Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Az SWTOR topickba? Nekem mi közöm ahhoz?

Egyébként nem temetem a játékot, ha júniuisig kijön , akkor szépen fog menni a szekér... Ennyi... Viszont egy ilyen pvp orientált játékot, ami az újdonság varázsával próbálja magát eladni nem lehet túl sokáig húzni. Ezért mondtam, hogy õk sem hülyék, hogy õszig vagy nyár végéig húzzák 😛

Látom kezdem a fanboyokat magamra haragítani, mert már nem látják a dühtõl, hogy mit írok 😄

TDC Geronimo ma 15:49 privát galéria válasz #38886|

Mondom,hogy már nem látjátok a dühtõl mit írok XD Azt mondtam ,hogy vagy 😛 Nekik aztán teljesen mindegy ,hogy mi az ami leköti õket. Nem feltétlen kell ahhoz GW2.

-Ok, én fogalmaztam rosszul, ez esetben elnézést 😛 Ettõl függetlenül tény ami tény...a TERA és a TSW is fog GW2-tõl szipkázni ha úgy adódik.
drop
nem értem miért temetitek, szerintem nagyon jók az eventek, stroy q szerintem is jó

TDC Geronimo
Átlag player nem vesz ennyi játékot :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

drop
csak gratuláni tudok neked kb játék kis részét láttad és már temeted is hát ad el és menj a sw tor topikba sirni

Unknow
Az átlag player elkölti most a pénzét a TERA-ra, aztán júniban a TSW-re és õsszel nem lesz pénze GW2-re ha így alakul 😄
TDC Geronimo
Akkor ne toljad a betat? Problem solved

L2öt majdnem 4 évig toltam, aiont majdnem 3, nemhiszem h gw2 is kevesebb játékorát fog nyujtani, ergo egy pár napos béta alatt nem lesz lelöve az egész game...
Unknow
Újrakezdeni fix nem fogom, annyira nem jó ez a játék, hogy akárhányszor végigtolja azt a pár szintet az ember. Akkor már inkább fogom, eladom, veszek egy olyan gamet amivel eljátszogatok. Annyival nem jobb ,hogy õszig megérje rá várni. Ez van.
Ízlés dolga és ezzel nincs is semmi baj. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

darth devil
Rádásul bétázni sem kötelezõ. Ki is lehet hagyni. Nem egy embert tudok, aki kért egy accot, megnézte, pár órát játszott vele, majd szépen mondta, h kösz ha megjelenik akkor megveszem.

War, war never changes.

darth devil
Az átlag player nem vette meg a játékot csak azért h bétázhasson. Így nem is játsza újra a kezdõt állandóan. Az átlag szépen nézi a videókat, megvárja a megjelenést, megveszi és örül neki, hogy bármikor játszhat, nem kell érte havidíjat fizetni.

War, war never changes.

TDC Geronimo
ja értem, tehát ha 6* elviszek egy karit 30as szintig, "lelõve" ezzel a játék kb 20%át már nem is fog kelleni a full?

Ez a másik, hogy akik eddig kipróbáltak azok közül elég sokan meg is vették már a játékot náluk nem áll fenn az a veszély, hogy nem veszik meg. Persze ettõl függetlenül simán megjelenhet júniusban is.

Lourker

Unknow
Egy francokat, az ,hogy te most fanboyként azt hiszed, hogy ez a játék bármikor kifog jönni siker lesz, ez hülyeség. A legtöbben hagynák a francba a dolgot, mert 6× újrajátszatják veled a kezdõt, akkor bizony megjelenésnél annyira már nem nyûgözne le a dolog. Ok, bocs..téged igen, de az átlagos embert biztos nem.

darth devil ma 15:39 privát válasz #38874|

Ja, csak az átlag player aki már most megvette, szerintem a béták alatt eljutna arra a szintre, hogy nem akarna most megint belevágni, inkább elmenne TSW-t vagy Terát játszani hamár valami új gamera vágyik. Annyira nem nagy cucc ez a GW2 azért.
darth devil
Nincs havidíj, simán belevághat amikor megjelenik. Az átlag mmoplayert amúgy sem érdekli a wvw, így havidíj mentesen kényelmesen eljátszogat vele.

War, war never changes.

TDC Geronimo
Marhaság ez a dolog, hogy ha késõbb jön ki már nincs hype. Hogy a picsába ne lenne. Õk eladtak már rengeteg darabot, aki megvette az úgyis tolja majd, ha kijön. Nincs okuk sietni egyáltalán.

