Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy hogy a teóriázásnál maradjunk, az elõzõ meghívásos béta óta jópár trait változott nem túl jelentõsen, amibõl arra következtetnék, hogy a balanszolgatás is terítéken van, ami meg gondolom már amolyan utolsók közötti munkafázis.
De pl. az elõzõ bétában még nem volt a pvp lobbyban ez a tutorial terület meg az oktató kvesztek sem. Gondolom nem finomhangolgatnák a játékot ha olyan nagy tennivalók lennének még rajta.

jéé most esik le a srác az Assasin's creedes fazonnak van öltözve😛:=)

spybot919
Ja ez inkább glitch mint ugrálós móka. Van mit fejleszteni rajta.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Na látjátok, már next eventrõl beszélnek. Gondolom alapba hárítanak mikor fórumon bombázzák õket, nehogy félre értés legyen. Hát várjuk a következõt 😊
Sokat mondó a 3-as "mivel foglalkozunk most" lista. Ezek szerint nem állnak rosszul fejlesztésben, nyári megjelenés szerintem jó esélyes (még ha nem is Június talán).

jaj már elõre látom,hogy hiszti lesz ha leesek a végén😄
Tényleg inkább jobb lenne ha nem ennyi ugrás lenne és ha mint ahogy Spybot919 mondta nem kéne egy fûszál hegyérõl ugrani,hogy sikeres legyél.....inkább jól elkéne dugni õket a mapen mint ez a sok ugrálás😊

ez az egész a SWTOR-os datacron kristály keresésre hasonlit

TDC Geronimo
"Just wanted to drop in before the forums closed down in the morning and say thanks for all the amazing feedback you folks have given us over the last few days. We haven’t had time to post responses to all your threads, but we certainly are reading them! We’re beyond thrilled that so many of you enjoyed your World versus World battles and we are thoroughly enjoying the fantastic videos we’re seeing pop up already.
We know things aren’t perfect by any stretch of the imagination, so we really appreciate all the feedback you’ve given us here, and we’ll do our best to incorporate as many fixes and updates as we can before the next event. I can’t really be more specific than that at this point because we’re still talking over lots of the feedback and figuring out what we can get ready for next time or what might need to wait until later.
I can however tell you that we’ve already got quite a few siege weapon updates ready to go, including the ability to kick out anyone using a siege weapon that you placed on the field. This update and many more will be waiting for you in our next beta weekend."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

spybot919
Az se volt olyan nagy ötlet. Mint minden mmo-ban. Aki fizet az legyen nagyobb szinten? ne már ! lIke Chinese...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Funcom az Age of Conannél tök jól csinálta, kiegeket, meg a kiegek bónusz dolgait tudtad cash shopból megvenni, és voltak egyéb értelmes dolgok a megmaradt pénzedre.
Costume-ök mellett pl. a nagy klasszikus xp potion.
spybot919
Nem nagyon jönnek be ezek az ugrálások. Egyes haladások már a bug szintjét verik. Lásd füszál meg 1mm es átmérõjû fa ágon való átkelés. De attól még lehet jó ötlet csak ezek még finomítani kéne. Inkább legyenek titkos ösvények mint ilyen nonrealisztukus ugrások, átkelések :S

Legtöbb ilyen nagy eventtel nem volt bajom, a charr barlang a sámánnal szivatott minket mindig.

Túl sok ember = túl sok mobos csapatok.
Egy-egy trash pack pillanat alatt szétkapta az embert, és az se segített, ha rangedben maradtál, már egyszercsak azon kaptad magad, hogy az elõbb leölt pack respawnolt, és benne állsz a közepében.
Ez ugye vitte a hátulról rezelõket, amitõl borult az elején az event lényegi részét csinálókat is, teljes wipe.
Szóval ezt a részét javíthatnák, hogy tényleg meg lehessen csinálni az eventet.

A BWE-ben egy ilyen nagyobb event határozottan nem adott annyi jutalmat, mint amennyibe utána a páncél javítás került, meg közben a teleportálás.
TDC Geronimo
Jon Peters said the 3 big things they're working on now are:

Peformance
Balance
Teaching the game to new players

TDC Geronimo
WvW zónába is van 😮

TDC Geronimo
Post launch content interjú

“We have a live team of designers and artists and gameplay programmers who are going to be flying over the game constantly, dropping content everywhere”

“Our goal is that every time you make a new character, you might go back through a map that you played six months ago and you’re going to find completely different content.” New content, he says, will be spread across the whole game rather than concentrated in specific areas. As this happens, the events already in place will be altered to accommodate it.

