Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Trade outpost-nál vagy mi a neve.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az AH-ban vett cuccot hol/hogy kapom meg?
Sippie
jó, én arra voltam kiváncsi hogy a Guild Wars elsõ része ilyen-e 😄 vagy egyáltalán játszik azzal valaki? Vagy már csak a második rész megy? Gondolkoztam hogy beszerezném a guild wars trilogy-t de nem tudom van-e értelme, milyenek a szerverek, játszák-e még, stb.
Szerintem szerverfüggõ, ilyen laggal még nem találkoztam, csak pár kisebbel.
De legalább képet kapnak a fejlesztõk hogy mire számíthatnak, és hogy még bõvíteniük kell a szerverparkot.
Ha majd a VGA is dolgozni fog a játék alatt, akkor már nem is lesz semmi gond. 😊
Sippie
ez az elsõ rész ami laggos?
TDC Geronimo
Kurva élet nem lehet abbahagyni ezt a gamet :S

Queensdale után pvebe nem akartam már tovább menni, de mégis átmentem másik zónába és vitt magával a tömeg meg a dinamikus questek 😄

Asszem köv betakba hanyagolom már human területet, mert rongyosra játszottam elejét. Inkább megnézem a másik kettõt, illetve az asura/sylvarit, ha netán berakják.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Baszki, annyira lagos a játék, hogy egy trade ablakot 2 percig nyit meg. Így pont a tömegesemények vesztik értelmüket, percekig egy helyben álltam egy várvédésnél, annyira lagzott a cucc<#boxer>
Hogy a fenebe lehet elhagyni egy instance-t?
Charr warriort probaltam ki van egy "Time for a promotion" nevu quest, ami egy arena szeru helyen van, de az utolso bosst nem tudom leverni, mar a felszereles is full tropa, de sehol nem latok olyan lehetoseget, hogy kilepjek vagy feladjam.
Ilyenkor mi van?

TDC Geronimo
H betût, legalsó pvp ikon bal oldalt

TDC Geronimo
Najó hát Lion's Archot ki ne hagyja senki se. Asszem államat a földön meg kell, hogy keressem <#idiota>

Fõvárosokba van kapu, onnan el lehet jutni oda, de talán a Mists-bõl is.

BoneDragon
Rowlend
WvW-t hol lehet elérni?

GET OVER HERE!

- pve meg craftolás majd 'élesben'. 1 necróval csak pve-ben 1 másik necróval meg csak WvW-ben fogok haladni 😊 Legalábbis ez a terv, legfeljebb füstbe megy

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- WvW-n kapni XP-t, 2-es szinten kezdtem el és mielõtt kivágott kaptam skillpontot + slotot, tehát legalább 7-es vagyok most
- pvp-t nem próbáltam

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

fort ranik
Aki nem szeretne 1edül játszani ,társaságot keres irjon ingame : keriim
Unknow
Btw, aki még nem próbálta a craftolást annak hajrá. Szerintem nagyon jól van megoldva.
azon viszon meglepõdtem hogy a "bg"-ért nem jár semmiféle xp jutalom, funnak kurvajó de a szintem nem nõ vele sajnos..

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Mindegyik mmoba elõjöttek ezzel a "poénos" szóviccel, ahol volt keep/fort akármi és ajtót kellett verni.

TDC Geronimo
Most lett meg pont, nem volt bugos. kaptam is mailbe egy kesztyût, focust meg craft itemet 😊

- WvW-n valaki találóan Doors War 2-nek titulálta a játékot (percekig lehet ütni a bejárati ajtót), az ellenség soraiból feltûnt a guild név, ha mond valakinek valamit 😊 Eddig a pénz 2s körül jött össze és a legolcsóbb terv is 4s-be kerül a legdrágább meg 1gold ... nem lesz ez olyan vészes, legfeljebb csatagólemmel nem fogunk gyakran irtani

Nekünk nem jött a boss, bezártuk a portalokat pedig 😞

Én vissza tudtam jönni Kessexbõl.

- nem kell nézni a chat-et, ennyi. WvW-n nincs ekkora gáz, mielõtt levágott a szerver jöttek köpõcsöves békák és mindenkit kinyírtak közülünk (csigákat vártam amúgy 😊
- nekem már most tetszik, akár így jöhet a játék (WvW eddig). Ha sokan vagyunk van lag de bõven játszható, ha el kell menni reagál a karakter
- pve-t majd szépen komótosan, leginkább pvp mellett fogom kipróbálni ... de nem béta alatt

a.carkey
Na hazajöttem a gyerkõkkel, de látom, hogy ugyanúgy nem tudok túllépni a loginon. Nevetséges auto válasz érkezett a supporttól is. Nem tudom, hogy nem lépcsõzetesen engedik-e be a jónépet? Van errõl info? Vagy csak simán bénáznak ...

