Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De az Expendables 1-et keptelen voltam 15 percnel tovabb nezni.
Belehajtottam es egy mero borzalom az egesz, nulla tortenettel. 😞
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Imádom ezt az egeret, mindent kibir 😄
Bár sztem valahol megtört a vezeték, mert néha ujracsatlakozik a win7-hez.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hogy nem mûködhet egy egér egy FPS-ben?
Legrosszabb esetben plug&play módon mennie kell.
War, war never changes.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
angol tudás nem ártana hozzá

ugye én megszivtam a saitek game pademmel....
bf3-ban ez egeremmel szivtam.....
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
kopáson kívül semmi baja 😊
Amit sajnálok,hogy G15 keyboard led-es display nem müködik gw2-nél.
razer hex?
Kikészíteni mire feljutnék >.<
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Totál visszahozza a CS 1.6-os meg cod-os jump szerverek hangulatát...azokat imádtam 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként ez a WvW-n belül nem instancolt terület ugye? Tehát elvileg amikor kinyitod a végén a nagy kaput akkor ott várhat egy raklap ellenfél?