Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Elnezest kerek, hogy nekem nem eleg ha zombikent bamulom 2 oraig x-y szinesz pofajat, mind1 mit csinal. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Unknow
Itt milyen történetet akarsz? Benne van Chuck Norris... Legjobb esetben is maximum addig tartana a történet ameddig Chuck úgy akarná, hogy tartson.
Running
Az elsõ is király volt, ez is az lesz, moziban nézõs...

Zsán Klód szarrá verné Stallonet IRL, kár, hogy õ a fõgenyó<#falbav>
Smithwarden
Eloszor en is ezt gondoltam amugy. De tevedtem. 😄

TDC Geronimo
Ilyen filmbe ennyi ikonnal nem is kell történet 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smithwarden
Szinte mindegyik szineszt aki szerepel a filmben szeretem (-ttem).
De az Expendables 1-et keptelen voltam 15 percnel tovabb nezni.
Belehajtottam es egy mero borzalom az egesz, nulla tortenettel. 😞

TDC Geronimo
Kis off, de másztszí! 😄

Zomil
Ha már mindenki igy beirkálta, nekem 5éve van egy Logitech G5-öm 😊
Imádom ezt az egeret, mindent kibir 😄
Bár sztem valahol megtört a vezeték, mert néha ujracsatlakozik a win7-hez.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Susarc:
Hogy nem mûködhet egy egér egy FPS-ben?
Legrosszabb esetben plug&play módon mennie kell.

darth devil
Úgy állítod be a razer menüjében a gombokat ahogy akarod. Ha a játékban nem is, a cucc programjában át tudod.

War, war never changes.

Terawatt
Ahogy az elsõ részben is, itt is illegális lesz. Max akkor lehet ilyet összehozni, hogyha veszel legalább 2 accot és 2 külön géprõl tolod egymagad forever aloneba.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

LeWyTy
Remélem nem.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

vajon multibox engedélyezett? érdekes lehet 5db MM-s nekróval rohangálni 😄
az ilyen MMO-s egeret mint razer támogatják,kiprobálták állitólag valamelyik NAGA tipus egérrel,lásd guildwars2 guru forumon.
s0n1c
Ezzel én is tisztában vagyok, de én nem ezt mondtam 😊 Hanem, hogy a fejlesztõk ezeket nem támogatják a legtöbb mmo-ban.
drop
jó lenne magyar beszámolot olvasni ranged karirol tapasztalat esetleg negativ dolgok,kérdés peteket nem lehet elküldeni úgy értem ne legyenek elõ ?

aki nem olvasta volna: http://www.guildwars2journal.com/
angol tudás nem ártana hozzá
makrózni rengeteg keyboard-al lehet és pofonegyszerü

hihi ha látnád hogy néz ki az egyik ismerõsöm fotelja.......rávan applikálva egy ilyen a bal karfára a jobbra meg egy egérpad😄 olyan gyorsan tud mozogni a játékokban mint egy mókus😛😊

s0n1c
nem erre gondoltam, hanem pl. makrózás
Mi a szar ez, egy billentyûzet meg egy egér szerelemgyereke retinaszkennerrel? 😄

szerencsére pl az egeremre olyan billentyût teszek amilyet csak akarok😛 szóval annyira nem nagy kicseszés😊 ,de kényelmesebb lenne ha nemkéne "trükközni"

s0n1c
ennek van egy igen nyomós oka, az ilyen kütyükbõl származó "elõnyöket" a fejlesztõk (szerencsére) nem támogatják
én beruházok egy ilyenre ,de ha nem lehet az iránymozgást a hüvelykúj gombra rakni akkor visszaviszem😛😊

Én a heal-t 6osra raktam, a 7est a c-re(ez általában menekülõ skill), a 8-9et oldalsó egér gombra, az elitet meg egy szép nagy kerek gombra a 2 lapozó gomb között (amin a 8-9 van), így epic érzetet ad amikor elsütöm az elite skillt.<#idiota>

Running
Nekem ez van, 2007 óta hûséges hozzám:

képtelen vagyok megérteni,hogy a legprofibb játékvezérlõket a játékok nagy része nem támogatja!
ugye én megszivtam a saitek game pademmel....

bf3-ban ez egeremmel szivtam.....

MX1000-em van mióta kiadták 😄
LeWyTy
kinek mondtad? a g700 nem az... csak gyors töltõs.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

MX518 immáron 6 éve áll a szolgálatomban 😊
kopáson kívül semmi baja 😊

TDC Geronimo
GW2be sok skillt nem kell bindelni. 1-5ig simán kézre áll és marad a másik 5 utility skill, illetve a fegyverváltás azt ennyi

hát nekem fontos,hogy minnél gyorsabban tudjak ellöni spellt,ugyanis full supporter leszek(guardian).
Amit sajnálok,hogy G15 keyboard led-es display nem müködik gw2-nél.
JethroHUN
Vezetékes? Akkor szar...<#miaz>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

LeWyTy
Nem mert g700.

LeWyTy
A g500 az jó! Nekem is az van<#nevetes1>

TDC Geronimo
Ami neked kézre áll. Semmi különleges egeret nem igényel. Én G500at használok már elég régóta, elõtte is logitec egerem volt. Én szeretem ezt a designet, egyik legkényelmesebb

LeWyTy
Szerintem az unalmas megyek után jó egy kis ugrabugrálás.

szerintetek melyik egér legideálisabb gw2-hez?
razer hex?
JethroHUN
Én ezekkel az ugrálós részekkel biztos nem fogok szenvedni. Remélem azért nem jár érte olyan nagy jutalom, skill pontot máshonnan is lehet szerezni, csak ne mindenféle ultra rare cucc legyen eldugva.
Kikészíteni mire feljutnék >.<

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

hogy a fenébe találják meg az emberek ezeket a helyeket?😄

LeWyTy
Ugye hogy ugye?

akkor talán pár héttel korábban lesz bwe.
TDC Geronimo
Május utolsó hétvégéje memorial day lesz US-be így kétlem, hogy akkor lesz a köv beta. Meglehet átcsúszik emiatt június elsõ hetére 😞

LeWyTy
Tiszta assasin creed<#mf1>

LeWyTy
<#puszis>

Zomil
Ez baszott jo!!! 😄
Totál visszahozza a CS 1.6-os meg cod-os jump szerverek hangulatát...azokat imádtam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ja, ez inkább Me vs Me, ha elpatkolsz, azt csak magadnak köszönheted 😊

Egyébként ez a WvW-n belül nem instancolt terület ugye? Tehát elvileg amikor kinyitod a végén a nagy kaput akkor ott várhat egy raklap ellenfél?
Kíváncsi vagyok mikor jönnek az elsõ vádak, hogy ebben nincs is PvE, ez inkább olyan mint a Super Mario. 😄