Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg muszáj itt is ideológiákat gyártani az swtor-ral kapcsolatban? Már a béta alapján tök egyértelmû volt, hogy koncepciótlan és átgondolatlan, egy-két szintezésnyi tartalom van benne és nem több, egy mondatban sem említhetõ a GW2-vel. Arra nem gondoltál, hogy azok a szerencsétlen játékosok azért sírtak a tartalom hiánya miatt, mert... nem volt benne tartalom? Kicsit olyan érzésem van téged olvasva, hogy úgy gondolod "ez a sok hülye mind szembejön az autópályán"...

Hja. Nekem GFX relatív keveset jelent, GW2 ugyan csodálatos de ott is atmoszféra fogott meg.

Mondjuk halál nyugodt vagyok a konkurencia felõl. Jöhet bármi játék nekem van GW2-m. A többi ember meg max nem nekem okoz lagot ha más játékot játszanak. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
combat statikus, majd elaludtam közben. Animációk hulladékok, aocban 4 éve ezerszer jobb volt, nem beszélve a karaktermodellekrõl. Grafika steril, unalmas. Városok kihaltak. Egyetlen pozitívum az a gépigénye volt, mert nagy tömegben is fullon dx11ben jól futott. Mondjuk maga a kliens stabilitása meg borzalmas, pont mint aocé volt 1 évig kb. Állandó crashek, képbeállás stb.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ha nem lenne gw2 akkor se játszanék vele, akkora szar 😄

Már láttam van beépített store is és ilyen hybrid elõfizetési modellje lesz. Lehet már elõre készültek a full f2p-re, mert szükség lesz rá 😄

Én csak infót gyûjtöttem róla, nem akartam kliens töltögetni. ( Azért lehet holnap megnézem ha még lehet majd.)

Ha nem lene GW2, a hallottak alapján azt mondanám, hogy nem is rossz. Modern(ebb) setting nagyon jó ötlet. Kis black magic szintén. Imént mesélte egy srác hogy vannak benne feladványok (be kellett lépnie valakinek a gépébe és konkrétan mûveltségi kérdés volt bejutni).

Viszont static a combat szerinte így GW2 után.

Amit nem tudok, hogy ez is 'tank and spank'-e, ez még neki se derült ki.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

+1

tegnap éjjel én is leszedtem, majd játszottam vele kb 1 órát.. nem oksat láttam a játékból, de ha olyan végig mint az eleje, akkor szégyen hogy ez sub-os gamma. A grafika hát meg...
darth devil
A játék ötlete jó. A kivitelezés ami borzalmas.

War, war never changes.

Én kibróbáltam a TSW-t kb 1 órát bírtam vele játszani. Egy sima single player játéknak elmenne. DE MMO??? semmiképpen nem. A grafikája engem a GTA3 ra emlékeztet, a városok közel nem élnek, egyformák szerintem nem hangulatos ( bár ez lehet h amiatt van amit GW2 ben láttam)

A menürendszer számomra picit bonyolultnak tûnt ( pl arra még nem jöttem rá 1 óra játékkal, hogy hogy hívok valakit partyba aki ott áll melletem gw2 be ez is kétt kattintás volt kb)

A skillek abszolút nem látványosak, küldetések unalmasak.
Nem értem, hogy hogyan kérhetnek ezért pénzt? vagy ki fog vele játszani ennél még dio3 is élvezetesebb. Megjelenés után 1-2 hónapot adok neki utána úgyis f2p lesz.
Jah secret world, de ha nézel rola videot youtubon, akkor láthatod h egy igazábol semminek sem nevezhetö hulladékrol van szó, én egy asszem paxos bemutatorol készült felvételt láttam ahogy lövöldöz a srác, egyszerüen botrányos, annyitra 0 az egész h szerintem a fejlesztök nemfognak tudni annyit fizetni az embereknek h játszanak vele..😄 nem is értem hogyan gondolták a fejlesztök, áprilisi tréfának vagy nemvágom..
Igen a funcom féle The Secret World http://www.thesecretworld.com/

