Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#fejvakaras>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fpocok
Megjegyzem: WOWban is UGYANEZEK A SPECIALIZÁLÓDÁSOK VOLTAK, mint a gw1ben. Megjegyzem: Az egy évvel korábban jött ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sáska
ok, megprobalom - thx!

darth devil
Igen.

War, war never changes.

"Your Account is all prepared....not beta event.." ezt kell, hogy kiirja belogolásnál?

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

TDC Geronimo
szedd le a klienst, nemrég linkeltem. Próbálj meg belogolni a beregisztrált/megerõsített accoddal és ott írja, ha az accod jogosult a betara.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darth devil
Én se kaptam. Azt írták Faszbúkon, hogy nyugi ha elõvásároltad és regisztrálták akkor nem kell idegeskedned.

War, war never changes.

Sáska
nagyon sok hozzaszolas volt, sry hogy nem olvasom at oket.
A hivatalos oldalon elovasaroltam a jatekot, kaptam megerositest is, viszont az eheti BWE miatt meg nem kaptam emailt. Kezdjek aggodni?

TDC Geronimo
Hát mivel itt nincsenek frakciók ezért ilyenektõl nem kell tartani, hogy lezergelnek majd állandóan, mert tele van orosszal a másik oldal. WvWben is max 2 hétig kell elviselni az esetleges túlerõt, mert ugye utána más szerverekkel kerülsz össze. Meg a 3 oldal miatt ott szövetkezni is lehet a nagyobb ellen.

MeoH
Igy van. RuZerg minden mmoban meg van. HA ellened vannak szopo, ha veled akkor jo. Es nem kell felteni mas nemzetek sem. Es most Vicodine is jol beszel, uff 😛

fuck mmo's..i.,

darth devil
Az oroszok nagyrésze csak zergelni tud, elenyészõ az a része aki tud is pvpzni. Minõség>mennyiség.

War, war never changes.

Nem kell sehogy sem helyezkedni, eleve a magyarok elég keménymagnak szémitanak pvpben, ergo nem kell támaszkodni másik nemzetre h jaj az oroszok jobbak több orosz kell a szerverre stb...A másik, h amugy sem kell az easy mode😄 Az enemy legyen minél erösebb, attol lesz nagyobb a kihivás, de ez akkor sem ennyire egyértelmü h igy nemzetekre szétlehetne bontani az "eröt"😊
TDC Geronimo

lehet,hogy ismersz "párat" ,de az oroszok nagyon profik...és nem mellesleg itt épp az lesz a lényeg,hogy online legyenek minél többet,hogy túrják fel magukat a toppra

TDC Geronimo

MeoH
En ismerek franciakat, akik igen is jok voltal pvpben. Az orosok sem mind jok. Csak rengetegen vannak es 24/7ben onlinek 😊

fuck mmo's..i.,

MrStokes
Erdekesnek hangzik. Lehet megis nekro lesz az elso 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hali! Nemtudom beszéltetek-e már róla,de a játék nagy hangsúlyt fektet ugye a szerverek közti PVP-re....namármost az oroszok kb. a legjobb PVP-sek fõleg csapatban! lásd WOW rated bg csapatok.....
nem úgy kéne szervert választani az élesben,hogy lehetõség szerint erõs nációkkal legyenek a magyarok egy szerveren???

most ahogy olvastam sok francia lesz ezen a Fort Ranik-on....tudtommal a franciákat pvp stinten nemnagyon jegyzik sehol sem😛 nem lenne élvezet a szerverek sereghajtója cimet rakosgatni a polcon az éles játékban😊

TDC Geronimo

Zomil
Van ilyen böven, a GW1 is teli volt rengeteg és tényleg RENGETEG ilyen kis szösszenettel.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Konkrétan azért regeltem ide mert az ismeretlen foglalt volt, de az "Unknown" mint olyan kiírható volt logóba. Viszont ha valaki válaszolt a hozzászólásomra, akkor ne azt lássa,hogy "Válasz Krisz1120asd" leírására, mert össze lehetett vele keveredni. Egyszerûen azért mert akkor lehetett ide úgyis írni ,hogy nem kellett regisztrálni, így boldog - boldogtalan rengeteg féle néven írt.

Egyébként ha gondolod vitatkozhatunk a nickekrõl és beszélgethetünk arról ,hogy mennyire tartod magad ha nem vagy képes az itteni nevedet nagybetûvel írni és stb, de mindketten tudjuk, hogy hülyeség lenne emiatt kötekedni.

Na mindegy, folytassátok ha gondoljátok, nem rólam állít ki bizonyítványt a dolog 😛
BEAST
Az bizony. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Emlékszem, hogy nagyon sokáig, évekig nem kellett regelni az sg-n, akkor is ezt a nevet használtam, aztán hosszú idõ után egyik napról a másikra bevezették a kötelezõ reget... ez volt 2001-ben, jézusom tényleg nagyon régen volt...

