Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én MSI AFTERBURNERREL néztem.. az szépen kiir mindent a képernyõre...fps,gpu használat, hány %-on pörög a venti, hõfokot.. fasza is progi.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Ez egy óriási nagy baromság.
Minden attól függ hogy van megírva a program, van ami 1 szálon képes futni van ami többön.
Ha több szálon képes futni egy program akkor 2 magoson nem azért lesz lassabb mint 4 magos gépen, mert "-2 core" bezavar hanem mert 4 az több mint 2 és azon gyorsabban fog futni (pedig teljesen logikus, több jobb alapon mûködik).
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nagyon szomorú lennék ha következõ BWE-n továbbra is 35% CPU és 0%!!! (könyörgöm 0% olvasod amit írok?) GPU kihasználtsággal futna a játék. Még az elsõ GW is meg tudja izzasztani a gépemet ha V-synct kikapcsolom, vagyis legalább a VGA dolgozik mivel több szálon nem fut a GW.
Ha gazdaságos akarsz lenni menj el kapálni ez az ipar nem éppen errõl szól, nem azért van mindenhol tuningról meg SLI/CF-rõl szó, 4-8 magos processzorok több Teraflops teljesítményû VGA-k.
Lemming?
Kevésbé? Gyakorlatilag egyáltalán nem! Nálam biztos nem.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
angol tudás nem árt hozzá
pvp cuccokban van valami resilliance mint wowban,amiért pvp cuccok pvp-ben ideálisak?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
mondjuk ,ahol flagot kell vinni föbázisra? vizalatti bg?
Tény,hogy talán ez lesz egy nagy feladat nekik de meg lesz az,legfeljebb többet várunk:/
★ 汤姆 李
CPU összterheltsége 30%, GPU: valamikor felment 50-55%-ra de sztem az valami bug lehetett..
Várom a következõ bétát. hogy végre ki is tudjam próbálni a játékot.
És azért ott jo lenne, ha nem lennének ilyen gondok.
5v5 pvp-t nem probáltam, de 10játékossal még nem hiszem, h gond lenne, egyedül a WvW-nél halt be a gépem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Minden esetre két eset lehetséges:
1. Csak jobb lesz, és pont.
2. Áttolódnak az arányok.
Most ebben a verzióban a GPU kevésbé volt igénybe véve, és a GW2 mint process is low prioritással ment.
Részben ebbõl is következett, hogy kis százalékban használta ki a vasat, mert a rendszer mindent fölé rendelt. Egy programmal ráerõltettem a high prioritást, és emelkedtek is a százalékok, nyugodtabb helyzetekben +5-10 fps volt az eredmény. (Referenciaként 20-30 volt a max nálam, 8 fps sok embernél.) Nagy terhelésnél azonban megint megvolt az éles letörés, ami több mindennek is az eredménye lehet.
Optimalizálás ezen a szinten nem csak annyi hogy hány %ot eszik, hanem hogy mi eszik mennyit. a mostani világban példának okáért ha rosszul kezelnek threadeket, akkor két szál egymásra vár (vagy egy harmadikra), és azért akad a téma miközben jelentõs terhelés nem mutatkozik.
Példa erre egyes játékportok. Az X360 3 magos, összesen 6 threadet kezel azt hiszem. Ha egy ilyen játékot PC-n dual core géppel játszol, akkor tapasztalhatsz akadást ha nem fésülték ki a -1 core okozta bajokat.
Persze olyan is létezik, hogy 100% CPU terhelést látsz miközben a játék még is faszán fut vagy épp látszólag nem csinál semmit. Ebben az esetben is virtuális a százalék, mert teszem azt egy üres thread pörög. Viszi a CPU-t, de valójában nem okoz se rosszat se jót, majd akkor lesz jelentõsége ha megtörténik az amire szolgál.
Én a magam részérõl bizakodó vagyok. Elég régi már a gépem, de ha a jelenlegi 'low' setting valós képet mutat (azaz így is szép a játék) ÉS még gyorsabb is lesz, ez lesz a legjobb amivel évek óta játszottam. GPU oldalról a particle szám lesz nálam a legneccesebb, míg CPU oldalról a dinamikus történések, sok entitás esetén.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
am tudja valaki mikorra várható kb? a hónap végére?
stevyxix ma 16:28 privát válasz #39457|
Pont errõl szól az optimalizáció, hogy a gép erõforrásaival próbál gazdaságosan bánni. Tehát nem próbál semmit megizzasztani amit nem muszáj, és nem fogja megölni a processzorodat ha nincs rá szükség. A megjelenítés arányosan fogja kihasználni a géped minden pontját, és csak annyira amennyire szükséges.
Valahol mintha olvastam volna ezt. Akkor csak beta placeholder úgy néz ki. Nájsz!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
★ 汤姆 李
Egy jó mmo-nál nincs szükség sufni-tuningra.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?