Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Miböl gondolod, h egyáltalán egy bétában is meg fogják mutatni az asura-t/sylvarit, én nem lennék ennyire biztos benne.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Csak hiszed 😊

Szekérre reagálva, dehogy nem futtatja a szekeret az Anet. BWE errõl szólt és volt még facebook like akció is (bár szomorú hogy 500k nem jött össze), pre-purchaseval kezdõdött az egész és nem hagyhatják most, verniük kell a vasat ami elõbb utóbb úgy is kihûl szóval bármeddig nem várhatnak.
Persze nem mondom nyáron biztosan megjelenik, de nekik minden idõhúzással rosszabb lesz, fõleg hogy titkolóznak, az ember meg alapvetõen kíváncsi. Nem tudom mi lesz de néhány hónapon (1-2) belül ki kell jönniük valami elfogadható bejelentéssel.

frango
Akkor én nem vagyok abban a rétegben akiket megcéloztak😄 Én jobban szeretem a biztosat, mint a bizonytalant...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Épp ezt beszéltük pár napja is, hogy a nem túl távoli megjelenés azért valószínûbb, mert a hype szekér meglódul, de hónapok alatt meg is állhat, ami meg egyértelmûen szar lesz a késõbbi eladásokra nézve. De mindenki csak találgat, ki tudja, lehet az Arena.net marketingben nem olyan jó, mint játékfejlesztésben.

Unknow
Pedig jól csinálják, mert most még 2 hónapig mindenki azt találgatja mikor jön ki a GW2. Így nem tûnik el teljesen a Dio3 megjelenés mellett + a többi mmo mellett sem. Most ha tudnád,hogy mikor vannak a béták, mikor van a megjelenés, már fele ennyire se lenne érdekes a dolog.
Running
Francért kell egybõl elnyomni minden kialakuló flémszikrát, olyan uncsik vagytok. <#action>

Running
Tesztelõ gárdában? Dehogy, távoli asztallal most kapcsolódtam fel az Anet hálózatára és minden információ a tudomásomra jutott. <#hehe> Kérdezzetek bátran.<#vigyor>

Ah, kicsit úgy jött át amit írtál, mintha ironizálnál és belemagyaráznál olyat amit én nem is írtam. Bocs, én értettem félre.

frango
Valamit s.arul csinálnak, mert én már nem várom annyira a játékot, mint 1 évvel ezelõtt...

Nekem egyelõre úgy tûnik, hogy az Arenaneten kívül mindenki más hype-olja a GW2-t.
A dolog végülis költséghatékony, mindenki a játékról beszél, közben õk csak kiosztanak egy-egy sajtó béta meghívót, meg 2 napig stress testelik azokat, akik már kifizették a pénzt a játékért, tehát rajtuk már nem buknak.

Cserébe tele a net GW2 beszámolókkal, videókkal.
Kérdés, hogy mennyire tudják ezt kézben tartani, és mennyire szalad el a hype szekér?
Kedves Chris,

Asszem muszáj lesz így válaszolnom neked, ha már ennyire kedvesen válaszoltál / beszóltál.

A feltételezésem az volt, hogy azért jött ilyen felugrós ablak "fogaddel" gombbal, mert kifogytak a voiceoverbõl, és spóroltak a dologgal.

Szerencsére, amit írtál megnyugtatott, hogy nem errõl van szó, hanem arról, hogy ahol nem csak egy beavatkozás nélküli párbeszédet mozizok végig, hanem nekem is lehet valami beleszólásom, ott jön a felugrós. Ami nekem jobban tetszik, mint a választások nélküli, elõre megírt script.

Az, hogy neked már az se jó, ha valaki örül annak, amit írtál, az a te bajod.
De hol itt a szövegértés egyes? Talán a te oldaladon?
Unknow
Btw, ha olyan rohadtul kéne bugokat és stb-ket javítani, és nem inkább a promóra és a hypera feküdnének rá akkor már berakták volna most Asurat + Sylvarit is. Szerintem ennél több bizonyíték nem kell, hogy kiakarják adni amíg ekkora a felhajtás.
Ezt pont úgy írod mintha a tesztelõ gárdában ülnél és gépelnéd a sorokat.
Az hogy kaptunk egy klienst nem jelenti azt hogy ez a legújabb, lehet ez volt a legstabilabb, ezért is lehetett hogy cpu-ról futott a játék mert így optimalizálási hibákkal nem kellett foglalkozniuk a BWE folyamán és így is volt mit tenni.
Tömegnek sose a teljes képet mutatják, ez a BWE inkább volt stressz teszt, mint rendes béta, nem véletlen lõtték le a szervereket gondolom várták hogy visszalogol a nép akkor mi lesz.