Te már idõszámítás elõttrõl visszamaradt halhatatlan matuzsálem vagy Unkow mértékkel mérve.

sztem te félreértesz. közöm sincs a hungaryanhoz. Sárkány Lovagrend tag vagyok! (flame on 😄)
nem tudom, hogy szavaknak van-e nem normális verziója. ez olyan mintha olyat regelnél, hogy ismeretle mer az ismeretlen már foglalt volt.

Unknow
Igen, te konkrétan azt a nicket vitted el amit alapból regisztrálni akartam ide XD Legalább tudom,hogy ki a francnál volt 😛 Így utólag is dögölj meg érte. 😊

Dehogy ne csak off legyen:
Kíváncsi vagyok hány ilyen easter egg van elrejtve a játékba. Valaki megpróbálhatná õket összeszedni.
Én nem az angolos témára reagáltam, hanem az arcoskodásodra.

Akkor én meg baromi öreg vagyok? 😄

Ez mekkora kis kikacsintás, másoknak biztos nem új, én most láttam csak.
Ranger short bow skill, crippling shot leírás: "Shatter your foe's dreams of becoming an adventurer with a single arrow to the knee." 😄

Unknow
...már megint okoskodsz, de megint nem kéne. Itt most arról van szó,hogy ha én mikor idejöttem és nem bírtam a nickemet leregisztrálni, akkor valszeg nem igazán volt még esély se rá.

Egyébként vicces, ennyire kiakadtatok az angolos témán? Lehet nyelvet kéne tanulni ahelyett, hogy itt flameltek 😛
Unknow
Az,hogy egy nick le van foglalva és emiatt nem tudom beregelni a "normális" verziót nem ugyan az mint ,hogy tudatlan paraszt vagyok mint az aki hungaryannak ír valamit. Bocs, ha a lelkedbe tiportam azzal,hogy szerintem gáz ha ezt nagyközönség elé tárjátok és ezzel égetitek a magyarokat. Mert oké..felõlem sok mindent el lehet írni egy guild névben angolul és le lehet szarni...de azért kivágni az ország nevét helytelenül és még büszkének is lenni rá...

Egyébként nem értem ,hogy hogyan jutott eszedbe egy több mint 10!!! éves regbe belekötni XD Azért le a kalappal elõtted meg a Hungaryanosok elõtt, már most sok mindent elárul rólatok egy - két dolog.

/flame off
1 év 5 hónappal regeltél kb riviera elõtt, ilyen távlatból (10 év) oly mindegy, nem vagy "nagyobb öreg" nála.

nem akarok én trollkodni csak feltûnt, hogy az unknow osztja a hungaryant 😄 azt meg kb lefosom ki mikor regisztrált ide meg oda de ez akkor is vicces 😄

Kata
OK, köszi

[/cserf][/fülünyúl]

Unknow
Azért ne vigyétek el mindet XD Nálunk pár ember csak holnap tudja beszerezni a példányát innen, nekik is maradjon 😛
Zomil
a variance blogon, ami kvázi egy központi oldal a magyaroknak, a fort ranik lett megjelölve igy a többség gondolom oda megy.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Olvasd el a postomat, nézd meg hány éves a regisztrációm. Amikor én ide regisztráltam az Unknown takelve volt. (Valszeg még most is.) Pedig kicsit elõbb érkeztem a fórumra mint te 😛

Továbbá ha megnézed, sokan akiknek nem sikerült a megfelelõ nicket letakelni, azok a "logóban" kiírták amit szerettek volna. Csupán itt az alapreg jelenik meg. De kérlek..próbálj még hüyeségekkel trollkodni. 😄

/off vége
Kata
Az hogy magyarok béta szervere a fort ranik, ez amolyan eldöntött dolog, vagy csak javaslat szintû, hogy ott gyülekezzenek a magyarok?

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
igen, buta vagyok nem olvastam el rendesen 😄

akkor nemtom hova ez a nyelvtannáciskodás angolul de lelked rajta 😄

Unknow
Dede...csak olvasd el a postot. A kódot írd be, és akkor 10 eurót leszámol a cuccból. Nekem még most is mûködik.
Unknow
Semmit, az Unknown jelent "Ismeretlen;Nem ismert"-et angolul. Ez amikor én regisztráltam takelve volt, szóval maradt ez 😊 Azóta nem tudom felszabadult -e a név, de szerintem az mostmár a legöregebb nickek egyike.
Az nem, maximum az unknown<#vigyor2>
Zomil
18:20kor már nem volt akcios 😞

Amúgy az Unknow jelent valamit angolul?

Unknow
10 euróval olcsóbban hozzá lehet jutni GW2-höz. Reddit topic

Nálunk most itt veszik páran amíg van az akció. Gondoltam szólok, hátha valakinél megadja a végsõ löketet a leárazás.
TDC Geronimo
<#idiota>

BEAST
Azt ki ne hagyd, hogy holnap 8-tól TS-en te is ezt fogod kiabálni. 😄

TDC Geronimo
Holnap este 8tól lehet 1 órán át nyomatni majd <#idiota>

Én, GTX580-on (vagy 680?) 10 fps nem éppen tökéletes optimalizációra utal, de ha ez már optimalizált akkor lehet ne is optimalizálják AMD-re 😊