Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Már akkor is ilyen fasza volt az ui, mint most és sokat azóta se változtattak rajta. Más mmokba rengeteget változik az UI betak alatt is, nemhogy 2 év alatt
viccet félretéve, valaki tud linket adni,ahol gw2 alpha verziója van fent videón? megnézném,hogy mennyit fejlödött azóta.
xp is elég szépen jön player killekbõl. Amúgy tudja valaki, hogy mire járnak a bonus xpk? Betaba is szinte mindig kaptam bonus xpt, mikor öltem, vagy kész lett event. Itt is 33 xpt kap player killért és 150et bonusba oO
Group bonus ez vagy mi?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vki linkeljen már egy olyan "not sure if trolling or just stupid" képet. 😄
X= Pisti
Y=Jani
X-nek van 900goldja amit eladna igazi pénzért,tegyük fel 10.000forintért,Y érdeklödik X goldja iránt,személyesen találkoznak,visznek laptop-ot,Y az trading postban felrak 1 tárgyat 900g-ért,amit X megvesz 900g-ért,Y megkapja 900g-t talán pár silver összeget levon az trading post rendszere. Ezt meg nem fogják megtiltani. <#idiota>#idiota>
Ezért mondtam hogy nem lehet a BWE-rõl messzemenõ következtetést levonni, nem volt optimalizálva, majd következõ BWE-n meglátjuk.
Ettõl függetlenül az említett laptopon biztos hogy futni fog, a laptop gyengébb/közepes asztali gépekkel simán felveszi a versenyt.
tudod a magyar ember nagyon tud spórolni,szal ha akar valamit eléri,kivéve luxus dolgokat.
A specifikáció:
Intel i3-2310m processzor
nvidia gt540m vga
4gb ram
Milyen laptopod van?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy semmivel sincs kedvem játszani, fõleg nem a régi mmokkal a beta után. Egyszerûen minden szar 😄
Dio is 11 nap, de még csak nem is remegek rá pedig régebben nagyon vártam :y
#39397 oké... akkor sincs pénz<#nevetes1>#nevetes1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
やられたらやり返す。倍返しだ!
De leírod mondjuk privátba mi a probléma lehet én is tudok rá írni valamit, vannak erre fórumok ahol legalább kiszûrhetik neked az user hibát.