Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Egyikõtök overflowon van valószínûleg. Nálunk is ez volt. Mit lehet tenni? Várni.
MrStokes
Craftolos szakmakat merre lehet tanulni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ketten játszunk ugyanazon a szerveren, de nem látjuk egymást, mit lehet tenni ellene ?

Az új fiókom: DevLupius

TDC Geronimo
Aki beragadt kessex hillbe. Transferoljon át US serverre, logoljon be és TPzzen vissza queensdalebe, utána transferolhat vissza EUra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Győri Devi
én NA szerveren játszok és kész

やられたらやり返す。倍返しだ!

TDC Geronimo
És tényleg... pedig már proságos volt karakterem erre... 😞

TDC Geronimo
na ne szopass :Y

TDC Geronimo
ne is mond, most mentem át véletlen de ki is altaboltam mert tölt percek óta 😄

Ez valszeg nem is fog betölteni, valami bug, fejlesztõk már dolgoznak rajta.
Tehát ez egy "csapda" jelenleg, senki ne menjen oda egyelõre! Másik karaktert kell csinálni addig. :S
Győri Devi
Kessex Hillsbe csak úgy lehet átmenni ha elõbb átrakjuk magunkat NA 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

BoneDragon
Van itt olyan kedves emberke aki 1-2 órára odaadná az accját? Jó lenne kipróbálni, cserébe Diablo 3 accot tudok adni esetleg. 😊

Zomil
az csak az ujságiros bétára volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hmm ez engem is érdekelhet😛 ezt hol hallottad?

Győri Devi
Itt meg nem akar indulni az event 😞
Kessex hills de lassan tölt be...

やられたらやり返す。倍返しだ!

Na sikerült átrakatni magam Fort Ranikra. A játék még mindig jó, halok rendesen, de legalább élesztenek a társak. Klánt viszont nem tudok csinálni, megnyomom h create guild és nem történik semmi.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Hol van az npc aki nél fel lehet tolni magad 30asra?

Pedig most megy pár órája elég stabilan, lassú a bejelentkezés, de mûködik.

Összefoglaló véleményem a játékról az elsõ 1-2 óra alapján: hát igen, megcsinálták !
Rip
Nekem már 12 órája ugyanaz a hibaüzenet: Nincs beta event. Persze prepurchase-es account. 😞

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

TDC Geronimo
ahh mennyivel jobb így reggel lag nélkül játszani. Fps is sokkal jobb. Ég és föld

a.carkey
Részemrõl mára úgyis kirándulás volt betervezve a gyerekekkel, de azért a karaktergenerálást megcsináltam volna. Ez van.

A medve nem játék.

Csak akik megvették azok bétáznak.

★ 汤姆 李

Relax skacok, gondolom nem direkt vannak ezek a hibák, bétában még elfogadható, élesben már nem annyira lenne az...Nyilvánvaló h gözerövel dolgoznak a problémán, sajna ezt a kezdeti béta startot kevés gammában sikerül megoldani zökkenömentesen, reméljük élesben nem lesznek ilyenek mert akkor az már gáz
a.carkey
Áh, megint elkezdett barom hibaüzenetekkel szórakoztatni.

Hagyom a francba.

A medve nem játék.

a.carkey
Állnak jelenleg a szerverek?

Este hagytam a francba, de most is azt írja "there is no beta event right now".

Elképzelhetõ, hogy lépcsõzetesen engedik be a népet?

A medve nem játék.

csokicsiga
Valaki tud adni egy béta kulcsot?
Vagy csak annak jár egy darab, aki elõrendeli?

\"Hess innen troll.\"

Na van login.

*5

Az elõbb lõtték csak le a szervereket, perce sincs.

- köszi, akkor majd este ismét megpróbálok legalább belépni 😞

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Zomil
kb. 10perce irták, h 30percre

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

30 percre azt írták még ingame.