“We’re going to put another event that can happen there, and then slow down how often the Brood Mother happens. Not only are there new events happening, but everything you’ve seen before starts happening less often. The world gets larger and larger. Three years from now, if someone makes a brand new character in the game, a place that has 100 events in it might have 300 by then.”

Jól hangzik!

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
8:50 mi a szar? Lehet seggen ugrálni?Valahogy ez ugrott be és szétszakadtam a röhögéstöl

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

FalseHeLL
Vannak titkos helyek ahova csak ilyen platforminggal tudsz eljutni viszont cserébe kapsz skillpontot meg anyámkínját. Nézd végig a videót...

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

srácok mi ez a "Jumping Puzzle" dolog a játékban?

Smithwarden
Nekem eleg lesz 1 db is, nem kell 2. 😊
Amugy volt mar: #39104

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

s0n1c
BEAST
Csak az elsõ napon voltak ilyen gondok az EU serverekkel. Utána már csak az Eternal Battleground-ra volt nehéz bejutni. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gondoltam, okos húzás volt ha US jobban ment.

Zomil:
Emlékeztem hogy van régió megkötés csak arra nem hogy loginre vonatkozik, szóval csak ennyi.

Kata
Élesben majd én is EU szerverre megyek, csak a bétát toltuk US-en.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
Igazad van, utána néztem a forumon 😊
Viszont jo hir, h azt irta az egyik dev., h költözés elött irj a supportnak és nem lesz gond 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát igen, csak mit EU szerverben gondolkodtunk, klán szinten is.
Igen csak login van korlátozva, megnéztem faq-ban azóta, meg többen is írták, szervet azt választasz ami neked szimpatikus.
Igen ezt mondták is a fejlesztõk hogy többen vagyunk akkor arányosan több lesz az ellenség.
Én mondjuk olyan eventeken gondolkodok el ilyenkor ahol egy boss van, pl vadkan vagy a darázskirálynõ, ilyenkor ezek még erõsebbek lesznek? Elég valószínû, sikerült összehozni hogy egy helyen volt a két boss, ütöm a vadkant erre instant halál akkor látom hogy a darázskirálynõ megjött mögöttem az csapott le. Estünk keltünk (vagyis én biztos, de volt még jó pár hulla azért), de valahogy összejött.
Kentaur tábor foglalás is volt, meg védés mikor jöttek visszafoglalni, elsõre nem is sikerült csak késõbb visszamentem akkor.
Ami mondjuk érdekes Shadow Behemoth nem volt over power pedig voltunk vagy 15-en vagy 20-an legalább (persze lehet hogy jó volt a csapat vagy inkább csapatok), nyitott pár portalt meg jött pár lény meg nyomta a támadásokat végén mondjuk már ilyen olimpiai logot rajzolt kb, kellett dodgeolni rendesen hogy ne kapjál a fejedre, de élvezetes volt, érdekes és jó élmény, talán még az se baj ha kicsit nehezebb lett volna(több lényt idéz meg).

Kata
Ettõl függetlenül az egész bwe-t amcsi szerveren nyomtuk végig okosan, és nem reklamált, hogy másik kontinensen vagyunk. Jó volt, mert nem halt be annyit mint full telített eu szerverek.

Valaki korábban írta, hogy mert nincsenek nehezebb eventek. Vannak. Pl. minden event erõssége függ a környéken lévõk számától (és talán szintjétõl is), ugyanis volt egy fa erõd amit idõnként a kentaurok elkezdtek támadni. Amikor megcsináltam elõször, akkor alig jött egy-két kentaúr. Aztán amikor visszamentünk és vagy 10-20 ember ott mászkált már, akkor tucatjával, egyszerre több irányból érkeztek, szinte háború volt nem is csata, és még akkor is nagyon észnél kellett lenni, mert azért 5 kentaur íjász hamar szétkapott ha nem ugráltál. Szóval szerintem ez tök jól ki van találva, és kifejezetten tetszik a játékban. Amúgy én is játszottam más mmo-kkal, úgyhogy van személyes tapasztalatom az összehasonlításokra, de nem hasonlítgatok. 😊 Jó lesz ez a GW2 és kész. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Jól van azt hittem Zomilnak írtad, nem volt válasz.
Akkor nem nálam van a hiba, hanem nem elérhetõ, köszönöm csak erre voltam kíváncsi.

