Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
hát swtort meg gw2-õt se 2 évig fejlesztették úgyhogy... :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hát végülis inkább legyen több ideig fejlesztés minthogy 2 év alatt kiadnak mmo-t,és olyan lesz mint swtor...
TDC Geronimo
Az a durva, hogy videón szinte semmi különbséget nem látsz egy mostani és egy 2010es között. Mármint az UI szinte ugyanaz maradt, ami nagyon ritka eset, sõt mondhatni egyedülálló 😄

Már akkor is ilyen fasza volt az ui, mint most és sokat azóta se változtattak rajta. Más mmokba rengeteget változik az UI betak alatt is, nemhogy 2 év alatt

nagyon remélem,hogy kijön a gw2 mielött VILÁGVÉGE lesz <#vigyor> !!!
viccet félretéve, valaki tud linket adni,ahol gw2 alpha verziója van fent videón? megnézném,hogy mennyit fejlödött azóta.
attól függ milyen kõ, és mivel koptatod

Mennyi idõ alatt kopik el egy kõlépcsõ? <#nevetes1>

Csapat bónusz 😊 Van még kérdés? 😄

TDC Geronimo
najó ezek mit írtanak ezzel a grouppal. Mondjuk van vagy 5 elementalistjuk... -.-

xp is elég szépen jön player killekbõl. Amúgy tudja valaki, hogy mire járnak a bonus xpk? Betaba is szinte mindig kaptam bonus xpt, mikor öltem, vagy kész lett event. Itt is 33 xpt kap player killért és 150et bonusba oO

Group bonus ez vagy mi?

Ez csak amolyan költõi kiszólás volt, a linkelést meghagyom a képfetisisztáknak. 😄

gw2-ben nem lehet pénzt küldeni másnak se elvileg,csak cuccot küldeni mail-ként.
TDC Geronimo
Tessék <#idiota>

Zomil
Megszokhattad volna már h ö csak trollkodni jár ide 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem tudom, hogy ez trollkodás-e, de szándékosan lépre megyek: Ez a zseniális trükköd melyik mmo-ban nem mûködhetett volna az elmúlt 10 évben akár sima player-player traddel is? Pont a személyes találkozást próbálják kiküszöbölni...

Vki linkeljen már egy olyan "not sure if trolling or just stupid" képet. 😄

CharrDen
Köszönöm mindenkinek a választ 😊

darth devil
Legyél kreatiív, eladod valakinek aki vesz neked gemet. 😄

War, war never changes.

olyanom nincs😊 meg az nem online fizetõeszköz😊

inkább BKV-s bérlettel vagy étkezési utalvánnyal😄
darth devil
Ehhez nem kell találkozni. 😄
Tox próbálkozzál Erzsébet utalvánnyal. 😄

War, war never changes.

szerintem nem xD
szépkártyával lehet fizetni?😄DDD

tudom,hogy van cash shop,de nem mindenkinek van kártyája,nem használhatja mindenki az apuci kártyáját stb
ám annak örülök,hogy gold eladás igenis müködni fog igazi pénzért,1 trükk:
X= Pisti
Y=Jani

X-nek van 900goldja amit eladna igazi pénzért,tegyük fel 10.000forintért,Y érdeklödik X goldja iránt,személyesen találkoznak,visznek laptop-ot,Y az trading postban felrak 1 tárgyat 900g-ért,amit X megvesz 900g-ért,Y megkapja 900g-t talán pár silver összeget levon az trading post rendszere. Ezt meg nem fogják megtiltani. <#idiota>
Kicsit a maximum növekedett nálam, de amúgy nem sok minden, bár fraps felvétel közben csoda volt abban a tömegben az 5-10 FPS is.

hát igen,de a béta az béta ugye😊

TDC Geronimo
Szerver oldali beállításokon is sok minden múlik. Elsõ nap katasztrófa volt a lag is meg az fps is. Második nap már jobb, utolsón meg sokkal jobb. Remélem következõ BWEre optimalizálnak már és lesz is eredménye a dolognak. Jó lenne valami blogpost is lassan, hogy miket változtatnak feedbackek alapján, mire számítsunk.

de béta idején remélem mindenki kikapcsolta a tükrözödést,mondták a fejlesztök,hogy ez nagyon nagy fps kiesést okoz ,mivel hibás.
GPU terheltség meg 0% volt.

