Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a két idióta meg a fröcsögés helyett inkább szövegértésre gyúrjon. Igen spybot, asszem neked kéne jobban remekelned ebbõl, mint Katának. Hiába kezditek most közös erõvel oltani, mert véleményt merészelt leírni, attól még kurvára igaza volt. Ezt valahol ti is érzitek, azért ez a fene nagy támadás. 😊

spybot919
De disgust ezt nem neked írta hanem kata kommentjére reagált és ezen az alapon igaza is van.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Katának meggyütt.
Most komolyan érdekel ez itt bárkit is igazán? Szeretjük a GW2-t, ezért vagyunk itt. Játszani fogunk vele mint állat. Nem leszarjuk magasról, hogy mi lesz a többi mmo sorsa?

Ha elolvastad volna az összes többszáz hozzászolást akkor észrevetted volna az összefüggést a gw2vel kapcsolatban
spybot919
Drágaságom. Valószínûleg csak annyit sikerült elolvasnod hogy swtor és eve. Azután már nem is olvastad tovább hanem jött a sírás. Talán ha tovább olvastad volna rájöttél volna hogy mi hogyan kapcsolódik a gw2 höz vagy talán csak szövegértésbõl nem remekelsz.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Zomil
Most komolyan az a baj, h olyan "komoly" témákrol van szo, mint pl. milyen kihatása lesz a GW2-nek az mmo világra? Ez szvsz elég fontos téma...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem vagy te egy kicsit paranoiás? 😄 Attól, hogy neked nem tetszik valami, az még nem szar, akkor sem, ha többezren vannak veled együtt, akiknek nem tetszik. Ugyanígy ha valamit többmillióan megesznek, az még nem garantálja, hogy az jó, legfeljebb annak a többmilliónak, lásd a legyek meg a lócitrom esete. Minden relatív és szubjektív, tudod, de ezért nem kell idegeskedni, neked nem jön be, másnak meg igen, nyugi, ilyen a világ. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Kata
Bocs, de GW2 topikban többszáz hsz-en keresztül swtor, meg minden más online játékról olvastam, nem GW2-rõl. Ennyi volt mindösszesen, amit nehezményeztem, te meg zokon vetted és azonnal elkezdtél személyeskedni. Kapj magadhoz. 😊
De leírtam a megoldást (40479), így mindenki boldog lesz és ennyi. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

spybot919
Most tényleg sikerült elterelned az témát egy másik irányba. Valószinüleg most én leszek a gonosz mert nem hagyom annyiban de én ezt vállalom a többiek érdekében. Ide jössz. És benyögöd hogy téged nem érdekel 100ember véleménye bármit is írnak és téged nem érdekel semmi és senki te csak az infókért jössz ide és kiosztasz itt kapásból 1 hsz-alatt mindenkit . Tényleg milyen hozzászólásokra számítottál ezután? Hadjuk is azt hiszem ezt annyiban és folytatódjon ahol abba maradt.

Elolvastam ujra, és ugyanaz jön le mindig...nem ugy állitunk be téged,mint aki kötekedik, te magadat állitottad be ugy ...😄 ja és semmi személyeskedés nem volt, csak valahogyan meg kellett h tudjad, h nincsen igazad, mert minden mmo témája kapcsolodik gw2höz is, bár nehezen adod be a derekadat de egyszer majd rájössz😊
Kata
Na jó, nekem erre nincs idõm, energiám. Felõlem spammeljétek hülyeségekkel a topikot, nem érdekel, majd idõnként benézek, akkor majd megkérek valakit, hogy legyen szíves a lényeget pár mondatban összefoglalni és kész. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

spybot919
Most tényleg te akarod eldönteni ,hogy mi volt a hasznos hozzászólás és mi nem? Még egyszer elmondom ,hogy itt minden hozzászólás kapcsolódott a GW2-höz.

Kata
Igen, látom, hogy most próbáltok beállítani "kötekedõnek", és elindult a személyeskedés szekere a lejtõn, de olvasd el a nyitóhsz-em újra.

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
Az a gond hogy beszabadult ide tucatnyi ember akik chat-nek használják a forumot, és ez ellen nem tudsz sokat tenni, esetleg szolhatsz egy modinak hogy takaritson topicot, és osszon ki pár warnt, de akkor te leszel a fögonosz akit mindenki utál😊

Kata
Bocs, de úgy érzem ez nem SWTOR, WoW, Eve Online stb. topik. De ha itt beszéltek meg még a bukta recepteket is, akkor valami széljegyzetbe rakjátok ki ha van valami hasznos infó is, ha valaki a spambõl nem akarja kimazsolázni azt ami tényleg GW2.

