Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
A kesztyût kivéve a teljes embroidered szettet sikerült összeszednem, csak az érdekesség kedvéért, hogy néz ki nõ mesmeren:

[/cserf][/fülünyúl]

s0n1c
Ebben tokeletesen igazad van, pontosan ezen "gerilla" harc miatt tetszik tobbek kozott a class. Bar csak lvl8ig jutottam engivel, de a dmget feltunoen kevesnek talaltam a tobbi classhoz kepest.
Kata
Szerintem nem biztos, hogy a damage-el van gond, hanem hozzá kell szokni egy újfajta játékstílushoz, hogy nem csak lustán megállsz és nyomkodod a skilleket, hanem futsz, dodge-olsz, csalogatod, cselezed közben stb. Ha nem csinálnám ezt, a mesim sem bírja sokáig ha csapkodják, lévén papírkuty (ill. papírfülünyúl (c) by me 😛). Tenni kell róla, hogy ne csapkodják.
Ahogy én láttam, az engi nem olyan hû de gyenge, mint ahogy állítod. Ki kell tesztelni a fegyver meg skill kombinációkat, van ami szólóban jobb, van ami partyban, nekem is többen adtak tanácsot a mesihez, mikor mivel érdemes harcolni.

[/cserf][/fülünyúl]

Running
Annyira nem érdekel, vetõdni meg szeretek mindenre. <#zavart1>

s0n1c
Bizom benne, hogy boostoljak a dmget, ha rendbe rakjak a classt releasere nalam siman eselyes egy mainre, eszmeletlen fun vele a game.
*sigh*

#38750, olvass kicsit vissza, utána majd nem vetõdsz árnyékra.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Running
Ez a probléma preorder cancel gyanús a javából!

Nézd, nornnál simán tök jó karaktert csináltam, embernél megakadtam a testalaknál: vagy felfújt szilikonmellû, 10 cm-es barbiderekú mutánsok vannak, vagy löttyedt hasas-fenekesek, vagy kismellû, vékonyka gyereklányok. Valami nem volt kerek egyik külsejében sem és ezen nem változtat, milyen arca van. A norn az más, ott nõ lett a javából. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

darth devil
Engi supportnak nagyon jó, dpsnek felejtõs. Azon kívül h fun, elgé gyenge.

War, war never changes.

Terawatt
Lion's arch most és régen.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Fpocok
lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Győri Devi
XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

struktúrált pvpben ott a Mortar elit skillje😊 annak elég jó dmg je van. vagy az akna
Elõzõ bétában próbáltam, de olyan borzasztó dmge van, hogy most le se kreáltam. Az addig ok, hogy support, de 80as struktúrált pvpben akkora dmge volt mint egy fele akkora szintû egyéb karakternek. Aknásat írták egyébként chaten, hogy megéri ránézni, de nem volt kedvem.

TDC Geronimo
Na, május vége van már? :Y

TDC Geronimo
Le kell feküdni karakterrel és akkor kikerül a képbõl

s0n1c
Ha valaki nem próbálta volna még az engineer, kövi bétán tegye meg. Megafun, flamethrower kit = badass :F Egyik legjobban összerakott class, csak iszonyat dmg boost kell neki, mert jelenleg nagyon lófasz 😊
spybot919
Remélem ezen a procis állapoton változtatnak mert nekem 2magos 3.1000es procim van és én azon szeretném a játékot élvezni legalább médiumon. Fõleg ,hogy elvileg az ajánlott gépigény 2magos proci... 4670es 1gigás vga-mal nem hiszem hogy gond lenne.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Víz alatt nézd meg a villám skilleket Staffal! Besza-Behu! 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

a.carkey
Van bármilyen jutalma, ha pl. rangerként Melandrut választjuk istennek, vagy vízben harcolva elementalistként a víz az elemünk? Vagy csak a story miatt fontos?

Apropó, a #38799-re valaki tudna válaszolni?

A medve nem játék.

Hát van ami továbbfejlesztett dolog csak, de azert pl viz alatti fight,ugye külön skillek vannak , maga a combat rendszer a fegyverváltogatosdival stb...ezek ujdonságok pl, és van még azért, szal ez több mint egy ügyes mix😊
MeoH
Hat en inkabb azt lattam, hogy egyet nagyon. Bar nem nagyon figyeltem, csak az elejen pillantottam ra parszor.

fuck mmo's..i.,

Viszont még mindig nem tudom, mivel legyek. Az Elementalist nagyon bejött open world pvp-ben, de rendesen meg kell tanulni használni. Viszont sajna nagyon papír. A többi karival még nem tudottam el oda úgy, hogy egyáltalán érdemes legyen próbálkozni.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Jól látod! Ezt mondták is, azt akarják, hogy mindig kihívás legyen megcsinálni az eventet, bárki van ott, bármennyien, de sosem legyen lehetetlen. Amikor pl egy táborban vagy 30 player volt, és támadtak a centaurok, akkor kb seregekben jöttek, jó epic csata volt!

