Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
6 éve wowozom és megváltás a gw2 nekem elég sokk mmo van hátam mögöt de gw2 nekem minde igényt kielégit nem kell raid ha van jó word boss és franko pvp sose voltam pvp buzi de gw2 www egyszerüen zseniális

Zomil
Nem tudtátok, h Unknow másik neve Nostradamus? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az a gond, hogy feltételezel. ÉS alap igazságnak állítod be ezeket a feltételezéseket.
drop
nem baj csak nekem se jönn be mondjuk a tera mégse megyek oda és irom a hibáit

darth devil
Mint mondtam, nem egy a célközönsége a wownak és a gw2nek.

War, war never changes.

Én minden mmo-t habzó szájjal várok, remegve. Jah hogy ez Te vagy?😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Unknow
Egy szóval se mondtam, hogy nem lehet ez, én azt mondtam ,hogy nagyvalószínûséggel ez a jelenlegi helyzetben nem lesz elég ahhoz, hogy hatalmas játékosbázist alakítson ki magának.

drop ma 19:24 privát válasz #39629|

Nem értem ,hogy miért fáj nektek ha néha megemlítik azt ,hogy mi hiányzik a játékból. Tönkreteszi az összképet vagy mi?
TDC Geronimo
Mert egy rohadt fanboi vagy hát nem ééérted ?! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Osztom a véleményed

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

drop
nem kell dicsérni a játékot de inkább kerüld ez a topikot,ha már te eltemeted akkor szerintem nem is foglalkoz többet vele és nem kell it baromságokat irni

Unknow
Õõõ..elmondtam azt ,hogy mi az ami a WoWban van és itt nem lesz. Aztán elmondtam, hogy ez valószínûleg miért lesz probléma és ,hogy ezt nem helyettesítik majd a dinamikus eventek, mert aki már játszott a WoW-al az ennél többet akar majd.

Amennyiben emiatt nekem habzik a szám akkor én kérek elnézést XD Én úgy vettem észre ,hogy ti kaptatok ideggöcsöt mert megmertem említeni, hogy a GW2nek van egy hiányossága.
darth devil
Korai eldönteni, hogy jobb vagy rosszabb, de más. És ez nem feltétlenül baj, ahogy te állítod. Majd az idõ eldönti. Más a célközönség is.

War, war never changes.

Itt egyedül neked habzik a szád, olvasd már vissza miket írtak az emberek, LÉGYSZÍVES.

Don't feed the troll!!!

Unknow
Az a gond,hogy én végig azt mondtam,hogy ez a játék azt hozza amit én várok. (Olvasd vissza ha nem hiszed.) Én csupán arról beszéltem, hogy valószínûleg mi lesz vele a probléma. Mi az amit nem látni benne, és mi az ami miatt nem kell világ megváltást várni.

A probléma az,hogy ahogy mondtam valami hiányosságot már jöttek habzószájjal a fanok,hogy "dehát ez sokkal jobb"... XD
Ezt magyarázza, csak nem értitek. PvP-ereknek tökéletes játék lesz (szinte, mert olyan nincs), de PvE téren azért vannak hiányosságok, a legnagyobb pont a raidek hiánya és akit nem érdekel a PvP, az gyorsan megunhatja az egészet.

Mondom ezt úgy, hogy oda meg vissza vagyok a WvW-tõl.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

TDC Geronimo
Mennyi ostobaság egy oldalon jézusom :y

darth devil
Ez rád is igaz. Ha nem azt hozza egy játék amit te vársz, akkor az már bukás lesz.

War, war never changes.

