Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
drop ma 19:24 privát válasz #39629|
Nem értem ,hogy miért fáj nektek ha néha megemlítik azt ,hogy mi hiányzik a játékból. Tönkreteszi az összképet vagy mi?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"
Amennyiben emiatt nekem habzik a szám akkor én kérek elnézést XD Én úgy vettem észre ,hogy ti kaptatok ideggöcsöt mert megmertem említeni, hogy a GW2nek van egy hiányossága.
War, war never changes.
A probléma az,hogy ahogy mondtam valami hiányosságot már jöttek habzószájjal a fanok,hogy "dehát ez sokkal jobb"... XD
Mondom ezt úgy, hogy oda meg vissza vagyok a WvW-tõl.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
War, war never changes.
Szakesz ma 19:12 privát válasz #39616|
Hát az Anet azt mondta,hogy õk nem akarnak raideket késõbb se. Nem én mondtam, õk mondták.
Ahogy látom senkit nem érdekel a süketelésed.
War, war never changes.
Egyébként mindig ez van. Jön egy új mmo -> fanok szerint megváltja a világot -> sokkal jobb rendszer van benne mert ez most az új üdvöske.
Azt mi történik? Kihagytak egy olyan dolgot amit nem szabadott volna és jön a meglepetés,hogy a játékosok ott hagyják mert másra számítottak és hiányolják azt amit eddig megkaptak.
-----------
Egyébként az,hogy most néhány GW2 rajongó szerint ez a jobb rendszer és ez a jobb, nem fogja megváltoztatni a dolgot, hogy a WoWtól így nem lehet majd elég játékost elhappolni. Mert aki megszokta azt a rendszert, az hiányolni fogja. A többségnek az kell...
Szerintem tökéletes az event megoldás, unalmas ahogy Susarc is írta, várni a fél-tól h mikor menjen az ember raideléni,aztán 2 óra múlva amikor vége van mégcsak nem is elégedett... Lehet kiégtem WoW téren de hát ez van😊 nem oszthatja mindenki a másik véleményét😊
Ahha, ok.
Ja ezt nemide. :p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nuff said
War, war never changes.
Most lehet itt védeni a GW2-t,hogy majd ez a rendszer megváltja a világot és mindenkinek elég lesz és stb...de rohadtul nem lesz ez.
A fejlesztõk közölték ,hogy nem lesz raid csak 5 fõs dungeonok. Ez arra elég ,hogy elbohóckodjanak a népek de nem több. Hiányozni fognak a rendes raidek amiket már wowban is megszokhattunk.
Lehet védeni a GW2-t,hogy majd ezek az eventek elviszik a hátán, de nem így lesz. Amennyiben nem változtatnak a dolgon, szépen vissza fognak szálingózni innen az emberek oda ahol van lehetõségük raidelni.
Én is csak azért fogok maradni mert engem a pvp jobban érdekel, és az itt sokkal jobb...pve terén már most látom, hogy senki nem lesz elégedett.
stevyxix ma 18:54 privát válasz #39593|
Hiszed vagy sem, de pl Method, Vodka és stb guildek a WoWnál pont erre utaznak. Ne kérdezd,hogy ez miért jó, én sose raideltem hc módon, de rengeteg helyen marha fontos.
Továbbá sok guildnek ez nyújt verseny lehetõséget. Pl ,hogy az egyik guild lenyomja HC módban az XY -t de a másik nem. Tetszik nem tetszik, ez kell a népnek.
War, war never changes.