- meddig lõtték le? Most akartam belépni de nem engedett (kint meg világosodik, mindjárt menni kell)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Zomil
OMG mekkora epic bossfightok vannak már ebben!!!!!
Elmesélem mi történt:
Elöször harcolni kellett egy hatalmas fa szörnyel, majd miután legyöztük portálok nyiltak meg és özönlöttek a démonok...el kellett pusztitani a portálokat. Ezután kaptuk a küldit, h még pár helyen semmisitünk meg ismét portálokat, amik persze egyáltalán nem voltak könnyüek, jopárszor meghaltam, teli volt rengeteg mobbal. Majd miután végeztünk elöjött egy hatalmas!!!! démon 😄
Nagyon durva volt, semmihez sem lehet mérni a méretét, mert tényleg hatalmas volt...NA ILYEN EGY BOSS. És ez lvl 12körül volt.
Sajnos legyözni már nem sikerült, mert nagyon sok mob volt körülötte és nagyon lassan ment le a hp-ja és sajnos közben a szervert lelötték karbantartásra 😞
De igy is nagyon epikus volt, majd nézem hátha megint elindul az event és akkor megint nekiugrok 😄

Zomil
Találtam mystic key-t, ezek szerint nem csak shop-bol lehet venni? 😊

TDC Geronimo
H betût megnyomod és bal oldalt ott a pvp ikon. Ott rámész a mist-re. Ott meg van egy asura kapu amivel el tudsz teleportálni az ethernal battlegroundra, az a WvW.

Braikingboss
Van egy atom láma kérdésem. WvWvW-re hogy lehet bejutni ? Jelentkezni kell vagy valami kapun ?

Don Kartács :)

Ami nagyon hiányozni fog az a Ritualist.Nekem ez a Mesmer igazán nem tetszett.Mint Hero soha se volt a csapatban.Remélem elsõ kiegészítõben ott lesz Ritu.

★ 汤姆 李

MeoH
En sem leszek ongyi 😊 Es nem is terveztem, hogy 48orat online leszek. CSak jobbat vartam igy kezdesnek.

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
In order to test transfers and world balance, from Friday, April 27 at 15:00 PDT to Saturday, April 28 at 18:00 PDT, players will have free and unrestricted World transfers.

Unknow
Ja, én csak bevágtam azokat a mondatokat amiket mindig beszoktak nyögni ilyenkor 😄
Győri Devi
fellehet venni valami itemet és ha azzal leugrasz lehet csinálni figurákat esés közben XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

TDC Geronimo
Kezdõn annyi emberrel?

Me0w
Nekem jo az fps aranylag, 40-50 fps maxon.

Together we'll fly someday...

Én ma már játszottam kb 1.5 órát. Nagyon tetszik. Holnap is ha 1-2 óra összejön, elégedett leszek. Ha meg nem, akkor sem leszek "öngyi". Majd élesben játszom annyit, hogy még sok is lesz..
TDC Geronimo
lag meg a fos fps megszûnik akkor proság 😊

Me0w
Argh, ez a jatek... istenem. PONT ilyenre vartam evek ota. I'm in love seriously 😊

Together we'll fly someday...

Jaja! Milyen igazad van! Ez csak 1 béta... és tényleg jobb lesz élesben. Én ezt egy lehetõsségként fogom fel! Próbálom kreatívan elfoglalni magam. Lassan annyit hallgattam a login screen zenéjét, hogy álmomban is azt fogom dúdolgatni... 😄 😄 Ilyenkor is tanul az ember legalább! Mindenben van valami jó! Stb.. stb.. 😄
MeoH
Persze, csak Anettel kicsit zokkenomentesebb startot vartam 😊 Foleg, hogy pontosan tudtak, hogy mire szamithatnak. BAr az is erdekes, hogy USban mar a kilottek a vasarlast is, igy valszeg ott jobban fogyott. Ahhoz kepest az Eu rottyan ossze 😊 Mindegy, holnap is lesz nap, 1-2ora csak csurran cseppen-

fuck mmo's..i.,

Győri Devi
Lions Arch se kicsi

やられたらやり返す。倍返しだ!

Unknow
Lemaradt még,hogy : "Ez csak béta, a teljes játék majd más lesz. Itt most pont ezt teszteljük." és a "Örülj neki,hogy bétázhatsz, ha nem tetszik, nem kell rajta részt venni. Ez egy lehetõség!" 😄DD