Nálam 4 magot használt, mind 20-30%-os terheltséggel, prioritást meg nem lehetett változtatni valószínûleg le volt tiltva így hiába állítgattuk feladatkezelõben.
Ezért mondtam hogy nem lehet a BWE-rõl messzemenõ következtetést levonni, nem volt optimalizálva, majd következõ BWE-n meglátjuk.
Ettõl függetlenül az említett laptopon biztos hogy futni fog, a laptop gyengébb/közepes asztali gépekkel simán felveszi a versenyt.

jómagam diákmunkát vállaltam elözö nyáron, árufeltöltöként 1 hónapig,ráadásul mindig félreteszek kis pénzt havi szinten,én is iskolába járok(szakközépiskola),azért mert kapok havi szinten 5000forint zsebpénzt nagyszüleimtöl nem leszek gazdag,de legalább nem cigizem,nem piálok,se mozi,ruhát lehet venni olcsón,nem kell plázába rohangálni venni ruhát stb.
ne gyere azzal,hogy nincs pénzed,vállalj diákmunkát,esetleg ismerösöknél valami feketemunkát.
tudod a magyar ember nagyon tud spórolni,szal ha akar valamit eléri,kivéve luxus dolgokat.
1 magot használt a 4-bõl azt is gyenge prioritással😛

GW2 is futni fog, elég jó laptopod van.

CharrDen
Azért kérdezem, mert 1-2 játék kivételével aminél egyszerûen leáll egy idõ után, minden elmegy rajta.
A specifikáció:
Intel i3-2310m processzor
nvidia gt540m vga
4gb ram

Nehéz megítélni, bétán még abszolút nem volt optimalizálva, csak a processzoron múlott szinte hogyan fut a játék.
Milyen laptopod van?

CharrDen
Játszik valaki a bétával notebookon? Mennyire bírja/milyen a gépigény?

De lehet, nem kötelezõ beállni a legnagyobb tömegjelenetbe, annak úgy sincs értelme mikor 20-30-an egy csomópontban ölik egymást.

JethroHUN
Iszonyat sok az elementalist, más karakterrel még labdába sem lehet rúgni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Tele a net BWE utáni post depressziós topikokkal :d

Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy semmivel sincs kedvem játszani, fõleg nem a régi mmokkal a beta után. Egyszerûen minden szar 😄

Dio is 11 nap, de még csak nem is remegek rá pedig régebben nagyon vártam :y

LeWyTy
Hol laksz?

#39397 oké... akkor sincs pénz<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szerintem fiú, de te tudod 😊

Hmm, ez nem lehet véletlen, épp új takarítónõt keresek otthonra... Érdekel? 😄

Running
Hozasd elõre a karácsonyt és a szülinapod!

LeWyTy
Semmi bevételem nincs<#rinya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Egész jó kis WvW videó

TDC Geronimo
jó az euro most, nemigaz ennyi idõ alatt nem tudtál már ennyit összespórolni 😄

LeWyTy
Na ki lesz olyan jó arc hogy kövi bétán ad nekem pár órát?

s0n1c
Köszi, mail ment.
TDC Geronimo
hero engine alapjaiban egy hulladék sajnos.

Győri Devi
ez hivatalos öcsi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Akkor ismerõst keressél aki tud segíteni (ha akad).
De leírod mondjuk privátba mi a probléma lehet én is tudok rá írni valamit, vannak erre fórumok ahol legalább kiszûrhetik neked az user hibát.