Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos kipróbálom majd a wvw-t hátha örömet okozhatok majd nektek feltûnésemmel az ellenség soraiban 😊
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
やられたらやり返す。倍返しだ!
BDO: Jordine
Mindenkit szeretettel várunk, csak az alapvetõ humán normákat tartsuk be 😛
valószinüleg az egész probléma forrása ez: "the launcher could not automatically replace the exe file with the newly downloaded one"
tehát akinél fagy annak minden új patch után fagyni fog😛 azért kell egy inditó exe a -nopatchui val
amig nem hozzák teljesen helyre
Olyan sem lesz, mint az elsõ hétvégén, hogy olyanokat is beengedett, akik nem kaptak meghívót?
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
remélem még "bütykölik"😊
mondjuk most elindul úgyhogy akár maradhat igy is tõlem...,de tényleg zavaró lehet a mezei felhasználóknak
-- ha a -diag jól lefutott és nincs a listában sehol 'error' vagy 'not found' akkor máshol lehet a hiba
-- van-e elég hely a lemezen? Akár a 'C' meghajtón (az ideiglenes állományok leggyakrabban oda kerülnek elsõre) akár ahova a játékot raktad. Mivel 25Gb volt az igényelt hely, egy 10Gb szabad helynek illene lennie a meghajtón
- a béta szerintem attól is béta, hogy ilyen 'bütykölések' beleférjenek
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
tegnap ugye a fullos adminjog engedélyezés megoldotta a fagyást...ma láttam,hogy TDCgeronimo javasolta a patchelés miatt,hogy inditsuk el....az lement és akkor kezdett el megint fagyni....
az a -nopatchui megoldotta a fagyást,de ezzel kezdhetnének valamit,mert elég sok embernek okoz gondot.Hivataols fórumon is láttam meg a magyar oldalon is,hogy sok embernek fagy....
Jómagam is nagyon alap felhasználó vagyok már ezek a "bütykölések" is a képességeim határait súrolták.....mit mondjon akkor egy még mezeibb felhasználó?
erre odafigyelhetnének,hogy egy egyszerü játék inditás/patch frissités ne okozzon ekkora galibát!
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
az új patcheknek "hála" megint kifagy az exe inditás után hiába vagyok még a szomszéd háztömb összes számitógépének a rendzsergazdája😄
akinek szintén szarakszik azt javaslom csináljon egy patch leszedõ exe-t valamint egy játék inditó exe-t! "H:\Jatekok\GW2\Gw2.exe -nopatchui" igy elindul és nem fagy ki ha már jó a verziótok!
The gods have disconnected you ...
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
http://www.gw2tools.com/skills#m
Lassan menni kéne aludni, hogy hamar holnap legyen :y Na de elõtte még megnézzük a seagal filmet! 😄
Te kis troll 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!