Zomil
Szvsz nem lesz se asura se sylvari egyik bétában se 😊
Többször mondták, h nem igazán szeretnék lelöni a játék egy részét, ami szvsz nagyon jo dolog, rühellem, h manapság bétákban már kiderül minden és onnantol semmi meglepetés 😊
Hol marad igy a felfedezés öröme.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Habár ha belegondolok, a Conan lvl20-ig volt rendesen kész, az is bugos volt, mint a picsa. <#hehe>

Braikingboss
Az érdekes hogy a mostani béta alatt tapasztalt bukog többsége az elõzõ zártabb béta alkalmával nem voltak jelen. Pl itt full bugos volt a guardien elõzõ bétában nem.

Don Kartács :)

Running
Én egyre kevésbé látok esélyt erre a júniusra. A játék alig optimalizált, idõ nincs tesztelni rendesen bétákkal. Bugok, balanszolatlan dolgok vannak jócskán. Biztos vannak területek, amely még rendes feltöltésre vár...kevés ám erre másfél hónap teszttel együtt... szerintem.

Szövegértés egyes, tökéletesen nem arra reagáltál ami oda volt írva, viszont ennek ellenére kihoztad a dolgoból azt, amit ezekszerint ki akartál hozni.

Unknow
Figyelj, melyik az érdekesebb? Az,hogy "lehet,hogy többször is lesz béta" vagy az,hogy "lehet nem is lesz béta"? Komolyan...hihetetlenül naív vagy 😄 Ne legyél már ennyire manipulálható.
Azt mondták nem biztos hogy megjelenés elõtt be fogják mutatni az Asurat és Sylvarit, szóval erre ne építs.

TDC Geronimo
"This means it could be less frequent, depending on development"

Én itt nem látom a másik lehetõséget csak azt, hogy kevesebb lehet. De biztos kamuznak, mert marketing!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lehet rágyúrnak és nem rendeznek BWE amivel inkább csak idõt veszítenek, hiszen most volt egy nagy amibõl biztos sok következtetést le tudnak vonni. Majd lesz még egy és ha minden jó kiadják. Persze szép lenne ha ilyen egyszerû lenne, de mi itt csak felemás kijelentésekbõl vonunk le következtetéseket, fogalmunk sincs hogy pontosan milyen készültségi állapotban vannak.

Unknow
Azt se jelentették ki,hogy nem biztos,hogy nem lesz több egy hónapban. Ez a lényege a marketingnek...
Igazából,akkor kellene beszélni a megjelenésröl,amikor béta hétvégén már játszható az asuri,slyvari faj ráadásul optimalizálás hatását is érezzük béta idején,többit ugyis belsö tesztelök végzik,illetve,azokat a dolgokat,ami bétában nem elérhetö. Szerintem,ha a fenti dolgok már megvannak,onnantol kezdve 2-3 hónap megjelenésig. Bár Anet jobban igyekezne,ha tartani akarják az augusztusi megjelenést marketing szempontból.

Azért embernél a vadkan erõs volt, meg a méhkirálynõ is. Elején nem volt nehéz, de délebbre mentél akkor meg egyre nehezebb lett. Amúgy nehézség beállítás az egyik legmacerásabb, mert szinte teljesen egyén függõ. Personal minden esetre szerintem könnyûnek kellene lennie, hogy bárki végig tudja vinni, még úgymond 5 éves pistike is. A játékban a kihívást máshol kell keresni, azért vannak Dungeonok stb. Mondjuk ezek eventek voltak, ott is valami közepes lenne a jó, vagy lennének event nehézségek, tudná az ember, hogy igen ez a vadkan kemény lesz mert nem szíves event hanem tudom is én kardos.

TDC Geronimo
Persze, volt 1 db normális beta, ma kijelentik, hogy lehet nem is lesz minden hónapban, de szerinted jönni fog másfél hónap múlva 😄

Unknow
Jönni is fog...szinte fixre. Ekkora marketinget meg kampányolást nem fognak az ablakon kivágni. A titkolózás meg csak szintén a marketing része. Mert így mindenki beszél róla és "nagy meglepetés" lesz mikor kijön .
Running
Szerintem jöhetne júniusban. Addig még van idejük picikét javítgatni. Nekem már így is jobb, mint bármelyik elõzõ mmo.

Ah köszi. Szóval a felugrós a jobbik, mert ott tudok jellemet választani. Így már más. 😊
Nálam végig jó volt, ment szöveg felirat interakció minden.

Kezdõ zónák bossainál ti is úgy éreztétek, hogy elég nagy a különbség közöttük?
Volt amelyiket gond nélkül letudtuk (fõleg a humánoknál), és volt ahol halmokban álltak a játékos hullák.

Leginkább a charroknál a sámán tudta felbaszni az agyam, amikor (késõbb véletlenül láttam) akkora aoe kört rakott ki, hogy ha benne álltál akkor nem is láttad, hogy aoe jön. Ami természetesen one-shotolt úgy mindenkit. Elvileg dodge-olni kellene, gyakorlatban meg nem ártana, ha a mob valami emote-ot vagy bejelentést tolna elõtte, hogy mikor kell dodge-olni.
Ha ugyanez lesz dungeon-ökben is (tank és healer nélkül), akkor ez a játék iszonyat wipe fest lesz.
TDC Geronimo
uh...ennyit a nyári megjelenésrõl 😄

Miért, a "beszélgetõs" kötelezõ? Én úgy tapasztaltam, hogy ahol választási lehetõségek voltak, ott ugrott fel a felirat és a lehetõségek.

