Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Indulás után néhány órával fullon voltak a szerverek és ez tartott kb vasárnapig amikor high terheltségre "estek vissza". EU szerverek végig szinte fullra voltak terhelve, US meg nem, nem egyszer néztem és a nap több idõpontjában is.

Vagyis szombaton éjjeltõl este 8-ig kb hogy pontos legyek.
Soha nem volt egy US szerver se low-nál magasabb terheltségen, iszonyat könnyû volt kiszûrni mivel mind zöld volt, még EU szerverek barna vagyis high és piros vagyis fullon voltak indulás után max 2 órával.

Na vajon mikor nyomtam egy huzamban vagy 10 órát? Szombaton éjjel kb 2-tõl egészen délutánig, bármikor néztem mindig low volt minden szerver vasárnap este is mikor US-ba délelõtt volt mondjuk vagy este mikor ott délután volt, nem egyszer láttam, nem véletlen mondtam számoltam a 9 óra eltérést ...

spybot919
Hát azért ez nem teljesen igaz. Mint az egyben is. Itt meta-k vannak. Van egy jó bevált "build" és azt megtanulod használni akkor megállod a helyed pvp-be. És szerintem nem kell nagy agy hogy kitaláld a sorrendet vagy a kombót. Itt az fog dönteni ,hogy milyen szituációba használod az adott skilleket és melyiket. Vissza térve rocnro válaszára tényleg nem kellene ezt a játékot is elrontani azzal hogy egyes kasztok buildjeivel instant halálba döntöd az ellenfelek sorait egy támadás vagy kombó sorozattal. És most nem akarok mmo játékot felhozni példának 😊

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

BEAST
A többségnek valahogy mégsem jött össze. 😊 Nagyon sokan ácsorogtak és görgették a fejüket a skilleken és meglepõdtek amikor valaki aki használta a dodge skilleket és váltogatta a fegyver skilleket elkalapálta õket. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

frango
Azért annyira nem nagy ördöngösség az a PVP😄

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

akinek ebben a játékban nincs agya meg reflexe az felejtheti is el a PVP-t....

Unknow
Ez kicsit szerintem több mint motiváció. Konkrétan olyan mint egy pixel bádogkatona 😄
BoneDragon
Kicsit... Inkább nézem valami istállófiúnak mint egy kemény harcosnak. <#vigyor>

Ez a structured pvp alapgear. Tényleg ronda, de ez is egyfajta motivációt ad, hogy minél több pvp-zéssel minél elõbb lecseréld. 😄

Unknow
Attól,hogy csúnya, még effektív 😄 Egyébként igen, kicsit randa ha erre célzol.
reméljük nem nerfelik a warriort,meg a rangert,arrol is van ilyen video,amin látható,hogy ranger kétkezes karddal képes 4-5mp alatt leölni bárkit.
BoneDragon
Hát ez a warrior gear valami borzasztó. 😊

Én is nézegettem, felkeltette a figyelmem, hogy mennyi fegyvert tud használni. Elgondolkodtam azon, hogy longbow-val akár még keepvédésre is alkalmas lehet, még a range-ét is ki lehet tolni vele, plusz vmi hihetetlen jó ahogy leszúrod az aoe buffot adó bannert, kiveheted a földbõl és mint a csapat zászlóvivõje viszed magaddal, ráadásul még harcolni is lehet vele, mert teljesen új skilleket ad. 😄

Unknow
Egyébként,hogy valami ON is legyen. Egyre jobban vonz ez a warrior:
Azt meg már meg sem merem említeni, hogy teljesen abszurd ha azt hiszed, hogy az elhanyagolható számú általad "másjáték fanbojoknak" nevezett fórumozók bármennyire is befolyásolják egy játék sikerességét. Az persze meg sem fordul a fejedben, hogy... khm... esetleg a játék tényleg szar. Pl. ez alapján a te világodban a wow ma már sehol sem lenne.