BDO: Jordine

spybot919
Most a TSW a the secreat world akart lenni vagy mi? mert még nem hallottam róla és úgy beírva youtube ra hogy TSW nem igazán dob ki semmit. Szerintem felejtsük is el

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Zomil
Interaktiv térkép, bár nekem most nem megy.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

VQ kell hogy adjon, 14-15k pontokat kapsz kb 1 óra alatt megvan pl Ferndale, de itt van lejjebb a list a VQ bónuszról (bonus pointsnál a Kurzick/Luxon pontokat írja):
http://wiki.guildwars.com/wiki/Legendary_Vanquisher

Nehezen megy a szerzés questeket nem adnak.AB meg nincsen ember.
Tudtok még ötlet adni,hogy lehetne szerezni ponotkat?
Legyen több Kurzick pontod akkor szóba állnak majd veled.

Sziastok!
Lenne egy GW1-es kérdésem.
Régen Luxonos klánba voltam összeszedtem pár rangot.Most visszatértem egy kurzickos guildbe,de a kurzick oldalon nem áll senki velem szóba.
Nincs valami mód h áttáljak?
BAZDMEG😄

Hy all,

Nah én is most jöttem TSW bõl, hát ez valami ocsmány character mozgása valami fertelmesen szar, a skill ek a fight valami ocsmány, tényleg nem vagyok elfogult mert kiprobáltam most ezt azt de nem ez ilyen tényleg no way kategoria eskü inkább Tera meg D3 mint ez ennél még a tera is mérföldekkel jobb.......

BDO: Jordine

LeWyTy
<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Arenanet logo, arena + net <#idiota>

TDC Geronimo
😄

tökéletesen látni, hogy mi történik a világgal, ha elbukod az eventeket.

s0n1c
te rohatt így is nehezen bírom!!!!44
TDC Geronimo
btw frissült most a launcher és patchel is a kliens

TDC Geronimo
Huhh ezután a TSW beta után gw2 videókat nézni kész felüdülés 😄

TDC Geronimo
<#szomoru1>

Zomil
#40387...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
killtenrats gw2 the long game blogpostja

"This is the long game ArenaNet is playing. They are banking on depth and new experiences to enhance replayability of areas. When everybody is so concerned about “the end game” for Guild Wars 2, perhaps the question has already been answered. There is no bait-and-switch-style end game. Just play."

"Maybe a year from now all the Risen across Tyrian zones will begin to wane as more and more players defeat Zhaitan and the army of Bubbles, the Elder Sea Dragon arises from the depths. Or perhaps the Blood Legion gets uppity and easily aggitated creating a new type of renegade to deal with in Ascalon. It appears that the entirety of Guild Wars 2 is going to be a living document for ArenaNet instead of just expansion-type content."

TDC Geronimo
Egy féle szerver lesz csak, mivel itt nincsenek frakciók/oldalak így nincs pvp se a sima világban csak structured pvp külön térképen, illetve WvW szintén külön mapon.

torrente111
sziasztok.régen játszottam a gw1 el.az érdekelne jelenleg,hogy a gw2 ben lessz külön pvp-pve szerver?vagy hogyan fog mûködni?kösz

MeoH
Lattom a TSW nem jott be a nepnek, akkor sztem fel sem teszem 😊

fuck mmo's..i.,

Unknow
2 órán át bírtuk mi, aztán fogtam és letöröltem, de még a registrybõl is kivágtam ezt a szemetet. Pedig az ötlet jó, néhol a design marha jó, viszont a megvalósítás...szörnyû.