- nem: "Please check your information and try again."

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

elöbb irtam,hogy nem lehet most belépni.
Na most hova nem lehet belépni? Kezdem elveszíteni a fonalat. Ide be tudtok lépni?:
https://account.guildwars2.com/login

Nem tudsz belépni EU-n kívül:
Is my copy of Guild Wars 2 tied to my region?

Yes. To play from North America you must purchase a North American copy of the game. To play from Europe you must purchase a European copy of the game. Note that this restriction impacts where you can play from, not which game worlds you can choose to play on.

ugyan már srácok,400gems=5 euro,annyira nem lehet sok,ráadásul kétszerannyi goldot kapsz ha vársz pár hetet,nem tudom elhinni,hogy aki veterán játékos sose költött volna ingame dolgokra igazi pénzért.

Esetleg lopd el anyucid/apucid kártyáját és vegyél belöle annyi gemet amennyi tudsz😄
nem lehet belépni.
Zomil
mert én nem ezt irtam...
és be tudsz majd lépni eu-n kivül is...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

De inkább azt írja le valaki hogy account oldalra be lehet-e lépni, mert nekem nem megy.

hát remélem 30dollárnál nem lesz drágább 1600 gem,az már sokalnám.
Van régió lock de csak belépésre nem szerver választásra, Európán kívül nem fogsz tudni GW2-ni 😊

Nem mindig transzferel mindent karit mindent ha "költözöl", ezt olvastam.

Igen közben megnéztem csak régió login van.
Akkor viszont ezért volt probléma mindenki kinézte a szimpatikus szervert és le lett terhelve gondolom sokan US-bõl lépkedtek EU szerverre befelé, mert saját szervereik azt látták hogy le van terhelve. Csak nem tûnt el az a kb 1 milla USA játékos.

ki az aki vesz gemet megjelenési napján esetleg headstart elötti napokon?
köztudott,hogy elsö napon lesz legolcsobb a gem,utána vársz 2-3 hetet,majd beváltod goldra akár dupla hasznod is lehet belöle.
Nincsen régió-lock,hisz bármely szerverre léphetsz be,akárhol vagy,legyen US akár EU.
Csak az account vagy nemtudom minek az adatot külön tárolják,aki máshonnan lépett be,pl: EU-n vette meg a játékot de US szerverre lép be,ezét NA tipus lesz vagy mi.
Zomil
sosem terveztek régio lock-ot, egyedül csak a login szerverek vannak külön.

Ahet
A szerverekre nem vonatkozik, oda mész ahova szeretnél.

The gods have disconnected you ...

biztos szelektálnak,hisz olyan sok sirás van ott 😄
Csak saját régiódba léphetsz be, vagyis EU régióban.
Bár szerverekre lehet nem vonatkozik? Akkor meg érdekes.

Zomil
milyen régio lock-ot?

Account oldalra már nem lehet belépni?

Hát akkor ez egy újabb hiba az Anet részérõl, már be kellett volna kapcsolni a régió lockot BWE-re.

frango
Mert a többség kezdõ, casual játékos. Ahhoz az 1 dodgehoz és pár skillhez nem kell egy hc high+ gamernek lenni szerintem 😊 (Persze Cod4-ben is felmegyek pubra bedarálok mindenkit, de nem azért, mert annyira jó vagyok hanem, mert az enemy nub.😊)

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Erre egy logikus magyarázatot látok: mivel eu régióból játszunk, lehet hogy a szerver populáció azt mutatja, hogy hányan játszanak az adott régióból a szerveren. Hogy ez bug vagy feature nem tudom.
Ez megmagyarázná azt is, hogy miért voltak indulás után fullon az amcsi szerverek: sok európai aki nem tudott pénteken bejelentkezni, amerikai szerverre ment be, aztán ahogy normalizálódott a helyzet transzferelt eu-ba.

Ezt erõsíti, hogy találni ilyen fórum postokat is:

Posted 27 April 2012 - 11:12 PM
I'm looking at the server list by Population, and it's hysterical how most if not all EU servers are low pop, and the American ones are almost all medium to full.
Élesben ugyis össze fog omlani valamelyik szerver,ahol tul sokan leszünk és ismét lesz kimaradás,de inkább bizzok abban,hogy login hiba ne legyen,illetve szervert lehessen váltani.