Unknow
Biztos nem lesz semmi ilyesmi. A Diablot a Diablo klónokhoz fogják hasonlítani. Viszont (ahogy a neve is mutatja) ez az igazi Diablo. Erre várt mindenki, el nem szúrták..szóval mindenki örül most.

Egyébként..próbáld meg lefikázni BÁRHOL a Diablo 3at és odavetnek a kecskéknek. Egy rossz vélemény elég ahhoz,hogy rituális áldozat legyél.

GW2nél más azért a helyzet, mint a Dionál. Míg a Diablos részlegben a Diablo az etalon, addig az MMOknál a WoW.

Vicodine ma 16:40 privát válasz #39219|
Jaja, az nekem is tetszett, de szerintem mire az megjelenik nálunk... Én inkább a Torchlight 2-re voksolnék addig is.
OFF:
Nekem bejön a D3 hangulata. Toltam a beta-t, és megfogott. 😊 Nem is attól vagyok elszállva hogy nem tudom milyen feature-ökkel jön, hanem a HANGULAT. Ez az ami megfog. Majd kiderül hogy a farmolás szórakoztató lesz-e. A coop party tuti, mert azt is próbáltam.
ON

Viszont a GW2 kárára nem mehet, de nekem van egy olyan gyanúm hogy nem nyáron jön ki a játék. 😞 Ezek a postok az ANettõl lehangolóak megjelenési idõpont tekintetében.
Akkor nem csak a tényekkel és az érvekkel állsz hadilábon, hanem a memóriád is rossz, mert tõlem ilyesmit még nem láthattál.

Dio3 tol nemvoltam én sem elszállva, abszolut 0 izgalom, lehet az a fránya elvárások...Dio 1-2öt halálra nyuztam, imádtam, de ez a 3ik rész már tul eröltetett, ebben a kategoriában szerintem Lineage Eternal ami majd nagyot fog szolni
DummyBoy
Nem a Diablo fanbojokra gondolok, hanem a "másjáték" fanbojokra ... Szar lesz, mert nincs benne - panda - fénykard - repülés -akármi ... ezittjobb, azottjobb ... és beindul majd a hisztifolyam ... Láttuk már ezt pár helyen ...

Itt viszont lesz egy kis csavar, mert a wowrajnongók nehezen fogják majd tudni azt felhozni, hogy mekkora noob a Blizzard, mert a Blizzard sokkal jobb o.O

Aki egy kicsit is el tud ezektõl vonatkoztatni, annak nem lesz gondja, de kétlem, hogy a Diablo (vagy akár a GW2, hogy ne legyek offtopik nagyon) megúszná majd ezt ...

@Chris: "vitakultúra" - Ennek az összetett szónak egyik felével sem vagy tisztában emlékeim szerint ... Valószínûleg ez lehet az oka, hogy nálam ezt hiányolod. Nyugodtan ignorálhatod a postjaimat, úgyis csak az én rettentõ egyedi álláspontomat tükrözõ butaságok. Köszi.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SZEG007
na vajon amikor Amcsiknál hajnali 4, meg reggel 6 van akkor miért is lehetnek low-on a szerverek...
Csak szolok hogy reggel 9-10 fele mikor beléptem még az EU szerverek is low-on voltak, de ez még nem azt jelenti hogy senki nem vette meg a játékot.

Én fogom kinõni azt, hogy van egy rettentõ egyedi álláspontod, amit még megvédeni sem próbálsz meg? Ez ám a vitakultúra.

mik ezek a Puzzle-k?