[/cserf][/fülünyúl]

spybot919
Ha te csak tényleg az infókért jössz ide és nem érdekel mit í a többi száz ember (mert engem érdekel bármirõl is írnak) Akkor talán jobb lenne neked máshol. Ne te akard megmondani mit csináljanak az itteni emberek. Ha infókért jössz ide akkor menj máshova. Ezer blog meg oldal van ami csak az infókkal foglalkozik. Vagy olvasd a hivatalos oldalt. De kérlek ne tereld el a témát más irányba a hasonló jellegû beszólásokkal és flame indítványokkal.

De itt senki nem veszekszik senkivel!😊 Most te kezdted a kötekedést amugy béke honol😊 amugy nekem semmi önérzetem nincsen alapbol,tehát nincs is minek sérülnie
Kata
Ez elég gyenge volt.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ja ha én mondok véleményt, az flém, ha ti veszekedtek, az nem az. Vágom. 😉
Amúgy meg csak annyit mondtam, hogy keep yourself within the topic, ezen nehogy már sérüljön az önérzeted.

[/cserf][/fülünyúl]

spybot919
Nem kata. Vannak még buta emberek rajtad kívül. (FACEPALM)

spybot919
Ott a pont 😊 JA meg devil nél 😊 Amúgy meg szerintem minden hozzászólás ide tartozik egy kicsit mert minden más játékot befolyásol a mostani GW2. Mind a marketing modeljüket mind tartalmukat. Azért jó egy kicsit morfondírozni rajta ,hogy a nagy cégek is át eshetnek a ló túloldalára ahogy az EA nyílatkozott még csak nem is aggódnak és kis újjukat sem mozdítják azért ,hogy egy kicsit helyre tegyék a játékukat amin talán a GW2 változtathat egy kicsit. Mert úgyebár cél a játékos közönség tetszésének megnyerése és nem az hogy minnél többen játszanak a szarjukkal mert te attól még nem fogod jobban érezni magad a játékban ha 100.000ren játszanak vagy ha csak 50.000-n.

darth devil
Ha lenne valami ropogós gw2es info, akkor úgyis arról beszélne mindenki.

War, war never changes.

Arra nem gondoltál, h másokat meg az nem érdekel h téged mi érdekel?😄 hagyd már magadat ez a flame amit te kezdesz
Kata
Bocs, de ez a sok felesleges okoskodás marhára nem érdekel, ami itt megy többszáz hsz-en keresztül. Azt is feltételezem, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Akkor meg minek spammelitek a topikot mintha chat lenne? Ha van infó, beteszitek és nem kell többszáz felesleges hsz-bõl kibogarászni a lényeget, ennek a beszélgetésnek amit itt folytattok, meg csináltok egy Gw2 vs minden más topikot.

[/cserf][/fülünyúl]

darth devil
Mert nincs új info. 😄

War, war never changes.

Ezt ugye érzed h kár volt.:?😄 Ha a GW2röl jelenleg nincs mit megvitatni had beszélgessen a nép arrol amiröl akar, minden mmonak köze van valamilyen szinten a másikhoz
darth devil
Nem írom le az Eve-t. Stabil játékos bázisa van, többek között én is játszom vele.
Vicodine: ez így van. Én is csak spekulálok és az én véleményemet mondom, ahogy én látom a dolgokat. Nem csak itt, hanem a single játékok esetében is. De remélem, hogy ebbe az irányba halad tovább az mmo fejlesztés, az igazi sandbox felé.

War, war never changes.

TDC Geronimo
Addig örülj, amíg nem ezt szidják 😄

Amúgy meg kevés az infó, ami van azt itt páran berakjuk, de nincs nagyon mirõl beszélgetni jelenleg

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

spybot919
Ezt nem mondanám flame-nek. Itt nem több tábor össze csapásáról van szó. (Lásd NVIDIA vs ATI).
És itt nem a játékokon van a hangsúly hanem a marketing modelljükön.

Kata
Benézek a topikba, többszáz új hozzászólás, de szinte mind más játékokról szóló vita, okoskodás, melyik-a-jobb flém stb. Csak engem zavar ez? Miért nem azon játékok topikjaiban beszélgettek ezekrõl, gondolom mindnek van sajátja. Azt reméltem olvasok némi GW2 infót, de a 300-400 hsz-bõl alig volt ilyen.

