Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Igen, kaptam tõle egy marék 39-es cuccot. Arra jók, hogy jól mutassanak a zsákomban. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
#38556 Igen 😊

Nagy láda volt végén, nekem volt benne egy focus, kesztyû meg craft cucc

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kata
a mocsárban a démon bosst megölte valaki? Elég jó cuccokat lehet szerezni tõle. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Majd amikor már nem a felfedezés öröme miatt, akkor majd a két waypoint közötti eventek miatt éri meg rohangálni. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Unknow
Nem lenne zergelés ha nem a mi szerverünk lenne az ami egyszerûen letarolja a többit 😛 Pont két olyan szerver van ellenben amelyik semmi promót nem kapott.

Melyik fajnál fejezted be amúgy?
----
Szerintem majd a 3. kari után az lesz 😛 Lassúnak érzem a gyaloglást, fõleg ha mobokon kell keresztülvágnom.
Kata
Nekem a séta mennyiségével nincs bajom, szép a környezet, ráadásul van egy halom teleporthely.

[/cserf][/fülünyúl]

TDC Geronimo
Kevesebb séta? A waypoint rendszer tökéletes, elsõre meg úgyis fel akar az ember fedezni mindent. Ennél jobb travel rendszer nem kell.

Zomil
Igen...most délután fejeztem be a bétába berakott personal story questet és eszméletlen hangulatos!!!
Jobban élvezem, mint bármelyik más rpg-t ami mostanában megjelent. Ráadásul EZ TÉNYLEG egy rpg, egy csomo helyen van választási lehetöséged. Ráadásul NAGYON függ attol a küldetés, h az elején miket választottál.

Viszont amit nagyon vártam a WvW egyelöre nem tetszik, igy low-lvl karikkal nem sok értelme van, mert hiába van felszintezve 80-ra a cuccok ugyanugy szarok és az egész egy zergelés...majd akkor lesz ez jo mikor már lesz pénz ostrom gépekhez, meg felfejleszteni a tornyokat...NAH AKKOR lesz igazán élvezetes a WvW, addig ez csak egy zergrush és 1embert percekig kell ütögetni mire meghal a gyenge cuccok miatt...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Jaja, pár bug, optimalizáció, és:

-Nehézségek belövése
-Egy - két plusz quest
-Kevesebb (vagy gyorsabb séta) és etc...

Azért elég sok dolog van még hátra.
Játszani akarunk, basszus!!!!! 😄
Vélemény: Kurva jó játék!!!
Csak az optimalizáció van hátra, pár bug, és a szerver lagok.
A lényegi része a játéknak egyszerûen tökéletes. Nagyon változatosak a küldetések, szórakoztatóak. 😊 Minden a helyén van.
drop
elvileg menek csak nem enged be tulvan terhelve

Pont ezt akartam én is kérdezni, hogy csak én nem tudok belépni vagy ez global?! 😊

BDO: Jordine

Mikortol mennek a szerverek? Mert nem sikerül bejutom mindig valami hibát ir ki.
Unable to Complete Operation.

drop
de akkor is jó xd

Unknow
Szvsz ez a personal story a legjobb az egész gameban. Olyan mintha beépített Dragon Age lenne.
TDC Geronimo
de hisz itt nincsenek küldik :y

drop
nagyon durva a küldik énnagyon jó szorakozok

Lamellus

-tRs-Raymond

MrStokes
Aha, szoval igy nez ki egy Norn minotaurusz formajaban 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BoneDragon
Nem tudok regisztrálni accot az oldalon. Az is lehalt?

drop
drop

kedvenc küldim edig

Kata
Nem csak a login nem megy, a szervereket is leállították, mivel én végig bent voltam és most kiraktak minket is.

[/cserf][/fülünyúl]

TDC Geronimo
Ne kezdjük már el ezeket megint. 100* lefutott körök. Úgyis mindkét oldalnak "igaza" lesz és ezzel megint csak teleszórjuk szeméttel a topikot. Inkább most hogy nem megy game leírhatná mindenki a véleményét, élménybeszámolóját, képekkel akármikkel. Na hajrá

SZEG007
garantáltan részt is veszel rajta, éppen az account szerver türöképességégét teszteled😄

Unknow
...sigh...a guild wars 2 pre-purchasenél és a legtöbb játék efféle verziójánál fel vannak sorolva azok amiket megkapsz pluszba mert te voltál olyan jó fej,hogy megvetted elõre a játékot. Ebben az esetben a gyûrû,3napos head start és garantált bejutás a bétára.