"A játék jelenleg procit használta inkább én is azt vettem észre. De ez szerintem betudható annak is, hogy még nemigazán optimalizálták vga-kra."
Közleményben írta le az Anet hogy nincs optimalizálva és CPU-n fog futni a játék.
Olvastok ti néha azért?

a.carkey
Na, patológus kolléga már válaszolt is az észrevételeimre, mielõtt még leírtam volna azokat. 😄

A medve nem játék.

Még nincs optimalizálva a játék, VGA-t abszolút nem is használta. Ezt mind javítani fogják, VGA-val sokkal jobban fog futni.

a.carkey
Azért kijelenthetjük, hogy egyszerûbb beletenni egy raidet, mint egy endgamet.

Ma reggel generáltam még egy karit, és bár az elején nem volt senki, egy másik arc jött, és ketten megcsináltuk az eventet. Egyedül is ment volna. Én úgy vettem észre, mintha igazodna a szint a környéken lévõkhöz. De lehet, hogy csak szerencsém volt.

A medve nem játék.

Elvileg az eventeken attól függõen jönnek ellenfelek, hogy hányan vannak az adott területen playerek. Szóval ha kevesebben lesznek a kezdõ részen, akkor könnyebb lesz megcsinálni, de relative ugyanolyan nehéz.

Végülis, GW2 ingyen van, úgyhogy még 2 havidíjat sem kell fizetnie:<#taps>
Nálam 4 magot terhelt, 20-35%-ban átlagban magonként.

Elementalistnak a lényege, hogy az elemeket együtt jól használd az ellenség legyõzése érdekébe. Ha csak egy elemet használsz nem fogsz sikerrel járni. Az elemek kombinálásával sokkal eredményesebben tudsz majd eredményt elérni pl pvp be.

A játék jelenleg procit használta inkább én is azt vettem észre. De ez szerintem betudható annak is, hogy még nemigazán optimalizálták vga-kra. 6 magos procimnál a 30%át használta kb.
Viszont nem volt akkora lag wvwvw-be mint pl swtor illiumon ott nem lehetett megmozdulni itt meg élvezetes maradt pedig sokkal effekteltebb a játék.

A karakter fejlõdést én észre se vettem vitt magával a story a táj és , hogy mindenhol eventekbe boltottam. Több karaktert kipróbáltam pl embereknél a kezdõ küldiket is má többféleképpen lehetett megcsinálni. Eventeknél se azvan, hogy mindig a teheneket kell megetetni, hanem van, hogy jönnek a centaurok és õket kell legyõzni, vagy jön egy veterán mob akit le kell gyõzni az almafáknál😊 Nekem nagyon tetszett.

WvWvW pedig egyszerûen epic, hatalmas csaták nagyon látványosak egy jó leaderrel és a mapok megtanúlásával nagyon izgalmas lesz. Fõleg, ha kihasználjuk az ostromfegyvereket is. Pl van vár, ami megközelíthetõ a hídról vagy beugrasz a tóba, és a víz alatti gatet ostromlod meg akkor a vár közepn tudsz kijönni esetleg hátba támadni meglepni az ellenséget.

darth devil
Az majd wowozik tovább vagy swtorozik. XD

War, war never changes.

darth devil
Ebben sincs semmi újdonság, egy ügyes mix a játék.

War, war never changes.

Veled van a gond. Karaktergenerálásnál simán lehet 10 éves kislánytól eltérõ karaktereket készíteni, nekem minden karim segges/melles buksza lett<#wave>
RPG téren sem értünk egyet, nekem nagyon átjött a story hangulata, ütõs lett.
Két gondot érzek egyelõre, az egyik, amit már írtak, hogy mi lesz, ha nem lesz elég ember egy-egy eventhez? Ha tényleg leviszik a nehézséget és mondjuk 25 ember helyett 8 is meg tudja oldani, akkor nincs gond. A másik baja szerintem a játéknak az ún. PvE endgame hiánya lesz. Ok, hogy itt komoly pvp és WvWvW van, de lássuk be az MMO-k többsége szintkimaxolás után indul raidekkel és itt ez nem lesz. Aki erõsen PvE beállítottságú az lehet, hogy nem fogja annyira élvezni.
MeoH
En ugy vettem eszre, hogy csak 1magot porget. Es a jel.pillban nem nagyon hasznalja a VGAt. Erre ra kell gyurniuk, de szerencsere ugy tunik, hogy ezzel ok is tisztaban vannak.

fuck mmo's..i.,

a.carkey
Egyébként tényleg tetszetõs dolgokat lehet összehozni karaktergeneráláskor ...

