Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Még ne kiabáld el, még mindig ott a teljesítmény gond. Ha az nem tudják megoldani, akkor mind1.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Ilyenkor jön rá az ember, hogy ezzel a játékkal nem sok minden van egy ligában és azok még ráadásul mind havidíjasok oO

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JethroHUN
Az biztos. Még csak messzirõl sem lesz vetélytársa.

Zomil
Itt egy elég jo cikk. Ezt kéne megérteni az embereknek...ez nem egy tucat mmo, itt nem az a cél, h elérd minél hamarabb a max. szintet, itt a lényeg, h tényleg odafigyeljen az ember a világra élvezze a küldetéseket és ne rohanjon a max. szint felé.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Hát ettõl a TSWtõl nem kell félni, hogy elragad GW2 elõl azt hiszem 😄

Jól van, mondd neki hogy gyúrjon kicsit mert nem feszül eléggé a póló rajta 😄

Terawatt
Variance Adminról beszélsz amúgy .<#nyes> Majd a közeljövõben lesz nagyobb blogtalálkozó és saját szemeddel is megláthatod.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Persze elhiszem hogy fiú, ha te ezt biztosan tudod.

Meg úgy tûnik mintha lennének azért mellei póló gyûrõdése alapján. Egy fiúnak igen furcsa lenne ha így állna egy póló.

Terawatt
Magas és vékony a való életben is plusz a kép szerintem a hülye szög miatt mutatja ennyire vékonynak.

Hát csajnak tûnik pedig, testalkatról, bár manapság nem tudni.

Terawatt
eredeti posztunk ahonnan vettem a képet: http://gw2.variance.hu/2012/03/28/csomagot-kaptam/#more-9867 😊

Olyan vékonykák a karjai... 😄

MeoH
Nem 2pupu teveborbol van a polo 😊

fuck mmo's..i.,

Terawatt
Ki mondta, hogy lány van a képen? 😄

Hol vannak a mellei ennek a lánynak? 😄

LeWyTy
Én már beküldtem<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Terawatt
Ösztönzésképpen:

TDC Geronimo
Az a póló jól néz ki, need lenne nekem is 😄

TDC Geronimo
3 nap még...

JethroHUN
1 darab pólóért? na ne röhögtessenek már... még a fáradságot sem éri meg.

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Oké akkor folytassuk 😊
3 adat olvasható itt:
Megjelenés: 2012.04.10.
Kategória: MMORPG
Platform: PC
Na most még is mire gondolsz? Pre-order kategóriája MMORPG és PC-re jelenik meg? (tényleg PC-re jelenik meg és egy MMORPG pre-order csomagjáról van szó, de ezek az adatok egyértelmûen a Guild Wars 2-re vagyis magára a játékra vonatkoznak)
Szóval így is úgy is egy hibáról van szó, elírás az 576 részérõl. Megnézed mindenhol játékra vonatkoznak ezek a dátumok, persze GW2 ilyen speciális hogy külön pre-order doboza van, ami megkavarta a dolgokat.

Sziasztok!
Klánunk Hungarian Unreal Nomination jelenleg aktív toborzást tart a jelenlegi 15+ fõ mellé, ha szeretnél egy baráti-segítõkész társaság tagja lenni, akkor ne habozz <😊> küld el elérhetõséged nekem emailben és ha elmúltál 16 éves akkor szívesen látunk téged vagy akár csapatod <😊> leveled a [email protected] emailre küld <😊>

Dave(Leader)
De most kiíták 😊.
Egyébként ebben az esetben a pre-order egy termék, egy doboz amit megfoghatsz, és a pénztárhoz vihetsz. És ez akkor jelent meg.
Nem szokták a pre-order megjelenést kiírni, általában a játék megjelenést szokták kiírni. Talán ezért érdekes.

Ez miért olyan érdekes? A Pre-order tényleg akkor jelent meg <#vigyor2>
Most nézem 576-on már egy hónapja megjelent a GW2:
http://576.hu/Kiemelt.aspx?ProductID=1c95f3ae-637d-4c6f-97b1-aec0793f41e6
Úgyhogy nem értem mit sírtok itt a megjelenéssel kapcsolatban 😄

Running
Én az egész délelõttöt a wsus szerverünkkel küszködtem végig. <#idiota>

Én szabin vagyok, de ettõl függetlenül is feltûnhetek bármilyen idõpontban 😊

Dolgozom is és tanulok is 😛

LeWyTy
Sajnos nem<#rinya>

És te? 😊

Te nem jársz suliba, dolgozni vagy valami?
LeWyTy
xD

Running
ne viccelj már...

LeWyTy
Nincs valami törés a béta kliensre hogy offline lehessen vele szórakozni?

Running
Ebbõl is látszik, hogy nyugati piacra készült a játék. <#hehe>

Na, kezd ez alakulni, végre nem csak 16 éves lánykák... ;D

Running
End Game Boss:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érdekes.
Hogyhogy? BWE alatt nem volt NDA senkinek elvileg.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Unknow
Watermark account függõ, nem kliens. Érdekes cucc ám 😊
Kép tuti. 😊

Kliens meg érdekes kérdés.
Nekem pl jól lejött, de olvastam olyat akinek sehogy.
Meg olyat, hogy closed beta klienst peccselt fel a srác és a watermark benne maradt. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Zomil
hát a gép lefagyás elég nyomos indok lehet arra, h elbaszodik...de ha szabályosan kilépsz simán lehet folytatni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Kb 1 órát erõltettem meg keresgéltem utána újrakezdtem. mer alig volt már idõm.... és még csak nem is sikerült kipróbálnom<#wow3>

Hát akkor csak nálad. GW-nél mondjuk nekem is volt mikor újra kellett tölteni a játékot, néha elõfordul. Egyébként lehet csak kicsit erõltetni kellett volna még.

LeWyTy
Hát én nagyon 50% jártam és lefagyott a gép. Újraindítás után nekem nem kezdte újra, csak a playra nyomhattam és errort kaptam. Szóval nem néztem be.De akkor ez csak nálam volt.

Onnan folytatja ahol abbahagyta, bármikor megszakítható. GW-nek is ugyan ilyen a kliense.

Ezt nagyon benézted, mert bármikor abba lehet hagyni és onnan folytatja majd.

Én 5 részletben töltöttem le. A százalékot mindig 0-ról indítja, mert a még hátralevõ letöltésre számolja, viszont a letöltendõ fájlok számán lehet látni, hogy mindig egyre kevesebb, ha újraindítod a launchert.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

LeWyTy
Egyébként a múltkor is letöltöttem a bétát még ha nem is sikerült a próba...
De! mi az hogy egy 15Gb-os letöltés ráadásul launcherbõl és nem lehet félbehagyni, csak egyhuzamban letölteni?<#wilting>
(akkor meg is kezdhettem újra ~50%tól)