve-ben is.
BEAST
Max ha bottal tolod akkor lesz olyan az elementalist, mint egy BW. Tõrrel meg hasonlókkal sokkal több van a kasztban, mint bármiféle más casterben azelõtt. Persze ettõl függetlenül az emberek nagyrésze még mindig csak a nagyokat sebzõ aoe spelleken görgeti a fejét. -.-

Én biztos, hogy mesmerrel fogok kezdeni. Bár a GW1-ben még nem tetszett, ezekkel a klónokkal, a többféle fegyverrel/stílussal nagyon tetszik. Arról nem is beszélve, hogy a mesmer spell effectjei talán a legszebbek a játékban. 😊

1: amennyiben pvp-zel egy MMO-ban, nagyon hasznos, ha ismersz minden kasztot, mert tudod, mikor mit csinálnak, mire számíthatsz tõlük.
2: az elementalist pl hasonlít a BW-hez, amivel régen a WAR-ban játszottam (sok AOE varázslat, glasscannon, stb), ellenben a Mesmer nem hasonlít semmihez, amivel eddig MMO-ban játszottam. Így a GW2 rendszerét könnyebb lesz megismerni mondjuk egy elementalisttel, utána pedig a mesmert akkor fogom tolni, ha már vágom a GW2 alapjait.
Így érthetõbb?

Mesmer nálam egy lehelletnyivel van csak lemaradva a thief mögött, de szinte fej-fej mellett mennek.
Nagyon jó prof, de kicsit beárnyékolta az, hogy mikor próbáltam olyan érzésem volt, hogy a class speckói (F1-F2-kön lévõ klónrobbantások) kicsit átdolgozásra szorulnak, mert így egyelõre nem tûnnek túl célszerûnek. Na meg a fõ confusion condition is olyan minta nem is lenne, így meg "csak" egy trükkös ranged dmg dealernek tûnik a kaszt.

Szerintem nem, mindig az adott kasztot magát kell kiismerni, ha játszol a Guardiannal attól még semmivel sem leszel közelebb ahhoz hogy megismerd a Mesmert. Szóval szerintem azzal ismerkedj ami érdekel.

Elsõbe se szerettem, nem azért mert nem lenne jó, hanem nekem nem fekszik inkább a stílusa.
Necro a casterek közül ami bejön.

Nekem nagyon tetszik, de úgy gondolom, ahhoz, hogy kihasználhassam, jobban meg kell elõbb ismernem a többit elõször, meg hozzászokni a GW2 világához.
Ezért gondolkozom azon, hogy mesmerem legyen majd a mainem, de biztos nem azzal indítok majd az elsõ bétában, hanem valami olyan classal, ami a többi MMO-ból már jobban ismerõs számomra, így megkönnyítve az átállást a GW2 rendszerére.

Na eddig egyedül akarok mesmert?😊 Nem tetszik nektek az a class, vagy egyszerüen olyan "idegen" nektek? Csak kiváncsiságbol kérdezem