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintetek melyik elem rendelkezik a legjobb effektekkel az elementalistnél?

A levegõt próbáltam hosszasabban, de nekem az sajna nem jött be. A tûz bejött, a másik kettõre már nem maradt idõ.

A medve nem játék.

Hogy csinálsz olyan képet, h nem látszik a karakter? Nekem nem sikerült ennyire bezoomolni, mint a többi MMO-ban.

Vmennyire szórakoztató volt míg max szintre ért az ember, de már a béta alatt is látszott, hogy koncepciótlan és pénzkidobás. A sztori meg igazából olyan volt, mint amilyennek itt GW2-ben is tûnik, egy interaktív rajzfilm, amit végignézhetsz és látszat-választásaid vannak jó vagy rossz pontért. Bár GW2-ben már az elsõ néhány szint alatt lehetett találkozni olyannal, hogy eldönthetted, a kórházat vagy az árvaházat véded meg, vagy nornoknál pl. a három választás közül kivel mész el a kvesztre. A kettõ összehasonlítása meg amúgy teljesen méltánytalan, nem egy liga.

Valahol mintha azt olvastam volna, h gw2 futtatása inkább proci mint videokari fügvénye lesz, nekem egy 4 magosom van, arrol tudsz valamit h kezeli -e a 4 magocskát? vagy csak 1et pörget
BEAST
A záró event elég nagy csalódás volt. Critterek (mókusok, moák, disznók és hasonlók) rohangáltak a norn kezdõ környékén és ölni lehetett õket. Voltak izmosabb fekete moák meg késõbb egy monthy pythont idézõ legendary white rabbit, de kb ennyi.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem csak swtorral van ez, ide sorolnám c9et, terat meg cimboráit, h kiadtak egy mmot 0 ujdonsággal, és bizony egy régi mmosnak ezek a dolgok igen kevesek, tényleg csak kezdöknek ill. atom fanoknak való, ezért is várom(igen én még várom mert nem probáltam ki most😄) a gw2öt! Ahogyan itt olvasgatom a commenteket, nem hiába😊 Amugy iszonyatos mennyiségü comment született nemtudok ennyit átnyálazni idöhiány miatt, valaki aki jobban tolta mesmert adna valami infot és ha lehet pvp frontrol!?
a.carkey
Nem fogom védeni a TORt. A TOR más. Nem rossz a maga nemében, de csak L50ig. Az, hogy egy játék L50ig nem grind, az gyönyörû, de már rossz, ha L50 után a qurva gearekér azzá válik.

Itt csak haladtam a világban, mentem a tömeggel, és szépen, lassan, nem ráfeküdve, mintha még nem láttam volna számítógépes játékot, ebédet is beiktatva, a gyerekekkel is sétálva egy jó nagyot, simán, "egy nap" alatt (pár óra) elértem tízig úgy, hogy tényleg felfedeztem a világot, bejártam Divinity's Reach-t is. (Ezután kipróbáltam más classokat is.) Érdekelt a felfedezés, nem csak a végezzük ki, hogy "minél magasabb szinten legyünk, mert az jó" foglalkoztatott. És a pvp ki se próbáltam, de nem volt hiányérzetem.

Apropó, utálom a fantasyt, de ez még nekem is bejött.

A grafikáról rossz szavam sincs. Többféle beállítással néztem meg, és korrekt volt mediumon (lowon) is a látvány, nemcsak maxon. Szóval le a kalappal.

A medve nem játék.

MeoH
A jatek jel.pillban nem tulzottan jol optimalizalt. NAgyabol csucskonfigon sem futott normalisan. MEgjelenesre igerik, minden randben lesz. Szoval most meg nehez megmondani, milyen vas is kell ala tenylegesen.

fuck mmo's..i.,

Mi volt a záró eventen? Meséljetek, elaludtam! 😞
spybot919
Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni a játékot hogy ,hogy futna a gépemen. Mert elõszeretném rendelni de akkor nem ha szét szaggatja magát úgy már nem élvezetes. Valakinek van valami ötlete? benchmark vagy hasonló? elõre is köszi

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Faki
Ha jól láttam a záró eventen, ahol crittereket kellett ölni, arra volt 70000 óra megadva, tehát júni 15.-én jön ki a gém 😄