[/cserf][/fülünyúl]

Én ezt nem kötekedésképpen mondom, de akkor értenék ezzel egyet veled, ha csinálnánk 20millio mmoért rajongo ember közt szavazást, h ki igényelné és ki nem azt a fene nagy szabadságot😊 Hasraütésre lehet szépeket meg jokat mondani csak nincsen értelme mert igazábol adatok nélkül csak találgatni lehet az igényeket
spybot919
EVE -t nem írnám le ilyen gyorsan a helyedben. Talán az egyetlen játéknak mondható ami megélt a Havidíjas MMOk- mellett. Meg persze a WOW. Kb ez a két játék. Az EVE be meg nagyon nagy pénz van még azt se lehet mondani ,hogy éppen csak megélnek mert nem nem igaz. Statisztikák szerint sok pénz jön be nekik errõl és ez köszönhetõ annak is ,hogy big nagy a tartalma a játéknak és olyan ötleteket mozgosított meg amit más MMO-tól nem láttál. az EVE is áttörés volt az MMO-k között mint ahogy most a GW2.

darth devil
Ezért nem fog egy mmo-sem a wow közelébe férkõzni egy jó ideig még. Max saját magát ölheti meg. Az emberek elvannak a kis világukban ami jó nekik. Emelett van egy másik adag játékos aki igényli a sandboxot és a szabadságot.

War, war never changes.

spybot919
Ha már felhoztátok SWTOR-t kb 300.000 játékost veszített az elõfizetõibõl a játék pedig semmi konkurencia nem jött ki. Most ,hogy jön a dio3- majd a pandás wow meg a GW2... Hát én annak örülnék ha swtor is a free to play ek között végezné mert szerintem nem érdemli meg ,hogy az emberek fizessenek azért a borzalomért. High content zero. Meg forrásaim szerint a GW 2 béta alatt 15 ember volt a fõvárosokban. Az szerintem meg eléggé elgondolkodtató lenne az SWTOR számára ,hogy marketing modelt váltson.

darth devil
Félreértettél. Az eve online sikeres. Csak azt mondom, hogy a játékosok nagy tömege nem igényli a fene nagy szabadságot és komplexebb játékmenetet.

War, war never changes.

Nem kezdtem el, a már elkezdett félremagyarázására reagáltam.

TDC Geronimo
elkezded megint a "van endgame nincs endgame", illetve "az swtor miért másabb és az is jó" féle témákat 😄

Ha jol látom a viszonyitási alapodat, akkor te ugy gondolod, h van egy mmo ami bizonyos szinten hasonloságot mutat, és nem sikeres, akkor ebböl egyenes ágon következik h másik mmoban sem lehet az? Ezt ugye te is érzed h hulyeség.😄
darth devil
Ott van az eve online, teljsen szabad, azt csinálsz amit akarsz, nincs szintkorlát, ez mivel jár? Bonyolultabb játék menet. Nem is mozgat meg tömegeket. Én csak örülnék neki, ha hasonló mmok jönnének ki.

War, war never changes.

?

Remélem Anet kitart az elvei mellett.
EVE jó példa még erre. Õk is jól elvannak.

És GW2 ehhez képest még kimondottan baráti, már-már mesekönyv szerû. (Ahol azért a nagyit behabzsoló farkas küzd az életéért és nem triviális hogy a vadász nyer. 😊 )

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Én nem mondanék a nagy réteg nevében ilyeneket! Honnan tudod h 1 milla emberböl mennyien szavaznának máshogy mint gondolod?Nem lehet tudni, majd kiderül idövel
darth devil
Egy rétegnek igen. De a nagy tömeg nem akarja a fene nagy szabadságot, és a kicsit bonyolultabb játékmenetet.

War, war never changes.

TDC Geronimo

Mirõl is beszéltünk pár hete, ki is a fejlesztõ, Funcom? Nincs több kérdésem. 😄

Amúgy az elmúlt napok olvasgatása után kezdem (én is) úgy érezni, hogy az lesz az (igazi) forradalom ha igénnyé válik a játékosok körében, hogy ilyen minõségû szabadságot és élõ világot kapjanak máshol is. De ehhez fejben kell megváltozni.

Nem ám rusholni LV80-ra "mer max szinten kezdõdik a játék".

Remélem hosszú távon is mûködni fog ez a rendszer.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
ja engem is. Tudom, hogy egyszer majd kijön ez a játék és ez megnyugtat 😄