Btw, 7 emberbõl 3-nak futott rendesen. A többieknek mindig volt valami problémája.
TDC Geronimo
Ennél még az aoc is ezerszer jobb volt, hiába volt egy bughalmaz 😄,

EAnek nem megy ez az mmo biznisz.

s0n1c
tsw... jézusom félórát bírtam, ment az uninstall, azért a conan után egy ilyet (pedig az se volt semmi kezdés)??? ez mi? Nem is igazán értem, hogy mit akarnak a fejlesztõk, ettõl szarabb ui-t az életben nem láttam még... Omfg. Sajnálom õket, de tényleg 😞
Csak akkor a az elõre vásárlók nem tudtak róla, hogy beléphetnek, csak fokozatosan terjedt el a hír, sokaknak akkor is hiába mert nem volt kliensük, most viszont ráront majdnem mindenki aki a BWE-re.
Mindegy bízzunk, hogy valamit tudtak faragni a múltkori óta, esetleg új vasakat is csatasorba állítottak.
BEAST
De akkor mindenki bejuthatott nem csak elõvásárlók. Gondolom nem mindenkinek esett le az elején. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerintem is, olyan éjfél után ha népek esetleg levonulnak a másnapi teendõk miatt lehet enyhülés, én csak ebben reménykedem 😊

Zomil
szerintem többször fog behalni a szerver 😊

TDC Geronimo
Valószínû nagyobb, mivel ez a lényege. Múltkori stress testnél mondjuk elején viszonylag gondmentes volt. utolsó 1-2 óra volt lagos/dc-s

LeWyTy
De kis jó pofik. Nagyobb vagy kisebb lesz a tömeg/lagg mint a bétahétvégén volt??

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Monday's stress test draws ever nearer. We want to thank you in advance for helping us test Guild Wars 2. How can you best help with the test? Well, our first Beta Weekend Event gave us a mountain of great feedback about gameplay, and our developers are hard at work on that aspect.

Rather than game play feedback, the goal for the stress test is to gather technical feedback. We want you to rush the servers and crowd into Tyria, and you’ll probably come across connectivity and performance problems. Be patient as you help our team find those bugs. Again, thanks in advance for helping us chase those out and crush them for good!

Nyilván. A komment lényege a Zomil kommentjére adott válasz volt, hogy mindegy, mit tervez az Anet a játékosoknak (konkrétan itt is a lassan járj, élvezz ki minden pillanatot a fejlõdésben tanács jött elõ) és bármennyire eltérõen csinálja a tucatmmoktól, egy hangos csoport ugyanúgy negligálja majd az egészet és kezdi a hisztit, mint máshol.

Ez van. 😊

@SZEG007: szerintem mindenki el tudja dönteni, neki mi az endgame, nem te és nem én fogjuk neki megmondani 😊 Ha sárkány, akkor sárkány, ha pvp, akkor pvp, ha virágszedés, akkor meg az.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

SZEG007
Az endgame a pvp-ben rejlik, és nem abban hogy valami sárkányt ütök valami insta mélyén 24/7-be.

Olyan játék (sõt semmi sem) nincs ami mindenkinek tetszik és bejön. Mindig lesznek sírók, ez a dolguk õk sírnak, valamiért úgy is sírni fognak.

Ott is. 😉 De nem ez a lényeg, hanem a speedrunnerek meg az õ sírásuk. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Zomil
csakhogy itt endgame is van 😊

Hogy nincs endgame, azt egyértelmûen a játékosok hibája, köztudott dolog.
Pláne, ha azok a mocskok két nap alatt jönnek rá és nem két hét alatt.

Hát mehetnek is majd, én nem fogok utánuk sírni 😊

Ezzel az a baj, hogy ugyanezt írták/mondták a TORnál is, mindkét játéknál teljesen jogosan egyébként, mert kiemelkedõen élvezetes utat terveztek a karaktereknek, aztán jött az a réteg, akik két nap alatt elérték a max szintet, mert nyomták, mint a többi mmo-t szokták (gyk. nem aludt/evett/pisilt 48 órán át, kis túlzással) és aztán nekiálltak telesírni mindent, hogy nincs endgame kontent.

Borítékolom, hogy itt ugyanez lesz és természetesen ugyanolyan alaptalanul, mint odaát.

Unknow
Konkrétan szerintem embert lehetne vele kínozni.
Meg lesz az oldva, ilyen öngólt úgy se lõnek, de ne 10 éves vassal várjál javulást tegyük hozzá, nem árt egy max néhány éves combosabb gép, mondjuk max 100k-ból lehet olyan gépet összedobni aminek vinnie kell majd.