A medve nem játék.

Unknow
Queensdalenél bugos a map nem? Legalábbis azt hiszem a FAQ-ban azt írták,hogy 1 szív mindig minusz lesz.
TDC Geronimo
acsi, e-peen.

Amúgy ez nagyon tetszik :

"You should already get a letter in your mailbox from the Tyrian Explorer’s Society when you complete a map. This letter contains some items which you should find useful. Keep in mind that we’re still in the process of tuning these rewards.
Ultimately we want 100% world completion to feel very rewarding. Far more rewarding than rushing off to the level cap."

Queensdalebõl már csak 3 szív és 2 point of interest van hátra a 100%os teljesítésbõl. De jó is lesz 100%ra megcsinálni a world mapot 😄

MrStokes
Ezek az ArenaNet logojaval femjelzett, ingame pontok mire lesznek hasznalatosak?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zomil
a vicc az, h magyar szövegelést nem nagyon látok a szerveren 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Me0w
Hehe, ezert kell magyar, orosz es franciamentes szerverre menni. Akkor nyugi van.

Together we'll fly someday...

frango
Franciáktól nem várhatsz mást...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

jó reggelt srácok! ez a szerver választás elég nagy hiba volt....a franciák egyáltalán nem tolerálják,hogy nemzetközi a szerver....0/24 csak francia beszéd van a main channelen.......

s0n1c
most már végképp nem tudom mi legyen, guardian / ele kurvára bejönnek, te rohatt!!!4 <#idiota>
TDC Geronimo
Most voltunk shadow behemot eventnél. Hát atyaég... Ilyen bossok lvl 11en 😄

víz alatti combatot nem tudom próbálta-e mindenki, de nagyon fasza lett az is

Me0w
EN is feltoltottem par kepet, ha valakit erdekel esetleg. 1920x1200.

Kepek

Together we'll fly someday...

MrStokes
Nah, storno, mar meggyogyult 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
olyankor mi van ha nem tudok kijonni story instance-bol? Mar korabban az 1ik varosba sem akart bezonazni, de most mar story-bol sem tudok kijonni vele. :S

s0n1c
jah éjszaka kb. fél órát, beszartam behugyoztam... <#rinya>
Lcd tv-n játszol vagy mekkora a felbontásod?
TDC Geronimo
Nálam megy, igaz én overflow ratyiságon vagyok 😄

2 brutálisan szép kép, nem tõlem van, mert ez bitang nagy felbontású 😄

drop
már megint kezdi ugyaz azt irja mint tegnap istenem már

Nálam is 😊

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

nálunk meghalt a szerver, nálatok?
TDC Geronimo
WvWt toltátok már? Az se semmi 😄

kisfigi
<#eljen>

Destiny. The design is clearly ancient.

s0n1c
rohadtul más dimenzió ez a game a többi mmo-hoz képest, egyszerûen nem lehet egy lapon említeni...
TDC Geronimo
😄

Guardian > all

2h swordel 5ös gombon aoe chain pull, utána 3assal pro aoe 😄

Kurvajó class imádom.

MrStokes
koszi! 😊

s0n1c
najó ez felháborító, mindegyik class annyira jó... <#rinya>
TDC Geronimo
Najó ma azért a játékélmény fényévekkel jobb már. Annyira jó csak úgy menni a nagyvilágba és éppen csinálni ami az utamba akad, felfedezni rejtett ösvényeket, eldugott skill challangeket. Ez a játék kész paradicsom azoknak, akik imádnak felfedezni. Az apró részletekre való odafigyelés meg döbbenetes egyes helyeken. Graf meg... <3

Zomil
amelyikötök nem az overflow szerveren van az kilép a zonábol és megprobálja hátha az overflow szerverre dobja be, vagy forditva 😊

MrStokes: Minden nagy városban, de 1-2 kisebb helyen vannak npc-k. A térképen elég egyértelmü ikon jelzi(pl. armorshmith-nek kis pajzs szerü ikon a térképen, általában egy kupacon vannak nem nehéz megtalálni)