Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha nem volt egy US szerver se low-nál magasabb terheltségen, iszonyat könnyû volt kiszûrni mivel mind zöld volt, még EU szerverek barna vagyis high és piros vagyis fullon voltak indulás után max 2 órával.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként..próbáld meg lefikázni BÁRHOL a Diablo 3at és odavetnek a kecskéknek. Egy rossz vélemény elég ahhoz,hogy rituális áldozat legyél.
GW2nél más azért a helyzet, mint a Dionál. Míg a Diablos részlegben a Diablo az etalon, addig az MMOknál a WoW.
Vicodine ma 16:40 privát válasz #39219|
Jaja, az nekem is tetszett, de szerintem mire az megjelenik nálunk... Én inkább a Torchlight 2-re voksolnék addig is.
Nekem bejön a D3 hangulata. Toltam a beta-t, és megfogott. 😊 Nem is attól vagyok elszállva hogy nem tudom milyen feature-ökkel jön, hanem a HANGULAT. Ez az ami megfog. Majd kiderül hogy a farmolás szórakoztató lesz-e. A coop party tuti, mert azt is próbáltam.
ON
Viszont a GW2 kárára nem mehet, de nekem van egy olyan gyanúm hogy nem nyáron jön ki a játék. 😞 Ezek a postok az ANettõl lehangolóak megjelenési idõpont tekintetében.
Itt viszont lesz egy kis csavar, mert a wowrajnongók nehezen fogják majd tudni azt felhozni, hogy mekkora noob a Blizzard, mert a Blizzard sokkal jobb o.O
Aki egy kicsit is el tud ezektõl vonatkoztatni, annak nem lesz gondja, de kétlem, hogy a Diablo (vagy akár a GW2, hogy ne legyek offtopik nagyon) megúszná majd ezt ...
@Chris: "vitakultúra" - Ennek az összetett szónak egyik felével sem vagy tisztában emlékeim szerint ... Valószínûleg ez lehet az oka, hogy nálam ezt hiányolod. Nyugodtan ignorálhatod a postjaimat, úgyis csak az én rettentõ egyedi álláspontomat tükrözõ butaságok. Köszi.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Csak szolok hogy reggel 9-10 fele mikor beléptem még az EU szerverek is low-on voltak, de ez még nem azt jelenti hogy senki nem vette meg a játékot.
Én azt mondom hogy nem biztos hogy nagy az átfedés a rajongói körök közt, bár a rajongók már mind megvették a GW2-t.
Amúgy akkor nem véletlen voltak lowon az US szerverek, azt nem értem akkor miért függesztették fel a digitális eladást. Talán azért mert itt a listán Anetes eladások nem szerepelnek? Igen lehetséges.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy inkább Frapsot használtam, ott be tudom állítani hova mentse (C-re menti alapba a GW2 de nekem az egy SSD feleslegesen nem terhelem ilyenekkel).
PC-s játékok közül 1. D3, 2. GW2, 3. WOW: Mists of Pandaria.
Ebbõl látszik, hogy mivel/kivel versenyez az A.net. (tuti nem az X360-on 27 hét múlva megjelenõ Assassins Creed 3-mal)
Sajnos swtor-ra nincs régi pre-order számom, de ott a legelsõ "ha most megveszed akkor behívunk az elsõ körben" akcióval sikerült 300ezret eladniuk. Itt meg csak 96 ezret
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
The gods have disconnected you ...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Engem mondjuk nem érdekel a saját zene importálása, jó a játék zenéje, nagyon is.
Mióta kipróbáltam a WOW-ot, azóta megszállottja lettem az mmorpg-nek. Számtalan fizetõs és ingyenesnek mondott játékkal játszottam 😊 Sajnosm mivel wow-al éveket töltöttem egy ideig, talán most is kicsit de hozzá viszonyítom a játékokat. A Kedvenc mmo-m a Warhammer volt, és örömmel vettem hogy sok hasonló elemet tartalmaz a GW2 mint a War 😊 Most hogy kipróbáltuk a bétát, nagyon várom már a megjelenést mert utálok várni, így remélem június lesz ahogy többen jósolják. Nekem nem azzal van a bajom, hogy "decemberbe jelenik meg", hanem hogy kétségek közt tartanak 😞 Tudnék egy pontos idõpontot mindjárt jobban aludnék 😊)
És most jön a 3-ik rész. Én is szerettem a Diablo-kat, de nem voltam egy elvetemült fan ...
Sajnos túl magasan vannak az elvárások, félek hogy még az "isteni" Blizzard is belebukik majd a fanbojok hülyeségébe ... (Kiváncsi vagyok, hányszor fog D3-as topikban elhangzani, hogy a wow jobb xD )
Manapság nagyon nehéz eredeti öltetekkel és szuper megvalósítással elõrukkolni, valamelyik mindig bukta ... Azért lehet a folytatásokkal még egy bõrt lehúzva elsakkozni egy jó játékot ...
GW2 talán egy üde színfolt lesz ... majd meglátjuk ...
Jimbo:
Szerettem a Diablo 2-t, de a 3 hihetetlen mennyire egyszerû lett és mennyire érdektelen, valamit nagyon eltoltak benne. Játszottam a bétán barbárral végigmentem de gyenge nagyon.
Valamiért kihagytak dolgokat bétából mint content,hardwer támogatást butították,nem biztos,hogy nincs még kész GW2😊
★ 汤姆 李