Unknow
Pedig az "átlag" player nem fog. Vannak akiket nagyon megfogott a játék és GW2 fanok. Viszont itt most azokról beszélünk akik nem azok, csak átlag mmo gamerek, nem várták a gamet, és számukra ez egy új mmo. Már pedig õk vannak többségben...

Teszem hozzá annyira engem se nyûgözött le,hogy pl azt mondjam õsszel majd fogom és megintújrakezdem miután végig bétáztam félévet. Szerintem ha addig lenne végig béta hétvége egyszer egy hónapba, fixre azt mondanám, hogy köszönöm inkább hagyom a francba.
darth devil
MIért ha csak õsszel jelenik meg akkor mi van? Aki eddig tudott rá várni az tud még egy kicsit. Ugye emlékszünk még az swtor elõrehozott megjelenésére... csodálatos végeredménye lett.

War, war never changes.

Unknow
Én is ezt írtam XD Erre mondtam, hogy azok simán javíthatóak ennyi idõ alatt, ha meg nem is mind, akkor a maradékot majd patchelik. Tökéletes játékot senki nem fog kiadni. A vasat viszont addig fogják ütni amíg meleg. Nem az a lényeg, hogy olyan játékot adjanak ki júniusba ami tökéletes, hanem olyat ami megtartja a playerbaset, ösztönzi õket a plusz itemek vásárlására shopból és stb... Ez õsszel vagy nyár végén már nem lenne garantált. (És most ne abból induljunk ki,hogy a fanokat megtudnák tartani addig, hanem , hogy a most összeszedett playerbase egy szép nagy részét elveszíthetnék ezzel a húzzással.)
TDC Geronimo
Rengeteg olyan hiba van, ami nem jelenik meg csak ekkora stressz alatt, illetve ekkora tömeg mellett.

Rubint
Na ja, ilyen dolog az is, amit riportoltam, de valószínûleg semmit nem fognak vele csinálni: engem rettenetesen zavar a "too much shiny". Totál matt szövet ruha is olyan, mintha latexben rohangálnék. Ezt legjobban a Heart of the Mists -ben (PvP lobby) látni.

Rubint
Én level 5-ig jutottam. Pedig ment a játék kb. 18-20 órát.

Unknow
Ezekre a bugokra 2 hónap több mint elég. Aki meg azt hiszi, hogy itt a játékosok olyan bugokat találtak amiket az arénanet kb 5 év fejlesztés alatt nem vett észre... Nem hiszem, hogy sok új dolgot mondtak nekik. Persze biztos vagyok benne, hogy sok mindent segített. Pl eventek balanceolása, effectek mûködése nagy tömegben és így tovább. Ettõl függetlenül pl a chat, trade és ehhez hasonló dolgok már valszeg rég benne vannak a legújabb kliensben. Egyszerûen azért mert a GW1hez képest nem visszafele akarnak fejlõdni és nem hülyék dolgoznak ott. Persze lehet ezt túl misztifikálni, hogy majd jön ez évvégén mert annyi mindent javíthatnának még..de nem lesz ez.
BEAST
Egyéni ízlés kérdése. 😊 Szerintem sincs gond az emberek külsejével, bár a hajakkal nem igazán sikerült kibékülnöm. Majd legközelebb több idõt töltök a karakterem tervezésével. Viszont a nornok nekem sem tetszenek. Kicsit lehetnének kisebbek és még akkor is nagyobbak lennének az átlag embernél.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

darth devil
Ha arra hajtasz, h minnél nagyobb szinted legyen egy bétában akkor nyilván ez van. Több karit megnézni kipróbálni, bétázni sem kötelezõ.

War, war never changes.

Kata
Aki pvp-zett, az hamar elért 30 körüli szintet, ugyanis úgy ömlött ott az xp, mintha vödörbõl öntötték volna, messze nincs ebben 30-40 óra. Én is 21-22-es szintig eventezgettem, nézelõdtem, aztán onnantól HoM. Ja és én csak egy karaktert csináltam, azzal barangoltam.

[/cserf][/fülünyúl]

Unknow
Megtörtént, ezért nem értem ezt a "úúúúristen ez majd talán nyár végén vagy õsz táján megjelenik" dolgot. 😛
darth devil
Persze és akkor jön az anyázás, h de bugos szart adtak ki. 😄

War, war never changes.

