Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
3 adat olvasható itt:
Megjelenés: 2012.04.10.
Kategória: MMORPG
Platform: PC
Na most még is mire gondolsz? Pre-order kategóriája MMORPG és PC-re jelenik meg? (tényleg PC-re jelenik meg és egy MMORPG pre-order csomagjáról van szó, de ezek az adatok egyértelmûen a Guild Wars 2-re vagyis magára a játékra vonatkoznak)
Szóval így is úgy is egy hibáról van szó, elírás az 576 részérõl. Megnézed mindenhol játékra vonatkoznak ezek a dátumok, persze GW2 ilyen speciális hogy külön pre-order doboza van, ami megkavarta a dolgokat.
Klánunk Hungarian Unreal Nomination
Dave(Leader)
Egyébként ebben az esetben a pre-order egy termék, egy doboz amit megfoghatsz, és a pénztárhoz vihetsz. És ez akkor jelent meg.
http://576.hu/Kiemelt.aspx?ProductID=1c95f3ae-637d-4c6f-97b1-aec0793f41e6
Úgyhogy nem értem mit sírtok itt a megjelenéssel kapcsolatban 😄
Hogyhogy? BWE alatt nem volt NDA senkinek elvileg.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Kliens meg érdekes kérdés.
Nekem pl jól lejött, de olvastam olyat akinek sehogy.
Meg olyat, hogy closed beta klienst peccselt fel a srác és a watermark benne maradt. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én 5 részletben töltöttem le. A százalékot mindig 0-ról indítja, mert a még hátralevõ letöltésre számolja, viszont a letöltendõ fájlok számán lehet látni, hogy mindig egyre kevesebb, ha újraindítod a launchert.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
De! mi az hogy egy 15Gb-os letöltés ráadásul launcherbõl és nem lehet félbehagyni, csak egyhuzamban letölteni?<#wilting>#wilting>
(akkor meg is kezdhettem újra ~50%tól)