Linkelj plz, mert még mindig nem találom, de komolyan, egy linket plz........
Unknow
Ja tudom, szörnyû amikor a kedvenc játékotokra mond valaki rosszat. XD Elfelejtettem, hogy itt mindent dícsérni kell, még azt is ami szar 😄

Szakesz ma 19:12 privát válasz #39616|

Hát az Anet azt mondta,hogy õk nem akarnak raideket késõbb se. Nem én mondtam, õk mondták.
sztem ostobaság a WoW-hoz mérni a GW2-õt.... ugyanúgy ahogy az SWTOR-nál is ugyanez volt. A WoW az MMO-k között tény h mindig is mérce lesz,mert elért sok mindent, de az évek alatt a fantázia elhullott. A raid-ek unalmassá váltak, nincs kihívás, nincs bennük semmi ami megfogna. Én személy szerint csak azért járok vissza WoW-ozni mert nincs jobb. És szerintem ezzel még sokan így vannak rajtam kívûl. Amikor elbukik egy MMO visszajárunk,mert nincs más. Az emberek valószínûleg nem azért tartják a mostani MMO-kat világmegváltónak mert "Úristen a WoW.", hanem azért mert végre valami frissebbet akarnak,jobbat, ahol ténylegesen szórakozhatnak és kikapcsolódhatnak...

darth devil
Itt a pvpn van a hangsúly ebbõl akarnak e sportot csinálni. sry.

War, war never changes.

Azért fog a GW2 elbukni, mert egyelõre nincs betéve csak 5 fõs instance? Érdekes elképzelés. 😊

Hát szerintem nincs azzal semmi baj ha téged nem sikerül véletlen "megtartani".
Ahogy látom senkit nem érdekel a süketelésed.

"hogy a játékosok ott hagyják mert másra számítottak és hiányolják azt amit eddig megkaptak." Látod ez egy hatalmas elõny a Guild Wars-nál, hogy megveszed és nincs havidíj, így bármikor elõveheted és játszhatsz mindenféle költség nélkül.

darth devil
Sõt, ha nem jelenik meg két hónap múlva, akkor bukás is lesz. 😄

War, war never changes.

Unknow
ÕÕõõ az ,hogy nincs fejlõdés az már Anet sara. Simán csinálhatott volna raideket is amik hasonlóan vannak felépítve, és akkor itt tudnák tartani az embereket akiket a pve érdekel. Ez így nem fog menni... de tudom én vagyok a hülye mert a GW2 rendszere mindben jobb, szebb, változatosabb, könyedebb és amúgy is... XD Hogy lehet az,hogy nem az én kedvenc játékom a legjobb? XD
darth devil
Van bõven olyan mmo ami szépen megél. Nem kell világmegváltásra számítani, nem kell arra hogy ez majd jól elveri a wowot és így tovább.

War, war never changes.

cool story bro'

darth devil
Ergo nincs fejlõdés, mert mindig a régi dolgokat akarják látni. Ez jó?

War, war never changes.

Unknow
Vairancen kint van meg még egy csomó helyen. Sõt youtubes interviewban is mondták már.

Egyébként mindig ez van. Jön egy új mmo -> fanok szerint megváltja a világot -> sokkal jobb rendszer van benne mert ez most az új üdvöske.

Azt mi történik? Kihagytak egy olyan dolgot amit nem szabadott volna és jön a meglepetés,hogy a játékosok ott hagyják mert másra számítottak és hiányolják azt amit eddig megkaptak.

-----------
Egyébként az,hogy most néhány GW2 rajongó szerint ez a jobb rendszer és ez a jobb, nem fogja megváltoztatni a dolgot, hogy a WoWtól így nem lehet majd elég játékost elhappolni. Mert aki megszokta azt a rendszert, az hiányolni fogja. A többségnek az kell...
SWTOR sokmindenbe bukott bele, nem tudom hogy ez is közéjük tartozott e avagy sem,de személy szerint hidegen hagy😊 1 hónap bõven elég volt arra h totálisan szétunjam magam....
Szerintem tökéletes az event megoldás, unalmas ahogy Susarc is írta, várni a fél-tól h mikor menjen az ember raideléni,aztán 2 óra múlva amikor vége van mégcsak nem is elégedett... Lehet kiégtem WoW téren de hát ez van😊 nem oszthatja mindenki a másik véleményét😊

Sw:tor-ban megjelenéskor volt 2 raid meg sok insta, raideknek normal/hc/nightmare változata, de akkor is egy bukta. Szóval az,hogy raid van-e még nem recept a sikerre.
darth devil
A gw2 felépítése más. Akinek ez nem tetszik az nem fog vele játszani.