TDC Geronimo
Olvass kicsit a hivatalos fórumon körbe aztán rájössz

Unknow
Kicsit túl misztifikáljátok ezt a dolgot szerintem XD Szerinted úgy fog kijönni a játék,hogy tökéletes lesz rewardok és stb-k szempontjából? Ez max az lesz, hogy júniustól patchelgetni fogják. Õk is pénzbõl élnek. Ha azt fogják látni ,hogy"ez már megérett arra, hogy havi vagy 2 hetente kijövõ patchekkel kiadható, kifogják adni amíg akkora a hype.

Mester ma 15:19 privát válasz #38856|

3 ember játszott még az accountomon rajtam kívül: Nekem lett egy 23as , nekik pedig: 20 - 25 - 26-os karaktereik. Fogod magad, ahogy végzel az egyik kis területtel, átmész a másikra, azt is megcsinálod egy 1-2 óra alatt utána és tadamm...rohadt gyorsan lehet fejlõdni.
Terawatt
Közelebb van a release mint gondolnátok. 😊 Nem lesz ebbõl szeptember.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

darth devil
Egyszerûen lvl30 környékén limitálják a béta teszt lehetõséget. Addig mindent meg lehet nézni, event/küldi reward érték bõven jó lesz nagyobb szintre is.

War, war never changes.

Te amúgy tényleg azt hiszed, hogy a többség a béta weekend alatt lvl30ig elért?;Oo
Azért az átlag játékosok nem 30-40 órát játszanak egy hétvége alatt a bétával. A többség inkább elvisz 2 karit lvl10ig(ez néhány óra pvsp-vel is 15óra játék kb. aminél többet az átlag nem játszik 2nap alatt) megnéz 2 class-t és ezt szívesen megcsinálja egy teljesen másik kezdõ helyen 2 másik class-al még 3szor.

Minenesetre szerintem jó állapotba van a játék, de simán el tudom képzelni, hogy csak szeptemberben jelenik meg.

Lourker

a.carkey
Azért 30 fölött még vannak szintek.

A medve nem játék.

Kata
Nem értek egyet veled a human nõi alkatokat illetõen, ellenben a nornok eléggé tramplisak (amellet persze, hogy óriásiak).

[/cserf][/fülünyúl]

TDC Geronimo
WvWbõl az az 1 (illetve 4) map lesz, mint most. Ott nem lesz másik. Structured pvpbe lesz még +2 map.

Szerintem is inkább õsz lesz a megjelenés. Vannak még skill bugok, event bugok. Nemtudom , hogy ki mennyire volt nagyobb területeken, de Lion's Arch-ba azon kívül, hogy ott állnak az npc-k nem azt árulják amit ténylegesen kéne lásd a karma npc-ket mindegyikbe kenyeret vehettél 82 bronzért. Pedig azért karmás npc-k h a karmádból vehess itemet. Illetve az a város még nem élt annyira mint a kezdõ területek.

WvW bõl is lesz elvileg több fajta. Úgyhogy van még min dolgozniuk.
TDC Geronimo
Már hogyne törölhetnék? Ez a lényege. Tudod te, hogy mennyi mindent balanceolnák/alakítanak át egy ilyen hétvége után? Most állítják rewardokat/xpt dinamikus eventeknél, WvWnél stb. Ezeket mind újra át kell futni és le kell tesztelni, pont ez a lényege. 100%ig biztos vagyok, hogy tiszta lap lesz megint köv betanal.

Ha már nem lesz elég ember az eventekhez, akkor akár bevezethetik az elsõ részben debütált (és bevált) Hero rendszert is.

Unknow
Olvasd el mégegyszer a dolgot ^^ Szerintem félreértelmeztél valamit. Arról van szó, hogy egyik bétáról a másikra nem törölhetik. Egyszerûen azért mert 3 nap elég volt ennyi playerrel, hogy rongyosra játszák a kezdõket. Azért a legtöbbeknek sikerült ugye belépniük, és valszeg kijátszották az 1-30-ig lévõ területeket.

Tehát nem tudják megoldani azt se ,hogy azzal húzzák tovább a bétákkal az idõt,hogy minden bétán új karaktert kell indítanod.

