Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nagy láda volt végén, nekem volt benne egy focus, kesztyû meg craft cucc
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[/cserf][/fülünyúl]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Melyik fajnál fejezted be amúgy?
----
Szerintem majd a 3. kari után az lesz 😛 Lassúnak érzem a gyaloglást, fõleg ha mobokon kell keresztülvágnom.
[/cserf][/fülünyúl]
Jobban élvezem, mint bármelyik más rpg-t ami mostanában megjelent. Ráadásul EZ TÉNYLEG egy rpg, egy csomo helyen van választási lehetöséged. Ráadásul NAGYON függ attol a küldetés, h az elején miket választottál.
Viszont amit nagyon vártam a WvW egyelöre nem tetszik, igy low-lvl karikkal nem sok értelme van, mert hiába van felszintezve 80-ra a cuccok ugyanugy szarok és az egész egy zergelés...majd akkor lesz ez jo mikor már lesz pénz ostrom gépekhez, meg felfejleszteni a tornyokat...NAH AKKOR lesz igazán élvezetes a WvW, addig ez csak egy zergrush és 1embert percekig kell ütögetni mire meghal a gyenge cuccok miatt...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Nehézségek belövése
-Egy - két plusz quest
-Kevesebb (vagy gyorsabb séta) és etc...
Azért elég sok dolog van még hátra.
Vélemény: Kurva jó játék!!!
Csak az optimalizáció van hátra, pár bug, és a szerver lagok.
A lényegi része a játéknak egyszerûen tökéletes. Nagyon változatosak a küldetések, szórakoztatóak. 😊 Minden a helyén van.
BDO: Jordine
Unable to Complete Operation.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[/cserf][/fülünyúl]
Lehet védeni az arénanetet meg hurrogni ,hogy jaj ez csak béta, de ettõl függetlenül oda írták, ergo így kéne lennie. End of story...
Nem is baj úgyis gatyarohasztó meleg volt ma kint, gép is fûtött, ideje pihentetni :y
a forum még eddig sem jut el 😊 502 BAD GATEWAY
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Most is látom mik változtak elõzõ CBT óta.
Amit sonic írt #38544-ben az teljesen igaz
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Hopsz, meg is történt 😄
A játék jobbátétele oké...de ahhoz be kéne jutniuk 😛 A Pre-Purchasesek meg konkrétan fizettek ezért a bétáért 😛
Viszont most megint gázos, gondolom a franciák most ülnek le játszani, 2 órával hátrébb vannak. Szóval a peak-ekre még érzékeny a cucc.
Egyébként hülye kérdés,de a karakterválasztó képernyõre ki lehet valahogy lépni? Mert most úgy jártam, hogy gondoltam kipróbálok egy új karaktert, de csak logout-ot láttam meg desktop-ot, úgyhogy kiléptem, most persze nem enged vissza.
Mondjuk most megint kirakott pedig pwn WvW volt :y
Please check your information and try again....
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram