Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A mesmer meg trükkös karakter, én nem haltam be nagyon vele, dodgolni kell és tolni a klónokat, phantasmokat, úgyanis a healed is attól függ, hogy mennyi van jelen a harctéren. Meg ezek védenek meg a mobok ellen és lõnek bele csomó sebzést. Illetve ha nagyon a végét járod megpróbálhatod berobbantani õket a mobon az is szépen sebez.
Scepter+focus fegyverrel igen szépen oda lehetett csapni vele, great swordról ne is beszéljünk.
War, war never changes.
- ha kiadják júniusban és patchelgetik fél évig, nekem az jobb megoldásnak tûnik mintha júniustól még fél évig ülnek rajta ... és utána patchelgetik 😊
- nem veszek 2-3 havonta új játékot (nyilván átlag player sem vagyok), gw2 az ez évi meg esetleg jövõ évi beruházás játékból. A gépem 2 éve lett fejlesztve, bár technikai adatai inkább 4-5 éves gépnek felelnek meg. Gw2 jól ment rajta, lotro néha jobban beszaggat
- 7-es szintig jutott a necrom (épp elkezdtem a fegyver csere-berét), ez olyan 4-5 óra WvW-vel. Elkezdtem egy charr mesmert,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Amúgy meg pár nap múlva beindul a nyivákolás, mint a kutyáknál, akiktõl elvették a nagy szaftos csontot és lesz itt nagy fenyegetõzés 😄
Kicsit amúgy olyan érzése van az embernek, hogy magadra erõszakoltad az önjelölt anti-fanboi szerepet és teljesen indokolatlanul lekicsinylõen dobálod mindenkire a "fanboizmust". Persze az korábban már kiderült, hogy kb. mindenkinél jobban várod, szóval akkor miért, az ellenpólust szeretnéd képviselni? 😄
Azt mondod annyira nem jó a játék, hogy õszig nem is érné meg várni rá? Hát én már everquest/ultima óta csak egyedül ilyen szaros mmo-kkal vagyok hajlandó játszani, nem nagyon volt olyan amit ne láttam volna... Úgy gondolom a DaoC és a WoW után újabb mérföldkõ következik.
Sok új ötlet, még több olyan, amit máshonnan emeltek át és csiszoltak, DE - és ez a lényeg - mindenhonnan a jó ötleteket vették át és remekül összegyúrták.
Szövegértés ember!
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Igazából egy csomóan már úgyis megvették, havidíja meg nincs, úgyhogy az Anet-nek nincs sok vesztenivalója. Fél év múlva is játszani fognak vele az emberek, ha akkor jelenik meg, és utána, ha jó, megveszik majd a kiegeket, míg ha rossz, akkor otthagyják.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
A szövegedhez még azt tudom hozzátenni, személy szerint azt hiszem több mint 5 éve várom a játékot, nem tudom hogy milyen készültségi állapotban van, ezt nem tudhatja senki sem, aki nem a játékot heggeszti, szóval bármilyen megjelenés lehetséges, de ha majd kijön én biztos megveszem legyen az 2 év múlva, akkor is. : D
A medve nem játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Rühellem a fantasyt. 😊 A GW2t fogtam, pre-purchase, és "megvettem", mert érdekelt. Ennyi. Simán kibírom nélküle is ha jövõre jelenik meg akkor is. Megveszem, nem havidíjas, szóval az én szép kis komótos tempómban tudok majd játszani. Még jobb is a szeptember, esetleg késõbb.
A medve nem játék.
Holott csak a fele javítással már készen vannak, az olyan dolgokat meg amik nem létfontosságúak benne hagyják, nem javítják. A communitynek meg vagy feltûnik, vagy nem. Amennyiben igen majd jön a : "Bocs , annyira elfoglaltak voltunk,hogy elnéztünk mellette, majd patchben javítjuk." , ha meg nem, akkor azokat javítják amik továbbra is feltûnnek. 😛
Persze tudom, nem lesz igazam, de ha mégis akkor se 😄
Btw, a legtöbb pénz még mindig akkor lesz a játékban ha még csinálnak egy bétát és kiadják. Ez pedig még mindig üzlet, és így éri meg nekik is.
War, war never changes.
Más téma. Én Human területen indítottam rangert,elementalistet és mesmert is. A storyline mindig más volt és vártam már, hogy mi lesz. Az eventeknél meg tudtam már, hogy mit hol kell csinálni viszont abszolút nem untatott ugyanis ez a dinamikus event rendszer szerintem csodás😊 volt, hogy csak azért mentem vissza egy helyre h megnézzem vagy újra megcsináljam az adott eventet mert nagyon tetszett.
Btw persze, hogy marhaság ha nem azt írom,hogy:
-"Ezt a játékot õszig nem adják ki, de érdemes lesz várni."
-"Ez a játék megváltja a világot, mert annyira tele van újdonságokkal."
-"Ez a játék az mmo-k koronázatlan királya."
Ez így van minden MMO topickban. A fanboyokkal nem lehet vitatkozni 😄 Minden hülyeség ami nem pozitív kritika vagy nem helyezi pozitív megvilágításba az új, kedvenc játékukat.
spybot919 ma 16:29 privát válasz #38904|
Minden bétában részt tudsz vele venni. Bár tudtommal elfogyott a cucc, leszámítva a CE-t.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
jelenleg úgy áll a dolog, hogy csakis akkor kerülsz be 100%ra ha megveszed. Aztán lehet kitalálják, hogy utolsó héten megjelenés elõtt csinálnak egy open hétvégét, de jelenleg szó sincs ilyenrõl. Jó párszor mondták már ezt nem egy helyen.
Max. egyeseknek fájna, ha még sokáig kellene rá várni, mert qurvára rá vannak kattanva.
A medve nem játék.
Az én elképzeléseim szerint az átlagjátékos az, akit hobbi szinten köt le egy játék, ami naponta maximum 1-2 órát jelent, valamint nem feltétlenül úgy tekint a PC játékokra, mint fõ szórakozásforrásra. Ennek a játékosállománynak szerintem még kedvez is, ha õsszel adják ki a játékot. Továbbá gondolom a GW 2 fanokat se különösebben izgatja, ha nem 2 hónap múlva adják ki a játékot, hanem kicsit késõbb, ha így kicsit csiszolhatnak a játékon a fejlesztõk.
War, war never changes.