Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Szedegeted a szedert😛 az erdõben mikor egy portál nyilik és démonok özönlenek ekkor eldöntöd segitessz-e akörnyéken a kisvároska lakóinak és hõs leszel vagy eliszkolsz félelmedben és máshol folytatod a vacsora alapanyag összegyûjtést😛
Ez az igazán motiváló PVE és nem 20:30-tól a raidisnta elõtt ugrálva várni a 21 orát......
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az embereknek akkor is az kell majd,hogy egy:
-Lemegyünk egy ÁLTALUNK megszabott idõbe egy dungeonba ahol epic boss fight lesz. Amikor csak akarjuk.
-Azokkal megyünk oda akikkel mi akarunk.
-Mi elmondhatjuk az,hogy elõbb öltük le XY-t mint mások. (Competitive Pve-nél.)
Tudom, most jönnek majd a "én örülök,hogy az ilyen emberek nem lesznek ott GW2-ben" és a "GW2 ennél sokkal többet kínál" és a "menjen vissza wowozni akinek ez kell" frappáns válaszok amiket ilyenkor elõhúznak. Az igazság viszont attól még az lesz,hogy fájó pont lesz ez majd ,hogy kimaradt. Lehet ,hogy nem most, de késõbb biztos.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szóval de...ez a rész kimaradt a játékból, és nem tudom miért.
A legszebb, hogy nem lvl 80tól hanem a kezdõ területtõl részt vehetsz ilyen "nyílt raideken". Ezért nem beszélhetünk a GW2 esetében az általánosan elfogadott endgame-rõl, mert lényegében lvl 1-tõl abban veszel részt.
The gods have disconnected you ...
10 - 20 fõs raidet simán lehetne csinálni ezekkel a dolgokkal és eszméletlen jó lenne. Gondolj bele, itt lenne elsõre olyan raid ha konkrétan tényleg szerepet játszik az, hogy mikor és mit csinálsz, és nem lenne begyakorolt taktika. Nem is értem ,hogy miért hagytak ki egy ekkora lehetõséget.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ui: mindenbõl MMO-t akarnak már csinálni...
Ettõl függetlenül ha a GW2 end game nincs tele pve contentel is , csak pvp-vel akkor nincs min csodálkozni ha nagyon kis mértékbe fogja magába szippantani a WoWosokat. PvE content alatt pedig nem a questeket értem és,hogy tele van a világ felfedezni valóval. Dungeonok kellenek tömegszámra hamár raidek nincsenek + boss eventek szintén tömegesen.
Nekünk az csak,jó ha igy gondolkoznak a játék készitõk! A dolog szépséghibája pusztán annyi ,hogy ezidáig az összes MMO kiadója lebecsülte a wow-ot és úgyhitték az õ játékuk azisten.Én személyszerint az eddigi legerõsebb konkurenciát a GW2-ben látom!
A wow-ot elegen unják hidd el csak eddig nemnagyon volt olyan MMO ami normálisan öszevolt rakva igy a sok "wowunó" elõfizetõ rendre belevágott az új játékokba majd pár hónap elteltével visszabattyogott a WOW-ba....
Ez akár még sikerülhetett is volna ha nem lett volna panda simogató pokemon kiegészítõ, hanem vitték volna tovább a Sargerasos v. titános vonalat. Most igazából a saját sírjukat ássák 😄 Pedig én úgy voltam vele ha kijön valami jó kiegészítõ, akkor nem kell majd GW2 se TSW , se semmi... Ahogy bejelentették a MoP-ot már megváltóként vártam a GW2-t. Szerintem nem voltam vele egyedül.
Ne kössetek belém mert ez egy tény<#banplz>#banplz>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem tudom mit élvezkednek rajta mindig az a wow gyilkos game mánia. pff Ha 7 év után lesz talán egy olyan mmo ami csökkenti jócskán az elõfizetõi számot hát gz 7-8 év után sikerült egy új innovatívabb játékkal. Gratulálok ezeknek az embereknek akik erre verik 😄 Mind1 ezt úgy mondom hogy gw2-t megvettem swtor warhammer hasonló mmo-kal is toltam huzamosabb ideig szal nem vok wow fan 😄
Don Kartács :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pedig olyan egyértemû dolgokat írok. 😊
"Vírusirtó (hacsak nem aktívan keres), böngészõ sõt akár zenelejátszó meg hasonlók egy komolyabb pc-n meg se látszanak terheltségben (kivétel memória igény, ha nem túl nagy a RAM mérete). Erre találták ki a 3-4 meg több magos processzorokat, gond nélkül futtatnak több alkalmazást egy idõben."
Tény. Viszont ha egy alkalmazás prioritása alacsony és fut mellette egy "normál" akkor az elõnyben részesülhet az erõforrások elérésében. Pont.
"CPU prioritás szerintem fixen van meghatározva, FF pl normálon van alapban."
Fixen jön a szoftver kódjából.
"Olyan hogy "Focus" nincs, fut és kész, ha ablakba van neked attól még ugyan úgy fut az alkalmazás addig még le nem állítod és igénybe fogja venni a gépedet pont úgy, mint mikor azon az ablakon vagy. Vagy különben minek állítottál le mindent mikor GW2-t nyomtad?"