Boncmester ma 15:07 privát válasz #38847|

Pedig pl õszig lenne annyi béta, hogy sok casual (már pedig a legtöbb player az, és nem mindenki fogja csorgatni rá a nyálát mint azok akik messiásként várták ezt a játékot) player az bizony ott hagyná a francba vagy eladná az accountját. Esetleg néha - néha belépne. Ez azt eredményezné, hogy:
-Oda a fasza reklám és a hatalmas kezdõ player base akik lehet még költenének plusz pénzt a gemekre.
-Adnának esélyt a TERA-nak és a TSW-nek összekapni magát és elszipkázni playereket.

Ennyire azért az Anet se hülye 😛
Az értõ olvasás kimaradt? 😛 Az ember faj nõi karaktereinek testalakjaival van gondom egyedül, mert NEKEM tetszõ nem jött össze a kínálatból, hol ezért, hol azért. Úgy kezdtem, hogy a karakterkreálás fantasztikus...

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Június? Azért szerintem bõven inkább õsz lesz az a megjelenés. Nem fognak elmenni a playerek, hiszen jó részük már megvette. Vannak még bugok, meg hiányosságok, pl asura és sylvari területek (1 hétvége alatt úgyis lehetetlen ezt kipróbálni), plusz nincs jól optimalizálva a hardverre a cucc.
De nekem nem is baj, ha késõbb adják ki, csak legyen jó. Ez bíztató kezdet volt, de nem várom el, hogy jövõ hónapban már live legyen a game.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Azeizel már válaszolt:

Elementalistnak a lényege, hogy az elemeket együtt jól használd az ellenség legyõzése érdekébe. Ha csak egy elemet használsz nem fogsz sikerrel járni. Az elemek kombinálásával sokkal eredményesebben tudsz majd eredményt elérni pl pvp be.

Akkor vagy hatékony, ha az elemeket gyakran váltogatod az optimális eredmény érdekében 😊)

TDC Geronimo
Aki azért bánkódik, mert egy betaba törlik kariját az inkább ne is betazzon egyáltalán...

TDC Geronimo
Amúgy nem tudom feltûnt-e azoknak, akik tolták elõzõ CBT-n, hogy a karakter "csúszás" oldalazás közben rengeteget javult. Mostani BWEn szinte már észrevehetetlen volt.

Unknow
Mást nem is nagyon tudnak csinálni. Jobban belegondolsz egyedül a június lehet normális megjelenés mert:
Nagyon könnyû fejlõdni köszönhetõen a rendszernek, hogy a kisebb területeken is teljes xp-t kapsz bármikor. Ezzel egy hardcore player szerintem simán felhúzza 80-ra két béta alatt a karakterét.

Amennyiben ez meg van, marad a Sylvari és az Asura amit még berakhatnak, hogy teszteljük le, de az is simán meg van 1 béta hétvége alatt.

Ennél több béta hétvége abba fulladna, hogy a játékosokat már nem érdekelné a játék ha tovább húznák, mert egyszerûen senkinek nem tetszene, hogy már szinte maxos karaktereket törölnek a devek. Az meg végképp nem megoldás, hogy esetleg mindig újra kell kezdeni, mert azzal is sok játékost veszítenének és így tovább...

A júniusi megjelenést szerintem szinte készpénznek lehet venni 😛 Ami nem feltétlen probléma még akkor sem ha így marad ez a game. Annyira azért nincs vészesen tele bugokkal és idegesítõ dolgokkal. Láttam én már ennél bugosabb, rosszabbul kivitelezett és jobban elkapkodott játékokat indulni 😛 Lásd.: Swtor (end game content 0), Aion (grindfest, semmi quest), és még a drága WoW is belefutott a Lich Kinggel (Wintergrasp kb hetekig levágta a szervereket) ennél durvább dolgokba.

Nephin ma 13:26 privát válasz #38831|

Azért az arra a karakter kreálásra szerintem nem lehet panasz. Igazából mit akarsz csinálni? Metin2 ASSZONYT?
Braikingboss
Engineer tud jó dps lenni ha Flamethrower használ. Firearms és alchemy ág full kirakva ezt támogatva eszméletlen durva dmg.

Don Kartács :)

Running
Állítólag élõben is hasonlóan csinos a Kata. <#vigyor5>

Határozottan nem rossz! 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

darth devil
Kevés a kiosztott dmg az enginek, mind pve mind pvpben. Supportnak jó.

War, war never changes.