Azért a "work in progress" felirat kissé meredek volt a story módnál.
Aztán jöttek azok a story küldik, ahol már ilyen beszélgetõs se volt, csak felugrott a felirat és olvasd.
Mellé válaszoltam. A lényeg, hogy nem számít, hogy a D3 mmo-e vagy sem, egyszerûen versenytárs.

a.carkey
Rakat audio hiba van a story módnál (nem beszélõ szereplõk, egymás szavába vágó szereplõk, stb.). Biztos van még más is, de nem a minél elõbbi fejlõdésre mentem rá, hanem a felfedezésre.

A medve nem játék.

Nem ez volt a tárgy. Az volt hogy a Dio milyen stílusú játék és nem MMO, csak errõl volt szó.

a.carkey
Meg a pre-purchaseket se. 😊 Lsd. hiv fórum, pedig nekik tényleg járt volna. (Én is így jártam.) Megj. szerintem direkt volt. Tesztelték, hogy ha indulnak, milyen a fokozatos beengedés. 😄

A medve nem játék.

Mivel mindenkinek egyfajta szabadideje van csak bármilyen játékot játszani ezért igenis minden mindennek a konkurense, minden mindentõl figyelmet, érdeklõdést és eladásokat vonhat el.

frango
"TERA-t fikázzák a keleti stílus miatt..." - Pedig most a legjobb MMORPG a paicon. Holnap jön is<#taps>

GW2 cash shopról tudni valamit? Milyen rendszer lesz? Miket lehet venni?

darth devil
TERA-t fikázzák a keleti stílus miatt... D3 sosem volt mmo és nem is lesz, cooperative az nem mmo. 😄 Talán még a TSW a legérdekesebb ebbõl a 3asból, de arról elég kevés info vagy, vagy csak én nem követem.

War, war never changes.

Dio 3 hack and slash játék, köze sincs egy MMO-hoz. Attól hogy online kell játszani még nem lesz valódi MMO. Ezzel viszont nincs is baj, Dio az Dio és kész.

Unknow
TERA most jött, a Dio 3 is valamiképpen MMO-nak számít, TSW is most jön. Végülis... Tényleg abszolút nem jön semmi 😛
Nem tudhatod hol tartanak a fejlesztésben, az hogy ezt a klienst kaptuk nem azt jelenti hogy ez a legjobb ami van. Valószínû optimalizációt se most kezdik, csak lehet nem tették bele mert még több gond lett volna vele és nem ezt akarták tesztelni. Szóval majd kiderül.

Diablo3 meg a nyár megkönnyiti a várakozást😊 tegnap pl. egész nap strandon voltunk nem hiányzott a gépem fûtése a szobában😄

a rangedek kicsit erõsek.....warriorként is sokszor inkább puskáztam,mert hiába a dodge az ilyen Bossok one shotoltak az eventeknél😊 és nagyobb szörny csapatoknál pedig az ij AOE-val lehtett durván osztani meg kiteolni annélkül,hogy megkarcoltak volna....ugyenez Pl. kard-al sokszor halállal végzõdött😛
Az a poén kép a Boss fightról tegnap nagyon is igaz....ranged ftw

Me0w
Inkabb kicsit kesobb, mint elhamarkodva. Jelenleg ugysem jon semmilyen mmo, csinaljak meg jol.

Together we'll fly someday...

GW2 nem lesz még két hónap múlva, de ezt már tegnap megvitattuk és volt is nagy veszekedés belõle. Nem mennék bele. Szerintem nem lesz inkább szeptember elejére lõném be.

Nincs optimalizálva a játék, és az se egy két napos meló. Bugokat is javítani kell ahhoz pedig rengeteg forrás fájlt átnézni, és még erõsen balancolni is kell a játékot. eventeket, personal storyt, esetleg skilleket.

Asura sylvari kezdõ nemtom, hogy hogy áll állítólag kész. De lions Arch még nincs például feltöltve, nem mozog a város és az npc-k is csak kenyeret árusítanak, úgyhogy van még mind dolgozni😊
szerintem meg éppenhogy közel van.....mivel a preP vásárlók nagy része nem sok bétát szeretne már megélni...megaztán nagyon ellõnék a puskaport a sok bétával a release-re!
Mondta valaki pár napja: Diablo3 két hét múlva ugye...a GW2 meg arra rá 1 hónappal simán ütõs lenne

Én még kipróbálom a guardiant norn kezdõn, meg a necrot kicsit alaposabban. De amúgy pvp meg wvw-zni fogok én is😊