Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No emberek örülhettek, SG GW2 fórum kedvenc házi trollja (én lennék), nem a Fort Ranikon fog bétára bejelentkezni 😊.
Biztos kipróbálom majd a wvw-t hátha örömet okozhatok majd nektek feltûnésemmel az ellenség soraiban 😊

drop
értem köszi a gyors választ

Unable to complete operation -> nekem már ezt irja.

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

TDC Geronimo
meg van halva oldal login is, biztos az a baj.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

drop
na elinditotam a klienset és már nem azt irja hogy várjak bétáig hanem conecting és hiba ez mi ?

Győri Devi
Nincs hivatalos megjelenési dátum csak találgatások.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Sziasztok. Azt megtudnátok mondani ,hogy mi aza 200 valahány napos vissza számolás ,hogyha valaki meg azt mondja ,hogy nyáron megjelenik?
Váó, ez jó hír! 😊
Igen azt mondták hogy a pre purchase a garantált beta weekend de most vettünk még 2db pre order t 1499FT/db és beengedi azokat is 😊

BDO: Jordine

Unknow
Btw, akinek bétára nincs guildje vagy van olyan team aminek akiknek nincs TS-e: ts.reddawn.hu -> Reddawn Guilds / Legion -> Guild Wars 2 guild szoba pass: GW2

Mindenkit szeretettel várunk, csak az alapvetõ humán normákat tartsuk be 😛
Nem kell aggódni, az én tmp fájlom is 0 bytes
az nem müküdik nálam az én .tmp fájlom 0 bájtos...

valószinüleg az egész probléma forrása ez: "the launcher could not automatically replace the exe file with the newly downloaded one"

tehát akinél fagy annak minden új patch után fagyni fog😛 azért kell egy inditó exe a -nopatchui val
amig nem hozzák teljesen helyre

Kata
akkor mégsem tudtam jól 😊
Olyan sem lesz, mint az elsõ hétvégén, hogy olyanokat is beengedett, akik nem kaptak meghívót?

[/cserf][/fülünyúl]

Unknow
Az Pre-purchase amivel garantált a bejutás. A Pre-ordereseknél sajna nem.
Kata
én úgy tudom, hogy minden preorderes mehet a mostani hétvégére, de majd a többiek kijavítanak, ha nem jól tudom

[/cserf][/fülünyúl]

köszönöm!

nincs mit

Van itt köztünk valaki aki bejutott pre-order el is a mostani hétvégére?

fejnelkuli
Köszönöm!

http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2.exe

fejnelkuli
Honnét lehet letölteni a beta client-et?Mert az accounton nem elérhetõ a letöltés.

Unknow
Ha esetleg megint lenne ezzel problémád, talán ez lehet a megoldás.
nem láttam error-t.....a rendszer vinyón/amin csak a rendzser van/még 30GB hely van,de a játék egy üres 500gigás partición van😛

remélem még "bütykölik"😊

mondjuk most elindul úgyhogy akár maradhat igy is tõlem...,de tényleg zavaró lehet a mezei felhasználóknak

Kata
készülj szívem, este party!

ja meg GW is 😉

[/cserf][/fülünyúl]

- ha a géped elõtt ülnék többre jutnánk, így csak tippjeim lehetnek
-- ha a -diag jól lefutott és nincs a listában sehol 'error' vagy 'not found' akkor máshol lehet a hiba
-- van-e elég hely a lemezen? Akár a 'C' meghajtón (az ideiglenes állományok leggyakrabban oda kerülnek elsõre) akár ahova a játékot raktad. Mivel 25Gb volt az igényelt hely, egy 10Gb szabad helynek illene lennie a meghajtón

- a béta szerintem attól is béta, hogy ilyen 'bütykölések' beleférjenek

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Próbáld meg kikapcsolni a felhasználói fiokok felügyeletét. hátha megoldodik a probléma( és nem kell ilyen -nopatchui-kal kisérletezgetni.). 1 próbát megér. ha ki van kapcsolva alapból, akkor passz 😊

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

néztem,de nekem az kinai😊

tegnap ugye a fullos adminjog engedélyezés megoldotta a fagyást...ma láttam,hogy TDCgeronimo javasolta a patchelés miatt,hogy inditsuk el....az lement és akkor kezdett el megint fagyni....

az a -nopatchui megoldotta a fagyást,de ezzel kezdhetnének valamit,mert elég sok embernek okoz gondot.Hivataols fórumon is láttam meg a magyar oldalon is,hogy sok embernek fagy....
Jómagam is nagyon alap felhasználó vagyok már ezek a "bütykölések" is a képességeim határait súrolták.....mit mondjon akkor egy még mezeibb felhasználó?
erre odafigyelhetnének,hogy egy egyszerü játék inditás/patch frissités ne okozzon ekkora galibát!

- "gw2.exe -diag" jegyzettömbbe készít egy szöveges állományt, hátha attól okosabb leszel mi a baja

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sziasztok megint probléma és probléma😊

az új patcheknek "hála" megint kifagy az exe inditás után hiába vagyok még a szomszéd háztömb összes számitógépének a rendzsergazdája😄

akinek szintén szarakszik azt javaslom csináljon egy patch leszedõ exe-t valamint egy játék inditó exe-t! "H:\Jatekok\GW2\Gw2.exe -nopatchui" igy elindul és nem fagy ki ha már jó a verziótok!

frango
Gamepad támogatást kap a játék?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Igen, nálunk kapható. De USA-ban is csak viszonteladótól szóval csak digitális nem kapható jelenleg.

TDC Geronimo
patcheljétek csak klienst, tegnap óta 5* patchelt már oO

TDC Geronimo
Elvileg csak amerikába lett sold out, de lehet hétvégére már megint kapható lesz.

Kíváncsi lennék, ez hány db-ot jelenthet?
Ahet

The gods have disconnected you ...

FalseHeLL
Deja Vu?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

MeoH
N1ce!

fuck mmo's..i.,

s0n1c
epic
hasznos link

http://www.gw2tools.com/skills#m

Basszus, de jó ez a videó !
Terawatt
Nice 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo

Lassan menni kéne aludni, hogy hamar holnap legyen :y Na de elõtte még megnézzük a seagal filmet! 😄

TDC Geronimo
Nem az a lényeg, hanem az, hogy a csávó még el is mondja a videóban, hogy azok a WOW SPECEK voltak. Ezek nincsenek benne gw2ben, szó se esik róla. Aullah megint keveri a szezont a fazonnal :p

TDC Geronimo
ideje :p

Mephike
Halál minden játékfejlesztõt, aki fireballt használ, mert Gandalf használta elõször!
Te kis troll 😊

Fpocok
na jó, megyek alduni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

k.
TDC Geronimo
? 😄D Najó te. Hallgatod is amit nézel? Vagy odafigyelsz egyáltalán?

Fpocok
Hát az axe krit, mace stun, kard extra hit... ugyanezek voltak a warrior talentek. Micsoda véletlen egybeesés.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
<#fejvakaras>