Unknow
Szerintem meg pont ,hogy a fanboyoknak lesz mindegy,hogy milyen a Dio 3. Én szerettem az 1. , 2. részt, de ez a 3. valami szörnyû lett. Legalábbis nekem nagyon nem tetszik az egész, kicsit többet vártam. Ezt a Dio 2 is hozta csak rosszabb grafikával. Ettõl függetlenül a fanoknak mindegy, ha jó a graf, a megvalósítás , picivel jobb mint a 2. rész akkor aztán vidámság van. Amivel nincs is baj, végülis a Diablo mindig is ilyen volt. Az,hogy néhányunk igényeinek már ez nem felel meg , egyéni probléma. A többségnek bejön és ez a lényeg.
DummyBoy
Bizony ... csak az ebben legprofibb érezte úgy hogy bele kellene kötni ... Nembaj ... kinövöd majd idõvel ...

Elsõ blikkre mindenki más skippelte a nyilvánvalóan értelmetlen részét. Mondjuk mindegy, emlékeim szerint a tények és érvek téged sosem zavartak. 😄

DummyBoy
Elsõ blikkre csak neked nem ment át ... Mondjuk teljesen mindegy, emlékeim szerint úgyis feleslegesen törném magam 😊

Rajtam biztosan nem, rajtad lehet.

DummyBoy
Segítene, ha megpróbálnám elmagyarázni mire is gondoltam?

Jól van ilyen alapon platform szinten van verseny.
Én azt mondom hogy nem biztos hogy nagy az átfedés a rajongói körök közt, bár a rajongók már mind megvették a GW2-t.
Amúgy akkor nem véletlen voltak lowon az US szerverek, azt nem értem akkor miért függesztették fel a digitális eladást. Talán azért mert itt a listán Anetes eladások nem szerepelnek? Igen lehetséges.

TDC Geronimo
VGChartz csak dobozos verziókat számol, digitálisat nem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hát sokszor én is vagy mire eszembe jutott a pillanat már a múlté volt úgymond.
Amúgy inkább Frapsot használtam, ott be tudom állítani hova mentse (C-re menti alapba a GW2 de nekem az egy SSD feleslegesen nem terhelem ilyenekkel).

VGChartz pre-order számai

PC-s játékok közül 1. D3, 2. GW2, 3. WOW: Mists of Pandaria.
Ebbõl látszik, hogy mivel/kivel versenyez az A.net. (tuti nem az X360-on 27 hét múlva megjelenõ Assassins Creed 3-mal)

Sajnos swtor-ra nincs régi pre-order számom, de ott a legelsõ "ha most megveszed akkor behívunk az elsõ körben" akcióval sikerült 300ezret eladniuk. Itt meg csak 96 ezret
Sáska
szerintem tajekozodj jobban, mielott ilyen kijelenteseket teszel, hogy csak a grafika es az aukcios haz valtozott a 2-hoz kepest - nem akarom itt kivesezni, mert ez nem az a hely. Ja, es az aukcios haz benne volt a betaban, mind a sima, mind pedig az RMAH-nak egy szimulalt valtozata (bar lehet, ez az open betasoknak nem volt elerheto). Csak a tisztan latas vegett..<#rolleyes>

Zomil
meg most már pár Daoc-os arc is van náluk 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ahet
Ha már itt került szóba, külön érdekessége a dolognak, hogy az ArenaNet alapítói és néhány munkatársa komoly szerepet vállaltak a Diablo I - II, és más Blizzard játék sikerébõl.

The gods have disconnected you ...

Zomil
Ez valahogy elkerülte a figyelmem, képeket meg mindig elfelejtettem csinálni, annyira belemerültem a játékba... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rakás dev topic errõl szól ha jól láttam, azt hittem láttad ha onnan idézgetsz. Meg ha nézted a Documents\Guild Wars 2 mappát akkor láthattad a Music mappát. Csináltam pár képet akkor láttam, csak sejtettem mondjuk mire való, azt láttam hogy üres.
Engem mondjuk nem érdekel a saját zene importálása, jó a játék zenéje, nagyon is.

Aha, tehát azt akarod mondani, hogy egy-egy játék más játékok fanboijainak hülyeségébe bukik bele?