Lehet védeni az arénanetet meg hurrogni ,hogy jaj ez csak béta, de ettõl függetlenül oda írták, ergo így kéne lennie. End of story...
TDC Geronimo
De fogsz, mert szar a login és tegnapi tapasztalatból kiindulva nem lesz jó csak reggel 😄

BoneDragon
Na nyertem egy béta kulcsot. Azt hiszem ma sem alszom. 😄

Nem a bétáért fizettél hanem a teljes játékért, a beta csak ajándék és nem garancia semmire.
TDC Geronimo
tegnapi server restart óta meg a tömeg szétszéledésével jóval jobban futott már, de itt patcheléshez nem kell nekik leállítani semmit. Simán csak behalt, kár kombinálni 😄

Nem is baj úgyis gatyarohasztó meleg volt ma kint, gép is fûtött, ideje pihentetni :y

Unknow
Vagy megint patchelnek valamit 😛 Nekem a legutóbbi patch 5 FPS-t húzott pl a játékon. Továbbá WWW-ben is mostmár van azért 20!!! FPS-em XDDD
Valószínûleg az van, hogy az esti csúcsban a login szerver letérdelt, és mit tesz a többi szerencsétlen sorsú nemzet, akinek nincsen sg fóruma? Megrohanja a hivatalos fórumot és az account page-et, így az is letérdel.
én sem tudok.. állandóan ez az üzenet fogad : Please check your information and try again.
a forum még eddig sem jut el 😊 502 BAD GATEWAY

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Unknow
Nem kell aggódni, sokaknak van most ez a problémája. Reddit is tele van már vele. Nem lopták el az accountodat 😊
Nem tudok bejelentkezni guildwars.com-on az accountomba. Valakinek hasonló probléma?
Unknow
A Pre-purchasenél ott van,hogy mi garantált ha megveszed. Ergo a játék árában benne van a bétá ára. Lehet te nem olvastad el pontosan miért is fizettél 😛
Akkor téged nagyon átvágtak, nekem csak a játékot kellett kifizetnem a bétáért egy fillért sem kértek 😊.
TDC Geronimo
Én imádok betazni amúgy. Annyira nem is zavarnak ezek a hibák persze játszanék én is, de szeretem látni, hogy mennyit fejlõdik a szoftver a beta idõszakok alatt és milyen újdonságok kerülnek be minden egyes új buildel. Én minden lószart észreveszek, még azt is, ha valahol egy fûszálat odébb raknak 😄

Most is látom mik változtak elõzõ CBT óta.

TDC Geronimo
ja és tegyük hozzá, hogy ha nincs meló és más dolgom, akkor délnél korábban nem kelek soha. Beta kedvéért még képes voltam "hajnalban" is felkelni :y

Unknow
Én meg elõhúzhatnám azt,hogy a pre-purchaseval pont a bétáért fizettél 😛 Nem véletlen van ott a "Garantált bejutás az összes bétára" 😛
TDC Geronimo
Beta ezeknek a hibáknak a javítására van, meg egyéb sok másra is. Az alap ami itt van az olyan szinten igényes, addiktív és fun, hogy ebbõl még bármi is lehet :y

Amit sonic írt #38544-ben az teljesen igaz

MrStokes
En reggel 10 ota szinten zenesz 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
Most elõhúzhatnám a "nem a betaért fizettél" kártyát :p

Hopsz, meg is történt 😄

Unknow
Azért valjuk meg ezt beírni azért nem semmi.. Még az én szemszögembõl (aki végig bent volt meg minden) is kicsit bicskanyitogató az amit írtál 😛

A játék jobbátétele oké...de ahhoz be kéne jutniuk 😛 A Pre-Purchasesek meg konkrétan fizettek ezért a bétáért 😛
Most délután már nagyon jól ment a belépés, a login után fel sem jött a 'connecting' ablak, hanem egybõl hozta a karakter képernyõt.
Viszont most megint gázos, gondolom a franciák most ülnek le játszani, 2 órával hátrébb vannak. Szóval a peak-ekre még érzékeny a cucc.

Egyébként hülye kérdés,de a karakterválasztó képernyõre ki lehet valahogy lépni? Mert most úgy jártam, hogy gondoltam kipróbálok egy új karaktert, de csak logout-ot láttam meg desktop-ot, úgyhogy kiléptem, most persze nem enged vissza.

a.carkey
Most erre inkább nem írok semmit ...

A medve nem játék.

TDC Geronimo
Nekem is írogat hibákat, ki-kidobál naponta párszor, de attól függetlenül reggel 9 óta kisebb nagyobb szünetekkel azóta is tolom 😄

Mondjuk most megint kirakott pedig pwn WvW volt :y

titeket beenged a játékba? mert engem nem.. de még az account oldal is meghalt állandóan
Please check your information and try again....

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Terawatt
Azóta 60x beléptem már és szarrá toltam a játékot. Ki kell lépni a kliensbõl és vissza. Legyetek türelemmel, várható volt az egész, mivel ez az elsõ olyan béta hétvége ahol ekkora ember tömegek lepik el a szervereket, és még így is 2-3 több embert látok ingame mint stressz teszt alatt, ahol annyi is elég volt a szerverek kiakasztásához. Ne feledjétek, hogy a béta az a játék jobbá tételérõl szól, amiben nagy szerepünk van, szóval reportoljátok a bugokat és legyetek türelemmel. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

a.carkey
Sok minden nem változott. 24 óra eltelt, és még belépni se tudtam a bétába. A loginon nem enged át egy hülye hibaüzenettel. 😞

A medve nem játék.