War, war never changes.

Erre csak ismételni tudok valakit lentebbrõl.

Ahha, ok.

Linkeld plz, ezt az interjút vagy cikket, mert lehet kimaradt.
Unknow
Tudtommal SWTOR is abba bukott bele,hogy nem volt end game content. Legalábbis én mindenhonnan ezt hallom.
BEAST
neked l2p

Ja ezt nemide. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
outdoor public dinamikus eventek > raid

nuff said

swtor-ban is vannak raidek, mégis megcsappant a játékosok létszáma, szerintem ennyire ne legyél biztos semmiben se a játék jövõjével kapcsolatban...

darth devil
Érdekes az L2ben tökéletesen kielégítették az emberek a bossok. Az instancolt rendszer csak elbaszta. Aki raidelni akar az menjen nyugodtan mással játszani, nem kell beállni a sorba és wowot majmolni a raidekkel.

War, war never changes.

figy lehet én vagyok a kissebség,de szerintem meg az baromság,hogy arra gyúrjak,hogy elérjem a fél8-as esti gyors raidsárkányt😄

Sztem ezt majd ki-ki maga eltudja dönteni h vmi elég e neki v sem😊 szeretem a predikatív embereket😊

Unknow
Ezek akkor is csak eventek maradnak. Amikre nem biztos,hogy odajutsz, mert nem tõled függ ,hogy mikor vannak. Az embereknek kelleni fog az instanceolt raid content, mert egyszerûen igény van rá.

Most lehet itt védeni a GW2-t,hogy majd ez a rendszer megváltja a világot és mindenkinek elég lesz és stb...de rohadtul nem lesz ez.

A fejlesztõk közölték ,hogy nem lesz raid csak 5 fõs dungeonok. Ez arra elég ,hogy elbohóckodjanak a népek de nem több. Hiányozni fognak a rendes raidek amiket már wowban is megszokhattunk.

Lehet védeni a GW2-t,hogy majd ezek az eventek elviszik a hátán, de nem így lesz. Amennyiben nem változtatnak a dolgon, szépen vissza fognak szálingózni innen az emberek oda ahol van lehetõségük raidelni.

Én is csak azért fogok maradni mert engem a pvp jobban érdekel, és az itt sokkal jobb...pve terén már most látom, hogy senki nem lesz elégedett.

stevyxix ma 18:54 privát válasz #39593|

Hiszed vagy sem, de pl Method, Vodka és stb guildek a WoWnál pont erre utaznak. Ne kérdezd,hogy ez miért jó, én sose raideltem hc módon, de rengeteg helyen marha fontos.

Továbbá sok guildnek ez nyújt verseny lehetõséget. Pl ,hogy az egyik guild lenyomja HC módban az XY -t de a másik nem. Tetszik nem tetszik, ez kell a népnek.
Különben is, ebben a játékban rajtad múlik h h használod a karakteredet,nem pedig azon h állsz egy helyben és tolod a dmg-et mint a barom míg másik 2-3 fossa beléd a heal-t... sztem a GW2 megfog nyitni jópár olyan kaput azok elõtt akik többre vágynak mint agyatlan csépelés...

Lesz dungeon ami mindhármat teljesíti, bár nagyon nem értem hogy a 3. pont kinek nyújt élvezetet. Honnan tudod hogy te voltál az elsõ? Kiírja a játék gratulálok ti vagytok az elsõ játékosok akik teljesítették ezt? Vicces.

darth devil
Attól, h nem instában van, attól még ugyaúgy raid egy egy boss megölése. Unalmas már mindig a wowval elõjönni, hogy ott jaj de jó.

War, war never changes.

lazulásnak😛😊

ennyi! nemtökmindegy hogyan hivjuk? az event sytsem az új PVE raidkontent!

<#eljen>