A maga idejében a diablo nagyon jó kis játék volt. Most kipróbáltam a 3-at mert miért ne, és lvl7-ig jutottam mikor rádöbbentem mennyire unalmas. Két dologban változott a 2-höz képest, az egyik a grafika, a másik pedig az aukciós ház (bétában nem volt benne). Ezen dolgoztak évekig? Kész vicc.

Mióta kipróbáltam a WOW-ot, azóta megszállottja lettem az mmorpg-nek. Számtalan fizetõs és ingyenesnek mondott játékkal játszottam 😊 Sajnosm mivel wow-al éveket töltöttem egy ideig, talán most is kicsit de hozzá viszonyítom a játékokat. A Kedvenc mmo-m a Warhammer volt, és örömmel vettem hogy sok hasonló elemet tartalmaz a GW2 mint a War 😊 Most hogy kipróbáltuk a bétát, nagyon várom már a megjelenést mert utálok várni, így remélem június lesz ahogy többen jósolják. Nekem nem azzal van a bajom, hogy "decemberbe jelenik meg", hanem hogy kétségek közt tartanak 😞 Tudnék egy pontos idõpontot mindjárt jobban aludnék 😊)
Zomil
nocsak mik vannak 😄

DummyBoy
Nemnem ... Az 1996-os 2D-s ide-oda klikkelgetõs játéknak van nagy rajongótábora ... 2000-ben kijött a 2-ik rész, még nagyobb rajongótáborral ...

És most jön a 3-ik rész. Én is szerettem a Diablo-kat, de nem voltam egy elvetemült fan ...

Sajnos túl magasan vannak az elvárások, félek hogy még az "isteni" Blizzard is belebukik majd a fanbojok hülyeségébe ... (Kiváncsi vagyok, hányszor fog D3-as topikban elhangzani, hogy a wow jobb xD )

Manapság nagyon nehéz eredeti öltetekkel és szuper megvalósítással elõrukkolni, valamelyik mindig bukta ... Azért lehet a folytatásokkal még egy bõrt lehúzva elsakkozni egy jó játékot ...

GW2 talán egy üde színfolt lesz ... majd meglátjuk ...

Unknow
Ne csak az eladásokba gondolkozz, azért itt nagyot fog az is számítani, hogy a startoló playerek közül hányan veszik majd igénybe az item shopot. Most az lesz,hogy mindenki elsõ akar lenni valamiben, vagy gyorsan kipörgetni a játékot vagy hasonlók. Emiatt az item shop forgalma feltehetõleg hatalmas lesz, viszont egy Dio 3 megjelenés mellett nem fix,hogy annyian kezdenének mint amennyien kezdenének nélküle.
+1 😊

Kétlem, pre-purchaseval már nem keveset eladtak, kétlem hogy Diablo miatt ennyit variálnának.

Jimbo:
Szerettem a Diablo 2-t, de a 3 hihetetlen mennyire egyszerû lett és mennyire érdektelen, valamit nagyon eltoltak benne. Játszottam a bétán barbárral végigmentem de gyenge nagyon.

Mondjuk soha nem értettem, hogy 2012-ben egy szaros ide-oda kklikkelgetõs, 2D-s játék hogy tud ekkora rajongótáborral rendelkezni...
darth devil
Jók ezek az összeesküvés elméletek. 😄

War, war never changes.

Szerintem Diablo 3 tett be nekünk megjelenés ügyben.Lehet,hogy kinnt lenne ez már,lehet,hogy erre az idõszakra tervezték a játék kiadását de nem szándékoztak szinte egy idõben kiadni egy olyan játékkal ami kb.ugyanekkora érdekeltséget(vagy még többet) mutat mint GW2.
Valamiért kihagytak dolgokat bétából mint content,hardwer támogatást butították,nem biztos,hogy nincs még kész GW2😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Unknow
Nem mondtam egy szóval se,hogy befogják rakni. Igazából az lenne a logikus,hogy nem rakják be, mert ezzel még mindig tömegeket lehet majd vonzani a startra.