Hát nézd. Fókusz alatt azt értem hogy mi az aktív, mi van elõtérben, mi van éppen használatban, stb.
Nem atomtudomány. Ugyanúgy fut az alkalmazás, de valamiért mégiscsak az van hogy egy rakat játék észreveszi magát ha mégsincs "fókuszban" (pl ki alt-tabolsz vagy ablakot váltasz) és teszem azt kikapcsolja a hangjait. Van olyan mmo ami még figyelmeztet is ha nem õ aktív ablak és megtámadtak.
Jelen esetben azt találtam mondani, hogy figyelmesség is lehet az, hogy lekapja a prioritást önmagáról, ha nem épp õ az aktív. Ezzel nem erõforrást 'spórol' hanem leginkább hozzáférési sorrendiséget.
Azért nyomtam ki mindent mikor a GW2 ment, mert véleményem szerint jelenleg rosszul kezelõdnek a prioritások és hirtelen túl sok erõforrást allokál a windows más futó processek kéréseire.
Azt hiszem elértem a jókedvem végéhez. Innentõl leginkább maradok az olvasásnál ebben a topicban. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Vírusirtó (hacsak nem aktívan keres), böngészõ sõt akár zenelejátszó meg hasonlók egy komolyabb pc-n meg se látszanak terheltségben (kivétel memória igény, ha nem túl nagy a RAM mérete). Erre találták ki a 3-4 meg több magos processzorokat, gond nélkül futtatnak több alkalmazást egy idõben.
Rég rossz ha egy steam chat memória igényen kívül komolyabb kihatással van a játék futására, fõleg így hogy CPU terhelése se magas.
CPU prioritás szerintem fixen van meghatározva, FF pl normálon van alapban.
Olyan hogy "Focus" nincs, fut és kész, ha ablakba van neked attól még ugyan úgy fut az alkalmazás addig még le nem állítod és igénybe fogja venni a gépedet pont úgy, mint mikor azon az ablakon vagy. Vagy különben minek állítottál le mindent mikor GW2-t nyomtad?
Nekem prio növelés nyugalmi helyzetben 5-10 fps-t jelentett, nagy tumultusban persze semmit se ért. (Egy másik progival erõltettem rá hogy ha át akarná magát állítani akkor se lehessen.
Érdekes lenne következõ BWE-t valami normális grafikonos méréssel nézni, hogy mikor mi ugrik meg. Csak ehhez komoly hardver kéne, meg nyilván megfelelõ szoftver.
@playstation9:
Érdekes észrevétel. Mondjuk ezt megtartani szerintem marhaság, érdekelne miért ragaszkodnak hozzá.
Jól látod, akkor van ennek jelentõsége ha fut mellette más is. Márpedig egy vírusírtó meg egy browser szinte mindenkinél van.
Én meg eleve ablakban játszom mert fut IRC, Steam no meg TS, ha kell. Firefoxról nem is beszélve.
Persze BWE alatt minden ki volt lõve, de ezek nekem annyira standard dolgok hogy ihaj.
Oszt egy buzi Steam chat ne húzza már be a játékot, vaze. 😊
Egyébként tudjátok mi a baj?
Prioritást csak úgy tudod (elvben) megnézni ha a fókusz a task manageren van. Mivel a játék okos, leszabályozza magát alacsonyba ha nem rajta van a fókusz, ez nagyon jó. Amikor a játékon van a fókusz ezt nem látod. Én az állítgatás eredményét csak a fraps alapján ítéltem meg.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
playstation9:
Hát puding próbája az evés, szóval szerintem ki lehetne azért próbálni, de nem kizárt hogy tényleg nem nyom annyit a latba (én tudtam BWE-n GW2 prioritást állítani, úgy is maradt de nem éreztem változást, de ennek számos más oka is lehet).
szerintem ennek a pioritásnak (játékoknál) akkor lehet értelme, ha fut mellette több "külsõ" program (nem a rendszerhez tartozó) amik eszik a CPU-t, memoriát (pl: Torrent kliens, vagy ha valaki késztetést érez rá hogy konvertáljon game közben 😊, "600" Chrome ablak, youtube zenékkel, ..stb). de ha ezek ki vannak lõve mind1 hogy alacsony vagy magas a pioritási, nem változik az FPS értéke.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Don Kartács :)
Úgy tûnik véletlen lehetett. Vagy bele is szakadtak a sok gyémántba.
Amit nem értettem, hogy miért alacsony prión futott a játék. Így minden sz*r behúzta bármi történt a háttérben. Ez szokatlan.
Baromira érdekelne mi van a háttérben. 😊
Na ez a minuszolás, fordítva is igaz, sok hülye is leminuszolhat, csak mert nem osztják a véleményed, úgyhogy engem a legkevésbé sem érdekel. Seggnyalóknak van sok plusza akik osztják a többi véleményét, vastagbélig nyalják be magukat amikor is kapják a pluszt (tisztelet a kivételnek mikor érdemi hsz-t pluszoznak).